Mooie gangen in flats: 5 ideeën en foto's van een stijlvol design

Mooie gangen in flats: 5 ideeën en foto’s van een stijlvol design

12 October 2017



Maak de hal een mooi en origineel zal een grote spiegel te helpen op de muurMaak de hal een mooie en originele hulp grote spiegel aan de binnenkant gang stenuDizayn in het huis of appartement - het is niet gemakkelijk, zoals u terecht de stilistische beslissing moet kiezen, en maak het zo comfortabel en functioneel. Heel vaak in appartementen in plaats van kleine zalen, waarin het onmogelijk is om een ​​grote hoeveelheid van het gewenste interieur te plaatsen. Echter, visueel uit te breiden van de ruimte gang kan worden door het gebruik van afwerking materialen van lichte tinten, spiegels, glanzende oppervlak van het plafond.


Moderne zaal in het appartement

Het is niet nodig om de gang rommel veel meubilair. Door haar keuze op verantwoorde wijze moeten worden genomen, het meubilair was niet in het algemeen en maximale functionaliteit. Om de ruimte van de hal visueel te vergroten, kunt u alle deuren die leiden naar de kamers naast de hal te verwijderen en te vervangen door bogen. Dit geldt vooral als de kamer naast de hal in dezelfde stijl.

Vergeet niet over verlichting. Het beste is om een ​​paar kleine lampen te plaatsen. Ze kunnen worden gerangschikt in een rechte lijn of maak een mooie tekening, het hangt allemaal af van uw eigen voorkeuren en stilistische Decision Room. Afhankelijk van de grootte van de hal is nodig om de richting van het ontwerp te kiezen. Als de gang klein is, is het het beste om donkere en sombere kleuren te vermijden en liever een lichtere palet.

Bovendien, niet rommel de ruimte van een groot aantal zware en massieve meubels, is het het beste om het te vervangen met een mooi gekruld.

Om gang was gezellig en comfortabel, niet te vol onnodige meubelsOm gang was gezellig en comfortabel, niet te vol onnodige meubels


namelijk:

 • planken;
 • niches;
 • Bogen.

Als de hal is smal, is het noodzakelijk om een ​​niche te gebruiken en als wanddecoratie verschillende prachtige foto's, krullend elementen en panelen. Dit zal niet alleen helpen om te diversifiëren en versier de leefruimte, maar benadrukken ook de onberispelijke smaak van de eigenaren van het appartement. Bovendien moet u er zeker van om de achtergrondverlichting niches en andere levende cellen te gebruiken, omdat dit niet alleen extra verlichting, maar ook gezoneerd ruimte zal scheppen.

Bekijk foto's van afgewerkte woonkamer interieur kan kiezen voor zichzelf de beste en meest interessante optie die volledig kan voldoen aan alle verzoeken.



Belangrijk! Voor het uitvoeren van reparaties in de hal met zijn handen, is het nodig om na te denken op voorhand stilistische oplossing van deze kamer, evenals de gewenste afwerkingsmaterialen.

Hoe de hal uit te rusten in een gemeenschappelijk appartement

Reparatie van de gang in een gemeenschappelijk appartement vereist speciale aandacht, omdat het noodzakelijk is om rekening te houden met de smaak en voorkeuren van elke eigenaar. In dit geval is het het beste om de standaard corridor regeling technieken toe te passen zodat het lijkt stijlvol en modern.

Het interieur van een moderne hal perfect fit stijlvolle vals plafondHet interieur van een moderne hal perfect fit stijlvolle vals plafond

In deze zaal die je kunt doen:

 • Mooie spanplafond of ingewikkelde vorm;
 • Markeer bepaalde gebieden met behulp van de kijker;
 • Pak de tegels of linoleum originele en ongewone kleuren;
 • Maak een pasta van steen, gips en andere materialen;
 • Set spiegel.

Bekijk foto's, prachtig modern interieur gang in een gemeenschappelijk appartement, kunnen we zien dat zelfs in een dergelijk appartement een unieke en prachtige interieur ontwerp kan zijn. Het selecteren van de meest geschikte ontwerp van het interieur van de gang in een gemeenschappelijk appartement is grotendeels afhankelijk van de grootte, vorm en andere kenmerken van de kamer. Voor de gemeenschappelijke gangen in een gemeenschappelijk appartement is het best om behang voor het schilderen te kiezen, omdat ze erg vuil zijn.

