Moderne stijlvolle kast in de slaapkamer: 3 hoofdtypen

Moderne stijlvolle kast in de slaapkamer: 3 hoofdtypen

12 October 2017Ingebouwde kast is zeer praktisch, want het brengt een heleboel dingen en het niet veel ruimte in beslag nemenIngebouwde kast is zeer praktisch, want het brengt een heleboel dingen en het ziet er niet veel ruimte slaapkamer te nemen met dressing geëist door elke persoon, ongeacht geslacht, want op deze manier is het mogelijk om kleding voor mannen en vrouwen gemakkelijk te regelen. Closet neemt een bijzondere plaats in de slaapkamer, en in tegenstelling tot de gebruikelijke kast in de kleedkamer, kun je gaan en er is veel meer ruimte, zodat u gemakkelijk plaats aan een heleboel dingen. Inbouwkast bedoeld met een aparte ruimte waar u kleding, schoenen kan opslaan, zorg voor kleding, schoeisel. Aparte plank moet worden ontworpen om tassen en koffers, die in elke familie op te slaan. In staat zijn om snel de gewenste items in de kast laden voornamelijk gemaakt van transparante materialen.


Prachtige moderne kast in de slaapkamer

Walk-in closet in de slaapkamer heeft een speciale plaats, dus het is beter om een ​​aparte ruimte te wijzen. In het bijzonder kan het een kleine pantry of ingebouwd als afzonderlijke kamer. Als u een kleedkamer uit te voeren in een klein appartement in de slaapkamer, is het mogelijk om de afgesneden plaats, die zal fungeren als een kledingkast te isoleren. Zelfs het verminderen van de ruimte van een slaapkamer, het is nog steeds erg gezellig en comfortabel.

Belangrijk! Bouw van een kleedkamer in de slaapkamer is alleen zinvol wanneer de kamer voldoende ruimte is, want alleen in dit geval zeer comfortabel zal zijn.

Het wordt aanbevolen om te worden gedaan in een aparte kleedkamer verlichting met schijnwerpersHet wordt aanbevolen om te worden gedaan in een aparte kleedkamer verlichting met schijnwerpers

Om aandacht te vestigen op de kast bovendien gekozen planken met verlichting en mooie decoratieve elementen die het interieur zal aanvullen en het interessanter maken en verfijnd. Soms garderobe kunnen vestigen in de woonkamer, maar het is niet altijd handig, want deze kamer is alleen voor de ontvangst van gasten en familieleden. Er zijn verschillende varianten van de kast in de slaapkamer, die is heel goed mogelijk te regelen op eigen verzoek. Behoorlijk doordacht ontwerp kleedkamer zal helpen om de slaapkamer een unieke, luxe en verfijnd.

Schitterend design slaapkamers met garderobe

Kleedkamer vol is beschouwd, zodat het noodzakelijk is om competent benaderen om de inrichting van de ruimte zodat het lijkt stijlvol, was een goede grootte, en dit alles zonder afbreuk te doen aan de algemeenheid slaapkamer ruimte. Als de grootte van een kleine slaapkamer, dan kan het goed passen in een hoek kast, om ruimte te besparen in een kleine kamer. Corner dressing is een kast met partities, planken gemaakt van gipsplaat en spiegels. Kleine dressing in een kleine slaapkamer neemt nogal wat vrije ruimte, maar het is anders functionaliteit en gemak. De deur naar de dressing kan schuiven of regelmatig. Hoekkast kan naast het bed worden geplaatst om een ​​van de wanden in aanraking met het hoofdeinde. Dit is de meest functionele en praktische oplossing.


Om ruimte zag er biologisch, moet u een kleedkamer en een slaapkamer in dezelfde stijl te regelenOm ruimte zag er biologisch, moet u een kleedkamer en een slaapkamer in dezelfde stijl te regelen

Er kunnen andere opties voor de opstelling van de kast in een kleine slaapkamer, het hangt allemaal af van wat voor soort indeling van de kamer. Om smalle slaapkamer kan een garderobe van rechthoekige vorm, die zal worden gevestigd ongeveer een en muren en hebben een kleine breedte te maken, zodat niet veel ruimte heeft plaatsgevonden.

Maak een dressing kan zijn met hun eigen handen en dus hebben de mogelijkheid om hun ideeën in de praktijk brengen.

Wat kan in de slaapkamer kast mogelijk zijn

Wilt u een slaapkamer met garderobe combineren, moet je goed nadenken over en het opstellen van een voorontwerp, dat volledig zal voldoen aan alle behoeften. Kleedkamer moet ruim zijn, zodat u een voldoende aantal zaken kunnen regelen. Alles voor de garderobe vereisen een minimale investering, en je kunt de ruimte van vloer tot plafond die veel voordelen heeft ten opzichte van conventionele kast te bouwen. Met de hulp van een kleedkamer kan bovendien uitvoeren bestemmingsplan lokalen, dus deze beslissing zal helpen bespaart een hoop vrije ruimte en gebruik het efficiënter.Verdeel de slaapkamer en dressing, kunt u de schuifdeuren te gebruikenVerdeel de slaapkamer en dressing, kunt u de schuifdeuren te gebruiken

Inloggen kast kan worden gedaan in een stijlvolle muur, of versieren met mooie gordijnen.

