Moet ik een schoen Schoen kast in de gang: 4 redenen voor het kopen

Moet ik een schoen Schoen kast in de gang: 4 redenen voor het kopen

12 October 2017Hoewel rubbers lang in het verleden zijn geweest, Shoe kabinet nog steeds relevant en noodzakelijk meubelHoewel rubbers lang in het verleden zijn geweest, Shoe kabinet nog steeds relevant en noodzakelijk onderwerp mebeliNe veel mensen weten dat in een interieur gang, kunt u een stuk van het meubilair, zoals Shoe kabinet ontvangen. De naam spreekt voor zich - het is bestemd voor de opslag van overschoenen. Helaas, overschoenen echt weg uit de mode. Zij werden vervangen door een meer comfortabele, mooi en praktisch schoenen. Maar de naam staat voor het soort schoenen of andere manier vast te zitten, en zo bleef het. En als je wilt naar de hal meer functioneel en gebruiksvriendelijker te maken, dan is dit meubel perfect omgaan met deze taak.


Schoenenkast smalle schoen in de gang

Inconvenient corridor is lang en smal - dit is iets waarmee eigenaren van appartementen vaak worden gevonden. En laat de schoenen er vaak nergens. Kom naar de hulp Shoe kabinet - meubels voor het opbergen van schoenen.

Schoenenkast kan zijn in de vorm van een kist, kast, of een open opslag plank schoenSchoenenkast kan zijn in de vorm van een kist, kast, of een open opslag plank schoen

Het heeft vele voordelen:

  • Mogelijkheid om een ​​maat te kiezen;
  • Gemak van opslag schoen;
  • multifunctionaliteit;
  • Hulp bij het handhaven van de orde.

Schoenenkast kan smal, maar lang zijn. En zo kan het de functies van opslag, tafels en banken te combineren. Meubilair is sterk genoeg is, zo makkelijk om te overleven als het periodiek zal gaan zitten.

Gewoonlijk kaloshnitsa heeft een open type configuratie in de vorm van planken, maar er zijn ook closed-end model. Schoenenkast tegenstelling obuvnitsy dat dit laatste impliceert geen droogsysteem - zo-en er is zo'n goedkope meubels. Zoek een steun onder de schoenen kan worden in grote hypermarkten zoals Ikea of ​​volledige modulaire meubels voor de gang.


Kaloshnitsa de gang: de opties

In het huis, waar veel schoenen, kaloshnitsa een onmisbaar ding geworden, vooral als het appartement is klein, en een grote familie. Temeer omdat in aanvulling op de schoen kan worden opgeslagen iets anders - een plaats in kaloshnitse genoeg. Het belangrijkste ding om het te kiezen.

Schoenenkast kan onopvallend en onzichtbaar zijn, en kan ook een stijlvolle inrichting van uw gang zijnSchoenenkast kan onopvallend en onzichtbaar zijn, en kan ook een stijlvolle inrichting van uw gang zijn

Meestal Schoen kast gemaakt van:  • plastic;
  • hout;
  • Metal.

Plastic kaloshnitsy hebben de meest representatieve, naast, kunt u kiezen uit een enorm palet van kleuren te kiezen precies wat je nodig hebt. Echter, net als elke andere meubels gemaakt van kunststof, zoals Shoe kabinet niet van elkaar verschillen duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Een ander ding - het meubilair gemaakt van hout. Ideaal voor zaal in een landelijke stijl. Echter, de boom altijd geschilderd in de gewenste kleur.

Gekenmerkt kaloshnitsa verfijning gesmeed uit metaal. Het is zwaar, dat het mogelijk maakt om de zitting uit te rusten, zonder het risico op vallen. Kunst smeden ziet er prachtig uit, ongewone en esthetisch. De meest betrouwbare ontwerp, dus het is vaak de voorkeur metaal kaloshnitsam.

Schoenenkast voor schoenen in de hal met zijn handen

Dit onderwerp, in weerwil van zijn veelzijdigheid, niet al te moeilijk te doen met hun handen. De configuratie is heel eenvoudig - bijvoorbeeld in de stijl van een gewone rack.

Berekenen van de grootte van de noodzakelijke hulp gang Schoenenkast afmetingen en het aantal mensen dat in het huisBerekenen van de grootte van de noodzakelijke hulp gang Schoenenkast afmetingen en het aantal mensen dat in het huis

Hier is wat u nodig heeft voor de vervaardiging van zelf-Shoe kabinet:

  • nagels;
  • Liniaal en pen;
  • Schroevendraaier of een schroevendraaier;
  • Hoeken voor de montage;
  • Decoupeerzaag;
  • Sander.

Eerst worden de zijwanden snijden en eventueel de achterzijde. Aan de zijkant u wilt de bars, die later zal worden vastgesteld planken te bevestigen. Met onderdelen moet je alle muren te sluiten, en vervolgens op de plank bars. Ze kunnen laten, en kan worden bevestigd aan de balken met spijkers.

Gesmeed planken voor schoenen om zelf te maken alleen als je de smid vaardigheden. Maar als je wilt exclusieve ding te krijgen op zijn ontwerpen, kunt u verwijzen naar specialisten, die de opdracht zal uitvoeren met een hoge kwaliteit en precies zoals het zou moeten. Maar plastic Shoe kabinet veel gemakkelijker en goedkoper om te kopen in de winkel dan zelf te doen.

