The BlogHet maken van loft-achtige woonkamer zal uniek en onherhaalbaar makenHet maken van loft-achtige woonkamer zal uniek en onherhaalbaar Loft makkelijk de stereotypen doorbreken dat de kale muren - het is een teken van de langdurige renovatie en klassieke banken hebben geen plaats in moderne interieurs. Vandaag de dag, loft slim combineert een klassieke en moderne materialen, high-tech apparaten; hoge kwaliteit, dure gestoffeerde meubels en bakstenen muren zonder een hint over de finish. Na een lange weg afgelegd in het interieur van de loft was een demonstratie van het hoge niveau van de eigenaren het leven van de appartementen, hun creatieve begin. Welke specifieke kenmerken zijn inherent aan de stijl van een loft en je moet overwegen wanneer u een leven te maken - lees het artikel.


Het interieur van de woonkamer in loft

woonkamer design loft-stijl - het is een imitatie van het interieur industriële panden. Voor kamers, ingericht in de traditie van het hok wordt gekenmerkt door hoge plafonds, geen ramen en voltooide interieur scheidingswanden, ramen.

Als u besluit om het leven te maken niet-standaard en uniek, terwijl ontwerpers wordt geadviseerd om alles voor de loft stijl kamer kiezenAls u besluit om het leven te maken niet-standaard en uniek, terwijl ontwerpers wordt geadviseerd om alles voor de loft stijl kamer kiezen

De muren in de woonkamer in loft stijl worden vaak achtergelaten zonder afwerking: metselwerk, beton of gips base best overeenkomen met de basisprincipes van de stijl. plafonddecoratie hangt af van hun kenmerken: lage plafonds kan wit worden geschilderd of verlaten zonder behandeling, opzettelijk blootstellen van de naden van de platen, vloeroppervlak voor het ontwerp van hoge plafonds, kunt u de open ventilatieopeningen, ontwerp te gebruiken, simuleren hout of metaal frames. Voor het afwerken van vloeren in het hok alle gebruikte materialen, die worden geassocieerd met industriële installaties: hout, beton chape, stenen tegels.

Verlichting voor woonkamers, loft-stijl veronderstelt spots lampen, railsystemen, geschorst spotlights. Textiel in de woonkamer in loft stijl zijn niet welkom: voor het ontwerp van de ramen vaak gebruik blinds. Zoals de woonkamer decor elementen in het hok, kunt u een verscheidenheid van affiches, grootschalige foto, graffiti, schilderijen, installaties, origineel beeldjes, ontwerper fittingen gebruiken.


Het meubilair in de kamer in de loft

Omdat de loft stijl wordt gekenmerkt door een vrije ruimte, moet het meubilair in de kamer in de loft functionele en slim gezoneerd ruimte. Bovendien moet de keuze van de hardware worden bepaald door de geschiktheid van aankoop: Loft verafschuwt een rommelige ruimte, zodat de kamer meubilair zou pas echt worden gekozen nodige accessoires.

Het belangrijkste onderwerp van het interieur kamer is een loft-stijl bed, zodat zijn keuze moet voorzichtig en zorgvuldig worden benaderdHet belangrijkste onderwerp van het interieur kamer is een loft-stijl bed, zodat zijn keuze moet voorzichtig en zorgvuldig worden benaderd

De centrale plaats in de woonkamer in de loft bevindt zich op de bank. Het moet comfortabel, duur lijken, worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Als middelen voor de inrichting van de hal kan worden opgeslagen, is de besparing op gestoffeerde meubels niet toegestaan. Dit geldt ook voor huishoudelijke apparaten: Loft omvat het gebruik van zeer functionele, moderne apparatuur en gadgets ontworpen om het leven gemakkelijker te maken en hun leefomstandigheden te verbeteren.De keuze van gestoffeerde meubels en artikelen voor opslag hangt af van de smaak voorkeuren van de eigenaar van het appartement en de eigenschappen van de ruimte: voor kleine zalen fit banken transformatoren, compacte modules voor grote ruimtes - triple, brede lederen sofa's, hoge rekken.

Living Loft voor kleine appartementen

Loft stijl motto - meer vrije, open ruimte die lijkt onverenigbaar is met de kleine appartementen te zijn. Maar niets is onmogelijk voor hedendaagse ontwerpers van vandaag in het netwerk kan een heleboel foto's, waaruit blijkt dat de stijl loft in Chroesjtsjov - is niet alleen mogelijk, maar ook stijlvol en praktisch.

