Munstycke för skruvmejsel gipsskivor 4 funktioner

12 October 2017Om du väljer att använda gispokarton på reparation av lokalerna, då du inte kan vara utan en skruvmejselOm du väljer att använda gispokarton på reparation av lokalerna, då du inte kan vara utan shurupovertaV byggbranschen använder ett stort antal verktyg. Var och en av dem har sina egna egenskaper, och utför en specifik funktion. Ett nödvändigt och användbart verktyg är en skruvmejsel. Det används när man arbetar med träskruvar, självgängande skruvar, pluggar. Även med hjälp av skruvmejseln kan borras hål. Montering på skruvmejseln för gips kommer att befästa dessa eller andra fästanordningar så fort som möjligt, det skadar inte ytan på GCR. Det fungerar en sådan anordning inbyggt uppladdningsbart batteri.


Skruvmejsel för Gips: arter egenheter

Innan du börjar använda gips, måste du läsa och förstå de grundläggande funktionerna och hantera enheten. Skruvdragare innefattar en motor som genererar energi. Planetväxel omvandlar denna energi till mekaniskt arbete.

Lär dig de grundläggande typer av skruvdragare kan vara specialiserad butiksLär dig de grundläggande typer av skruvdragare kan vara specialiserad butiks

Enheten kan arbeta utan särskilda munstycken som förs in i en särskild patron.

Utbytbara munstycken har ett annat namn - bit. De kan vara av olika former och storlekar. Skruvmejsel fästpartiet kan ha en invändig sexkant, till vilken en mono- fästa ytterligare bilagor.

Typer av skruvmejslar:


 • Uppladdningsbara. De har ingen anknytning till strömkällan. De är värdefulla för sin rörlighet och variationen i användning.
 • Network. Mer kraftfulla verktyg som kräver nätverks strömförsörjning. Främst de används av professionella mästare.

Skruvdragare finns vissa skillnader. De har ett djup av koppling, som låter dig ställa in djupet på att skruva in skruvarna och även varnar om faran för att dra fästmaterial. I motsats till lagrings de har en hög prestanda, som påverkar hastigheten för plätering färdiga ytan. Efterfrågan har också ett hörn skruvmejsel.

Tips för att välja en skruvmejsel

Verktygsval är alltid beroende på komplexiteten i arbetet, liksom av erfarna hantverkare. För att utföra enkla uppgifter fit skruvdragare: det är bekvämt att arbeta och röra sig från plats till plats.

Det bör noteras att om byggnadsarbetena utförs ofta, är det bäst att välja effekt skruvdragare: det inte blåser och kommer att pågå mycket längre.

Innan du köper en skruvmejsel, se till att uppmärksamma dess kvalitet och grundläggande funktionalitetInnan du köper en skruvmejsel, se till att uppmärksamma dess kvalitet och grundläggande funktionalitetOm den sladdlösa skruvdragare tar slut, är det bättre att ha ett reservbatteri. Samtidigt värt att komma ihåg att skruvmejseln modellen föråldrad, så efter en tid att köpa en ny laddning kan vara mycket problematiskt för honom. När du köper en skruvmejsel bör vara uppmärksamma på egenskaperna hos en viss modell.

Vad man ska leta efter:

 • Sladdlängd. Inte köpa sladdlängd är 7,5 m.
 • Rotation. När man arbetar med gipsskivor kan använda skruvmejseln med rotationsfrekvens - från 300 till 500 varv per minut.
 • Vikt. Det är viktigt att ta hänsyn till dess styrka och skaffa en skruvmejsel, vilket är besvärligt och svårt att hålla i handen.

När du väljer ett verktyg för att styras av sin egen erfarenhet. Till exempel, inte köpa en skruvmejsel, som automatiskt matar skruvarna, om arbetet med verktyget är första gången. För detta ändamål finns skruvmejslar med magnetisk boll.

Gips skruvdragare med en butik: Funktioner

Moderna verktyg förenklar byggnadsarbetet. Skruvdragare med en butik kan du arbeta mycket snabbare och byggprocessen blir mycket enkel. Verktyget sätts in i en speciell tejp som innehåller skruvarna.

När du väljer en skruvmejsel särskild uppmärksamhet ägnas åt experter rekommenderar elverktygNär du väljer en skruvmejsel särskild uppmärksamhet ägnas åt experter rekommenderar elverktyg

Viktigt! innan det blir till saken, är det nödvändigt att bestämma och justera djup på vilket fästelement kommer att sjunka.

Med detta verktyg arbete är att hålla skruvmejseln: det behöver inte ens skicka. Shop laddas automatiskt, vilket gör det möjligt att inte avbryta arbetet. Det viktigaste - till hands har alltid varit ett band förändring.

Funktioner skruvmejsel:


 • Makt är skruvdragare - från 500 till 700 watt.
 • Omsättningen område - från 2500 till 6000 varv per minut.

Specificiteten hos skruvmejseln är till stor del beroende av antalet varv per minut. Små varv talar om ökat vridmoment. Skruvning med stora omsättningar skruvade skruvar nästan omedelbart.

Hilti: skruvmejsel för Gips

Hilti varumärket är känt bland byggare. Verktyg från denna tillverkare är alltid känt för kvalitet och användarvänlighet. Skruv sålt en vackert utformade fall med spännen.

Resväska utrustade hyllor. Ett förvaringssystem förenklar instruktion med påminnelser om rätt installationsverktyg.

Fördelarna med hög kvalitet skruvmejsel är att den kännetecknas av tillförlitlighet och funktionalitetFördelarna med hög kvalitet skruvmejsel är att den kännetecknas av tillförlitlighet och funktionalitet

Hilti skruvdragare skiljer kvalitet bygga, gummikuddar, monterade delar. Setet innehåller bälte krok. Batteriet har en ytterligare indikator som visar laddningsnivå.


Utmärkande drag:

 • Hög kvalitet;
 • tillförlitlighet;
 • bekvämlighet;
 • Rimlig kostnad.

När du köper en skruvmejsel, är det viktigt att uppmärksamma munstycket-propp. Detta är ett viktigt tillbehör utan vilken det är omöjligt att utföra högkvalitativ skruvas. Det är bäst att välja ett munstycke med automatisk matarbandet. Brett folkligt head-Riveter.

Utsikt över skruvmejsel fästen för gips (video)

Skruvmejsel - verktyg utan som du inte kan göra när man arbetar med gipsskivor. Detta material är ganska tillförlitlig, men benägna att skada. Arbeta med dem för att vara mycket försiktig. Det är därför du noga bör överväga valet av skruvmejsel fästen och för honom. Det kan vara batteri eller ström. På många sätt valet av instrument beror på kompetensen hos befälhavaren, att göra reparationer. Professionell borr för åtdragning kommer att bidra till att göra reparationer snabbt och enkelt.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − = 4