Het eindproduct kan worden bedekt met lak, verf, polyurethaanvormstukken voegen of plak het voltooide beeld. Het zal de uniciteit en individualiteit te benadrukken. Het is belangrijk om te onthouden dat niet alle van het interieur stijlen, zodat de aanwezigheid van een zelf-gemaakte meubels, zoals high-tech.


Op welke parameters gekozen Shoe kast in de gang

Typisch, zoiets als Shoe kabinet, kopen op het moment dat de reparatie is voltooid.

Presentable uitzicht hebben Shoe kabinet die in het huis schoenen alle beschikbare verbergen gatedPresentable uitzicht hebben Shoe kabinet die in het huis schoenen alle beschikbare verbergen gated

Bij het kiezen van een meubel dat je nodig hebt om een ​​aantal factoren:

  • Afmetingen van de hal;
  • Aantal schoenen, die naar verwachting zullen worden geplaatst;
  • Het kleurenschema en de stijl van de hal.

Kaloshnitsa kunnen hoog, zelfs tot aan het plafond. Maar de diepte wordt beperkt tot een paar, die handig is voor nauwe gangen. Het is belangrijk om een ​​model die u toelaat om verschillende grootte en hoogte van de schoenen winkel - in dit geval, is het handig om de winter laarzen en schoenen met hoge hakken te slaan.


Er is ook een andere optie voor de opslag van de zomer schoenen - stof organisator. Het is ontworpen voor kleine en platte schoenen, zoals ballerina's of leisteen. Het kan eenvoudig worden opgehangen aan de muur - veel ruimte, hij niet nemen.

Soms Shoe kabinet zijn een grote kast voorzien van een spiegel. Hij werkelijk veelzijdig - in aanvulling op de schoen is het mogelijk om hoeden, sjaals, schaatsen, handtassen en artikelen op te slaan voor schoeisel. Vaak geplaatst in een kleine stoel zodat u kunt zitten en comfortabel gezet op schoenen.

Comfortabele Shoe kabinet-obuvnitsy in gang

Al het meubilair voor schoen opslag is verdeeld in twee types: open en gesloten. In elke configuratie, zijn voordelen en nadelen. Bijvoorbeeld, het open ontwerp kan de schoen droog, niet laat schimmel of slechte geur (niet de hele schoen kan geforceerd drogen) vormen. Maar op hetzelfde moment al het stof zal vestigen op de schoen - leuk vinden of niet, maar de meeste van al het stof is in de hal.

Het is niet altijd mooi en stijlvol Schoen kast zijn ideaal voor het opbergen van schoenen. Ze hebben ook tekortkomingenHet is niet altijd mooi en stijlvol Schoen kast zijn ideaal voor het opbergen van schoenen. Ze hebben ook tekortkomingen

Afgesloten kasten zijn handig in dit verband. Maar als obuvnitsa niet is uitgerust met een goed ventilatiesysteem, de geur is onvermijdelijk. In plaats daarvan zal kinderen of huisdieren erg moeilijk om de schoenen te krijgen. Die garandeert de integriteit en veiligheid.

Er zijn roterende open design. Het ziet er zo stijlvol obuvnitsa, maar het ontwerp is anders kwetsbaarheid en instabiliteit. Slechts een verkeerde beweging - en een scala aan indrukwekkende collectie schoenen zal worden onder een berg van schoenen.

Het kiezen van de schoen kast met een zetel in de hal

Sommige modellen zijn uitgerust met een kleine zitting obuvnits top. Dit is handig, want je kunt gemakkelijk op schoenen of rust kan zetten.

Schoenenkast met zitting - zeer geliefd bij vele alternatieve schoen plankenSchoenenkast met zitting - zeer geliefd bij vele alternatieve schoen planken

In de regel kan de stoelen zijn uitgerust met:

  • Gesloten Shoe kabinet;
  • Metal obuvnitsy;
  • Structuren gemaakt van hout.

Deze keuze is vrij eenvoudig uit te leggen - alle drie de typen van Shoe kabinet hebben een hoge sterkte en overleven, als ze voortdurend zitten. Maar een dergelijke configuratie zou duurder zijn. Daarom hebben veel uitgerust met stoel zelf, met de hulp van een klein kussen of een stoel met een mooie bekleding. Als u een interessant beeld of een mooie kleur te selecteren, kan obuvnitsa schokkend nadruk, bijvoorbeeld, het toevoegen van kleur aan een lichte hal.

Een ander pluspunt obuvnitsy met zitting zullen de mensen (vooral ouderen) waarderen, die goed is voor een hoge opkomst zonder lift. Het zal mogelijk zijn om onmiddellijk te gaan zitten en op adem komen.

Een kind kan rustig zitten en binden hem schoenveter - het hangt allemaal af van gezinssamenstelling. Maar ontwerpers raden om het te stoppen op de optie met de stoel. Het is niet alleen comfortabel en functioneel, maar ook mooi.

Hoe maak je schoen Shoe kast in de gang (video) te kiezen

Schoenenkast in de hal - een zeer interessante benadering voor de opslag van schoenen. U kunt experimenteren en injecteer het interieur met de hulp van iets nieuws en anders. Experiment, en dan de hal zal veel meer comfortabel en gezellig zijn.

Voorbeelden Shoe kabinet voor schoenen en hal (foto)

4f760c6b242ee9fa4947ed6c73dc102b -29 --- -30-- 457d100dfc84ac81a827d020457575cd 688d4214567631ec8d65dd137241d10b 2016-11-25-5837ef7ef05d0 5403galoshnitsihemnes3 0105254PE252356S5JPG - 3 0320391PE342024S5 0334082PH004779S5

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2

map