Mooie en originele tekeningen vloeistof behang op de muur

Mooie en originele tekeningen vloeistof behang op de muur

12 October 2017Vloeibare wallpaper perfect vullen het gat en maskeren de scheuren die bestaan ​​op het behandelde oppervlakVloeibaar behang perfect de kloof te dichten en te maskeren de scheuren, die op poverhnostiZhidkie wallpapers worden verwerkt zijn erg populair geworden, ondanks het feit dat veel mensen geloven dat ze zeer vloeibare massa, dat is moeilijk te worden aangebracht op het oppervlak van de muur. Ze gerealiseerd in een droge poedervorm en vloeibaar wordt alleen bij toepassing op de muur met een speciale lijm. Zeer mooie en ongebruikelijke eruit tekeningen op de muren, die veel beter gewoon papier behang vertonen, ongeacht hun type.


Mooie vloeibare wallpaper: tekeningen op een muur

Het kleurenschema van deze wallpaper is voldoende veelzijdig, zodat je een mooi en ongewoon patroon voor elke smaak kan creëren. Het toepassen van speciale additieven, is het mogelijk om te transformeren het interieur van het huis is bijna onherkenbaar.

Vloeibaar behang is niet giftig, ze niet vervagen en krimp thuis totaal niet te krakenVloeibaar behang is niet giftig, ze niet vervagen en krimp thuis totaal niet te kraken

Vloeibare behang met het oorspronkelijke patroon in het inwendige kan men absoluut geven hun stilistische beslissingen en richtingen van de inrichting maken. Dit is de beste manier om hun eigen individualiteit.

Positieve kwaliteit materiaal

De belangrijkste voordelen van vloeibare behang zijn:

 • De mogelijkheid om eenvoudig toe te passen en gemakkelijk te herstellen;
 • Hebben sommige antistatische werking;
 • Bestand tegen vervagen;
 • Ze hebben geen naden;
 • Absorberen geen vreemde geuren.

Indien nodig, is het mogelijk om een ​​heel eigen, individuele project bestellen of het werk met zijn eigen handen uit te voeren.


Tekeningen vloeibaar behang, uitgevoerd op de muren, prima uitziet, echter, zodat het lijkt interessant en mooi, is het noodzakelijk om speciale stencils gebruikenTekeningen vloeibaar behang, uitgevoerd op de muren, prima uitziet, echter, zodat het lijkt interessant en mooi, is het noodzakelijk om speciale stencils gebruiken

Tekeningen die vloeibaar behang, perfect voor decoratie:

 • slaapkamer;
 • woonkamer;
 • Kwekerij.

Prachtige foto's op de muren zouden er goed uitzien in de slaapkamer, vooral als je ze toevoegen dun draadje van zilver en goud. Zo is het mogelijk om de kamer een zekere elegantie en verfijning te geven.Voor de woonkamer geschikte stof die bestaat uit hoogwaardige natuurlijke zijde, dus is er een indruk dat de muren zijn versierd met de meest voorkomende textiel behang.

Uitstekende optie design kamer van een kind heeft als thema verhaallijn. Zo is het mogelijk om een ​​prachtig zeegezicht met schepen portretteren of sieren de muren met prachtige bloemen, een klein huis en de zon.

Wat moeten de stencils voor vloeibare wallpaper

Dankzij dergelijke cliches te verwerven pand echt unieke look en benadrukken individualiteit. Voor de productie stencils willen dat u de afbeelding van de rente af te drukken, en vervolgens naar een dichte kern en snijden.

Er zijn verschillende uitvoeringsvormen van het sjabloon, onder meer zoals:

 • Monochromatische uitstraling;
 • Multicolor stencil;
 • Volumetrische stencil;
 • Antitrafaret.

Stencils vloeibare behang kan onafhankelijk worden gemaakt en tegelijkertijd goede reddingStencils vloeibare behang kan onafhankelijk worden gemaakt en tegelijkertijd goede redding

Goed gekozen patronen op het behang zal helpen benadrukken een bepaalde stijl in het interieur en de nadruk leggen op de gewenste locatie. Stencil gebruikt voor het schilderen op het behang, kunt u een speciale ornament één zone te selecteren, terwijl op hetzelfde moment niet de rest van de muren overweldigen in de kamer.

Vloeibare behang kenmerk wandbekleding

Vloeibare wallpaper - een speciale coating van de wanden, die een superieure prestatie, bestaande uit pleister op basis van textielvezels, verschillende soorten decoratieve elementen en lijm. Vanwege het feit dat de samenstelling van het materiaal bestaat uit veilige componenten, is het heel goed mogelijk om te gebruiken voor de decoratie van elke ruimte, ongeacht de bestemming.