Het appartement is een hal: design kenmerken

Soms is het appartement kan geen gang zijn, zoals sommigen integreren deze ruimte met keuken en woonkamer. In zo'n studio van een origineel en uniek ontwerp te maken. Door het ontbreken van de gang, kunt u een prachtige baai, die vele ontwerpers aantrekt te maken, omdat het mogelijk is om de meest gedurfde en originele ideeën belichamen.

Bespaar ruimte in de kamer is mogelijk door het combineren van de woonkamer met de woonkamer of een andere locatieBespaar ruimte in de kamer is mogelijk door het combineren van de woonkamer met de woonkamer of een andere locatie

Bij het maken van het appartement zonder de hal moeten zich houden aan bepaalde regels van de decoratie van de kamer, dus als:


 • De lay-out en de binnenmuren moet een eenvoudig ontwerp hebben;
 • U kunt een origineel ontwerp van een gemeenschappelijke ruimte met een raam en een balkon te maken;
 • Het is mogelijk om de badkamer en de woonkamer uit te breiden.

In dit geval, in de woonkamer, moet u de meest eenvoudige interieur dat niet zal worden rommelig met veel meubels te creëren. Dit zal het interieur meer licht en luchtig te maken. Leven zonder impliceert dit een hal, een zo groot mogelijke vrije ruimte, die iets kan worden verdund met mooie planten. Afwerking materialen die nodig zijn om lichte kleuren te gebruiken, omdat dit de ruimte zal maximaliseren en vul deze met licht.

Om ervoor te zorgen dat een dergelijke interieur oogt prima, is het noodzakelijk om de reviews van degenen die reeds op een zodanige wijze naar het appartement uit te rusten hebben weten te lezen.

Mooie hal in het appartement

Afhankelijk van het aantal kamers in het appartement kan worden gemaakt heel origineel en uniek ontwerp van de hal, die zal worden bekeken door de onberispelijke smaak van de eigenaar. Voor een een-kamer appartement in de hal kunt u de glazen deuren in de kamer of boog te maken.

Deze faciliteit zal veel voordelen hebben als:

 • De kamer zal visueel ruimer uitzien;
 • Het is mogelijk om ruimte te besparen;
 • Het is mogelijk om de kamer te combineren;
 • De kamer ziet er elegant en eenvoudig.

Prachtig sieren het interieur corridor stijlvolle gips archPrachtig sieren het interieur corridor stijlvolle gips arch


Boog in dit geval half cirkelvormig, rechthoekig, met verschillende krommingen zijn. Om de hal een ongelooflijke en origineel ontwerp te geven, kan het spotlighting zijn, want het zal besparen op de belangrijkste licht. Indien het appartement twee of meer kamers, is het mogelijk om veel meer ideeën in de regeneratie van de gang te realiseren. De een-slaapkamer en twee-slaapkamer appartement is vrij ruime lobby, die is waarom u een zeer interessante en creatieve interieur kan maken.

Heel interessant om ruime entree, ingericht met stenen te kijken. Voer dit ontwerp is zeer eenvoudig. Als decoratie, kunt u natuurlijk, kunststeen of behang te gebruiken met een overeenkomstig patroon. Met decoratieve stenen kunt u een unieke inrichting, dat ziet er heel stijlvol en geeft de ruimte een bepaald effect van de oudheid te krijgen. In dit geval moet u de juiste zet de verlichting, omdat anders de hal zal heel donker en ongemakkelijk lijken.

Interieur hal Het appartement van de (video)

Het is veel makkelijker om inrichting van de hal in een nieuw appartement, omdat ze niet nodig hebben om opnieuw de oude reparatie en het schoonmaken van het oude gebouw materialen en afwerkingen. Gang naar kijken uniek, je nodig hebt om competent benaderen om de inrichting van de kamer.

hal's Design appartement (interior foto)

2 07e2c21dc086bcXL 9d7c5c66d7ebbfab520091252c11cecb 122 52deee20e35ae 410big 10.662-1402673663 225 13948 Dizajjn-prikhozhejj-sovremennyjj-9

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 + = 50

map