Montage en basiselementen van de ladderstructuur 4 beste materiaal

Montage en basiselementen van de ladderstructuur 4 beste materiaal

12 October 2017Voor het begin van de ladder assemblage, controleer dan de aanwezigheid van al haar ledenVoor het begin van de ladder assemblage, controleer dan de aanwezigheid van al haar leden in de afgelopen jaren een grote vraag naar het gebruik van houten trappen die perfect passen perfect in elk interieur, ongeacht de stilistische oplossingen en design. Er zijn veel bedrijven die zich bezighouden met de installatie van de trap in het huis en de verkoop kit bevat kant-en-klare componenten voor de productie van samengestelde onderdelen, reserveonderdelen en architectonische monsteren fragmenten van de fabrikant, echter, kunnen worden geassembleerd trap van hout zelf, het belangrijkste ding om rekening te houden met alle fundamentele eisen en alles regeert dit ontwerp.


Hoe is de installatie van accessoires voor trappen

Om de installatie van de trap gemaakt van hout uit te voeren, is het noodzakelijk om een ​​massief hout te kiezen.

In het bijzonder, het is perfect:

 • eiken;
 • Materiaal uit beuk;
 • lariks;
 • Set van as.

trappen installatie strikt worden uitgevoerd volgens de instructies, die vastzit aan de volgorde van stappentrappen installatie strikt worden uitgevoerd volgens de instructies, die vastzit aan de volgorde van stappen

Voordat u de trap in het huis te installeren, zijn de berekeningen die nodig zijn om uit te voeren en het ontwerp uit te voeren in DWG-formaat, omdat dit zal helpen om de hoeveelheid materiaal en alle benodigde kosten te berekenen. Installatie van houten trappen in het huis begint met het feit dat de twee gaan snaar verbonden beugel of kanaal naar de wand aan de drager in de sleuven van het scharniermechanisme stompt gebracht.


Hiervoor is het noodzakelijk om twee stukken boards, en zet ze rechtop, zodat de afstand daartussen overeenkomt met de lengte van de trap.

Vervolgens geïnstalleerd steunstangen, die zijn bevestigd aan het podium, en de verkregen structuur wordt aangebracht op de beoogde plaats. Elementen zoals de bewegingssensor, vloerverwarming, plint en bevestigingsmiddelen overlappen zonder betekenisvolle namen niet tot de basisset en extra optie. Stap voor stap gids zal u helpen om een ​​houten ladder op hun eigen te maken zonder al te veel inspanning.

Correcte installatie van de ladderelementen

Bouw een houten trap - vrij lang en moeizaam proces, de verkeerde berekening en montage van afzonderlijke onderdelen, bijvoorbeeld structuren invloed op de vloer, de vloerplaat bevestigd, vermindert de betrouwbaarheid en veiligheid van de gerede constructie.

Betrouwbaarheid, duurzaamheid en gebruiksgemak modulaire ladder hangt grotendeels af van de vorm van de trap, ook wanneer de zijwand een holle kernstructuur.

Alle ladderelementen worden bevestigd door middel van bevestigingsmiddelenAlle ladderelementen worden bevestigd door middel van bevestigingsmiddelenHet is dus mogelijk om dit soort ladders te verzamelen, zoals:

 • Marching;
 • schroef;
 • Gecombineerd.

Om een ​​ladder zeer robuust en stabiel te maken, moet u voldoen aan alle vereiste regelgeving, de regels van de zorg, evenals het uitvoeren van ontwerpberekeningen, foto's van de afgewerkte voorbeelden. Bestelling klaar is de ladder mogelijk, omdat de corporate design produceren verschillende speciale duurzaamheid, betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en duurzaamheid. Als het bedrijf geen sjacheraars: "We produceren hoogwaardige high-end design", in het bijzonder, heeft een grote vraag naar trap ontwerp welke titels gaan over de - LS 01U.

De installatie kan zelf goed te doen, of het kan een ervaren timmerman te maken, echter, in de eerste plaats, moet u een standaard contract met een bedrijf dat soortgelijke diensten verleent en betaalt de belasting te ondertekenen. Heel interessant is de trap, die wordt geproduceerd door Tempo, waarbij, indien nodig, kan de architect een structuur te ontwerpen naar uw wens. Tijdens de installatie van de trap dient te geschieden schattingen, evenals, indien nodig, het demonteren van de eerder geïnstalleerde ladder kan worden uitgevoerd.

Productie elementen trappen: luik

Elk huis heeft een zolder die een plaats voor opslag, workshop of zelfs de woonkamer kan worden. Als u wilt zolder te bouwen, en maken het tot een volwaardige ruimte, het is belangrijk voor meer gemak, maak een ladder en luik. Deze ladder handige locatie, is het noodzakelijk stapgrootte was ongeveer 760 mm.

Voorzie de deur met een trap in het huis kan worden in:

 • hal;
 • hal;
 • De hal.

Schuifladder kunt u veilig en snel te klimmen naar de zolderSchuifladder kunt u veilig en snel te klimmen naar de zolder

De trap naar de zolder kan worden bevestigd en vouwen, zodat, indien nodig, kan het schoon zijn. Echter, voor meer gemak, is het het beste om een ​​vaste ladder te gebruiken, want het is meer duurzaam en stabiel.


De eenvoudigste en meest handige optie wordt beschouwd als een ladder, die bestaat uit twee delen, waarvan er één is opgevouwen zijn. Trappen kan volledig ander ontwerp hebben, alles hangt af van stilistische oplossingen voor thuis.

