Mooie, eigentijdse trap als een volledige element van decor

12 October 2017Moderne trappen hebben een lange levensduur en aantrekkelijke verschijningModerne trappen hebben een lange levensduur en een aantrekkelijk uiterlijk Ladder in een privé-huis is niet alleen gemaakt voor het doel van de directe afspraak. Het ontwerp van de stappen en de leuning is een integraal deel uit van het decor, zodat het uiterlijk krijgt bijzondere aandacht. Het gebruik van beton als een basis een ding van het verre verleden. Modern ladder gemaakt van verschillende materialen van glas tot steen. Het resultaat is een originele en prachtige ontwerpen die tot de verbeelding met hun vorm vast te leggen. Ook bij uitstek geschikt voor de gebouwen van alle stijl en doel.


Moderne trap in het huisje: typen patronen

In een prive-woning van de tweede verdieping is meestal uit woonwijken. Daarom moet de opkomst van de stappen gemakkelijk en veilig voor het hele gezin. Ook moet bij het kiezen van de aard van de ladder van de grootte en het kleurenschema van de kamer te overwegen.

Er zijn twee soorten van structuren, in het huis geïnstalleerd:

  • Marching (meerdere openingen zijn verbonden door tussenliggende elektroden klein);
  • Schroef (stappen in een spiraal met een centrale pilaar of zonder).

Tussencontactplaats in een trap kunnen worden verschaft in verschillende vormen: vierkant, rechthoekig of rond. Soort openingen is afhankelijk van het type kamer. L-vormige past perfect in het vierkante ruimte; U-shape kijkt groot in een rechthoekig.

Een uitstekende oplossing voor het interieur, gemaakt in de stijl van hi-tech of modern, is het gebruik van ladders, trappen die zijn bevestigd aan de muurEen uitstekende oplossing voor het interieur, gemaakt in de stijl van hi-tech of modern, is het gebruik van ladders, trappen die zijn bevestigd aan de muur


Stairway wordt beschouwd als de meest veilige, omdat Het is breed genoeg (90-120 cm), zodat twee mensen vrij doorheen kan bewegen.

Bovendien vaak gemonteerd railing hoogte van ongeveer 100 cm Het enige nadeel van dit ontwerp -. Solidity de ladder staat alleen in grote ruimtes. In een kleine kamer gebruikt zijn direct uitzicht - zonder bijkomende sites.

Modern wenteltrappen zien er erg origineel, maar hun operationele eigenschappen zijn iets lager. Afdaling van de wervelende ontwerp kan problemen voor de ouderen en gehandicapten te veroorzaken; tillen grote stukken van een ladder zo moeilijk. Echter wenteltrap neemt veel minder ruimte in dan traction (de diameter is ongeveer 150 cm). Daarom wordt dit ontwerp in een kleine woonkamer vaker.

Treden in het moderne interieur: de gebruikte materialen

Het materiaal voor de ladder moet worden geselecteerd gelet op laadvermogen. Bijvoorbeeld, de steen is niet geschikt voor installatie in een houten huis. Vergeet niet om de esthetische kant van de zaak: het ontwerp moet harmonieuze kijken in het interieur.Moderne trap gemaakt van de volgende materialen:

  • hout;
  • Natuursteen;
  • metaal;
  • Glass.

allerlei materialen gebruikt voor de vervaardiging van moderne trap: glas, steen, metaal of houtallerlei materialen gebruikt voor de vervaardiging van moderne trap: glas, steen, metaal of hout

De meest gebruikte hout, dat is een duurzaam materiaal en past in elk interieur. Het is beter om hardhout (eik, esdoorn, beuk), die hoge prestaties te nemen. Echter, deze materialen niet tot de goedkoopste.

Verlaag de kosten op een ladder kan zijn, hebben gemaakt van naaldhout (grenen of lariks). De combinatie van stof met diverse vlekken geeft uitstekende resultaten in de vorm van de originele factuur en een lange levensduur.

Luxueus kijken ladders, gemaakt van natuursteen (graniet of marmer). Gelijkaardig design gecombineerd met metalen frame. Stone maakte alleen stadium dit materiaal aanzienlijk gewicht. Trappen zijn vaak geheel uit metaal. Roestvrij staal materiaal is zeer duurzaam, waardoor de realiteit van originele ideeën te realiseren door smeden en gieten.

Glas wordt minder vaak gebruikt vanwege de schijnbare kwetsbaarheid. Echter, de moderne technologie maken het mogelijk om hoge sterkte materiaal te verkrijgen. Glazen trap ziet er geweldig uit in de stijl van techno.

Moderne trappen van de wereld: hoe op te halen het materiaal onder de stijl van de kamer

Trap - compleet decor elementen die niet mogen onderscheiden van de algemene interieur.

Stijlen om te worden gebruikt voor de decoratie van het huis kan worden onderverdeeld in drie soorten:


  • classic;
  • luxe;
  • Minimalistisch.

