Mooie muur in de inkomhal: 4 keuzes van afwerking en foto's

Mooie muur in de inkomhal: 4 keuzes van afwerking en foto’s

12 October 2017Het materiaal voor de muren in de hal moet praktisch en duurzaam zijnHet materiaal voor de muren in de gang moet praktisch en duurzaam Vandaag de dag zijn, zijn ontwerpers steeds meer gericht op een stijlvolle inrichting. Het is belangrijk om een ​​trendy decoratie materialen te kiezen, maar altijd in gedachten houden dat ze nodig hebben praktisch en betrouwbaar te zijn, anders kan de gehele reparatie kan gaan in de afvoer. De muren in de optie gang bekleding kan heel verschillend zijn. Hiermee kunt u een interieur, compleet met stijlvol en mooi te maken. Het verfraaien van de muren moeten duurzaam zijn. Het is belangrijk om de kwaliteit van de materialen, hun textuur en kleur voorselecteren.


Het verfraaien van de muren in de hal en gang: foto tips voor beginnende reparaties

Voor reparatie moeten zorgvuldig Lees de optie muren, afhankelijk van kamer functie. Corridor - een plaats die is het begin van een appartement, het is een soort van presenteert het gehele appartement. hal ruimte moet functioneel en praktisch zijn.

Het is belangrijk om vooraf de soort materiaal voor de wanden. Moet rekening worden gehouden met het aantal mensen dat leeft in een appartement of een huis, het hebben van kinderen en huisdieren, de plattegronden.

Met afwerkingsopties kunnen worden gevonden op gespecialiseerde sites. Velen van hen zijn professionele ontwerpers kunnen online advies geven over de inrichting van de hal. 

Grootte van de kamer, spelen een belangrijke rol bij de keuze van de stijl en het interieurGrootte van de kamer, spelen een belangrijke rol bij de keuze van de stijl en het interieur

Wat te overwegen:


 • grootte van de kamer;
 • Locatie gang;
 • Stijl van het pand;
 • Bepaal het kleurenpalet;
 • Correct accenten;
 • Run bestemmingsplan terrein.

Met de hulp van de afwerking van de wanden kan worden gemaakt bestemmingsplan gang. Goed ontworpen kleur helpt om visueel te veranderen de geometrie van de kamer. Men mag niet vergeten dat elke stijl heeft zijn eigen kenmerken en eigenschappen die de keuze van de kleuren en materialen van invloed zijn voor decoratie.

Het verfraaien van de muren in de gang: de keuze van materialen van hoge kwaliteit

Otelochnye muur materialen zijn er in overvloed in de bouw markten en in winkels. De keuze is zo groot dat het soms moeilijk is om een ​​materiaal dat de betrouwbaarheid, beschikbaarheid, prijsklasse en esthetische uitstraling zal combineren selecteren.

Bij de keuze van materialen voor de hal is belangrijk om te onthouden dat het dagelijks is blootgesteld aan de inwerking van vocht, stof en vuil.

De keuze van de materialen is ook belangrijk om de verlichting woonkamer, de nabijheid van andere kamers te overwegen. De muren moet in harmonie in stijl met de stijl van het appartement of huis.Afwerking wanden moeten langdurig of veelvuldig reparaties die niet alleen te vervelen, maar vrij duur te zijnAfwerking wanden moeten langdurig of veelvuldig reparaties die niet alleen te vervelen, maar vrij duur te zijn

Selectiecriteria:

 • slijtvastheid;
 • Vlagoustochivost;
 • betrouwbaarheid;
 • Gemakkelijk te onderhouden;
 • Stijlvolle uitstraling.

Selecteer de gewenste optie, geen big deal, als je vooraf bepalen met de belangrijkste criteria en de verwachtingen van het materiaal. Je moet niet alleen laten leiden door smaak voorkeuren. Het belangrijkste ding - de betrouwbaarheid en eenvoud van de afwerking.

