Mooi en origineel behang voor de muren: wat te kiezen

12 October 2017Modern wallpaper - het is niet alleen een afwerking materiaal, dankzij hen dat de kamer wordt een aparte stijl en originaliteitModern wallpaper - het is niet alleen een afwerking materiaal, dankzij hen dat de kamer wordt een aparte stijl en originalnostPri het kiezen van de meest geschikte achtergrond voor elke kamer is het noodzakelijk om aandacht te besteden niet alleen op hun kwaliteit, maar ook in het ontwerp, want het is dus mogelijk om een ​​uitstekend effect te bereiken . De meest voorkomende van alle opties gepresenteerd wallpaper - een traditionele papieren behang, dat single-layer en double-layer kan zijn. De belangrijkste voordelen van behang is het gemak van de afwerking, redelijke prijs, milieuvriendelijkheid.


Met al deze voordelen, kunnen deze wallpapers heel gemakkelijk te veranderen, zonder onnodige kosten zijn. Afwerkingen zoals behang niet te veel tijd, na voorafgaande voorbereiding van de muren te nemen, zodat ze kan heel vaak veranderen, en elke keer om een ​​uniek ontwerp te maken.

Moderne mooie wallpaper op een muur in het appartement

Elke uitvoeren van reparaties in het appartement, in een poging op te halen een mooie en ongebruikelijke wallpapers, zal die perfect zijn voor stilistische oplossingen en helpen om een ​​realiteit van alle creatieve ideeën.

Kwaliteit vinyl behang op de muren kunt u een imitatie van hout, tegels of natuursteen te creërenKwaliteit vinyl behang op de muren kunt u een imitatie van hout, tegels of natuursteen te creëren

Zeer interessant uiterlijk en non-woven vinyl behang, die worden gekenmerkt door:


  • sterkte;
  • Een verscheidenheid van texturen en kleuren;
  • Duurzaamheid.

Het is vermeldenswaard dat de compacte vinyl behang de decoratieve steen, gips en nog veel meer kunnen nabootsen. Ze zien er gewoon geweldig in het interieur en breng het in een bepaalde stijl en unieke elegantie. Om een ​​maximaal effect te bereiken en geven het appartement een speciale stijl, kunt u behang combineren, te kiezen uit de toon tinten. Zeer interessante en ongewone overwon wandpaneel in combinatie met het behang in verschillende kleuren.

Stijlvolle interieur behang, muur

behangdecor suggereert de mogelijkheid van het creëren van een voldoende ongebruikelijke visuele effect, evenals het helpen om de harmonie in het interieur te brengen. Originaliteit van het ontwerp kan worden bereikt door het combineren van verschillende kleuren en texturen. De combinatie van behang helpt om een ​​ruimte compleet te veranderen en intelligent vermommen de bestaande problemen van de planning.

Het combineren van behang in de decoratie van de muren helpt om bestemmingsplannen hoogtepunt accenten voeren, visueel uit te breiden van de ruimteHet combineren van behang in de decoratie van de muren helpt om bestemmingsplannen hoogtepunt accenten voeren, visueel uit te breiden van de ruimteBovendien is op deze manier kunt u de ruimte ruimer te maken en te differentiëren in afzonderlijke zones, de keuze van lichtere toon of met behulp van een horizontale trim.

Alvorens over te gaan tot de keuze van behang, moet je niet vergeten dat één van de geselecteerde aanwezige kleuren in het interieur moet zijn. Dit kan een bank stoffering, gordijnen of textiel.

Het ziet er prachtig uit in de inrichting van de muren volkoren accenten die grenzen staan. Echter, zoals het inbrengen alleen worden gedaan op de vlakte behang.

De meest ongewone behang voor de muren

Er zijn zowel eenvoudig en vertrouwd voor elke behang en zeer ongebruikelijk, die gewoon verbazen en imponeren met hun ontwerp en textuur. Heel interessant om puzzel behang, die niet alleen de ruimte helpen te versieren, maar ook tijd doorbrengen met voordelen voor de geest te kijken.

