Mooie boog naar de keuken van de hal: 5 voordelen

Mooie boog naar de keuken van de hal: 5 voordelen

12 October 2017Mooie boog helpen uitbreiden van de ruimte en het actualiseren van de binnenkant van het pandMooie Arch hulp uit te breiden en de renovatie van het interieur ruimte pomescheniyaV Momenteel ontwerpers steeds vaker gebruik van de bogen in het interieur, om de ruimte visueel uit te breiden. Met een verscheidenheid aan soorten van deze ontwerp-functie, gebruik maken van de boog kan worden in elke stijl. Geweldige oplossing is de installatie van bogen in het gangpad in de keuken, vooral als het is een studio-appartement, waar de keuken en de woonkamer gegeten. Hieronder beschrijven we in detail de aard van de bogen en hoe correct te installeren.


De boog tussen de keuken en de woonkamer

Populariteit bogen in plaats van de gebruikelijke deuren wordt de installatie beschikbaar die u toelaat om te besparen op reparaties. Steeds meer mensen wonen in appartementen, studio's, gebogen structuur in dit geval helpt om de keuken van de woonkamer op hetzelfde moment te isoleren zonder overbelasting van de kamer.

Veel mensen kiezen voor dit type van de boog, het is betaalbaar en de beste oplossing voor kleine appartementenVeel mensen kiezen voor dit type van de boog, het is betaalbaar en de beste oplossing voor kleine appartementen

Afhankelijk van de lay-out, diverse soorten bogen. Er zijn veel verschillende soorten boog ontwerpen, verschillend van kleur, textuur en vorm die u toelaat om een ​​uniek interieur te creëren.

Alle soorten van de bogen van de keuken naar de woonkamer

Experts identificeren twee soorten bogen, maar het is verschillende varianten kan worden bereikt door middel van een breed palet aan kleuren en texturen.


Dus, de volgende soorten bogen:

  • Classic;
  • Dacht.

Ten eerste, in de regel niet patronen en glad, vlak oppervlak worden dergelijke bogen van goedkope materialen: gipsplaat, triplex, de vorm van een halve cirkel. Dat sieren ze vaak de spleten tussen de keuken en de woonkamer.

Figured bogen worden onderverdeeld in verschillende types afhankelijk van de vorm.Dit type boog verschillend getextureerd, verschillende patronen. Ze zijn gemaakt van dure hout, versierd met lampjes.

Er zijn twee hoofdtypen van bogen, die geïnstalleerd kan worden tussen de keuken en de woonkamerEr zijn twee hoofdtypen van bogen, die geïnstalleerd kan worden tussen de keuken en de woonkamer

Echter, kun je zoiets als een krullende boog onafhankelijk worden gedaan uit goedkope materialen.

Momenteel is de meest gebruikte de volgende twee soorten bogen:

  • modern;
  • Romance.

Arch modernist perfect passen in het interieur van modern appartement, ze verschillen in de hoogte en geschikt voor brede openingen. Dit soort van dacht bogen worden gebruikt voor zonering van de keuken in de studio, heeft geen scherpe hoeken, en stelt u in staat om visueel "pull" van de muur.

De tweede soort van dacht bogen is de opening met de drie partijen, in tegenstelling tot andere soorten van deze bogen is veel breder en beter geschikt voor een eigen huis of een groot appartement.

U kunt ook een boog met hun handen te maken. De eenvoudigste manier om boog van de gipsplaten te maken, zal al het werk dat het niet meer dan drie uur.

Hoe maak je de boog te versieren

Na het maken van of boog keuze ontstaat een andere vraag: "hoe de boog te versieren?". Als regel geldt dat dure gebogen structuren niet decoratie nodig, maar hebben hun eigen handen of eenvoudige boog kan worden ingericht op verschillende manieren.

De eenvoudigste ding - om de boog met gips of behang versieren. U kunt echter duurdere materialen te gebruiken.

Versieren de boog kan verschillen, gebruiken behang, gips of duurdere materialenVersieren de boog kan verschillen, gebruiken behang, gips of duurdere materialen


De meeste mensen hebben bogen geassocieerd met rijkdom en stijl, maar ook met een landhuis of huisje, zodat ontwerpers vaak raden het gebruik van bogen gemaakt van natuurlijke materialen. Populair materiaal voor het afwerken van bogen is een juweeltje. Het kan zowel kunstmatige en natuurlijke zijn. Dit is een praktisch en duurzaam materiaal, die in dit geval ziet er stijlvol uit en past in elk interieur.

