Modulaire panelen - de originele manier om een ​​kamer te versieren

Modulaire panelen – de originele manier om een ​​kamer te versieren

12 October 2017Modulaire panelen - trendy design element dat kan opfrissen het interieur van alle lokaliteitenModulaire panelen - trendy design element dat kan opfrissen het binnenwerk van pomescheniyaSeychas vaak gevonden in moderne interieurs schilderijen, verdeeld in verschillende onderdelen. Een dergelijke oplossing wordt de modulaire panelen. Een dergelijk interieur ziet er origineel en verfrissend de uitstraling van elke ruimte, of het nu een slaapkamer, kantoor of restaurant. Modulaire panelen ook wel een speciale wandbekleding, die wordt gebruikt voor decoratie als muren en plafonds. Als gevolg van het ontbreken van duidelijke vorm, het ziet er heel harmonieus en trekt blikken.


Modulaire panelen in het interieur

Moderne ontwerpers maken actief gebruik van modulaire panelen in hun werk. Deze decoratieve element is een onmisbaar decoratie van het pand geworden. Onopvallende kleuren modulaire panelen zullen plaatsvinden, zelfs in de meest nederige kamer. En indien nodig, door middel van een dergelijk paneel kan een groot accent kleur te maken.

Gestreepte interieur modulaire panelen spelen vaak de rol van kleuraccentenGestreepte interieur modulaire panelen spelen vaak de rol van kleuraccenten

De modulaire panelen kunnen een grote gift die esthetisch genoegen aan de eigenaar zal brengen.

Foto's van bloemen zijn perfect voor de kinderkamer. Maar in de vorm van modulaire panelen en zij zullen passen in de andere kamers, zoals bloemen in ons leven brengen positieve emoties, en de verdeling van het beeld in meerdere delen zal toelaten om perfect te kijken in elk interieur. Met de juiste mix, kan een dergelijke foto's gemakkelijk uitgegroeid tot de belangrijkste decoratie van de kamer en accentueren de algemene stijl van het interieur.

Kenmerken van deze ontwerp-oplossing

De opdeling in een aantal stukken kan de illusie van beweging en dynamiek te creëren, visueel uitbreiden van de ruimte. Echter, deze aanpak niet altijd, en is alleen geschikt voor bepaalde interieurstijlen.


Modulaire panelen hebben niet alleen een louter decoratieve functie. Heel vaak wordt het ook gebruikt om visueel te vergroten de ruimte, wat vooral belangrijk is in kleine ruimtes

Goed gekozen voor het interieur van modulaire panelen visueel uit te breiden van de ruimteGoed gekozen voor het interieur van modulaire panelen visueel uit te breiden van de ruimte

Vandaag de dag, de productie van modulaire panelen is heel gebruikelijk. Op verzoek van de klant kan worden gemaakt exclusieve panelen met unieke beelden, zoals foto's of tekeningen van de klant.

Tips bij het kiezen van de modulaire panelen

Elke, zelfs de meest prachtige decoratie kan de algehele indruk bederven. Dat wordt meestal veroorzaakt door een onjuiste benadering van de selectie.Om een ​​dergelijke situatie te voorkomen kan worden onderworpen aan de volgende regels:

 • Besteed aandacht aan de algemene kleurenschema van de kamer. Het is zeer belangrijk om de juiste modulaire panelen te kiezen in termen van kleur. Ook in dit geval, een besluit over het doel waarvoor u de panelen te plaatsen. Als voor u is het belangrijk om een ​​accent kleur te maken - kies een heldere kleurenschema voor het paneel. Als je gewoon wilt om het interieur te diversifiëren, niet te slepen terwijl te veel aandacht op de foto, is het noodzakelijk om de voorkeur aan gedempte kleuren kalmeren geven.
 • Selecteer het juiste formaat van de onderdelen van de modulaire panelen. Te veel of te weinig samenstelling zal belachelijk en past niet in het interieur.
 • Let op de visuele balans in het kiezen van een plaats voor het web. De meest succesvolle plek voor een panel is gratis muur. Tegelijkertijd moet niet nu te hoog of te laag worden geplaatst.
 • Guard foto van blootstelling aan zonlicht, omdat na verloop van tijd kan het beeld zijn oorspronkelijke vorm te verliezen.

