Mysig och elegant hall i stil med Provence

Mysig och elegant hall i stil med Provence

12 October 2017Hall, gjort i stil med Provence är särskilt lyxiga och raffinerade färgerHall, gjort i stil med Provence är särskilt lyxiga och raffinerade färger Provence Style lämnar harmoni, lätthet och en viss förkonstling. Även i rummet, en stiliserad bild av landet, som påminner om poesi och romantiska berättelser. Ingång i stil med Provence betonar estetiska smak av ägaren av huset lockar för sin gästfrihet och komfort.


Korridor i stil med Provence: de mest harmoniska färger och nyanser

Mycket bra och lämpligt att se så hallen i en stuga. Men nyligen denna linje används i stor utsträckning i stadslägenheter. För en liten lägenhet korridor i stil med Provence - den perfekta lösningen. En liten hall blir rymligare grund av rätten att utforma. De ljusa toner av väggar och möbler ökar visuellt hallen området, kommer ljus belysning göra det mer bekvämt, och i en vriden spegel ram kommer att medföra en touch av originalitet till den övergripande bilden av korridoren.

Utmärkande för rustik stil:

 1. Vitt och pastellfärger;
 2. Möbler tillverkade av naturmaterial;
 3. Smidda artiklar i möbler;
 4. Effekten av åldring i de inre elementen;

För vardagsrummet, gjorde i stil med Provence, är väl lämpad vit och olive greenFör vardagsrummet, gjorde i stil med Provence, är väl lämpad vit och olive green

De huvudsakliga färgerna i Provence stil är den rosa, mynta, lavendel. Bakgrundsfärger är beige och vit färg, det ger en fräsch och visuellt utöka utrymmet av hallen rummet.


Du kan använda svart färg endast i möbler tillbehör - handtag, krokar, står för blomkrukor.

Det är viktigt att detaljerna var lite mörkt, ett stort antal möjlighet att "döda" skönheten i lantlig stil.

Hur man väljer möbler för hallen i stil med Provence

Det första stället att få gäster och värdar lägenheten - ingång. Det bär inte bara ett funktionellt syfte, men det speglar också andan i lägenheten och smak av dess ägare. Därför den utrustning som behövs närma sig korridoren med allvar. En stor roll i den totala invändig korridoren spelar ordentligt utvalda möbler. Det bör vara av trä eller metall - förfalskade.

Glitter och förgylld får inte förekomma i möbler och inredning bör borstas med simulerade åldrande.

För en perfekt inträde i provensalska sätt bör ytterdörren vara av trä, och görs i en färg med resten av möblerna.I stil med Provence är bäst att använda trä möbler, målade i ljusa färgerI stil med Provence är bäst att använda trä möbler, målade i ljusa färger

Moderna möbelfabriker ger en bred färgskala för möbler, men i stil med Provence, följande:

 1. ek Sonoma - denna färg är idealisk för korridorer i provensalsk stil. Skåp och lådor ser elegant och diskret, passar i det inre hallen. Sonoma ek väl kombineras både med varma färger och kyla. Inbyggd "Olivia" -serien kommer att vara bra på att hitta utrustning hall i stil med Provence.
 2. tryffel - en neutral färg för möbler. Bruna nyanser kommer att värma värme och kommer att fokusera på möbler. Serie av möbler "Provence" från möbelfabriken "Tria" betonar individualitet i hallen, kommer att komplettera sina väsentliga delar.

Oumbärlig attribut av hallen i stil med Provence är en öppen hängare med metallkrokar, tillverkade av naturligt ljus trä. Hängare kan ersättas med en låg skåp utan en spegel om så önskas.

Om du tillåter dimensioner av rummet, i korridoren passar perfekt provensalska antik byrå. Inte nödvändigtvis att det var en stor och genomförs funktionell uppgift. Vintage byrå kan bli föremål för interiören, förutom helheten.

En viktig egenskap hos hallen står en spegel. För stil med Provence är väl lämpad spegel i en metallram, som hänger på väggen. Elegant soffa eller bänk att du känner dig bekväm i rummet, även om deras närvaro inte är nödvändig.

Hall interiör i stil med Provence: design

Inredning korridor börjar med ett urval av primär färg - vit, beige, citron, lavendel. Ingen mörka fläckar! Om du vill fokusera på ett visst ämne, kan du välja mer mättade beige, terrakotta eller mörkgul. Provence stil gillar inte kalla färger, så du bör undvika blå, gröna färger.

