Modifieringar beskrivning garderob i en hall

Modifieringar beskrivning garderob i en hall

12 October 2017Gör hall praktiskt och bekvämt kan använda den vackra garderobGör hall praktiskt och bekvämt kan använda den vackra möbel kupeEto förut, när inget sådant som en garderob och nästan inte, har svårt att tänka på hur man ordna möbler så att inte göra en liten hall trångt lagringsutrymme. Inbyggd möbler var ovanligt förvärvade huvudsakligen Headset (vägg), inte alltid uppfyller kraven i lägenheten ägare. Men de inbyggda garderober har blivit en revolution inom lösa korridorerna.


Vad är den inbyggda hall

I en lägenhet eller i ett privat hem kan vara korridorer eller korridorer, med en nisch eller något liknande - dessa projekt är inte ovanligt att lokal planering. I vissa lägenheter i en lång smal korridor integreras direkt skåp som har en särskild intern fyllning. Och inte alltid har en layout ägare nöjda.

När du väljer en inbyggd garderob, bör du överväga en invändig korridorenNär du väljer en inbyggd garderob, bör du överväga en invändig korridoren

Helt enkelt göra en ny garderob, och därmed förändra bilden av hallen. Alternativen är inte begränsad till garderoben, men det är bättre denna idé i dag kanske inte komma upp. Inbyggd garderob och kan hängas dörrar, men i samma Chrusjtjov är inte särskilt bekvämt.

Eftersom det är mer logiskt att göra din ritning, titta på olika kretsar och billigt garderob passar ditt innehåll. Detta kommer att vara en inbyggd garderob, vilket är svårt att sedan isär. Om du planerar att flytta de närmaste åren, tänk på det faktum att skåpet är sannolikt att förbli i lägenheten.

Gör reparation: inbyggd garderob i korridoren

Dessutom är sådana möbler unikt mer. Viktigast måttbeställda möbler perfekt integrerad i layouten på din korridor. Det är ingen hemlighet att det finns hallar och korridorer, som är en fortsättning på vissa rätter. När fri entré och ett litet kök samma kylskåp kan vara i korridoren. Och sedan på grundläggande möbler är inte så mycket utrymme.


Fördelen garderob är att det tillåter dig att lagra en massa saker i korridorenFördelen garderob är att det tillåter dig att lagra en massa saker i korridoren

Fördelar med inbyggda skåp:

 • Eftersom de är gjorda på beställning, sedan stängs det någon nisch och vilken vinkel som helst, vilket är svårt att hitta möbelaffärer.
 • closet koncept tänkt speciellt för dina behov - vad som kommer att mellanvåningen, hur många hyllor samma art, som - andra. I själva verket, i hallen är bekvämt och kompakt rum, dold bakom en vacker fasad.
 • Om rätt läge sådant fall kommer det att stänga några defekter i rummet, kanske kommunikationssystem.

Rationell användning av varje tum av rymden, hur många "dörr" till skåpet, du också bestämma. Bestäms av dig och längden och djupet på skåpet och fasaden. skåp design kan vara vad som helst - ibland helt speglar. Du kan visa prov eller skapa något eget.Moderna dörrar för garderoben i hallen

Det anses vara den mest praktiska skjutdörrar. Mekanismen för rörelsen är sådan att de inte stjäl i detta utrymme användbar område. i "rasposh" stil dörr, så illa, men om korridoren är smal, är det extremt obekvämt att deras öppna / stäng flera gånger om dagen.

Visuellt förstora en liten hall i lägenheten kan använda elegant garderob med spegeldörrarVisuellt förstora en liten hall i lägenheten kan använda elegant garderob med spegeldörrar

Alltmer populära är spegeldörrar. Detta är inte nödvändigtvis en kontinuerlig slät spegelytorna kan vara strukturerad med en mängd olika dekorativa skär. Varför spegeldörrar är populära? Det är enkelt - korridorerna är oftast inte den mest rymliga, och visuellt förstora dem, vi behöver en spegel.

Det finns dörrar som kombinerar flera texturer och material, och därmed uppnå en känsla av synförändringar i rummet.

Populära och vinyl dörr, som är den största fördelen - låg vikt. Detta säkerställer enkel glidfält under öppnandet. Att utforma var elegant utseende, välj en vacker ram av aluminiumram och spår.

Intressant design inbyggd garderob i hallen

Här ett stort antal alternativ som du kan bara gå vilse. Detta kan vara skåp med fronter med fotoutskrift, eller en kombination av trä texturer, eller Radius garderob med intressanta spegel skär. Idag finns det inget tydligt krav - till exempel skåpet endast i pastellfärger. Grön, röd, citron - allt detta kan ses i korridoren.

Gör hall intressant och originell kommer att hjälpa en vacker garderob med kreativa utskrifter på dörrarnaGör hall intressant och originell kommer att hjälpa en vacker garderob med kreativa utskrifter på dörrarna

Former inbyggda garderober:


 • rektangulär;
 • radie;
 • Corner.

För det första, bestäms av skåpmodell, och först därefter besluta vilka material det kommer att ske. Om det i ett skåp, två eller flera typer av trä, måste du välja en kontrasterande kombinationer. Till exempel är ljus gyllene variation kombinerat med mörkröd. A blekta sorter i kombination med mörka sorter.

Mysiga byggt salar: foto, design

Finsnickeri att beställa, anser du dess innehåll "under honom." Någonstans galgar och krokar för rockar inte behöver gömma sig bakom dörren, och då är det bara tillbaka, öppna skåpet. Eller obuvnitsa i din garderob bör vara en flervåningshus, du gör det på det sättet oavgjort, och befälhavaren utför.

Till var funktionella och praktiska en garderob i hallen, ombeds inte bara dess design, utan även innehålletTill var funktionella och praktiska en garderob i hallen, ombeds inte bara dess design, utan även innehållet

Det finns skåp med lådor och lådor är utrustade med en speciell sensor för enkel öppning. Inne i skåpet kan LED-lampa. Slutligen kan de mest intressanta alternativen vara förknippad med skåpet front.


De mest populära, kombinerat fasader är indelade i flera grupper:

 • klassiska;
 • diagonal;
 • geometrisk;
 • våg;
 • Sector.

Geometriska fasader beställs utrymme, våg - gör en slags lätthet och jämnhet av situationen i hallen. Ibland ägarna föredrar att skåp där dörren tillämpas utskrift. Dessa kan vara bilder av blommor, prydnadsföremål, urbana mönster. Ibland finns avbildas som har något att göra med hur ett liv resenären. Boka minst Australien, men London fasad, moderna mästare utföra alla.

Gör inbyggd garderob i hallen (video)

Sina egna händer för att göra en kvalitet inbyggd garderob är mycket svårt, och varför göra det när det finns så många intressanta, moderna, budget alternativ skåp. Valet är enorm, och du kan alltid göra sina egna justeringar.

Ha ett bra val!

Utformningen av inbyggd garderob i hallen (bilden i det inre)

511 6-4 11-min 23 6ad87281829fc9fea371b0dbfa7a379b 29 3299-53e3456592578 88df5c1e811a0a3dc72019019cd6 - dlya-doma-interera-shkafy-v-prihozhuyu 11180d1e1e223d1cb4fbcdd93a76d7b1 77413251

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

92 − 87 =

map