Mooie gipsplaten plafond: fotogalerij van ideeën voor de kamers

Mooie gipsplaten plafond: fotogalerij van ideeën voor de kamers

12 October 2017Gipsplaat geeft speciale chique interieur, maken de kamer gezellig en kleurrijkGipsplaat geeft speciale chique interieur, maken de kamer gezellig en koloritnymPokrytie plafond gipsplaat is nu algemeen type ontwerp plafond. Dit is te wijten aan de economische waarde, superieure prestaties, mooie verschijning, de variabiliteit van de installatie ontwerpen. Maak mooie gipsplaten plafond kunnen worden hun eigen handen. Om dit te doen, moet u rekening houden met het advies van professionals, die zal spreken over de stap-voor-uctanovki. Prachtige plafonds van de verschillende niveaus kan worden gedaan in een soort van: woonkamer, slaapkamer, keuken. Gipsplaten plafond kan worden bedekt met verf, waardoor het een bepaalde stijl.


Hoe maak je een mooie gipsplaten plafond in de woonkamer te maken

Woonkamer - dit is het punt van het verzamelen van alle van de familie en gasten van de vergadering. Daarom is het erg belangrijk wat voor soort blik die ze heeft. Met prachtig bijgesneden plafond van de ruimte kan worden gegeven een stijl die met succes het interieur aan te vullen. Gipsplaat heeft veel voordelen ten opzichte van andere soorten coatings.

De voornaamste voordelen van gipsplaat:

 • Verbergt onregelmatigheden en gebreken in de stroom, waardoor een perfecte vlakheid. Plafond ziet er zo netjes, eenvoudig en stijlvol.
 • Makkelijk te structuren van elk type die gemakkelijk kan worden gedaan met een of met de hulp van familieleden en vrienden te installeren.
 • Economy. De kosten van materialen zullen blij zijn met, en zelf-installatie zal geld te besparen op het werk van professionele kunstenaars.
 • Variabiliteit in het ontwerp. Het materiaal is gemakkelijk te gebruiken. Het kan u helpen de meest gedurfde ideeën te realiseren.

Gipsplaat verbergt gebreken onderliggende basis, en creëert de illusie van een perfect glad oppervlakGipsplaat verbergt gebreken onderliggende basis, en creëert de illusie van een perfect glad oppervlak

Er is een grote verscheidenheid aan manieren om gipsplaten plafond leveren in de woonkamer. Het materiaal kunt u structuren op verschillende niveaus, waardoor de kamer krijgt een stijlvolle look.


Rassen van gipsplaten plafond

 • Broers en zussen. Eenvoudige plafond is eenvoudig, glad oppervlak en mooie verschijning.
 • Split-level en tri-niveau. Dergelijke plafonds zijn verdeeld in het frame, die zijn gebaseerd op de doosconstructie en diagonaal - plafond is ingedeeld in niveaus, uitbreiding van hoek tot hoek. Het derde type constructie - zone.
 • Gecompliceerde structuur (lagen). Het maakt het mogelijk uit te voeren gedurfde en unieke ontwerp fantasieën als gevolg van de naleving van het materiaal.

Maxima van verschillende niveaus kunnen worden gemaakt in de vorm van getallen, patronen en abstracties.

De deugd van multilevel gipsplaten plafond is hun ontwerp op maat, die een unieke uitstraling kamer geeftDe deugd van multilevel gipsplaten plafond is hun ontwerp op maat, die een unieke uitstraling kamer geeft

Bij de keuze van het ontwerp van de belangrijke rol van het interieur van de kamer, vloeroppervlak, plafondhoogte.

Voor het herstellen van het plafond belangrijk om het ontwerp te overwegen, rekening houden met alle nuances van de bouw, trek je een schema van de toekomst plafond.Hoe leuk om gipsplaten te maken in de slaapkamer

Gipsplaten - de perfecte oplossing voor de decoratie van de slaapkamer. Met een verscheidenheid aan ontwerpen die u kunt een unieke sfeer van comfort te creëren.

De bouw van gipsplaten heeft een aantal eigenschappen die nodig zijn voor de slaapkamer. Materiaal milieuvriendelijk, veilig voor de gezondheid, geluid-proof, duurzaam, esthetisch.

Voor de registratie van de slaapkamer, kunt u een verscheidenheid aan soorten van ontwerpen die een perfecte aanvulling op het interieur te kiezen.

Ontwerp plafond gipsplaten in de slaapkamer (video)

Mogelijke types van het ontwerp voor de slaapkamer

 • One-level plafond. De eenvoudige en glad oppervlak zal er stijlvol uit, in combinatie met geïnstalleerde lampen en lijstwerk.
 • Multi-level plafonds. Het ontwerp mogelijkheden zijn eindeloos. Er moet de constructie van scherpe bochten en abrupte wijzigingen te vermijden, omdat het een sfeer van agressie te creëren.