Som belysning för hallen, inredd i stil med Provence, är idealiska vägglamporSom belysning för hallen, inredd i stil med Provence, är idealiska vägglampor


Provence är väl kombineras med den rustika, vintage och shabby-chic. Därför, när hallen utrustningen i en rustik sätt bör ha i åtanke att resten av rummet med moderna och klassiska linjer av interiören ser löjligt.

Funktioner inredning hall:

 1. Belysning spelar en viktig roll i utformningen av hallen. På grund av bristande (eller total avsaknad) av dagsljus, bör ingången vara väl upplysta För provensalsk stil passar ljuskrona dekorerad med trä eller metall vägglampa, placerad på väggen.
 2. Komplement till det inre kommer att vara en mängd olika dekorativa element - målningar, korgar, buketter av örter eller mattor på golvet. Utan dessa detaljer hall ser tråkig och ogästvänlig.
 3. Öppna dörrar är väl inredda med tyg gardiner, lägga invändig komfort och komplettera bilden.

Ingång i stil med Provence för dem som uppskattar elegans, enkelhet och bekvämlighet.

Ingång i stil med Provence: Designa dina egna händer

Provence tillåter användning av enbart naturliga material - trä, sten, tyg. Vid val av material för reparation bör ta hänsyn till att entrén - ett rum där människor kommer i street skor kommer att bära lera och sand, satte barnvagnar och cyklar. Dekoration material måste vara praktiska och god kvalitet.

Ge den färdiga hallen typ kan med hjälp av tematiska målningar placerade på väggarnaGe den färdiga hallen typ kan med hjälp av tematiska målningar placerade på väggarna


Men i fallet med provensalsk stil, inredning dikterar ljusa färger:

 1. Walls. Helst att utforma väggarna i gips som används i ljusa färger. Hon tillämpas ojämna skikt, vilket ger en speciell typ av rum. Det utesluter inte användningen av tapeter på väggarna i provensalsk stil. Men i detta fall bör de vara i pastellfärger med diskret mönster - stripes, små blommor, cell. Det är lämpligt att köpa en högkvalitativ Tapeter tvättbara för att ha tjänat så länge som möjligt.
 2. Flooring. Traditionellt riktning Provence använder en parkettgolv. Alternativt kan ersättandet av golv vara en hög kvalitet laminat. Det är värt att notera att golvet ska vara matt, inte blanka. Som en golvbeläggning tillåtet att använda keramiska plattor, som invecklat geometriskt mönster.
 3. Tak. I samband med stuckatur väggar och trägolv, måste taket komplettera bilden Olive. Medvetet slarvigt vitkalkade taket, perfekt för den grundläggande utformningen av rummet. I ett land hus eller stuga kan obbit hans trä eller träpanel. Färgpaletten är inte begränsat.
 4. Korrekt dekorerade belysning kommer att belysa alla fördelar i hallen och dölja de dåliga aspekter.
 5. Olika idéer är unikt inredda rum kommer inte att vara överflödig. Mattor, mattor, står smidesjärn för skor, vintage bordslampor - det bästa sättet att passa in i designen av provensalska korridoren.

Provence stil känner inte igen linoleum och mattan!

Hur att dekorera hallen i stil med Provence (video)

Provensalsk stil passar perfekt i fritidshus och lägenheter städer. Den obestridliga fördelen i stil med Provence är ett naturmaterial, som används för utformningen av rummet. Det kräver inte särskilda kostnader och lockas av sin enkelhet, skönhet och komfort. På sådana platser du vill gå tillbaka igen och känner i provins Frankrike.

hall design i stil med Provence (inredning foto)

0d3e5dd2d38809ef02a2f9ff850c4146 1be6954f1506579ad766249b03e5a77b 2d582f2b6924ac4c6d6565665dc98322 3d54ef02a5871b3bd945c0036923 386ac1e7551bbd16b08bc75cc85e3efe 447cc39cac078fe4fc882bfd5d5221be 530c8d3ee6194 1920x1080resizeinterior10231651351765321 1920x1080resizeinterior1392041363801057 1920x1080resizeinterior13920781363801054

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

78 + = 80

map