Modernt vardagsrum i stil med Provence i en liten lägenhet

Modernt vardagsrum i stil med Provence i en liten lägenhet

12 October 2017Making rum i stil med Provence - det är ett bra sätt att göra en levande ovanlig, mysig och vackerAtt rum i stil med Provence - det är ett bra sätt att göra en levande ovanlig, mysig och krasivoyProvansky stil - en klassisk fransk inredning. Inledningsvis var Provence används i konstruktionen av små regionala hus, vars ägare försökte visuellt göra ditt hem mer rymliga och ljusa. Idag, ägare av små lägenheter vill ha samma. Lär av artikeln hur man kan inreda ett litet vardagsrum i provensalsk stil.


vardagsrum inredning i stil med Provence: en liten inre rum

Att bo i Provence stil - en lyxig, ljust rum med en romantisk touch av antiken. För att leva i fransk lantlig stil passar inte den glansiga, blanka ytor, rena linjer. Material för inre land - naturliga naturliga nyanser.

Feature provensalsk stil är att den förutsätter användning av naturliga och naturliga nyanserFeature provensalsk stil är att den förutsätter användning av naturliga och naturliga nyanser

För vägg design i stil med Provence använder tapeter och textilier, dekorativa gips. färgpalett - alla naturliga nyanser: från sand till grönt och blått. För tapeter och textilier kännetecknas av delikat, blommor ornament, cell. Ibland väggarna dekorerade med lättnad lister.

Taket i det lilla vardagsrummet bör vara en classic - vit. Wood trim inneboende provensalska inredning i små vardagsrum ser på sin plats. Om du vill kan du dekorera taket socklar lättnad.

Golv för vardagsrummet i en provensalsk stil kan vara trä, parkett, laminat. Foder kan vara både naturliga trä toner och vitt, beige färg.


Att bo i Provence Chrusjtjov: möjligheter planerar

Provence är lämplig för alla rum, oavsett kvadrering och layout. Expandera utrymme som möjligt, att kombinera vardagsrum med balkong eller loggia, kök med vardagsrum.

Om du väljer att kombinera rum med balkong, är det vettigt att organisera de franska panoramafönster. Om de ekonomiska möjligheter och funktioner balkonger tillåter, kan göras mot gatan väggen - halvcirkelformad. Detta beslut kommer att lägga kvadratmeter dra visuellt rummet.

Provence stil är ganska mångsidig, så det är perfekt för alla rum designProvence stil är ganska mångsidig, så det är perfekt för alla rum designPanoramafönster gör rummet ljusare och ljusare inredning, gör vardagsrummet för att "andas".

Om du väljer att kombinera rum med kök, du måste tänka noga på hur utrymme zonindelning. Dining zonen kan separeras från kärnan genom att använda olika material för golvbehandling, textilelement (gardiner som partitioner), möbler. För zonindelning rymddräkt matbord, tillverkad av resten av rumsavdelare. Som en skilje båge, kan du använda mörka balkar och skenor, imiterar överlappning i ett trähus.

Provensalska möbler för vardagsrummet i Chrusjtjov

Tillbehör för små, franska levande - det är starka, arkaiska fasader, snidade ben och armar, målat glas, dekorlister och mjuka linjer.

I Provence finner vi vardagsrummet i moderna system för lagring: diskret modulära möbler med en blank yta i en fransk land ger vika för eleganta hyllor, byråar, en låg tummar. Som moduler för garderob objekt kan göra flätade korgar. Perfekt stil och ålderdomliga väggen.

Hämtning av möbler bör vara så att det kompletterar de inre eleganta rum i stil med ProvenceHämtning av möbler bör vara så att det kompletterar de inre eleganta rum i stil med Provence

Vardagsrum möbler i stil med Provence kan vara monokrom - vit, beige, ljusgrå och färg - blå, grön, blå. Det viktigaste när man väljer en kromatisk set - dämpade toner. Fasader måste simulera en gammal, målat trä.

Village of Provence i utformningen av vardagsrummet tillåter inte närvaron av modern teknik och öppna system för att ansluta den: Anordningar skall byggas in i möbler eller täckt med tyg; Wire - gömd bakom lättnad, dekorativa lister.

