Mooi, maar een budget interieur van de zaal: foto en 8 stijlen

Mooi, maar een budget interieur van de zaal: foto en 8 stijlen

12 October 2017Woonkamer moeten worden gemaakt, zodat het comfortabel en gezellig, niet alleen voor familieleden, maar ook voor de gasten wasWoonkamer moet worden gemaakt, zodat het comfortabel en gezellig was, niet alleen voor familieleden, maar ook voor gosteySlovo ruimte spreekt voor zich: er hosting, het organiseren van "thuis" feesten, misschien dan de kinderen spelen. Hall - een multi-functionele plaats waar de meeste van de tijd een huis, het kan nauwelijks worden een plaats van eenzaamheid, liever gezegd, een ontmoetingsplaats en entertainment genoemd. Hoe kunnen kiezen voor het interieur om een ​​dergelijke netelige plaats in een appartement in het huis waar het de warmte en comfort zal mengen, terwijl op hetzelfde moment, de openheid. Immers, de hal - dat gezicht gastheren zijn emotionele component.


Budget interieur van de zaal: het mooie sfeer

Bepaal het interieur, de herziening van duizenden sites gênant om de vraag te stellen: "En hoeveel zal kosten om reparaties uit te voeren, bouwen, sieren de woonkamer" rijst natuurlijk onmiddellijk in de hoofden van de zinsnede "duur en mooi", maar velen kunnen het zich niet veroorloven dergelijke lekkernijen. Maar hoe je een goedkope optie om uw persoonlijke behoeften te maken. Sterker nog, in de uitoefening van goedkope materialen, kun je gewoon spelen. Onze uitdaging is - op te halen het interieur, niet "het raken van de zak." Er moet echter stijlvol, niet arrogant tegelijkertijd gezellig.

Een groot budget optie voor de inrichting van de woonkamer is de stijl van het minimalismeEen groot budget optie voor de inrichting van de woonkamer is de stijl van het minimalisme

Er zijn veel gebieden in het binnenland, de meest populaire zijn:

  • Klassieke stijl;
  • modern;
  • High-tech;
  • Loft;
  • minimalisme;
  • Pop-art;
  • Eco-stijl;
  • Art Deco.

Uit het voorgaande onbeholpen stijl in het oog springt - "minimalisme". Stijl, met het kenmerk, eenvoud en tegelijkertijd beknopte samenstellingen helderheid. Er zou weinig die geschikt is voor een low-cost budget zijn.


Het kan ook komen en pop art, die wordt geplaatst op een witte achtergrond kleur accenten. Loft, waar het mogelijk is om de wand te verlaten zonder coating.

Het interieur van de hal in het appartement: foto's van budget opties

Beslis over de stijl van het interieur (bijvoorbeeld minimaal). Wij selecteren de kleuren van de muren, vloer, plafond. De meest eenvoudige, is niet het indrukken van de kleur - het is helder en warm. Goede zal worden gecombineerd glanzend wit plafond met vloer koffie, hier is geschikt vlakte behang.

Garneer met een moderne woonkamer kunt u het spanplafond lichte kleur te gebruikenGarneer met een moderne woonkamer kunt u het spanplafond lichte kleur te gebruiken

Misschien, in het midden van het zetten van monochrome hoogpolig tapijt, waardoor zachtheid en het comfort van de kamer.

Het is noodzakelijk om niet het gewicht van de woonkamer, het verspreiden van alleen de nodige meubilair - sofa, poef paar, misschien gewoon een salontafel. We moeten niet rommel de woonkamer kasten, naar een plek om ze beter te organiseren op de muur planken, een televisie, luidsprekers, decoratie-elementen te organiseren. Furnish de ruimte die u nodig hebt om een ​​minimum te beperken.Hoe kan ik een goedkope kamer te versieren: het ontwerp en de lay-out

Na de renovatie en inrichting van meubilair, soms lijkt het erop dat de kamer "naakte" leeg. Dus om te zeggen, om "dress" de ruimte, moet je om het te versieren. Er zijn een verscheidenheid aan opties, hoe je de woonkamer te versieren. Het is de kleur, glossy foto's, stijlvolle foto-collages, diverse souvenirs, beeldjes, decoratieve elementen. Sla de begroting is alleen mogelijk om decoraties te maken voor de hal met zijn handen.

