Modernt kök design, kombinerat med vardagsrummet: 35 bilder i Chrusjtjov

Modernt kök design, kombinerat med vardagsrummet: 35 bilder i Chrusjtjov

12 October 2017För ett litet utrymme ett utmärkt alternativ för att spara utrymme kommer att kombinerat vardagsrum och kökFör ett litet utrymme ett utmärkt alternativ för att spara utrymme kommer att kombineras levande och kuhniKuhnya i Chrusjtjov är alltid små i storlek, så inser alla dina önskemål och idéer som finns är svårt. Det är därför många människor föredrar att kombinera köket till hallen. En sådan konstruktion har många fördelar, den viktigaste av dessa anses vara en utvidgning av det fria kök, en visuell förlängning av vardagsrummet, närvaron av den ursprungliga designen. Den kombinerade kök och vardagsrum kommer att skapa en känsla av mer utrymme. Dessutom kommer rummet vara ett ljus och volym. Denna konstruktion anses vara mer bekväm och ergonomisk. Reparation och Chrusjtjov i köket tillsammans med vardagsrummet kan du göra lägenheten mer bekväm, eftersom detta kommer att bidra till att utvidga gränserna för möbler och en liten storlek kök flyttar in i vardagsrummet.


Hur du ordnar vardagsrummet med ett kök i Chrusjtjov: photo

Kombinera kök med att bo i en ganska liten lägenhet Chrusjtjov bidrar till att göra intressanta och unika sanering, gör det möjligt att förverkliga alla dina idéer till verklighet. Efter några väggar ska rivas får du ett slags studio. Då måste du tänka igenom utformningen av vardagsrummet, men är inte så lätt som det kan tyckas. Till det inre var snygg och vacker, måste du tänka igenom allt på rätt sätt och har zonindelning utrymme.

Original och intressant nog idé anses isolering kök med hjälp av dekorativa lackerade trä lister, som kan gå igenom väggar och tak. I detta fall bör de dekorativa lister kombineras med en touch av möblerna.

Vinkel vacker soffa kan mycket väl tjäna snygg separator i anslutning till vardagsrummet-köketVinkel vacker soffa kan mycket väl tjäna snygg separator i anslutning till vardagsrummet-köket

Zonindelning utrymme kan utföras på andra sätt, särskilt som:

 • Val med belysning;
 • Val med bar,
 • Isolering av pallen;
 • Isolering av tak flera nivåer, och många andra metoder för zonindelning.

Arbetsområdet i köket och vardagsrummet kan identifieras med hjälp av väl exponerade belysning. I detta fall, i vardagsrummet måste göras en central belysning hängande ljuskrona och kök rita använda spotlights. Efter rivningen av väggen som ligger mellan köket och vardagsrummet är det möjligt att placera bar på denna linje. Det kommer samtidigt att skapa en viss illusion av ett enhetligt utrymme, men också bidra till att skilja arbetsområdet i köket.


Att under matos inte sprids i hela lägenheten kan separeras kök och vardagsrum, ställa in skjutdörrar. Space kök och vardagsrum är det möjligt att dela och använda pallen. Det är ganska svårt att utföra reparationsarbeten, men resultatet är en otrolig design. Dessutom ofta zonindelning kök och vardagsrum dekoration tillämpas multilevel tak. Det visar sig en otrolig utmärkt effekt som understryker delikatess och originalitet av utrymmet.

Viktigt! Kök kombinerat med vardagsrum, förenklar processen att organisera firandet och mottagning.

Intressant kök, vardagsrum i Chrusjtjov design, foto, stilar

Om köket är liten, är det möjligt att kombinera det med vardagsrummet. I detta fall bort den väggen som skiljer de två rummen. Det visar sig ett gemensamt utrymme, vilket är mycket viktigt att korrekt ordna att få en vacker och elegant rum inredning.

Till kök, vardagsrum var bekvämt och praktiskt, är det nödvändigt att tänka i förväg utformningen av sådana anläggningarTill kök, vardagsrum var bekvämt och praktiskt, är det nödvändigt att tänka i förväg utformningen av sådana anläggningarInnan du väljer den lämpligaste stil för dekoration i vardagsrummet med kök, måste du tänka på att inredningen måste vara fullt ansvarig för sådana regler som:

 • bekvämlighet;
 • minimalism;
 • Funktionalitet.