Stoppade möbler i rustik, fransk stil - det är bekväma soffor och stolar klädda med naturliga, rundade och skrymmande armar. för möbeltyg kan vara en monokromatisk eller prydnad.

Att möbelelement Det kan göras med olika prydnadsföremål, till exempel stolar, säten kan kläs med pläd, en tre-sits soffa - med textilier i fin blomma.

Att leva i stil med Provence i Chrusjtjov: belysning funktioner

Belysning provensalska levande är annorlunda. Så, för ett litet rum i Chrusjtjov inte kommer att göra typiskt franska provensalska frodiga hängande ljuskronor: ett belysningselement för att visuellt minska höjden på tak. Detsamma gäller genombrutna textil lampskärmar. För att undvika en förträngning utrymme, är designers uppmanas att välja som den centrala belysning platt, rund taklampor med en lämplig blommönster franska inre omkrets och matt, ogenomskinlig lampskärm.


Dekorera vardagsrummet i provensalsk stil kan vara vackra bordslampor och ursprungliga ljuskronaDekorera vardagsrummet i provensalsk stil kan vara vackra bordslampor och ursprungliga ljuskrona

Gör tak visuellt högre och täckningen kan vara mer aktiv genom att sätta de smala panoramafönster.

Som ett ytterligare belysningselement för ett litet vardagsrum, kan du välja:

  • Bords- och golvlampor med nyans av naturliga textilier;
  • Vägg lampetter, stiliserade vintage gatubelysning;
  • Lampor med tunna, eleganta dekorativa element, trapetsformiga nyanser.

Det viktigaste kravet på täckning - en varm, diffust ljus.

Litet vardagsrum i stil med Provence: Elements dekor

Den största fördelen med Provencal - interiör kan lätt göras för hand, och billig dekoration finns i förråd äldre släktingar, provisioner och secondhandbutiker.


Särskild uppmärksamhet för upprustning av rummet i stil med Provence bör ges till textilier, eftersom den spelar en viktig roll för att skapa en mysig och fantastisk atmosfär i vardagsrummetSärskild uppmärksamhet för upprustning av rummet i stil med Provence bör ges till textilier, eftersom den spelar en viktig roll för att skapa en mysig och fantastisk atmosfär i vardagsrummet

Grunden för inredningen är franska levande textilier. I Provence aktivt använda gardiner, mattor, dekorativa kuddar och mattor, stoppade möbler. Det viktigaste kravet för tyger - naturmaterial: designers rekommenderar att välja klädsel och dekorativa element calico, Ranfors, bomull, linne och säckväv. Färg textilier - dämpad rödbrunt, lila, sand. Perfekt för filtar och kuddar blomtryck, fyrkant, flerfärgad rand.

Expandera en liten rummet kommer högt golv speglar med träramar. Ursprungliga dekorativa element blivit vintage virkade servetter, golvmattan-samotkanki, rottingmöbler, lampor med tyg nyanser, en mängd olika rätter på väggarna och hyllorna.

Modern inredning av de små vardagsrum i stil med Provence sällan kompletteras med eld: detta är mycket opraktiskt och tar bort dyrbar kvadratmeter.

Vacker bor i stil med Provence (video)

Provence - en varm, naturliga färger, naturmaterial, inte arrogant lyx. Provensalsk stil kan användas för dekoration i vardagsrummet höghus lägenhet, och för att skapa en mysig inredning av landet, i stugan eller herrgård. I stil med en fransk land och kan utfärdas och det lilla rummet i Chrusjtjov. Om du gillar komfort, antika möbler och naturliga material, prydnadsföremål handgjorda och designade i vintage stil, då vardagsrummet i Provence - det är vad du behöver!

vardagsrum design i stil med Provence (inredning foto)

0cc0805afa3bb6a6fc4757febca8310c 1 3 USDFullständig-min1 13-gostinaya-provans 27 576f9a8436587 1014 13601087861330812200kvar030 614 1380890682101

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 + = 34

map