Mooi behang in de keuken: selectiecriteria en 30 foto's in het interieur

Mooi behang in de keuken: selectiecriteria en 30 foto’s in het interieur

12 October 2017Mooie wallpaper te diversifiëren en versier het interieur van de keukenMooie wallpaper te diversifiëren en versier het interieur kuhneRemont in de keuken, zelfs een zeer kleine, komt altijd op een prijs. En vaak is het vrij duur uit het behang, moet u kiezen, want duurzaam, praktisch, high-kwaliteit. Maar het ontwerp van behang, ook, is een keuze - van de klassieke verhalen tot de meest moderne oplossingen.


Behang in de keuken in het interieur: neutrale kleur

Dit is de eenvoudigste en meest voorkomende oplossing - neutraal behang, die als achtergrond alle andere interieur dienen. Het is een klassieker, en het succes ervan wordt uitgelegd. Karakteristiek voor deze traditionele sfeer zonder veel originaliteit en extravagantie.

Dus, uw taak - is van:

 • Neutrale tinten;
 • Discreet kleuren;
 • Natuurlijk, kruiden, natuurlijke tinten.

Het maken van een theesalon, kiest het behang van neutrale kleuren, omdat ze een perfecte aanvulling op vrijwel elk interieurHet maken van een theesalon, kiest het behang van neutrale kleuren, omdat ze een perfecte aanvulling op vrijwel elk interieur

Dit is voornamelijk lichte behang. Als een roze - het is niet erg helder, als de gele - de bleke-lemon als grijs - zeer zacht.


Altijd in hoog aanzien beige en alle mogelijke variaties. Als de kleur die je voelt saai en zelfs zamylennym route te wijten aan interessante prints.

Wallpapers witte keuken in het interieur: wat te kiezen

Witte keuken - het is een absolute trend. De oorsprong ergens in de esthetiek van de Scandinavische stijl waar de witte kleur natuurlijke dicht en begrijpelijk. En hoewel de kleur is altijd beschouwd als onpraktisch, veel beelden van keuken vandaag hem actief te betrekken. Op hetzelfde moment op de witte keuken kan een spelletje tinten en effecten.

Het blijkt dat behang dat uiterlijk moeten overeenkomen. Soms is het probleem is opgelost, als de keuken al overschilderbaar behang is pokleit. De muur moet niet dezelfde helderheid als het meubilair zijn. Uiteraard krijg je pap, en niet een ruimte met een duidelijke geometrie en sierlijke manier. Maar dit betekent niet dat het behang strikt contrasterende zou moeten zijn. Helemaal niet!

Voor witte keuken is het beter om originele behang met interessante patronen kiezenVoor witte keuken is het beter om originele behang met interessante patronen kiezenU kunt krijgen wit, maar van een andere kleur - grijs-wit, bleke-lila, dicht bij de witte, verschoten blauw, wit rollen in beige.

Een andere perfecte oplossing - behang met wit patroon. Bijvoorbeeld geel behang en wit patroon of een kooi. Een goede oplossing is om te gebruiken en niet te klein geometrische prints - bijvoorbeeld, het behang grijs met donker grijze lijnen, diamanten, enz.

Wallpapers voor de woonkeuken in het interieur: de complexe reparatie

In de keuken-woonkamer heeft meestal drie zones - het is gewoon een keuken, eethoek en natuurlijk, ontspanningsruimte. Space samengevoegd tot één grote ruimte zeker bestemmingsplan nodig. En het is niet nodig om dit te doen is meubilair, zoals planken. Heel vaak fungeren als resonatoren act wallpaper.

Het wordt ook gebruikt voor de keuken wallpaper of zone-indeling voor de visuele uitbreiding van de ruimteHet wordt ook gebruikt voor de keuken wallpaper of zone-indeling voor de visuele uitbreiding van de ruimte

Het blijkt dat de keuken is behangen met een kleur, en de woonkamer - andere. Dit is een effectieve methode, en de mogelijkheid om te experimenteren met het behang.

Hoe wallpaper te combineren

 • Wallpapers van verschillende kleuren. In dit geval worden de actieve kleuren, gecombineerd met neutraal. Contrasterende kleuren maken het interieur lichter, jeugd, expressief.
 • Behang met verschillende patronen. Klassieke oplossing - Union gestreept behang met bloemen, maar altijd met een hoofdelijke stemming van dezelfde kleuren. Bloemen ornament, door de manier, ziet er geweldig uit met houten prints. En als je dat liever geometrische patronen, dan worden ze gecombineerd met abstractie.
 • Plain gedessineerde behang. Dit is het geval als u besluit om een ​​kamer met heldere grote panelen te regelen. Ze worden in evenwicht gehouden door rustige self-gekleurd behang. Een soortgelijke werkwijze wordt toegepast bij gebruik van behang met grote bloemen patronen, geometrische patronen of strepen.
 • Horizontale verdeling van de ruimte. Dit trio heeft geen populariteit te verliezen: gestreept behang / stoeprand / gedessineerde behang. Maar je kunt een ander ding, horizontaal gepositioneerd tussen een behanggrens die hen zal verenigen tot één geheel te doen.

Het combineren van behang is de beste oplossing voor de afbakening van de keuken ruimteHet combineren van behang is de beste oplossing voor de afbakening van de keuken ruimte

Er is een andere manier - is om platte wallpaper te gebruiken in verschillende tinten van dezelfde kleur. Deze methode is goed voor degenen die geneigd zijn om monochrome interieurs en relatief discreet muren bevorderen.

Het interieur van de keuken: Picture regels

Wallpapers waren in de mode in de keuken einde van de vorige eeuw, en vandaag zijn ze opnieuw in de trend. En de reden is dat de rijke mogelijkheden van het grootformaat printen en beelden van hoge kwaliteit.


Thematische oplossingen kunnen verschillend zijn:

 • abstractie;
 • landschappen;
 • stillevens;
 • Portretten.

Met het oog op het interieur van de keuken te versieren en maken het enige smaak, kies dan alleen hoge kwaliteit wallpapersMet het oog op het interieur van de keuken te versieren en maken het enige smaak, kies dan alleen hoge kwaliteit wallpapers

Versies ook anders - zelfklevend behang, vinyl, afdrukken op canvas, evenals behang met een 3D-effect.

Keuken praktische keuze zal vinylbehang of niet-geweven bovenvel voortkomend uit een bijzondere constructies. Dan behang bestand tegen olie absorptie, gemakkelijk te wassen en schoon, makkelijk te verzorgen voor hen, ze niet verbranden voor een lange tijd en is niet bang voor mechanische beschadiging.

Mooie wallpaper voor keukenfaciliteiten (video)


Selecteer een achtergrond in de keuken, aan de ene kant, lastig, aan de andere kant - interessant. Kies de punten van de fabrikant met een goede reputatie, laten leiden door de voorbeelden van de foto, proberen om alle verzoenen stilistisch.

De succesvolle transformatie van uw keuken!

Origineel behang in de keuken (foto)

10min60 1210 1778 5541 15321 27217 51136 dobavim-solntsa-v-interer - varianty-okleyki-Kuhni-oboyami ekstravognatnye f4c6ca632bdc3a

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 65 = 70

map