Meer organisch geheel modulair beeld blik op de vrije wand, beschermd tegen direct zonlichtMeer organisch geheel modulair beeld blik op de vrije wand, beschermd tegen direct zonlicht

Hoe de modulaire panelen te maken met hun eigen handen

Modulaire panelen - dit is niet de goedkoopste manier om de kamer te versieren. Maar wanhoop niet, omdat een soortgelijke inrichting kan worden gedaan met de hand.

Het algoritme is als volgt:

 • Koop een speciale houten brancards gewenste vorm. Ze kunnen ook je eigen te maken.
 • Met behulp van speciale apparatuur om het geselecteerde beeld af te drukken. Het is belangrijk om de juiste maat te kiezen bij het afdrukken, zoals bij het trekken, moet u beschikken over vergoedingen te buigen.
 • Vervolgens moet je om de afgedrukte afbeelding gesneden om de gewenste segmenten.
 • De laatste stap - het uitrekken van de afbeelding op de brancard. Desgewenst kan het subframe worden bekleed met een speciale beschermende lak.

Als je de vaardigheid van het borduren, is het ook mogelijk geborduurd modulaire panelen. Uiteraard zal het veel meer tijd en moeite te nemen, maar het resultaat is prachtig.

Modulaire panelen met hun eigen handen (video)

Modulaire panelen Applico: Een uitstekende keuze voor elke ruimte

Zoals eerder vermeld, de modulaire panelen - het is niet alleen gesegmenteerd beeld. Modulaire panelen ook wel soort van dekking, waarbij versierde de muren en het plafond.


Een van de helderste en meest populaire fabrikanten van deze panelen is een fabrikant Applico. Dit bedrijf was de eerste die de coating en ongewone muurschilderingen te produceren door het maken van een doorbraak in de markt.

Natuurlijk, er zijn een aantal andere verschillende fabrikanten. Sommige zelfs zijn onze landgenoten. 

Modulaire panelen Applico zijn erg populair onder de kennersModulaire panelen Applico zijn erg populair onder de kenners

Fabrikanten van wat bleek de beste te zijn

 • Rusland.
 • Duitsland.
 • Oekraïne.

Natuurlijk, als je wilt van hoge kwaliteit, originele platen te krijgen, is het beter om de producten van de binnenlandse productie te kopen.

De rol van de module in het interieur panorama

De basis tussenvoering paneel waar bovenop wordt afgezet één van de textuur lagen (velours, platina of sectie). Mooie prints aangevuld ongebruikelijk coating. Het paneel bestaat uit verschillende delen, die elk door de golfvormige naad is verbonden met een andere. U kunt ook een enkel doek te bestellen, indien nodig.


Modulaire panelen in het interieur (video)

Modulaire panelen zijn een uitstekende decoratief element. Ze kunnen variëren het interieur en brengen een speciale flair, zich ketenen naar de standpunten in. Een verscheidenheid aan prints en de mogelijkheid om hun eigen foto's af te drukken toestaan ​​om te dromen en te creëren buitengewone interieurs. Hoewel het niet de laagste kosten, kunnen vakmensen worden bleek en hun eigen panels. In dit geval kunnen mensen die bereid zijn om wat geld te besteden aan het paneel zijn uw huis echt koninklijke maken!

 Modulaire panelen (foto)

02 0027 5 28fd04551f6072792a54d1e282258d82 68-630x403 88ad85aea0aebece94203e357576 109-630x400 305zoom 724c741d021324d32b0fc9e9040ab1ff 162.991

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =

map