En av de mest aktuella stilar, kan du ordna vardagsrummet med kök, ansåg lantlig stil. Denna inre distinkta komfort, eftersom det innebär användning av en naturlig, miljövänliga material.

Dessutom kommer i ett sådant rum kan mycket väl tittat stilar:

 • klassiska;
 • High-tech;
 • Minimalism.

Detta innebär en närvaro av en liten mängd möbler och ett minimum av dekoration. Bli inte för mycket att överbelasta det inre av ett vardagsrum med kök, som rummet så liten.

Hur man väljer möbler för kök, vardagsrum i Chrusjtjov

Kombinerat kök och vardagsrum i ett fem våningar lägenhet med original design, bör det vara mycket kompetent förhållningssätt till arrangemanget av ett sådant rum. Vid genomförandet av efterbehandling och arrangemang av ett vardagsrum bör väljas möbler som kommer att maximera den funktionella och kommer att ha en liten storlek.

Moderna och funktionella möbler set kommer att bidra till att göra köket vardagsrum är inte bara praktiskt, men också bekvämModerna och funktionella möbler set kommer att bidra till att göra köket vardagsrum är inte bara praktiskt, men också bekväm

I synnerhet kan ett sådant utrymme passar perfekt:


 • Modulära möbler;
 • Köksmöbler;
 • Baren motverka;
 • Couch.

Konventionell vanlig glödlampa är bäst att ersätta spotlights. Fönstren kan användas genomskinliga gardiner som kommer att bidra till att öka det totala antalet visuella utrymme i rummet.

De bästa efterbehandling material för köket till hallen i Chrusjtjov: Design och Foto

Alla vill leva i de mest bekväma förhållanden för sig själva. Det är därför för köket och vardagsrummet i Chrusjtjov idealiskt alternativ kommer åter planering, eftersom det kommer att ansluta de två rummen, och avsevärt utöka utrymmet.

I detta fall är det mycket viktigt att välja rätt möbler är inte bara stilistbesluts rum, men efterbehandling material:

 • tak;
 • Paul;
 • Walls.

En särskild roll i det inre av den intilliggande vardagsrum, kök spelar tak och golv finishEn särskild roll i det inre av den intilliggande vardagsrum, kök spelar tak och golv finish


Till såg snygg, vacker och fashionabla rum i Chrusjtjov, är det bättre att ge företräde åt ljusare nyanser. Den lättare kommer att avsluta väggar, tak och golv, kommer rummet ser mer omfattande.

Som efterbehandling material för väggar ideala varianter kan vara:

 • Bakgrund för målning;
 • Riktiga foton;
 • Dekorativa gips;
 • Textilvävnader;
 • Flytande tapeter och många andra material.

Att visuellt höja taket ytan, kan du dekorera ditt rum dekorativa armaturer och fönster från golv till tak. Sådana ljus tak kommer att bidra till att ge tak Effect 3-D. Inte mindre vackra och spektakulära ser rektangulära målningar och gardiner gjorda av lättviktsmaterial. Som ett specifikt rum zonindelning och för att ge det en viss stil, kan du använda växter i höga krukor eller dekorativa elegant metallstativ.

Allt för golvet kan göras olika efterbehandling material. I köket kan du använda kakel eller linoleum, och är perfekt för laminat eller matta i vardagsrummet.

Cozy kök design, kombinerat med vardagsrummet, i Chrusjtjov (video)

Vardagsrum med pentry, har en ganska stor efterfrågan, eftersom en sådan kombination, är det möjligt att utöka utrymmet i rummet mycket och förkroppsligar alla de mest vågade och originella idéer för att dekorera utrymmet.

Kök design, kombinerat med vardagsrummet (inredning foto)

3 3-kök-vardagsrum 10min5 25min3 18min10 439 47 5603c4487ca61 503.509 13165162430625

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 + = 54

map