Mooie glazen trappen: niet-standaard Decoration

12 October 2017Mooie glazen trap een perfecte aanvulling op elk modern interieurMooie glazen trap een perfecte aanvulling op elke moderne intererSteklyannye trappen - een noviteit die onlangs op de markt verschenen. Veel mensen zijn nog steeds niet bewust van het bestaan ​​van dergelijke ladders. Voor de vervaardiging van ladders gebruikt speciaal glas. Het heeft hoge prestaties en is niet broos. Glazen trap ligt in een buitenwijk van woningen, kantoren, nachtclubs. Een dergelijke constructie kan zenden licht. Dit is een groot voordeel van glas trappen.


De originele trap van glas: standaardoplossing

Glas is avant en exotische materiaal. Alleen de dappere en rijke mensen kunnen een glazen trap veroorloven. Niet iedereen zal durven om een ​​ladder was gesteld in uw huis of huisje. Omdat het glas is origineel en innovatief materiaal voor de vervaardiging van trappen.

Glazen trap zijn verschillend in hun ontwerp. Maar, net als elke andere ladder, moet passen in het interieur. Het ontwerpen van trappen gemaakt van glas - een ingewikkeld proces. Om een ​​dergelijke ladder op hun eigen produceren onmogelijk is, daarom is het noodzakelijk om dit werk aan professionals toe te vertrouwen.

Met de hulp van een glazen trap kunt u oorspronkelijk sieren het interieur van zijn huisje. Maak de kamer licht en creëren de illusie van gewichtloosheid.

Originele glazen trap wordt gekenmerkt door veiligheid, functionaliteit en gebruiksgemakOriginele glazen trap wordt gekenmerkt door veiligheid, functionaliteit en gebruiksgemak

Glas trappen zijn een aantal voordelen ten opzichte van vergelijkbare modellen van andere materialen. Ze zenden licht, ze kunnen worden gemaakt van transparant of gekleurd glas. Dergelijke ladder is niet visueel ruimte inneemt op het terrein, indien gemaakt van transparant glas.


Structuur glas ladder is:

 • Volkomen veilig;
 • Licht en mooi;
 • Comfortabele en handige;
 • transparent;
 • Exotische en origineel.

Moderne trap: glasvezel bouw

Glasvezel - een modern materiaal geproduceerd op de nieuwste technologieën. Hij is een composiet materiaal. Want het maakt de meest gecompliceerde in design onderwerpen, met inbegrip van moderne treden. Het wordt gebruikt in de bouw en decoratie. De bouw van glasvezel ladders heeft hoge prestaties.

Ladders van glasvezel zijn bestand tegen: • Invloeden van buitenaf;
 • Mechanische beschadiging;
 • Hoge temperatuur;
 • corrosie;
 • Zware lasten.

Glasvezel specifieke sterkte dan staal en 3,5 maal zijn gemakkelijker. Deze duurzame en moderne materialen, geschikt voor de vervaardiging van trappen of een van zijn elementen.

Veel mensen de voorkeur aan een glasvezel structuur te kiezen, omdat ze veilig zijn en bestand tegen invloeden van buitenafVeel mensen de voorkeur aan een glasvezel structuur te kiezen, omdat ze veilig zijn en bestand tegen invloeden van buitenaf

U kunt versieren het interieur van uw huis een originele trap gemaakt van glasvezel. het kan elke kleur en design zijn. Of combineer de twee materialen ontwerp trap: maak podium glas en balustrades gemaakt van glasvezel.

Glasvezel ladder is op bestelling gemaakt. Het materiaal kan elke gewenste vorm gegeven. Daarom is het mogelijk om een ​​aangepaste trap bestellen en te installeren in zijn eigen huis, cottage of andere high-rise gebouw.

Gemaakt van glasvezel ladder soort LSP. Ze zijn ladders en gebruikt in de reparatie, de bouw en afwerking. Dergelijke ontwerpen zijn betrouwbaar, veilig, lichtgewicht en duurzaam. Door het ontwerp, het kan een transformator lijken. Het kan gevouwen of makkelijk openen.

Ladder transformator neemt weinig ruimte in, en het is eenvoudig op te bergen in het huis.

De ladder van glas en metaal: een combinatie van twee materialen

De ladder kan worden gemaakt van twee verschillende materialen - glas en metaal. De combinatie van materialen die bij de vervaardiging van ladders. Fase typisch vervaardigd uit glas en de andere ondersteunende elementen uit een duurzaam metaal. Metal goed met helder of gekleurd glas. Dergelijke producten zien er ongebruikelijk, origineel en mooi.

Als de kamer heeft een glazen insert en grote ramen, terwijl een trap gemaakt van glas en metaal, ideaal voor het interieur. Ze zijn geschikt voor high-tech stijl, modern en minimalistisch.