Voor gebouwen, gemaakt in een minimalistische stijl, zeer geschikt houten trappen, treden die zijn bevestigd met lijm aan de wandVoor gebouwen, gemaakt in een minimalistische stijl, zeer geschikt houten trappen, treden die zijn bevestigd met lijm aan de wand

Voor de klassieke stijl wordt gekenmerkt door strengheid en terughoudendheid elementen. Daarom is een houten trap ideaal voor een dergelijke interieur. Versierd met gebeeldhouwde balustrades ontwerp, maar gebruik dergelijke details moet worden met mate.

Fans luxe ontwerpen (Empire of barok) geschikt zweven van steen of metalen spiraal structuur. Minimalistisch design is kenmerkend voor de Art Nouveau stijl en high-tech. In dit geval zou de ideale optie zijn glas of metaal trappen. Het ontwerp van deze materialen kijken eenvoudig en gemakkelijk, waardoor ze perfect passen in het interieur, zonder verrommeling effect.

Trappen in de moderne woonkamer: kleuren en verlichting

De geselecteerde ladder kleur van invloed op haar perceptie van de ruimte. Daarom moet deze kwestie ook serieus benaderen. De optimale oplossing is een combinatie van lichte en donkere tinten gebruiken. Ziet er goed uit witte trap met spatten van kleur uit de totale omvang van het interieur. Lichte tinten zal het gemak van het ontwerp toe te voegen.

Ladder, uit één kleur te combineren met binnendeuren. Het is echter niet noodzakelijk om het niveau en geslacht in dezelfde kleuren te tekenen. In dit geval is het beter om contrasterende kleuren te gebruiken.

neutrale kleuren zijn perfect voor het schilderen trappen: grijs, bruin, zwartneutrale kleuren zijn perfect voor het schilderen trappen: grijs, bruin, zwart


Een belangrijk punt - doordachte verlichting. Goed geïnstalleerd wand of spot lampen zorgen voor een veilige verplaatsing van de ladder in het donker. Een uitstekende uitvoeringsvorm is een stadium verlichting. Door toevlucht te nemen tot deze methode, ontwerpers over de hele wereld, het bereiken van zo verspreid, een lust voor het oog verlichting.

Trap ontwerp in 2017: modern ontwerp ideeën

Het moderne ontwerp is zelden gezien stilistisch zuiver decoratieve elementen. Dit geldt ook voor ladders. Designers combineren onderdelen schroef en mars ontwerpen, experimenteren met materialen en kleuren. Het resultaat is een stijlvolle opties die perfect passen in het interieur van het pand.

De meest bekende structuur - de zogenaamde "zwevende" trap. Stappen zijn meestal gemaakt van glas of metaal, dat vervolgens aan de muur zijn bevestigd met behulp van hypotheken. Geen palen en hekken deze ladder niet voorziet. Een ongewone wijze van de installatie en zorgt voor een zwevend effect in de lucht.

Als het huis heeft kleine kinderen moet de ladder worden uitgerust met leuningen om mogelijk letsel te voorkomenAls het huis heeft kleine kinderen moet de ladder worden uitgerust met leuningen om mogelijk letsel te voorkomen

Tegenwoordig hebben veel ontwerpers hebben de neiging om een ​​rationeel gebruik van elke centimeter van de ruimte te maken. De ruimte onder de trap - is geen uitzondering. Deze trend kan worden gezien voor een lange tijd, en ongetwijfeld zullen in projecten worden gebruikt in 2017.

Ongebruikte meter onder de trap kan worden uitgerust volgens uw smaak en behoeften. Het is echter de moeite waard gezien de grootte van het ontwerp en de ligging in het huisje. Bijvoorbeeld, als de ladder in de woonkamer, de ruimte onder het kan worden omgezet in een mini-bar of bibliotheek. Door het ontwerp indrukwekkende grootte pasvorm en een klein kantoor of een slaapkamer. Als de trap bevindt zich in de gang, kan de ruimte onder worden gebruikt om een ​​badkamer of dressing te installeren.

Pick-up de trap naar de moderne design van het interieur behuizing (video)

Het nastreven van design huizen, moet speciale aandacht worden besteed aan de ladder. Conventionele hout of beton zijn al lang voorbij. Moderne technologieën maken het mogelijk om de trap te gebruiken, niet alleen voor het beoogde doel, maar ook om te zetten in een stijlvol interieur element. Het bijzondere ontwerp zal ook helpen met het regelen ruimte rationeel. Het is alleen nodig om de kwestie te benaderen met een geest tot de verbeelding te laten zien.

Moderne trap in het huisje (foto voorbeelden)

12 6 77dbf2dc 0625f86839b1447c9250eb933bdad978 0820 2827bb735833a682d2bc29d22fd5bf97 4146-24 935.324 5969799orig 1288000151img6139compressed

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 − = 22