Mooie gipsplaat: ontwerp, foto

Mooie gipsplaat: ontwerp, foto

12 October 2017Multilevel constructie van gipsplaat kan worden gebruikt om de visuele waarneming van de ruimten passenMultilevel de bouw van gipsplaat kan worden gebruikt om de visuele perceptie van de residentiële pomescheniyaDizayn maxima aan te passen - een van de uitgangspunten bij het vormgeven van een eigentijds interieur. Opties lopen van de eenvoudige formule grootschalige projecten, wanneer het plafond - zelfvoorzienend detail. Project plafond kan bespioneren het internet, maak uw eigen, of besteld worden via de ontwerper.


Ontwerp plafond gipsplaten: waarom gipsplaten

Gips, of zoals ze soms worden genoemd, gips plafonds zijn een van de belangrijkste soorten registratie plafondoppervlakken. Samen met spanning, gipsplaten plafond vervanging van de oude oplossingen - Schilderen, behangen, gebruik plafondtegels.

Waarom gipsplaten:

 • Gips en karton - eigenlijk schoon milieu-onderdelen, ze zijn neutraal voor het menselijk lichaam, veroorzaken geen allergieën, enz.
 • GCR hebben een goede geluidsisolatie is praktisch niet onderworpen aan verbranding;
 • De prijs is redelijk;
 • Gelegenheid tot waterbestendige gipsplaten dat bad had een moderne uitstraling te kopen;
 • In het plafond kunt u vrijwel alle belichtingsomstandigheden insluiten;
 • Onder dit plafond is gemakkelijk om het communicatiesysteem te verbergen;
 • Ten slotte kan het nieuwe apparaat plafond verf en behang zijn;
 • Gips constructie leidt tot een interessant duo met verlaagde plafonds.

Gipskartonplaten - zeer delicaat en bros materiaal met voorzorg tijdens montageGipskartonplaten - zeer delicaat en bros materiaal met voorzorg tijdens montage

Belangrijk in het plafond constructie - niet de "beste vijand van het goede." Maken Multi-level plafonds, natuurlijk, sieren het interieur, maar als je een lage kamer, soizmerte prijs ideeën. U kunt de kamer kijken omvangrijk ontwerp onevenredig laag te maken.


Ideeën voor het plafond van gipsplaat: single-level design

De eenvoudigste wat je kunt doen vanuit de gipsplaten - een nieuw niveau plafond. Als u een lage basis plafond, dit is de meest aanvaardbare design. Min, wat het maximum kan verlagen - 3 cm CD Deze dikte van het draagprofiel, dat betrokken is bij de opstelling van het karkas ..

Deze optie gaat ervan uit als verlichting hanger kroonluchter of factuur. Als u wilt spotlights gebruiken aan het plafond van 10 cm te verlagen.

Er is een andere oplossing - op het plafond omtrek van een plafondlijsten, waarbij het gips sierlijsten nabootst zetten. Dan is het mogelijk om de LED-achtergrondverlichting te plaatsen. En deze beslissing maakt automatisch het hele plafond ontwerp voor effektnosti hij niet weg te geven aan een multi-level structuur.

Duplex gipsplaten plafond: werk op de bouw

Suspended twee niveaus maxima laten zonering kamer, die handig is voor appartementen met een gecombineerde badkamer. Bijvoorbeeld: keuken-woonkamer-slaapkamer, woon-eetkamer, woonkamer met baby-gebied.Werkzaamheden in verband met het plafond installatie, eenvoudig verschillende manier van handelen en biedt een hoge functionaliteit ontwerpWerkzaamheden in verband met het plafond installatie, eenvoudig verschillende manier van handelen en biedt een hoge functionaliteit ontwerp

 Of neem de dezelfde studio appartement, waar doen zonder resonatoren ruimte, en waarom hun rol niet tot aan het plafond te handelen?

van eenvoudige geometrische vormen naar abstractie - als gevolg van de flexibiliteit van het materiaal, kunt u een plafond de meest verbazingwekkende vormen te maken.

ontwerp voordelen

Zo, de oprichting van een twee-tiered plafond, u:

 • Ideale lijn de ondergrond;
 • Disguise communicatie, netwerk engineering;
 • Geïnstalleerd lichten gezoneerd ruimte;
 • Visueel omgevormde de geometrie van de kamer;
 • Het verlichtingssysteem kan verschillende bronnen van licht te combineren - halogeen, TL, LED;
 • Het plafond kan niet één keer worden overgeschilderd, zich aanpassen aan veranderingen in het interieur.