Bloemen, kunnen ze worden aangebracht op de omtrek van de woonkamer. Wat te kleuren te kiezen? Misschien wonen. Maar je moet zorg van hen, het water geven, verplanten, losse grond te nemen. De keuze van kleuren is afhankelijk van de verlichting van de kamer en de locatie, niet iedereen houdt van de hete zon in de buurt van een raam of een donkere hoek.

Daarnaast sieren de woonkamer kan worden mooie en originele elementenDaarnaast sieren de woonkamer kan worden mooie en originele elementen

Kies planten noodzakelijk is en, afhankelijk van het interieur. Exotische (palmen, varens), met geurende bloemen (lelies) ofwel doe een mini-kas.

Kunnen ervoor kiezen kunstbloemen. Ze hebben geen dergelijke zorg zo levendig nodig, maar de tijd om af te vegen en was ze van tijd tot tijd nodig is. Maak je eigen herbarium van gedroogde planten zomer gelakt en pailletten.

Aan de muur, op de planken kunnen worden geplaatst klaar familie fotocollages, die de meest emotionele momenten dat de woonkamer stemming geven afgedrukt. Of hang een foto, die u zelf kunt tekenen. Het maakt niet uit wat de fuzzy lijn, ver van de werkelijkheid, is het mogelijk om te tekenen in het abstract. Of uit te geven ingelijste oude foto's, een grappige briefje van school tijden, dure handtekening favoriete ster.

Op de planken, is het mogelijk, plaats de transparante interessante kansen vaas gevuld met gekleurde steentjes, kralen.

Gordijnen helpen benadrukken oorspronkelijk geselecteerde stijl van het interieur kamer. Misschien zal dit de klassieke gordijnen, Londen, Italiaans, rolluiken of nee, er is de smaak. En kan zichzelf te maken door de kleur en de structuur van het materiaal.

Tapijt, zal ook de stemming, die uit oude dingen zelf kunnen worden geweven te maken. Hij zal exclusiviteit, originaliteit en warmte van thuis te maken. Het geselecteerde element van het decor zal focus, stemming en de volheid van de ruimte te geven.


Universal Living: Economy versie van de decoratie

Maak een goedkope en stijlvolle woonkamer, en mogelijk zonder de uitgaven veel tijd en geld. U kunt opslaan en die de wanden, waardoor de stenen of betonnen zonder behang. Krijg zomerresidentie sfeer. En als je wilt alle gebreken in de muur te verbergen, is het zeer geschikt of niet-geweven vinyl behang, textuur gips. De meeste budget optie seksen - is linoleum, dat is gemakkelijk te verdoezelen het tapijt.

Kiest moet praktisch en functioneel set van meubilair voor de budget opties huiskamerKiest moet praktisch en functioneel set van meubilair voor de budget opties huiskamer

Bewust moeten komen met een verscheidenheid aan meubilair. Toen hij het beeld van het interieur wordt bepaald, geleidelijk vult de woonkamer. Het is niet nodig om per ongeluk duwen raakte de meubels, en anderszins vervormde stijl interieur.

Gordijnen en tapijt - een belangrijk element, zullen ze zachtheid, laconieke lounge toe te voegen. Muur planken - dit is een van de meest eenvoudige en goedkope decoraties lege muur. Maak een plank met je eigen handen is niet moeilijk en duur, hoeft alleen de juiste bevestigingsmiddelen, planken en eventueel te schilderen. Planken kan een verscheidenheid aan configuraties te maken, om te schilderen met heldere kleuren, of is simpelweg te vegen huid.

En hoe is het met verlichting? De meeste budget optie - een hanglamp. Configuratie van armaturen zijn ook divers. Gedurende de dag het zal dienen als een element van decor en 's nachts schijnwerpers zal de romantiek en gezelligheid geven.


Professioneel advies: budget interieur van de zaal (video)

Na het maken van reparaties, regelen het meubilair, opknoping lamp en gordijnen, leggen van tapijt, het vullen van de hal zelf gemaakte decoraties, de vraag stellen: "Het bleek om op te slaan", natuurlijk gebeurde ding om te zoeken naar alternatieven, actief deelnemen aan de reparatie en zoekmogelijkheden, proberen en durven !

Voorbeelden van de begroting van het interieur van de hal (foto)

8min7 34 611 152 446 352-1024x589 1810 2016-05-20-573eeca5b9e62 2622 7531

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

map