Modulära paneler – den ursprungliga sätt att dekorera ett rum

12 October 2017Modulära paneler - trendig design element som kan fräscha upp det inre av alla lokalerModulära paneler - trendig design element som kan fräscha upp det inre av eventuella pomescheniyaSeychas ofta återfinns i moderna interiörer målningar, uppdelad i flera delar. En sådan lösning kallas de modulära panelerna. Sådan inredning ser original och uppfriskande utseendet på alla rum, oavsett om det är ett sovrum, kontor eller restaurang. Modulära paneler kallas också en särskild väggbeklädnad, som används för dekoration som väggar och tak. På grund av brist på tydlig form, det ser mycket harmonisk och lockar blickar.


Modulära paneler i det inre

Moderna designers aktivt använder modulära paneler i sitt arbete. Denna dekorativa element har blivit ett oumbärligt dekoration av lokalerna. Diskreta färger modulära paneler kommer att ske även i de mest ödmjuka rummet. Och om så är nödvändigt, med hjälp av en sådan panel kan göra en stor accentfärg.

Randig interiör modulära paneler spelar ofta rollen av färgaccenterRandig interiör modulära paneler spelar ofta rollen av färgaccenter

De modulära paneler kan vara en stor gåva som kommer att ge estetisk njutning till ägaren.

Bilder av blommor är perfekta för barnrum. Men i form av modulära paneler och de kommer att passa in i de andra rummen, som blommor sätta i våra liv positiva känslor, och uppdelningen av bilden i flera delar gör det möjligt att se perfekt i varje interiör. Med rätt mix, kan sådana bilder lätt bli den viktigaste dekoration i rummet och accentuera den övergripande stilen på inredningen.

Funktioner i designlösning

Uppdelningen i flera bitar kan skapa en illusion av rörelse och dynamik, visuellt utöka utrymmet. Men denna metod inte alltid fungerar, och är endast lämplig för vissa inredningsstilar.


Modulära paneler har inte bara en rent dekorativ funktion. Ofta är det också används för att visuellt förstora utrymme, vilket är särskilt viktigt i små rum

Väl valda för inredning av modulära paneler visuellt utöka utrymmetVäl valda för inredning av modulära paneler visuellt utöka utrymmet

Idag är produktionen av modulära paneler mycket vanligt. På begäran av kunden kan göras exklusiva paneler med unika bilder, inklusive bilder eller ritningar av kunden.

Tips i valet av modulära paneler

Alla, även de mest vacker dekoration kan förstöra helhetsintrycket. Detta händer oftast på grund av felaktig inställning till valet.För att undvika en sådan situation kan omfattas av följande regler:

 • Var uppmärksam på den totala färgschema i rummet. Det är mycket viktigt att välja rätt modulära paneler när det gäller färg. I detta fall besluta om det ändamål som du vill placera panelerna. Om du är det viktigt att göra en accentfärg - välj en ljus färgsättning för panelen. Om du bara vill diversifiera interiören, inte dra samtidigt för mycket uppmärksamhet på bilden, är det nödvändigt att ge företräde åt lugna dämpade färger.
 • Välj rätt storlek på delar av de modulära panelerna. För mycket eller för lite sammansättning ser löjligt och inte passar in i kupén.
 • Observera den visuella balansen i att välja en plats för webben. De mest framgångsrika platsen för en panel är fri vägg. Samtidigt bör inte placeras för högt nu, eller för låg.
 • Guard bild från exponering för solljus, som med tiden bilden kan förlora sitt ursprungliga utseende.

Mer organisk helhet modulbild titt på den fria väggen, skyddad från direkt solljusMer organisk helhet modulbild titt på den fria väggen, skyddad från direkt solljus

Hur man gör modulära paneler med sina egna händer

Modulära paneler - det är inte det billigaste sättet att dekorera rummet. Men misströsta inte, eftersom en liknande dekoration kan göras för hand.

Algoritmen är som följer:

 • Köpa en speciell trä bårar önskad form. De kan också göra din egen.
 • Med hjälp av specialutrustning för att skriva ut den valda bilden. Det är viktigt att välja rätt storlek vid utskrift, som när man drar, måste du ha utsläppsrätter som ska bockas.
 • Sedan behöver du klippa den tryckta bilden till önskad segment.
 • Det sista steget - sträcka ut bilden på båren. På begäran kan underramen även täckas med en speciell skyddslack.

Om du har förmågan att broderier, är också möjliga broderade modulära paneler. Naturligtvis kommer det att ta mycket längre tid och ansträngning, men resultatet är vacker.

Modulära paneler med sina egna händer (video)

Modulära paneler Applico: Ett utmärkt val för alla rum

Som tidigare nämnts, de modulära paneler - det är inte bara segmenterad bild. Modulära paneler även kallad typ av täckning, varigenom dekorerade väggar och tak.


Ett av de ljusaste och mest populära tillverkarna av dessa paneler är en tillverkare Applico. Detta företag var först med att producera beläggningen och ovanliga väggmålningar genom att göra ett genombrott på marknaden.

Naturligtvis finns det ett antal andra olika tillverkare. Vissa är till och med våra landsmän. 

Modulära paneler Applico är mycket populära bland finsmakareModulära paneler Applico är mycket populära bland finsmakare

Tillverkare från vad som visade sig vara det bästa

 • Ryssland.
 • Tyskland.
 • Ukraina.

Självklart, om du vill få hög kvalitet, original paneler, är det bättre att köpa produkter av den inhemska produktionen.

Rollen av modulen i det inre pano

Grundval interlining panelen är på toppen av vilken är avsatt ett av de texturella skikten (velour, platina eller avsnitt). Vackra tryck kompletterat ovanlig beläggning. Panelen består av flera delar, som var och en är förenade till en annan genom den vågliknande söm. Du kan också beställa en enda duk, om det behövs.


Modulära paneler i det inre (video)

Modulära paneler är ett utmärkt dekorativt element. De kan variera interiören och få en speciell känsla, kedja sig till de synpunkter i den. En mängd olika utskrifter och möjlighet att skriva ut sina egna bilder gör det möjligt att drömma och skapa extraordinära interiörer. Även om det inte är den lägsta kostnaden, kan skickliga hantverkare vändas ut och skapa sina egna paneler. I detta fall kan människor som är beredda att spendera pengar på panelen göra ditt hem verkligen royal!

 Modulära paneler (foto)

02 0027 5 28fd04551f6072792a54d1e282258d82 68-630x403 88ad85aea0aebece94203e357576 109-630x400 305zoom 724c741d021324d32b0fc9e9040ab1ff 162.991

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 − = 71