De muren in de gang: afwerkingen

Om proces te herstellen moet beginnen bij de geselecteerde stijl van de kamer. Het is belangrijk om een ​​ontwerp project te maken. Het bestaat uit alle ontwerpers, naar de toekomst interieur gang te visualiseren.

Het is belangrijk om vooraf te bepalen van het aantal manieren om een ​​harmonieus en stijlvol design van de gang, en kies vervolgens de meest praktische.

Tegenwoordig hebben veel muur versiering wandpanelen. Ze worden juist gebruikt om Stone Corridor. Ze zijn eenvoudig te installeren, makkelijk te verzorgen voor hen, en te ontmantelen. Met hun hulp, kunt u een prachtig decor te creëren. 

Wandpanelen helpen om effectief te verbergen oppervlak gebrekenWandpanelen helpen om effectief te verbergen oppervlak gebreken

Afwerking panelen:


 • reechnyh;
 • betegeld;
 • Leaf.

Elk type heeft zijn eigen kenmerken en functies die de methoden van de installatie te bepalen. Wandpanelen kan worden gemaakt van hout, glas, gipsplaten, kunststof, vezelplaat, MDF, spaanplaat, PVC. Elk materiaal heeft zijn prijsklasse.

Hoe om de muren te versieren in de gang

Vaak is de keuze van de afwerking van de wanden hangt af van de financiële situatie van de eigenaren van het appartement. Als de reparatie laag is, is het belangrijk om materialen die een goede prestatie hebben te selecteren. De meest voorkomende vorm van behang trimmen nog steeds.

Wallpaper moet worden gekozen op basis van de volgende criteria: betaalbare prijsklasse, lage mate van slijtage. De hoge dichtheid en mooi design.

Vandaag hebben deze criteria komen overeen met de vinyl behang. Zij kiezen vaak voor de eigenaren van appartementen waarin katten leven. Deze wallpapers zijn gemakkelijk te reinigen, hebben een hoge dichtheid en duurzaamheid. Ze kunnen gemakkelijk te repareren krassen.

Wallpapers en sierpleister zal de wanden eindigen in de gang ongewone en aantrekkelijkWallpapers en sierpleister zal de wanden eindigen in de gang ongewone en aantrekkelijk


afwerkingen:

 • behang;
 • Sierpleister;
 • gipsplaten;
 • Wandpanelen;
 • Tegels.

Sommige materialen hebben een verscheidenheid van kwaliteiten die spelen met kleur, textuur en vorm. Verschillende materialen verschillen in installatietechnieken. Een interessante oplossing en afwerking opties kunnen worden gevonden op het internet, die het ontwerp ideeën, afbeeldingen en manieren om de realisatie ervan presenteert. Het verfraaien van de muren kan worden gemaakt met je eigen handen. De wanden kunnen worden geplakt behang overal, en je kunt ze combineren met gips. Prachtig in de zalen zal zien kamerplanten. De binnenbekleding kan twee verschillende soorten gecombineerd vloerbedekking of track gebruiken.

Stijlvolle muur in de gang: afwerkingen (video)

De keuze van afwerking van de wanden van vele factoren die de hal: grootte van de kamer, breedte en hoogte van de wanden. Het behandelen van de muren - een belangrijke taak. Sommigen geloven dat het beter is pokleit behang, anderen maken gebruik van een combinatie van materialen of. Ontwerpers worden geadviseerd om de hoeken of speciale decoratieve elementen versieren. Bijvoorbeeld, de bruine muren beter obdelat beige accenten, blauw - wit. Hoe mooi kleurencombinaties, elke eigenaar om te beslissen.

Het ontwerp van de muren in de gang: afwerkingen (interieur foto's)

01 11 6 38 57f280d0da0d8 3431 7212-koridor 9207 167481920x1080resizeinterior539413306039371 98a91ac39387e9e12cd380c9eb7e953c

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 + = 70

map