Behang met het beeld van een optische illusie en dieren perfect passen in het interieur van de kamer van een kindBehang met het beeld van een optische illusie en dieren perfect passen in het interieur van de kamer van een kind

Ook heel creatief en modern behang met het effect van optische illusie. Ze helpen om zich onder te dompelen in een heel andere ruimte. Echter, om het optische effect van deze wallpapers te maken om goed te snijden en pokleit, dat een lange tijd kan duren.

Speciaal voor de kinderen zijn ideaal wallpaper kleuren, die permanent het kind kan boeien en hem in staat stellen om creatief te zijn.

Fine panoramische wallpapers voor muren

Pretty interessante optie is muur panoramisch behang, die helpen geven de ruimte een zeer ongebruikelijke look en maak een muur accent uit te geven en de aandacht vestigen op zichzelf. Met deze decoratie gewoon dagelijks geopend prachtig uitzicht, die echt fascineert en maakt indruk met zijn originaliteit.

Met behulp van een panoramisch Photowall transformeren een kamer en maken het meer verfijnde en eleganteMet behulp van een panoramisch Photowall transformeren een kamer en maken het meer verfijnde en elegante


Onderwerpen panoramisch behang is zeer divers. Voor degenen die een druk leven liever in de moderne stad is perfect beeld met de wolkenkrabbers van New York of Shanghai.

Om een ​​ondersteunende en troostende sfeer te creëren, kunt u het behang met de natuur, die gunstig zal inwerken op de mentale conditie te kiezen. Bijvoorbeeld, erg mooi interieur lijkt op kersenbloesems of de ondoordringbare oerwouden van de Amazone.

Hoge kwaliteit afdrukken op panorama behang geeft een realistisch beeld, zodat ze snel kunnen worden en gemakkelijk te transformeren elke ruimte perfect, waardoor een speciale elegantie en originaliteit. Als je een panoramisch behang op de kruising van de muren te plaatsen, zal de ruimte gladde vorm geworden.

Kwaliteit en breed wallpapers voor muren

Heel populair staal breed behang, omdat ze veel sneller te plakken kan zijn en dus het aantal verbindingen is aanzienlijk verminderd. Het grote voordeel van deze wallpapers is dat ze heel gemakkelijk om zelfs een onervaren persoon lijm, omdat ze niet nodig om veel tijd te besteden aan de uitlijning van de veelvoud van naden.

Wide kleverige wallpaper neemt niet veel tijd in beslag nemen en vereist geen speciale vaardighedenWide kleverige wallpaper neemt niet veel tijd in beslag nemen en vereist geen speciale vaardigheden


Bovendien, als gevolg van de diversiteit vertegenwoordigd door deze decoratieve materialen, is er de mogelijkheid om echt te beseffen al uw dromen en creatieve ideeën in de praktijk, het creëren van een unieke en unieke interieur van het huis.

Om snel en zonder problemen te plakken behang een kamer breed, is het noodzakelijk om strikt de beschikbare instructies en zorgvuldig pre-voorbereiding van de muur om haar was er geen onregelmatigheden. Daarnaast moeten we niet vergeten dat het noodzakelijk is om te plakken over behang alleen op droge muren.

Eco-vriendelijke behang voor de muren: kwaliteit en betrouwbaarheid

Bij plaatsing van een appartement of huis, veel na te denken over de veiligheid van hun huizen, dus het is heel populair en in de vraag in de afgelopen jaren uitgegroeid tot eco-vriendelijke behang, die geen schadelijke componenten bevatten en is ideaal voor elke ruimte, ongeacht het type.

Eenvoudige papier behang erkend niet alleen de goedkoopste, maar ook de meest milieuvriendelijke van alle soortenEenvoudige papier behang erkend niet alleen de goedkoopste, maar ook de meest milieuvriendelijke van alle soorten

Vooral in de vraag eco-vriendelijke behang bij de nabewerking in de slaapkamer en de kwekerij.

De meest eco-vriendelijke en zeer populair beschouwd papier behang, omdat ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen, perfect ademend en hebben een redelijke prijs.

En dankzij de verscheidenheid van kleuren en texturen, is het mogelijk om een ​​uniek interieur te creëren.

Ook heel goed in termen van ecologie textiel behang. Dergelijke elastische stoffen helpen om een ​​unieke en onmiskenbare ontwerp te maken, moeten we echter niet vergeten dat natuurlijke materialen zijn onderhevig aan vervagen, dus na een tijdje dat ze hun vroegere aantrekkelijkheid tijd kunnen verliezen. De meest interessante is de fluwelen stof, die onder andere is ook zeer aangenaam om aan te raken.

