Mooie en interessante kamer appartement 30 foto's

Mooie en interessante kamer appartement 30 foto’s

12 October 2017Voordat u uw eigen slaapkamer ontwerp plannen, moet u bepalen welke stijl interieur kamer zal worden ingerichtVoordat u uw eigen slaapkamer ontwerp plannen, moet u bepalen welke stijl zal worden ingericht interieur komnatyIspolzovanie foto slaapkamer van het appartement stelt u in staat om na te denken bij voorbaat alle fasen van de komende reparaties. Vind elke eenvoudige thematische publicaties gewijd aan het ontwerp. Geef niet op een dergelijke stap te bevelen als een ervaren decorateurs en beginners. Vanuit praktisch oogpunt, is het beter om te overwegen op voorhand verschillende versies. Dit zal u helpen om de meubels en andere decoratieve elementen te kiezen.


Soorten slaapkamers: ontwerp aanbevelingen voor beginners

Zolang de eigenaar van de woning geen definitieve beslissing, nog beter zicht op de ongelooflijke mogelijkheden gemaakt. De ervaring leert dat een aantal foto's op significante wijze de eerder beschouwd als succesvolle concept kan veranderen. Allereerst hebben we het over stilistische beslissingen, waarvan er meerdere. De meest populaire is de klassieke versie. Eenvoud van vormen, het gebrek aan meubilair met functie-transformatie, een grote hoeveelheid vrije ruimte, het tarief voor het gebruik van natuurlijk hout - dit alles is kenmerkend voor de klassieke stijl voor de slaapkamer. Vanuit esthetisch oogpunt, is de ruimte gedomineerd door ondoorzichtig en meer beheerste kleuren: olijf, beige, room. Minder vaak in het interieur van blauw.

Bijzondere aandacht wordt gegeven aan de ramen, die worden aangevuld met indrukwekkend in vorm gordijnen. Het is wenselijk dat ze waren versierd met zware stof, versierd met franje en kwasten.

Feature slaapkamer in moderne stijl - een combinatie van klassieke en originele ideeën van onze tijdFeature slaapkamer in moderne stijl - een combinatie van klassieke en originele ideeën van onze tijd

Als het gaat om de soorten van het geslacht, de voorkeur moet worden gegeven aan het parket. Het tegenovergestelde van de slaapkamers is ingericht met een kroonluchter en sierlijsten. Hanger creëert gedempte verlichting model.

Bij de keuze van meubilair nadruk ligt uitsluitend op het gebruik van natuurlijke hout. Een aanvulling op zijn kaptafel, indrukwekkend in formaat 2-bed en een lederen bank.


In aanvulling op de klassieke versie van de uitvoering, identificeert een aantal anderen:

 1. Provence - natuurlijke houten vloeren aangevuld gepleisterde witte muren. Het bed wordt gekenmerkt door grote afmetingen. Het is wenselijk dat het gemaakt is van hout en altijd met een schroefdraad. Als we praten over de kleur van het meubilair, is er voorkeur voor zachte tinten. Een treffend voorbeeld van de volgende kleuren: groen, bruin, terracotta;
 2. minimalisme - net als aanhangers van de oosterse traditie in het ontwerp van de kamer. Elk detail in de kamer is uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen. Een ander belangrijk kenmerk - de functionaliteit. Iedereen die in de kamer element dient een specifiek doel. Vanuit praktisch oogpunt, lage en brede bed aangevuld met een inbouwkast. Visual accenten worden geplaatst Oriental schilderijen aan de muren;
 3. modern - is gebaseerd op het gemak van de vormen en de maximale hoeveelheid vrije ruimte. Voor het interieur van de geselecteerde multi-level plafonds lichte kleuren, aangevuld met spotlights. Visual bestemmingsplan gemaakt lichtschermen en tule. Floor is het raadzaam om parket of laminaat, compleet met niet te fel tapijt te kiezen.

Modellen slaapkamers: selecteer de gewenste optie

Het eerste wat je nodig hebt om te beslissen wanneer het kopen van meubels - neem een ​​afgewerkte versie, of beter maken om te bestellen. Zoals de ervaring leert, de tweede uitvoeringsvorm de voorkeur. Ten eerste is er geen uniform parameters in elk appartement. Dit betekent dat het klaar toestel niet altijd in de kamer zoals het oorspronkelijk was gepland. Daarom start reconstructie van de kamer is het beter om een ​​visueel model te maken.

Door zijn ontwerp, hoek kasten zijn het perfecte hulpmiddel voor het optimaliseren slaapkamer ruimteDoor zijn ontwerp, hoek kasten zijn het perfecte hulpmiddel voor het optimaliseren slaapkamer ruimteHulp in de computertechnologie. Door het gebruik van 3D modeling software, kunt u de opties voor een paar minuten te bekijken.