installatiefase

Alle werkzaamheden aan het plafond apparaat zal worden gehouden in het volgende scenario:

 • Ontwerp en lay-out op de montageplaat net;
 • Selecteer het type twee-level plafonds, de definitie van werkfase;
 • Bereid het plafond oppervlak;
 • De uitbreiding van de montagebeker raster op basis plafond;
 • framesamenstel;
 • Pakking van de communicatie;
 • Cut vormige huisdelen vormen gekromde elementen;
 • Tegenover de GCR kader;
 • Fijne afwerking van het plafond;
 • Het installeren van verlichting.

Het creëren van een multi-level verlichting maakt het gebruik van lampen van verschillende vermogens, vorm en functieHet creëren van een multi-level verlichting maakt het gebruik van lampen van verschillende vermogens, vorm en functie

Bijzondere aandacht wordt besteed aan verlichting - het u toestaat om een ​​two-tier structuur aan te brengen in de best mogelijke manier.


Verborgen verlichting in het plafond van gipsplaat

Te dien einde, in gipsplaten plafonds moet een speciale niche te regelen. Vervolgens LED lint zit vast. Als u wilt installeren en verborgen lichten onder elk van hen door te brengen een extra kabel.

Besteed speciale aandacht aan het snijden van LED-strip, die beschikbaar is in rollen of spoelen is, en deel het alleen op de gemarkeerde plaatsen. Bij het aansluiten van een tape, zorg ervoor dat de polariteit overeenkomt met - anders zal het niet worden ingeschakeld.

Nou, het testen van de functionaliteit van de tape moet voordat deze worden gemonteerd, want als je dat veilig te stellen met een vals plafond, verwijder het langer zal het moeilijk zijn.

Mount LED-verlichting op het plafond van gipsplaat (video)

Gipsplaten plafond: trends in 2017, is in de mode vandaag

Tot slot, dat hetzelfde ontwerp ideeën te brengen dit jaar in het interieur van de conventionele appartementen? Het belangrijkste is om te voldoen aan de volgende balans: elegance - Comfort - functionaliteit. En dan is de vorm en kleur, die vooral afhankelijk is van de stijl van uw huis.


Wat is in de mode dit seizoen:

 • Ethno stijl. En zelfs de oude GCR-design, single-level of multi-level plafond, kun je transformeren tot een etnisch met behulp van speciale vinyl stickers. U kunt kunst en beschilderde plafond te maken. Natuurlijk moet het interieur voldoen aan de modieuze plafond, zelfs in de details.
 • Kleur Marsala. Ja, het is druk op de kleur, maar gebruik het voorzichtig, misschien, accent, fragmentarisch.
 • Abstractie. Spel geometrische vormen, het ontbreken van duidelijke symmetrie, het spel van licht en vorm.

Gips plafond, geschilderd in modekleur marsala zal het interieur van de ruimte te maken een elegante en gezelligeGips plafond, geschilderd in modekleur marsala zal het interieur van de ruimte te maken een elegante en gezellige

 Laat biologisch niet vergeten over het interieur. Bijvoorbeeld, als je een plafond cirkelvormen gebruiken, plaatst u een cirkel en er moet ruimte beneden zijn. Vorm lamp, tapijt, tafel, enz.

Denk na over het feit dat vandaag de dag de rode draad van vele artistieke apparaten in huis, in kleding, in de decoratie - het werk van Malevich. Suprematism komt in appartementen ontwerp, en u kunt op het witte plafond tot deze stroom van geometrische kleurrijke figuren te creëren om een ​​sterk decoratief accent te zijn.

Gips plafond in het interieur (video)

Kies het ontwerp dat uw filosofie, die is harmonieus en in harmonie met je past. Als het een abstractie, dan kan het elegant. Als dit is de klassieke rustig, ga niet op de meer briljante oplossingen.

Heb een mooie keuze!

Ontwerp plafond gipsplaat (interior foto)

3e5c20caf5e88d4824f33387017c874e 1yhjm2 15-1 0151 123 391potolkiizgipsokartonafotodlyaspalni 1075 1240 11124 201014-28

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

30 + = 35

map