Onder de voordelen van vloeibare behang moet kiezen zoals:


 • Milieuvriendelijk;
 • brandveiligheid;
 • Esthetiek.

Opgemerkt wordt dat bij de bereiding van het mengsel en vervolgens aanbrengen aan het oppervlak van de wanden, vloeibare behang absoluut geen vreemde geurOpgemerkt wordt dat bij de bereiding van het mengsel en vervolgens aanbrengen aan het oppervlak van de wanden, vloeibare behang absoluut geen vreemde geur

Het is vermeldenswaard scala aan decoratieve elementen die deel uitmaken van het materiaal, waarvan de wanden die de originele game tinten en verschillende texturen mogelijk maakt. Het is dankzij deze kwaliteiten opplakken, een soort van koude, maar dan op hetzelfde moment hebben een zachte textuur en warm, wat prettig is om de hele tijd te raken.

Vloeibare behang worden gekenmerkt door uitstekende elasticiteit en daarom kan volledig op een deel van de wand worden gebruikt.

Een verscheidenheid van kleuren en tinten in staat zal zijn om volledig te voldoen aan de huidige eisen van iedereen.

En uniek vloeibare wallpapers beelden en tekeningen aan de muren

Creative tekeningen gemaakt met speciale vloeistof behang is heel goed mogelijk om jezelf te maken, hoef je alleen maar een beetje geduld en vakkundig al het werk dat nodig is uit te voeren. Worden toegepast op de afbeelding op de muur met behulp van speciale technologie, zodat u op verschillende niveaus van complexiteit vlakke of drie-dimensionale echte hedendaagse artistieke creatie te maken.


Creatief zijn benadering van het ontwerp van de kamer is een echt meesterwerk kunnen worden gemaakt met de hulp van de vloeistof WallpaperCreatief zijn benadering van het ontwerp van de kamer is een echt meesterwerk kunnen worden gemaakt met de hulp van de vloeistof Wallpaper

Met behulp van vloeibare behang is heel goed mogelijk om uw eigen echt uniek ontwerp dat elke kamer maakt creëren uit te maken een bijzondere en zeer interessant.

In de kwekerij is het mogelijk om een ​​mooie en interessante foto's van stripfiguren creëren, slaapkamers en een woonkamer zijn perfect voor oosterse motieven en florale ornamenten. Tekeningen kunnen divers zijn, het hangt allemaal af van uw eigen voorkeuren.

Hoe tekeningen vloeistof behang voeren op de muren

Om een ​​mooie en originele tekeningen die vloeibaar behang uit te voeren, moet u eerst de voorbereiding van de oppervlakte muren en speciale stencils. Voorts is het noodzakelijk om strikt de techniek van het aanbrengen van vloeibare wallpaper om het gewenste effect te verkrijgen.

Vloeibare behang kan in droge of vloeibare vorm. Materiaal in droge vorm, is een gedefinieerd mengsel van kleinere vlokken, die direct voorafgaand aan het aanbrengen op de wand die dit nodig om de kleefstof te roeren volgens de aanwijzingen op de verpakking. Het resulterende homogene mengsel moet geven iets te staan, en pas daarna toegepast voor andere doeleinden.

Indien de wand is gemaakt van gipsplaten, dan alvorens de vloeistof behang moet verder worden geprimedIndien de wand is gemaakt van gipsplaten, dan alvorens de vloeistof behang moet verder worden geprimed

Als we sieren de kamer als gepresenteerde materiaal in vloeibare vorm, dan moet u handschoenen dragen om uw handen te beschermen.

Voor het aanbrengen van het materiaal op de muur moeten eerst voorbereiden door het verwijderen van de oude coating en het oppervlak goed drogen.

Aanwijzingen voor het aanbrengen van vloeibare wallpaper «Silk Plaster» (video)

Het is belangrijk om te onthouden dat vóór het aanbrengen van vloeibare achtergrond patroon van het gemak is de moeite waard grenst aparte plakband. Met de hulp van tekeningen gedaan vloeibaar behang, is het mogelijk om uw appartement of huis gewoon uniek. Een self-versiering van de muren geven een waar genoegen.

Tekeningen vloeistof behang op de muur (foto)

0462-e1400904453791 542 1241 20120830191329 1362390189-1024x768 1415632100-280368-15060 78picture-1 1959973788 1996075344 b1276428e72d367b4bcb

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =

map