Ook gebruikt voor het afwerken van hout en polyurethaan mengsel dat luxe en duur ziet, het simuleren van stucwerk.

In een eigen huis, kunt u een baksteen afwerking gebruiken, het is ook perfect worden gecombineerd met een open haard in de woonkamer, indien beschikbaar. Voor baksteen en natuursteen zijn gemakkelijk te verzorgen, gewoon veeg ze uit het stof. Metselwerk het interieur een vleugje van de oudheid te geven en het creëren van een comfortabele omgeving in de kamer.

keuken ontwerp, gecombineerd met de woonkamer door een boog

Interior open keuken met woonkamer, kan anders zijn, zolang het werd gecombineerd met de boog ontwerp. Zo zal metselwerk grijstinten volkomen met keukenapparatuur metallic kleuren.

De keuken is het noodzakelijk schoon te houden: vuile schotels, kruimels kunnen zelfs de beste keuken ontwerp ruïneren. Ook was er een gecombineerde keuken levert een hoop ruis die kunnen interfereren met de rust in het huishouden. Daarom is het noodzakelijk om het meubilair en keukenapparatuur te regelen, zodat het lawaai zoveel mogelijk te beperken.


Om boog perfect passen in het interieur, moet worden gecombineerd met de keuken ontwerpOm boog perfect passen in het interieur, moet worden gecombineerd met de keuken ontwerp

Als u een wijde boog tussen de woonkamer en keuken te maken, moet het interieur van de kamers overlappen door een aantal elementen, zoals de kleur van de woonkamer gestoffeerde meubels moet overeenkomen met de kleur van de kasten in de keuken.

Het is veel gemakkelijker als de smalle boog ontwerp, terwijl de meeste van de meubels verdwijnt, kun je gewoon een kamer in dezelfde kleuren uit te voeren.

Voor de woonkamer, gedaan in een moderne stijl, niet geschikt boog met grote wendingen, is het beter om de meest eenvoudige ontwerp te gebruiken. Arch moeten passen in het interieur, en niet haar belangrijkste element geworden.

Voordelen van de bogen in het interieur

Arches hebben vele voordelen, die de populariteit van een dergelijk gebruik in de moderne appartementen verklaart.

De belangrijkste voordelen:

  1. Arches gaan nooit uit de mode en geschikt voor vrijwel elke omgeving, waardoor ze een veelzijdig design element.
  2. Zoning ruimte kunt u de verschillende kamers, wat vooral belangrijk is in de studio te verdelen.
  3. Overspannen ontwerp kunt u het gebied visueel te vergroten en de ruimte uit te breiden.
  4. Mooie bogen met een interessante afwerking kan dienen als een extra inrichting.
  5. Bogen kan drastisch veranderen het interieur, het creëren van een eenvoudige klein appartement echt luxe appartement.

Arka is modern, en de beste oplossing voor de woonkamer en keuken te combinerenArka is modern, en de beste oplossing voor de woonkamer en keuken te combineren

Echter, voordat u de boog in uw appartement te installeren, moet u ervoor zorgen dat het appartement zulke wijzigingen aangebracht kunnen worden uitgevoerd. In elk geval is het onmogelijk om iets op de steunwand veranderen.

Boog invloed op de perceptie van de kamer, maakt het mogelijk de inwendige lichtere luchtiger te maken. In de krappe keuken boog bespaart aanzienlijk ruimte. U kunt ook in de boog van de niche, die een extra element van het decor, en opslagsystemen zal worden.

Met de hulp van de boog kan bereiken een harmonieus interieur en transformeren zelfs de meest eenvoudige kamer tot een luxe en sfeervol. Voor grotere kamers, kunt u nog meer gebogen openingen te creëren, zou dit leiden tot de ongebruikelijke geometrie en het creëren van een unieke stijl.

Hoe kan ik de boog naar de keuken (video)

Tot slot moeten we zeggen dat de boog - een moderne oplossing voor een breed scala aan appartementen, zodat zowel visueel uitbreiden van de ruimte en het creëren van een doorgang tussen de twee kamers. Een verscheidenheid aan soorten en texturen maakt een boog universeel element van het interieur, dat je niet kunt gebruik maken van de kamer was gedaan in welke stijl. U kunt ook een boog met hun handen Gipsplaten te maken, is het niet veel tijd en inspanning, maar het resultaat zal bij u voor vele jaren.

arch ontwerp voor keukens en woonkamers (interior foto)

12 45 20-gostinaya-s-kuxney 156 336 346 927 2305c517f50272aa23fbd9892e0ef117 4915 4110

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 7 =

map