Een mooie trap gemaakt van glas en metaal past goed in het interieur met grote ramenEen mooie trap gemaakt van glas en metaal past goed in het interieur met grote ramen

Glas-metalen ladder kan zijn:


 • marcheren;
 • schroef;
 • L-vormig;
 • Draaien.

Glass duur materiaal. Maar de ladder van een materiaal zijn er zeker om de aandacht van anderen te trekken.

Glas trappen kunnen veroorloven om rijke mensen of zakenmensen die de schoonheid en onconventionele interieur waarderen.

Combiladder: hout en glas

Gecombineerd trappen zijn gemeenschappelijk. Hout en glas is goed te combineren met elkaar en vullen elkaar aan. Behuizingen trappen kunnen worden vervaardigd uit glas en andere elementen (leuningen, trappen en riser) van elke houtsoorten.

Glass hekken maken de kamer licht en ruim, licht en luchtig. Dergelijke leuningen duur lijken, modern en stijlvol.

Relingen van glas zien er goed uit in combinatie met houten treden. Stappen moeten sterk zijn. Maar ze zijn vaak onderworpen aan mechanische schade. Een glas kan worden bekrast.


Als u kinderen of huisdieren hebt, moet je een stap van het hout, geen glas te maken. Deze ladder zal duren dan een halve eeuw.

Het oppakken van een interessante optie trap gemaakt van glas en hout kan worden in gespecialiseerde winkels of op het internetHet oppakken van een interessante optie trap gemaakt van glas en hout kan worden in gespecialiseerde winkels of op het internet

Gecombineerde trap ontwerp van glas en hout zal veel goedkoper dan volledig glazen trappenhuis waard. De vervaardiging van dergelijke ladders op bestelling.

Maak balustrade voor trappen gemaakt van glas en hout. De balustrade passend houten balustrade. Ze zijn een aanvulling op het glas.

Glazen balustrades zijn geplaatst in winkelcentra en commerciële centra, woonhuizen, maken glazen veranda. Glaselementen voor trappen kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Glas traptreden: de oplossing voor de dapperen

Glass traptreden - een moedige beslissing. We gebruikten om te denken dat het glas - een kwetsbaar materiaal, maar is het niet. Een steenworp afstand van dit materiaal kan bestand tegen zware belasting. Zoals elk ander materiaal dat wordt gebruikt voor de productie fasen.

In een kleine ruimte kunt u de stijlvolle en betrouwbare niveau van glas, die niet zal nemen veel ruimte in beslag te stellenIn een kleine ruimte kunt u de stijlvolle en betrouwbare niveau van glas, die niet zal nemen veel ruimte in beslag te stellen

Trappen gemaakt van glas zijn:

 • Transparant en luchtig;
 • Onzichtbaar en licht;
 • Robuust en betrouwbaar;
 • Mooi en origineel;
 • Modern en duurzaam.

stappen glas optreden: in de beurshallen, kantoorgebouwen, winkelcentra zalen, bungalows en huizen van rijke mensen. Zo'n ladder kan een sieraad van een gebouw met meerdere geworden. Het kan leiden u naar de tweede verdieping.

Als de kamer donker is, glazen traptreden maken het licht en luchtig.

Het kiezen van glas voor trappen

Fabricage van glas trappen op bestelling gemaakt. gehard glas kan worden gebruikt voor het vervaardigen van de zijrails, waarvan de dikte 20 mm.

Als u besluit om een ​​glazen trap te installeren, terwijl speciale aandacht moet worden besteed aan de kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid voor alle leden van de familieAls u besluit om een ​​glazen trap te installeren, terwijl speciale aandacht moet worden besteed aan de kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid voor alle leden van de familie

Glas wordt gebruikt als een placeholder, die wordt gebruikt voor een leuning. De dikte van het glas slechts 8 millimeter.

Zoals hekken ladders gebruikt glas dunner dan stappen.

Voor fabricagestappen behulp gelaagd glas. Het wordt geproduceerd door lijmen meerdere lagen glas. Tussen lagen van de kunststoffilm is een bevestiging. Als u per ongeluk het glas breken podium, zijn de stukken niet gestrooid in de kamer, omdat de speciale film wordt geplaatst tussen de lagen.

Hoe te glazen trap met zijn handen mount (video)

Glas trappen sieren het interieur van het gebouw. Ze zijn in staat om het licht en luchtig te maken. Deze trappen zijn een dappere beslissing. Maar, kan niet veel mensen een dergelijke luxe veroorloven vanwege de hoge kosten. U kunt het glas te gebruiken als een decoratieve reling vulling. Dan wordt trap beschikbaar. Glazen trap in uw huis zal de aandacht van bezoekers te trekken en benadrukken de stijl van de kamer.

Mooie trap met glas (foto-opties)

221 03 4a1f7a80e8c3d7d4a1545ca46047935c725880129 4bbbb 5-staircase 007-glazen-huis-ar-design-studio1 190 8501 9227 1920x1080resizeportfolio7062761356000663

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 − 30 =

map