Monolithische betonnen trap materialen en de bouwfasen

Monolithische betonnen trap materialen en de bouwfasen

12 October 2017Concrete trappen zijn erg populair vanwege zijn duurzaamheidConcrete trappen zijn erg populair vanwege zijn monolithische prochnostiBetonnye ladder kan zich binnen of buiten het gebouw, in de tuin of park. Deze hoge eisen. Trappen moeten veilig te bedienen en betrouwbaar zijn. Beton is duurzaam en optimaal te gebruiken materiaal voor de constructie van trappen van verschillende monolithische structuur. Deze architectonische structuur is, in woningen, openbare gebouwen, fabrieken en bedrijven. Hun bereik is enorm.


Monolithische trappen: gewapend beton

Vaste betonnen trap wordt gebouwd in een bepaald stadium van de bouw van het gebouw zelf. Behoorlijk verstevigde ladder hebben een lange levensduur. Ze hebben geen onderhoud nodig.

Het ontwerp van de betonnen trap gaat volgens bepaalde regels, die niet in strijd mogen zijn met de normen staat en SNIP.

De bouw van de betonnen trap gebruikte hulpstukkenDe bouw van de betonnen trap gebruikte hulpstukken

Gewapend beton trappen moet zijn:

 • safe;
 • duurzaam;
 • Geschikt zijn voor gebruik.

Gewapend beton monolithische trappen zijn armaturen in de structuur. De versterking vindt plaats op ladder vervaardigen. Voor dit proces gebruikt de klep gedeelte met een diameter van 1 cm. Eerst blootgesteld bekisting, wapening ladders vindt dan plaats. Snit hoogte en breedte van de mars. Het bindt dan aan het rooster. rastervierkant kan een grootte van 15-20 cm, gevolgd door het tweede raster. De onderlinge afstand moet 10-12 cm. Bevestigd aan de betonstructuur dragende muur van het gebouw of de extra kolom. De wand of pilaar is een steunorgaan voor het platform.


Gewapend betonconstructie kunnen eenvoudige of complexe vorm en uitvoering zijn. Het hangt van de tekening, ontwerp en constructie is gebouwd.

Monolithische betonnen trap met zijn handen: de benodigde materialen

Fabriceren monolithische trappen van beton kan jezelf. Als je ervaring hebt het werken met beton, dan is er geen grootschalige karakter van de moeilijkheden. Design, kunnen produceren en installeren van de trap op hun eigen in verschillende fasen.

betonnen trap Productie vindt plaats in verschillende fasenbetonnen trap Productie vindt plaats in verschillende fasenMet behulp van moderne technologie, kunt u een ladder maken van beton van een ontwerp. Het formulier kan ook anders: de eenvoudigste en meest gebruikte, of een origineel en uitdagend. Beton kan worden elementen van elke complexiteit.

Als constructiemateriaal vloeibaar beton fungeert. De inwendige structuur een kern van een versterkende versterking.

Om een ​​monolithische betonnen trap op te bouwen, moet u:

 • Rivierzand;
 • puin;
 • Zuiver water;
 • cement;
 • Gebluste kalk.

Lime fungeert als een weekmaker. Het is nodig in het mengsel, zodat het beton niet afbrokkelen aan de randen van de trap.

Het anker werkt als een dragermateriaal. Hiertoe metalen staven.

Voor de vorming van de mars nodig bekisting. Het wordt geproduceerd op de plaats, die uit installatiewerk wordt uitgevoerd. Bekisting gemaakt van multiplex en houten panelen.

Dat de oplossing gelijkmatig is verdeeld, moet u de vibratie machine te gebruiken.

Algemene troffel nodig voor het nivelleren van het oppervlak van de stappen en trappen platforms.

We bouwen tuintreden gemaakt van gewapend beton met hun handen: mijlpalen

Treden van de tuin van gewapend beton opgetrokken, zowel in de woning als buiten. De ladder kan dienen als een element voor het bewegen tussen de vloeren. als een ladder voor de veranda - of het kan aan de ingang van het huis worden geïnstalleerd.


