Moderne vouwen trap naar de zolder: 5 types

Moderne vouwen trap naar de zolder: 5 types

12 October 2017Opvouwbare ladder kunt u snel en veilig klim naar de zolderOpvouwbare ladder kunt u snel en veilig klim naar de zolder Het merendeel van de huizen en een aantal van de appartementen bieden voor een tweede verdieping en een zolder, dus het is zeer belangrijk om na te denken over en het opbouwen van een ladder naar de meest eenvoudige en tegelijkertijd volledig voldoen aan alle behoeften. Dit zal helpen om de kenmerken van een ontwerp vast te stellen, en identificeren van alle details in het design. Een voorlopige compilatie van circuit design helpt bij het identificeren al zijn voors en tegens, zodat, indien nodig, het mogelijk was om het project af te maken.


Vouwladder naar zolder

Het is belangrijk om de grootte van de breedte en de stappen die zeer gemakkelijk om omhoog en omlaag te gaan en kan overwegen. Gezien alle van de fundamentele eisen, en het kennen van alle nuances en eisen, kunt u een ladder en het luik volledig elke vorm met je handen maken, zelfs met de elektrische aandrijving.

De bouw van de trap in het huis vereist:

 • Vaardigheden met de tekeningen;
 • Een goede beheersing van het gereedschap;
 • Mogelijkheid om schetsen te maken.

Velen verkiezen om de trap op te doen in het huis van hout, want het is een betrouwbaar, duurzaam en milieuvriendelijk materiaal die zal duren voor een lange tijd en heeft een laag gewicht. Er zijn allerlei verschillende soorten metalen en houten trap van Fakro (LWK, Plus, Panto), die perfect passen in het interieur zal uitrusten het huis, foto's en video, die bewijst dat het ontwerp past perfect in het totale ontwerp, ook de grootte van 70h80. In aanwezigheid van een gewenst werktuig kan worden volledig vouwladder van elke vorm.

Er is een grote verscheidenheid van het vouwen ladders: metaal, hout, aluminiumEr is een grote verscheidenheid van het vouwen ladders: metaal, hout, aluminium


Namelijk types zoals:

 • direct;
 • decoratieve;
 • hoek;
 • round;
 • Spiraal.

Een houten wenteltrap ziet er gewoon prima, maar het is heel moeilijk uit te voeren, zodat dit ontwerp in woningen is zeer zeldzaam. De bouw van wenteltrap vereist bijzondere aandacht, omdat de installatie van het gedrag, en zet alle componenten die nodig zijn om zeer zorgvuldig. De eenvoudigste is een structuur trap die bestaat uit één of meer trappen met marsen.

Zeer interessant is de combinatie ladder, die elementen van verschillende in het prototype combineert. Dit soort trap onderscheidt zich door zijn elegante design en unieke stijl, maar het is vrij complex in de uitvoering, zodat het in staat om slechts een ervaren ontwerper te bouwen zal zijn.Belangrijk! Wenteltrappen worden beschouwd als vrij ingewikkeld ontwerpen, en hebben beperkte functionaliteit als het moeilijk om een ​​algemene meubels te verhogen op hen.

Original zolder vouwladder

Onlangs is een grote vraag naar het begin van het gebruik van rechthoekige trappen in het huis, die kan worden uitgevoerd met een platform of met zabezhnymi stappen. Om het echte kunstwerk te maken, moet je tekeningen voor te bereiden en uit te voeren planning, want het zal toelaten om een ​​ontwerp dat zware lasten zal kunnen doorstaan.

U kunt markeren de belangrijkste voordelen van een dergelijke structuur, met name zoals:

 • Veelzijdigheid locatie mogelijkheden;
 • Redelijke prijs;
 • De succesvolle ontwerp-oplossing;
 • Bedieningsgemak.

Onder de voordelen van vouwladder opgemerkt compactOnder de voordelen van vouwladder opgemerkt compact

Corner trappen soort ziet er heel interessant, en de structuur is het mogelijk om zelfs een smalle gang te regelen, omdat het niet te veel ruimte.

Corner trappen kan worden gemaakt van verschillende materialen, maar de meest interessante variant kan worden gemaakt van natuurlijk hout, die vervolgens kunnen worden bekleed met verf of lak. In dit geval, de trap krijgt een mooi, glad en duurzaam.

Wat dacht je van een opvouwbare ladder naar de zolder met zijn eigen handen

Het huis is heel goed mogelijk om elke ladder uit te rusten, afhankelijk van de beschikbare vrije ruimte en uw eigen wensen.

In het bijzonder is het mogelijk om dergelijke varianten trappen te maken als:

 • Direct odnomarshevye trap;
 • rotary;
 • U-vormige halve snelheid;
 • L-vormige halve snelheid;
 • Schroef.

Heel interessant wordt beschouwd als een U-vormige ontwerp, maar het veronderstelt een aanzienlijke ruimte, want het kost veel ruimte.

Voor de installatie van een vouwladder dient te herstellen op de plafondframeVoor de installatie van een vouwladder dient te herstellen op de plafondframe


Het maakt niet uit wat voor soort ladder, het is in ieder geval vrij complex technisch ontwerp, dus alles wat je nodig hebt om nauwkeurig te berekenen, in staat zijn om volledige veiligheid te garanderen tijdens het gebruik.