Om volledig te maken uw appartement een moderne loft, moet je nadenken over de mogelijkheden van herontwikkeling. Vaak eigenaren van Chroesjtsjov, de voorkeur aan een gecombineerde woonkamer-keuken. Op hetzelfde moment, het roept de vraag van de ruimte bestemmingsplan.

Zelfs een kleine kamer kan worden ontworpen in een loft-stijl, het belangrijkste ding - om te denken op voorhand het ontwerp ruimteZelfs een kleine kamer kan worden ontworpen in een loft-stijl, het belangrijkste ding - om te denken op voorhand het ontwerp ruimte

Om onderscheid te maken tussen de leefruimte en de keuken in de loft kan worden gebruikt:

  • Keuken accessoires (mobiele eenheden, ingebouwde wand tabellen);
  • Verschillende texturen in de vloerafwerking (bijvoorbeeld geschikt voor keuken tegels, tegels, beton chape, voor de woonkamer - parket, laminaat, linoleum);
  • Licht intensiteit (licht, centrale kroonluchter kan worden in de woonkamer, en veersystemen met spots - in de keuken).

Keuken in het hok geschikte massieve kap, chroom elementen glasoppervlak vaste schotels eenvoudige vormen, "kale" wanden. De eetkamer bevindt zich in de keuken en de woonkamer. Een ideale doel zou zijn als een eettafel of bar lage resterende gedeelte van het interieur partities te leveren. Voor het opstellen van een semi-partitie is niet specifiek vereist: steen of beton zal perfect passen in de algemene stijl van de loft.

Hoe maak je een appartement met één slaapkamer te zetten in een moderne loft

appartementen met één slaapkamer zijn ook beschikbaar in een loft-style design. Als de kamer is voorzien van een balkon of loggia, moet je nadenken over de uitbreiding van de ruimte als gevolg van de sloop van de muur met het balkon deur en het kozijn. In dit geval moet een balkon of loggia geglazuurd en geïsoleerd zijn. Beglazing is het beste om panoramische ramen met aluminium frames te kiezen. Een deel van de muur met de balkondeur is voorzien van radiatoren. Het is niet noodzakelijk dat dit het idee van uitbreiding van de ruimte verlaten: de wanden van de accu kan worden achtergelaten in een semi-scheidingswand. Deze beslissing zal niet alleen visueel uitbreiden van de ruimte, maar ook het probleem van de bestemmingsplannen lokalen op te lossen. Daarnaast zal de radiatoren indrukwekkend decoratief element: voor loft stijl kenmerkt zich door openheid en natuurlijkheid van de communicatie, dus verbergt de batterij voor de speciale panelen of verf ze wit classic - niet hoeft te doen.

Style loft is geschikt voor één-kamer appartement met een aangrenzende keuken en woonkamer, die kan worden uitgegeven in één kleurStyle loft is geschikt voor één-kamer appartement met een aangrenzende keuken en woonkamer, die kan worden uitgegeven in één kleur


De inrichting van een kleine ruimte moet dezelfde basisprincipes van stijl te volgen:

  • Wanden kunnen blootstellen aan metselwerk, beton of gips;
  • Geschikt voor vloeren onbehandeld hout, beton chape, laminaat of parket;
  • Het plafond moet natuurlijk worden overgelaten.

Voor de loft stijl niet is aan te raden om een ​​plint te gebruiken, plafonds, verbergen kabels en bedrading.

Bij het kiezen van meubels moeten het hoofd voor eenvoud en functionaliteit: liever banken transformatoren, minimalistische moduulbehuizingen. Het bed kan worden genomen om de loggia. Bestemmingsplannen lokalen geschikt glas, gipsplaat, meubels.

Loft maakt het mogelijk om de accessoires vrij te kiezen, zonder gebonden te zijn aan zijn vorm, kleur en karakter.

De gezellige woonkamer in een loft-stijl (video)

Loft - een moderne, originele stijl, die wordt gebruikt in het ontwerp kan zowel hosten ruime suites, evenals de eigenaar van een klein appartement. Het belangrijkste voordeel van de stijl - vrije keuze van decoratieve elementen en accessoires, open ruimte en communicatie, economie, het gebrek aan afwerking. Style loft is beschikbaar voor iedereen, en het interieur in deze stijl altijd blijkt uniek. Go for it! En je zult nooit teleurgesteld in het ontwerp van uw woonkamer te zijn!


woonkamer design loft-stijl (interieur foto)

1min9 2-1 2 8min7 2e8542a4154deecf0674d885d358 10min9 12min10 15min9 dizajn-interera-v-stijl-loft-kvartiry-57-kv-m11 2016-05-25-5745d79a9d174

Leave a Comment

Your email address will not be published.

73 − = 63