Concrete Trappen passen goed in de binnentuinConcrete Trappen passen goed in de binnentuin

Trappen gemaakt van beton in de tuin geïnstalleerd, kan niet alleen een functioneel element, maar ook decoratief zijn. U kunt uw eigen tuin ladder, die een origineel ontwerp zal maken.

Om te beginnen, moet je een trap te ontwerpen. Om dit te doen, moet u alle noodzakelijke metingen te verrichten. maak dan een schets van het ontwerp ladder. Na de toekomst trekken om het ontwerp te ontwikkelen, met behulp van de vereiste afmetingen. Bereken materialen en ze kopen bij de bouwmarkt.

Maak een multi-level tuin zonder trappen onmogelijk. Concrete trap landschap wordt een functioneel ontwerp en een bijzondere inrichting van de tuin.

U kunt versieren met kunstmatige materialen. trap behuizing kan verschillend zijn, afhankelijk van het ontwerp en de constructie gebruikspunt. Decoratieve afwerking kan bestaan ​​uit keramische tegels, natuursteen, baksteen, mozaïek van massief glas.


Voor de vervaardiging van ladders gebruikte speciale technologie.

De bouw van de trap vindt plaats in een aantal stappen:

 • Made beeld;
 • Opgevuld holten bekisting grind of kiezels;
 • Gegoten concrete stappen;
 • Gemaakt houtwerk (indien nodig).

Het frame is gemaakt van houten balken. Zij worden verzameld in een enkele structuur. Voor dit doel, extra bevestigingsmiddelen.

De productie van monolithische betonnen trappen van: stap voor stap handleiding

De productie van monolithische trappen - een veeleisende baan. Vaak zijn deze ladders gebouwd in verschillende gebouwen: in meerdere verdiepingen huizen, de fabriek en industriële gebouwen. Trappen moeten duurzaam en comfortabel zijn.

De eerste fase van de bouw van de betonnen trap - de productie van bekistingDe eerste fase van de bouw van de betonnen trap - de productie van bekisting

In eerste instantie doen bekisting. Voor dit doel, een raamwerk dat bestaat uit fittingen, multiplex en houten panelen.

Gewapend betonnen trap heeft in zijn structuur een raamwerk van metalen staven. Versterking wordt gemaakt op het gehele gebied van het toekomstige kader van de trap. Een lager niveau is ingesteld op het platform.

Zodra het frame is gemaakt van de toekomstige trap, moet u overgaan tot inhoudelijke werkzaamheden:

 • Versterken bekisting afstandhouders;
 • Giet het betonnen pad en stappen;
 • Uitlijnen ladderoppervlak;
 • Laat droge structuur;
 • Verwijder bekisting;
 • Monteer hekken en relingen.

Na het gieten van beton bekisting constructie laat drogen. Slechts drie dagen later, verwijder de bekisting.

Productie en afwerking betontrap kost tijd. Geschikt voor gebruik ladder kan een paar weken of maanden. Pas na het beëindigen, kan de ladder afgewerkt worden beschouwd en beginnen om het te gebruiken.

De laatste stap is om te voltooien. Finish monolithische trappen zijn gemaakt van verschillende materialen zoals hout, tapijt, tegels, steen, MDF. Hout en metaal worden gebruikt voor het vervaardigen van verschillende behuizingen en leuningen. Metal barrières kunnen worden vervaardigd door smeden en hebben het oorspronkelijke uiterlijk. Zo zal uw aandacht te vestigen in het interieur van hun flatgebouw of cottages.

Concrete Trappen: productieproces (video)

Monolithische betonnen trap gevonden breed scala van toepassingen. Voor het vervaardigen van de trap met zijn handen die je een minimum aan materialen, gereedschappen en expertise nodig hebben. Als u de bouw-technologie van dit ontwerp te observeren, zal de trap u te dienen voor de komende jaren. Het zal niet alleen een functioneel object in het huis, maar ook in staat zijn om het interieur van een gebouw met meerdere versieren. Trappen kan fungeren als een veranda. Ze worden geïnstalleerd niet alleen binnen, maar ook in parken en tuinen.

Mooie monolithische betonnen trap (foto voorbeelden)

1- 2- 4 6 7 8 10 11- 14 15

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

95 − = 89

map