Beveiliging wordt geleverd door componenten, te weten:

 • Bolz;
 • stringers;
 • Bowstring.

In de traditionele klassieke interieurs overheersen vaak Saddle trappen, pezen of klassieke wenteltrap constructie. Zeer stijlvol en origineel ontwerp look, een combinatie van een aantal verschillende materialen, zoals hout, metaal, glas. Vergelijkbare ontwerpen passen perfect in de stijl van het minimalisme of loft.

DIY: vouwladder naar zolder, tekeningen en parameters

Voordat u de installatie van de trap in het huis uit te voeren, is het noodzakelijk om een ​​voorlopige berekening van de basiselementen van het ontwerp te maken. Voer alle vereiste berekeningen kan heel verschillende manieren.


In het bijzonder:

 • Op formules;
 • Met behulp van Autocad computerprogramma;
 • Eenvoudige berekeningen.

In de tekeningen, kunt u leren in detail over de kenmerken van het ontwerp voor een opvouwbare zoldertrapIn de tekeningen, kunt u leren in detail over de kenmerken van het ontwerp voor een opvouwbare zoldertrap

Het is ook mogelijk de vereiste berekeningen uit te voeren op het kompas, omdat dit zal helpen de meest nauwkeurige gegevens. De breedte van de stappen hangt ervan af of de breedte van deuropeningen, en als de trap van huis tot deur moet worden gericht op de grootte van de opening, die leidt naar de tweede verdieping. Berekeningen moeten beginnen met het meten van de hoogte tussen de verdiepingen, en parameters van de ladder opening, dan is het noodzakelijk te stellen een ladderschema gebouwd. Het is noodzakelijk om in gedachten te houden dat de deuropening in de berekeningen is ook erg belangrijk. U kunt een ladder te maken op hun eigen ontwerp, en de afgewerkte modellen kunnen downloaden en aan te passen aan uw behoeften. Bij het onderzoeken van de trap, gebouwd perspectief dat helpt om een ​​kenmerk van de constructie te identificeren.

Belangrijk! De meest geschikte worden beschouwd als zachte brede trappen, maar ze nemen veel ruimte.

Hoogwaardige vouwen ladder naar de zolder met zijn eigen handen

Modern verticale ladder in het huis kan er heel interessant, vooral als het tegen de muur geleund. Bovendien wordt een dergelijke inrichting gekenmerkt doordat het heel functioneel en betrouwbaar. Voor de opbouw van inwendige trappen, worden traditioneel gebruikt verschillende materialen

In het bijzonder als volgt:

 • hout;
 • metaal;
 • Stone.

De goedkoopste kost een vouwladder gemaakt van houtDe goedkoopste kost een vouwladder gemaakt van hout

Verder kan er een combinatie van deze materialen, en dankzij de actieve ontwikkeling van de bouw, zijn er meer en meer nieuwe en moderne materialen die worden gebruikt voor de bouw van de trap in het huis. De meest populaire materiaal wordt beschouwd als een boom, want het is uiterst betaalbaar en gemakkelijk om materiaal te verwerken, kan daarom de meest ongelooflijke ontwerp te maken.

Als gevolg van de mooie textuur en stylish, hout past perfect in elk interieur helemaal thuis voelen.

Natuurlijke en kunstmatige steen wordt alleen gebruikt voor de bekleding, en de rest van de structuur is gemaakt van betonnen blokken of gegoten in speciaal geprepareerde bekisting. Veelzijdige, sterke en duurzame metalen ladder. In de constructie moet berekenen en tekenen CMD bereiden. De metalen kunnen dienen als materiaal voor de draagstructuur en een afzonderlijk interieurelement. Trappen gemaakt van smeedijzer, kijk licht en luchtig, maar met hun erectie alle eisen van GOST moeten worden nageleefd.

Hoe maak je een opvouwbare ladder te maken naar de zolder

Modern hoek trap ziet er interessant en neemt nogal wat ruimte, omdat het in het midden van de kamer of langs de muur kan worden geplaatst. De ladder was stevig en betrouwbaar kan worden gemaakt van hout in combinatie met een metaalbase.

Voor de start van een opvouwbare ladder naar de zolder gebouwen de moeite waard video tutorialsVoor de start van een opvouwbare ladder naar de zolder gebouwen de moeite waard video tutorials

Een dergelijke ladder te vervaardigen, is het nodig om bepaalde instrumenten, in het bijzonder bereid als volgt:

 • Saw;
 • Sander;
 • puzzel;
 • Fraser en vele andere hulpmiddelen.

In eerste instantie moet je een metalen structuur trap te bereiden, en vervolgens haar te beveiligen stappen. Om een ​​grotere veiligheid te garanderen, moet je palen en leuningen installeren. 

Heel interessant is de circulaire wenteltrap die gemakkelijk past perfect in elk interieur. In dit geval worden de stappen bevestigd rond een speciaal geprepareerde fundering.

Vouwen ladder naar de zolder met zijn eigen handen (video)

Modern rechte trappen naar de zolder in het huis zien er interessant en stijlvol, belangrijker nog, vakkundig benaderen om de opstelling van geconstrueerde structuren.

Details: vaste trap naar de zolder vouwen (foto voorbeelden)

-1024x911 0f32f52126720aed25589a6dd336388b 1-6 4 85e8995cc9a0f103af5f6466ad96e139 145 1331 3334441 9717872 9719102

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 + = 37

map