Gipsplaten plafond in de slaapkamer is gemaakt van milieuvriendelijk materiaal, en heeft een hoge geluidsisolatieGipsplaten plafond in de slaapkamer is gemaakt van milieuvriendelijk materiaal, en heeft een hoge geluidsisolatie

Bij het maken van het plafond belangrijk om aandacht te besteden aan de verlichting, moet het een gezellige sfeer die ontspanning zal bevorderen creëren.

Het meest interessant gipsplaten plafond voor de keuken

Het gebruik van gipsplaten voor de keuken design - de juiste beslissing. Door de constructie is het mogelijk te verbergen voor de ogen van communicatie, ventilatieschacht, plafond defecten. Gipsplaat ziet er indrukwekkend en mooi, met behoud van de uitvoerbaarheid.

Redenen om gipsplaat te installeren in de keuken:


 • Eenvoudig te ontwerpen installeren. Bouwwerkzaamheden kunnen onafhankelijk van elkaar worden gedaan, die aanzienlijk bespaart tijd en geld.
 • Milieuvriendelijk. Door de speciale impregneermiddel is ademend effecten bestand tegen vocht en de vorming daarop van schimmels en zwammen.
 • Gemakkelijk schoon te maken. Wat is belangrijk voor de keuken met haar werkgebied.
 • Variabiliteit. Met een verscheidenheid aan vormen heeft hij de mogelijkheid om visueel te vergroten de ruimte gebied.

Multilevel plafondsystemen gipsplaat kan visueel uitbreiden van de ruimte van de woningMultilevel plafondsystemen gipsplaat kan visueel uitbreiden van de ruimte van de woning

In de keuken zijn er twee opties voor het installeren van gipsplaten systemen. Zij moeten worden onderscheiden.

soorten structuren

 • Opgeschort. De constructie wordt gedurende vooraf bepaalde frame.
 • Geënterd. Het metalen frame is bevestigd aan de platen overlappen, wordt vervolgens bevestigd gipsplaat. Een dergelijke constructie is bijzonder sterk.

Elk type installatie heeft zijn eigen kenmerken, maar de twee soorten verschillen sterkte en betrouwbaarheid.

Bijzonderheden van de selectie structuur en de installatie daarvan: de vorm van de plafondruimte, de breedte en hoogte, de keuze van harmonieuze kleuren, de juiste locatie van verlichtingsarmaturen bepalen.

Installatie van verlichting nodig is voor algemene registratie van de lokalen, uitgevoerd door podshivnoy ontwerpen die hoge plafonds lijkenInstallatie van verlichting nodig is voor algemene registratie van de lokalen, uitgevoerd door podshivnoy ontwerpen die hoge plafonds lijken


Bij het installeren van de structuren meestal gebruik van een enkele doos locatie heerschappij over de werkende keuken.

Gipsplaat met hun handen: om snel en accuraat

Self-installatie van het plafond gipsplaat zal gemakkelijk en natuurlijk geschieden, indien u nuttige informatie over de uitvoering ervan en de juiste volgorde van de acties te houden. Ervaring is niet zo belangrijk, is het belangrijk om strikt de instructies en adviezen van professionals.

Stapjes:

 • Maak een ontwerp plan, die strikt moeten worden opgevolgd in alle stadia van het werk.
 • Run trainingsfaciliteiten - te maken of sluiten van de meubels, de vloer en muren met een beschermende film.
 • Plaatsen van metalen profielen, die vervolgens wordt aangebracht gipsplaat structuren.
 • Schede gipsplaat profiel.

Na de installatie moet u de laatste werkzaamheden aan het plafond afgewerkt uiterlijk te geven.

Wanneer het werk is belangrijk te onthouden dat de ervaring is niet het belangrijkste criterium voor de kwaliteit van de installatie. Wat nog belangrijker is, een verantwoordelijke aanpak van de uitvoering van de regelgeving.

Het installeren van het plafond gipsplaat alleen zal niet veel tijd in beslag nemen, maar zal geld te besparen, die nuttig zijn voor de aankoop van afwerkingsmaterialen zal zijn.

Modern gipsplaten plafond (video)

Mooi plafond van gipsplaat kan gemakkelijk zelf te installeren, of u kunt de hulp van professionals te nemen. Voordat u begint, is het belangrijk om een ​​ontwerp plan dat rekening zal houden met alle nuances van het plafond ontwerp te ontwikkelen. Zij vormen een kwaliteit materiaal dat de structurele betrouwbaarheid zal verschaffen, terwijl het plafond experiment ontwerp, de vorm en niveaus. Een perfect glad oppervlak kunt u de aard van de afwerking, die harmonieus een aanvulling op de algemene stijl van het interieur te selecteren.

Mooie gipsplaten plafond (foto's)

4 6 7 10 11 12 98bf1 Dizayn-potolka-iz-GIPSA-1024x768 Dizayn-potolka-iz-gipsokartona-1-1024x768 Dizayn-potolka-iz-gipsokartona-2-1024x768

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 + = 32

map