Te construeren werd stabiel aanvankelijk bereid en samengesteld circuit. Het belangrijkste is dat alles correct berekend, omdat dit het ontwerp ladder duurzaam, betrouwbaar en veilig te maken. Aanvankelijk moeten alle vereiste elementen van een ladderdiagram eerder bereide bereiden. Wanneer alle elementen zijn voorbereid, moet u strikt aan de patroon, vergadert de ladder. Luke kan elke grootte en vorm hebben, het hangt allemaal af van uw eigen voorkeuren, behoeften en gebruiksgemak. Wanneer het luik montage, is het noodzakelijk om na te denken en om de pistes te verwerken, omdat dit zal helpen te behouden warmte. Bovendien is het wenselijk de isolatiewand uitvoeren.

Juiste installatie van de trap eenheden

Modern landhuis over meerdere verdiepingen, dus, voor het gemak van het verplaatsen rond het huis, moet je een ladder te bouwen.

Om een ​​mooie en functionele trap op te bouwen in het huis, moet u:

 • Om de juiste materialen te kiezen;
 • Stel de benodigde berekeningen;
 • Het meest geschikt type structuur te bepalen.

Vóór de montage, worden de trappen waard video tutorialsVóór de montage, worden de trappen waard video tutorials


De laatste jaren is wijdverspreid modulaire structuren, die bestaan ​​uit afzonderlijke elementen, en aan de belasting gelijkmatig verdeeld. De modules worden gekenmerkt doordat ze niet buigen, en, indien nodig, mogelijk één of meer stappen te vervangen.

Als de trap is gemaakt van hout, wordt de hele structuur zal punt voor punt. Voor betonnen trap eerst bereiden van een bekisting waarin de oplossing wordt gegoten. Metaalstructuren worden uitgevoerd door lassen van de afzonderlijke elementen. De mooiste kunnen metalen wenteltrap te zetten, maar het vereist een zekere kennis en vaardigheden tijdens de productie.

Belangrijk! Voordat u een bepaald type ladder te installeren, is het noodzakelijk om alle benodigde berekeningen zeer nauwkeurig vast te houden en om hun vaardigheden te beoordelen.

Hoe de ladder van geprefabriceerde elementen te assembleren

Onlangs is een grote vraag naar de console begon de trap op, die heel comfortabel zijn en hebben een prachtig uitzicht te gebruiken, als een stap als in de lucht zweven. Echter, het is vermeldenswaard dat de productie van vrijdragende trappen nogal tijdrovend en vereist bepaalde vaardigheden.

Vrijdragende trappen zijn anders, omdat zij:

 • licht;
 • Niet nemen veel ruimte in beslag;
 • Het past perfect in het interieur van elk huis.

Voordat u begint met de trap monteren, is de moeite waard om al zijn elementen voor schadeVoordat u begint met de trap monteren, is de moeite waard om al zijn elementen voor schade

Vrijdragende trappen zijn vervaardigd strikt onder de orde, omdat de bouw ervan is vrij complex en vereist bepaalde vaardigheden van de installatie, alsmede de noodzaak om complexe berekeningen te maken. Bij het installeren van de cantilever trap, is het noodzakelijk om te weten wat maakte de muur, om die dan worden aangebracht podium. Het beste van alles, als het een massief metselwerk of gebruikte andere zware materialen.

Het zou het beste zijn als het ontwerp zal worden gemaakt van gewapend beton, en om hun waarde te versterken door gebruik te maken van het profiel buizen.

Het beste van alles, als de installatie van een cantilever trap onder toezicht van de architect zal worden uitgevoerd, of al het werk moet worden toevertrouwd aan een speciale constructie bedrijf.

Hoe kan ik de installatie van de trap uit te voeren met zijn handen detail

Het proces van de bouw van de trap in het huis is niet erg ingewikkeld, maar moet rekening houden met een veel nuances.

Het ontwerpen verkregen door:

 • duurzaam;
 • betrouwbaar;
 • Duurzaam.

Na montage, de trap opnieuw moet controleren of alle bevestigingen volledig zijn vastgedraaidNa montage, de trap opnieuw moet controleren of alle bevestigingen volledig zijn vastgedraaid

Met de montage trap met stringers moeten zijn vastgesteld zoals bepaald door de tekening. Onderaan de vaststelling moet ten koste van de vasthoudstaven en langsliggers zijn aan de bovenkant van de balken. Dan is het noodzakelijk om een ​​stap en substap maken, voeg ze toe aan de stringers met schroeven en houtlijm. Om kraken te elimineren, moeten bevestigingspunten goed bekleed met lijm. Om de rails te installeren, is het noodzakelijk om de balusters en leuningen aan hen gehecht te zetten.

De eindstructuur te bewerken met speciale treinen, waarbij het hout te beschermen tegen verrotting en vernietiging. Bovendien kan een ladder worden geschilderd in geselecteerde kleur of behandeld met lak.

schuine ladder met een speciale pad zien er interessant. Ze kunnen L-vormig of U-vormig met meerdere vestigingen worden.

Herziening van het ontwerp elementen van de ladder (video)

Maak jezelf de trap in het huis volledig van elk ontwerp is heel simpel, je hoeft alleen maar correct te berekenen en voor te bereiden het schema, evenals de vaardigheden om te werken met materialen en gereedschappen te hebben.

Voorbeelden pommel voor ladders (foto)

21 0f1cda698d3aa322895c1c1df6a0aafa 1 2big 2-2 8 9-1 9 12 56e6c9b95e0d2

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 2 =

map