Bright behang voor de muren: home decoration

Helder, vrolijk, originele interieurs ingericht met unieke behang met behulp van verzadigde kleuren en tinten - de droom van velen. Laat de heldere behang een positief effect op de menselijke psyche had, is het noodzakelijk om te leren hoe de kleur en match tinten correct te selecteren.

Bij het versieren van de muren van de meeste heldere behang alleen gebruikt om accenten te creërenBij het versieren van de muren van de meeste heldere behang alleen gebruikt om accenten te creëren

Wallpapers van felle kleuren voor de muren mag alleen worden gebruikt voor de toewijzing van speciale nadruk en de noodzaak om de combinatie van kleuren, gelegen op een muur te controleren. Dit ontwerp zal helpen revitaliseren van de omgeving en maken het meer vriendelijk en visueel vervreemdt de muur. Bright wallpaper een uitstekend werk met de ruimte bestemmingsplan probleem. Het helpt om de ruimte te verdelen in verschillende zones, en het niet het gebruik van massieve muren vereisen.

Met levendig behang, kunt u de meest ongebruikelijke combinaties op de muren en een grote verscheidenheid van de ruimte in huis te creëren, waardoor het meer interessante en ongewone. Het gebruik van felle kleuren zal de kamer meer warm en comfortabel te maken.

Functionele Mirror wallpaper

Spiegelwanden voor behang verscheen relatief onlangs en hebben al veel van de populariteit en de vraag opgedaan. Ze zijn uniek, omdat ze uitstekend ontwerp ruimte kan bieden en zorgen zo voor extra geluidsisolatie, wat vooral belangrijk is voor de stad appartementen in hoogbouw.

Het ontwerp van een dergelijke spiegel behang kan heel divers zijn, het hangt allemaal af van uw eigen voorkeuren.

Om een ​​huis sfeer van verfijning en speciale adel te maken, moet worden gekozen behang matte gecoate spiegel patroon.

Mirror 3D wallpaper - is een modieuze trend snel aan populariteit wintMirror 3D wallpaper - is een modieuze trend snel aan populariteit wint

Een verscheidenheid van stilistische en kleuren zullen een tint die het meest geschikt is voor het ontwerp ruimte in een plezier stijl te kiezen.

Niet minder interessant en aantrekkelijk blik in het interieur van glas en wallpapers, gekenmerkt door extreme kracht en unieke stijl. Het grote voordeel van deze wallpapers is dat ze overschilderbaar zodat u snel en gemakkelijk het interieur te veranderen zonder de kosten van tijd en geld.

Hoe de notatie op het behang te ontcijferen

Elke persoon die is omgegaan met het behang, geconfronteerd met het feit dat op de rollen zijn er bepaalde benamingen in de vorm van symbolen, is het niet duidelijk op het eerste gezicht. Elke dergelijke aanwijzing dient als een hint, het kiezen van een geschikt wandmateriaal voor decoratie.

Elke rol behang heeft een aantal symbolen die de eigenschappen van het materiaalElke rol behang heeft een aantal symbolen die de eigenschappen van het materiaal

De aan rollen behangpapier symbolen kunnen worden onderverdeeld in verschillende groepen:

  • Feature plakken;
  • Weerstand tegen fading;
  • Weerstand tegen externe factoren;
  • Feature tijdens het verwijderen;
  • Security.

Voor sommige behang opties vereist een zekere lijm of impregneren. Veel opties vereisen selectie van de figuur en de juiste splicing. Bovendien, bij het kiezen van een wasbare wallpaper moeten aandacht besteden aan de mate van waterbestendigheid, en de impact van wasmiddelen.

De combinatie van het behang in de binnenruimte (video)

Ongeacht de gekozen behang, terwijl intelligent doordacht stilistische beslissing aanzienlijk kan transformeren en te diversifiëren het interieur van zijn huis, waardoor het een speciale elegantie en unieke stijl.

Behangen (foto's)

31-900x900 3D ---- 5-820x615 61-900x844 102 572.248 230 876876 20141808135642 889.557 bumazhnyie

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 − 49 =

map