 Hulp in de volgende richtlijnen ontwerp:

 1. Monsters van meubelen zijn bedoeld om de overheersende geometrie van de ruimte te geven. Als het gaat om hoge plafonds en ruime kamers, is gezoneerd ruimte om hoge kasten met glazen panelen te helpen;
 2. Keuze van de hoekkast opties passend is in een kamer met een kleine afmetingen;
 3. Een belangrijke indicator is de mate van verlichting. Het is onwenselijk in een slecht verlichte kamer om te wedden op de klassieke stijl, omvat het gebruik van gordijnen van zware stof. Het is zinvoller om te kiezen voor een modernistisch en minimalistisch;
 4. Een goed verlichte kamer kan niet tolereren minimalisme of land. Zelfs meubilair van hoge kwaliteit, die hielp selecteert u de map, niet de beste manier van invloed op het niveau van comfort.

Tips voor moeders en vaders

Ouders weten dat kinderen moeten meer aandacht van volwassenen. Dit geldt volledig om meubels voor de kinderkamer. Na bestudering van de verschillende types, moet de keuze worden gemaakt ten gunste van een kluis in alle opzichten opties. We zouden de veel voorkomende fout niet toe te staan. Sommige ouders zijn zo sterk gefixeerd op de beveiliging, dat ze vergeten over een aantal andere belangrijke componenten.

Bij het selecteren van meubilair voor de babykamer moet zich richten op parameters zoals: functionaliteit, milieuvriendelijkheid en esthetiekBij het selecteren van meubilair voor de babykamer moet zich richten op parameters zoals: functionaliteit, milieuvriendelijkheid en esthetiek

Allereerst hebben we het over functionele specificaties. Voor middenklasse gezinnen meubels nodig heeft, kunt u kinderkleding, speelgoed en andere artikelen van de dagelijkse vraag te slaan. Het is belangrijk te onthouden dat het monster kwaliteit en veilig in meubels alle opzichten kinderen meerdere compartimenten voor opslag op lange termijn zou moeten hebben.

Onder andere inherente eigenschappen die aanwezig moet zijn bij het plaatsen van de kamer van een kind, is geïsoleerd:

 • geen scherpe hoeken - dit ontwerp zal de kans op letsel aan de baby;
 • stopzetting van de kleine decoratieve materiaal dat de baby kan slikken;
 • de aanwezigheid van een ruime commode;
 • Zet in op pastelkleuren.

Definitieve selectie slaapkamers: wegen de "voors" en "tegens"

Het beeld van de toekomst slaapzak moet altijd voor uw ogen. Help in deze, zoals eerder gezegd, 3D-technologie. Meubels, decoratieve objecten, gordijnen en geselecteerd op basis van het totale concept. Zal u helpen de keuze van de beoordelingen te bepalen, rekening houdend met de positieve en negatieve aspecten van mogelijke projecten.

Meubels, gekocht voor de slaapkamer moet worden gehandhaafd in een vergelijkbare stijl, en is volledig in harmonie met de algemene sfeer in de kamerMeubels, gekocht voor de slaapkamer moet worden gehandhaafd in een vergelijkbare stijl, en is volledig in harmonie met de algemene sfeer in de kamer


Een andere mogelijkheid om een ​​rationele keuze te maken - aan de thematische tentoonstellingen te bezoeken. Gepresenteerd monsters ontworpen voor verschillende niveaus van overvloed.

Het is noodzakelijk om het volgende te onthouden:

 • Geselecteerde vormen van het meubilair moet de geometrie van de kamer te passen;
 • Meubels moeten meer dan 40% van het terrein niet te nemen;
 • Niet elke instantie van de tentoonstelling past in het interieur;
 • Gebruikt als een decoratief element of het bed kabinet sticks, niet onbeschoft.

Moderne slaapkamer in moderne stijl (video)

Het proces van voorbereiding van de slaapkamer te herstellen begint met de selectie van de dominante stijl. Dit zal helpen in de computertechnologie. Men mag niet vergeten dat niet iedere kamer harmonieus kan worden gerealiseerd Provence of klassiekers. Gewoon betalen aandacht voor elke, zij het in het kleinste detail, kunnen we praten over het succes van de hervormingen in de kamer.

ontwerp slaapkamers in appartement (Foto)

0df5c2775ea647d265196b51e83b1997 01RGBcolor00002 4edd0e86ad81041dc3bd5f8f247936ea 14-trucs te maximaliseren-ruimte-in-de-slaapkamer-12 54 1419789557dizayn-spalni-20 aantrekkelijke-bedroom-interior-design - wide-hd-wallpapers bedroominthejapanesestyle-11 cc72c833d5c03f18c3587d982e60aef8 ee667775cd1716841d5ea65543ed373131afc59d13e734b720460fea


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 49 = 56

map