Hoe kan ik een kleedkamer in de slaapkamer kiezen

Kast in de slaapkamer heeft een speciale plek, want het is een aparte ruimte, die helpt om de kleding en schoenen te plaatsen, en dus bespaart een hoop ruimte. Er zijn vele mogelijkheden voor plaatsing van de kast in de slaapkamer. Dressing helpt om de vele meubels vervangen in de slaapkamer om het aantrekkelijker te maken en om ruimte te besparen. Om te zetten in een stijlvolle accommodatie, waard om te gebruiken afwerkingsmaterialen van dezelfde kleur, evenals alle andere elementen in de slaapkamer. Om visueel uit te breiden van de ruimte moet worden gebruikt als een partitie spiegel deuren. Het gebruik van glas kan aanzienlijk besparen op verlichting, omdat dit materiaal is heel licht doorlaat.

Het is gewoon een geweldig idee, want het heeft de mogelijkheid om de kamer meer licht en ruim uit te rusten.

Ideeën voor dressing in de slaapkamer

Bij plaatsing van kast in de slaapkamer, kunt u een kant-en-klare kit te gebruiken, in het bijzonder, een interessante optie is een meubelbedrijf Aristo, of u kunt een kleedkamer met zijn handen te ontwerpen. Ready-schuifsystemen kan worden gemaakt van verschillende materialen en verschillende speciale verfijning en een unieke stijl. Met hun hulp, kunt u elke kamer uit te rusten, en ze zijn perfect gecombineerd met andere meubels, ongeacht de stilistische oplossingen.

Beter doen dressing aan de kant, waar sprake is van een zo breed muurBeter doen dressing aan de kant, waar sprake is van een zo breed muur

Er zijn verschillende soorten dressing, die u kunt regelen in de slaapkamer, in het bijzonder, zoals:

  • Loft;
  • boiserie;
  • Garderobe.

Dressing hok heeft een vaste structuur van een metalen frame. Dit ontwerp is handzaam genoeg, zodat het kan worden gemonteerd en weer gedemonteerd indien nodig. Een dergelijke uitvoeringsvorm verschilt aanvaardbare kosten.

Browser - een interessante vorm van een dressing, bestaande uit rekken en kasten, op speciale panelen vast, die worden gebruikt voor het afdekken van bepaalde muren in de slaapkamer. De meest populaire optie wordt beschouwd als kast, die zelfs kan worden geïntegreerd smeden aldus verkregen gecombineerde slaapkamer met garderobe, indien nodig. Deze optie is ideaal voor kleine appartementen als je wilt de ruimte af te bakenen.


Een functionele garderobe van slaapkamer

Ongeacht wat voor soort slaapkamer, entree, afzonderlijk of gecombineerd, zal een kast in de kamer eruit in ieder geval het passend is en zal helpen benadrukken de elegantie van de kamer en af ​​te bakenen van de ruimte. Dressing kan als samen met een slaapkamer en een aparte badkamer om volledig te gaan. Als het wordt gescheiden van alle andere kamers, kan het worden gedaan in dezelfde stijl als de badkamer en keuken om te benadrukken van de algemene stilistische richting.

Walk-in kasten in de slaapkamer heeft een brede functionaliteit: ze bieden ruimte voor schoenen, boven en onder kleding, accessoires en andere dingenWalk-in kasten in de slaapkamer heeft een brede functionaliteit: ze bieden ruimte voor schoenen, boven en onder kleding, accessoires en andere dingen

Als de dressing in de slaapkamer, moet je goed nadenken over zijn ontwerp. Om dit te doen, is het het beste om lichte pastel kleuren te kiezen en te voorkomen dat de overvloed van zware meubelstukken. Aldus is het mogelijk om een ​​comfortabele ruimte onder de dressing, die blijkbaar niet afwijken van de wanden te maken.

De keuze van de kast voor stijl slaapkamer

Er zijn vele grote verscheidenheid van ontwerp-opties kast in de slaapkamer, dus je moet rekening houden met de stilistische richting van deze kamer. Als de slaapkamer is gedaan in een minimalistische stijl, moet de kastdeur van dezelfde stijl en kleur met decoratie van de muren zijn. Zo zal de dressing niet worden toegewezen en zal het effect van een enkele gehele ruimte te creëren.


Als de slaapkamer is gedaan in een luxe klassieke stijl, moet de kastdeur worden gemaakt van dure hout. Dit zal helpen om te benadrukken de luxe interieur.

In de slaapkamer, gemaakt in de stijl van hi-tech, grote kleedkamer, uitgerust met glazen schuifdeurenIn de slaapkamer, gemaakt in de stijl van hi-tech, grote kleedkamer, uitgerust met glazen schuifdeuren

Slaapkamer, gemaakt in de stijl van hi-tech perfecte garderobe, die zal worden bijgewoond door metalen elementen, een minimum aan decoratie en strakke lijnen.

Als de slaapkamer is gemaakt in de stijl van de Provence, kunnen de deuren worden aangebracht met het beeld.

Belangrijk! Bij de keuze van materialen voor de decoratie van de dressing, is het noodzakelijk om rekening te houden met hun stijl en ze op te halen, zodat ze mengen met de rest van het interieur.

Functionele kast in de slaapkamer (video)

Walk-in closet in de slaapkamer - de droom van iedere huisvrouw, want het zal helpen om orde en netheid te handhaven, en alle dingen zullen altijd op zijn plaats.

Ontwerp een slaapkamer met dressing (interior foto)

14 6 15 317 321 3130128 37513-shkafy-kupe-na-zakaz-kukarinskaya 81351-garderobnaya-na-mansarde 93445d258be18086b059477133a650ca 1411161245-5.150.530

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =

map