Moderne outdoor metalen trap met zijn handen

Moderne outdoor metalen trap met zijn handen

12 October 2017Straat trappen van metaal hebben een lange levensduur en installatiegemakStraat trappen van metaal hebben een lange levensduur en installatiegemak Outdoor trap kan vandaag de dag niet alleen te krijgen in ontoegankelijke gebieden van het huis, maar ook een volwaardig onderdeel van het decor. Het uiterlijk en de kwaliteit van de toekomstige bouw is afhankelijk van het materiaal waarvan het is gemaakt. Houten structuren, zelfs met frequente hantering vervormd onder invloed van het milieu. Betonnen gebouwen verschillen onaantrekkelijk uiterlijk en gebrek aan keuze van de varianten. Dit is de reden waarom consumenten steeds meer kiezen voor een buitentrap gemaakt van metaal.


Metalen ladder op de straat: de installatie voordelen

Metaal als het materiaal voor de ladder, zijn in grote vraag als gevolg van de prestatie-eigenschappen die het onderscheiden van de concurrentie.

Het belangrijkste voordeel - een lange levensduur. De metaalstructuur wordt niet blootgesteld aan vervorming, en ook beschermd tegen roest. Hoge weerstand tegen veranderende omgevingsfactoren wordt bereikt door het bedekken van de trap met speciale structuren.

Een van de voordelen van de metalen ladder vermeldenswaard mooie verschijning en betrouwbaarheidEen van de voordelen van de metalen ladder vermeldenswaard mooie verschijning en betrouwbaarheid

De onderscheidende kenmerken ook gescheiden:

 • Hoge structurele sterkte (hoge belasting te weerstaan);
 • Easy care (van metalen trappen zijn goed schoongemaakt en droogt snel en zonder het opnemen van vocht);
 • Geen behoefte aan extra afwerking (in tegenstelling tot de betonconstructie).

Bovendien worden de metalen trap in aanwezigheid van de noodzakelijke machines die eenvoudig te installeren en met de hand.


We beschouwen de soorten metaal buitentrap

Straat trappen zijn onderverdeeld in drie soorten: ladders, trapjes en gefixeerd. Selecteren van het type constructie is afhankelijk van het doel. Trapladder gebruikt voor tuinieren; met behulp van ladders gemaakt toegang tot de zolder of in de kelder van ons huis. Veranda en structuren voor de toegang tot de tweede verdieping van het huis worden beschouwd als stationair gebouwen. Ook zijn ze onder meer gelast en verticale ladders, die worden gebruikt als een brandtrap.

Er zijn twee soorten van vaste structuren:

 • Marching (met één, twee of drie overspanningen);
 • Schroef.

Er is een grote verscheidenheid aan outdoor metaal trappen, verschillende vorm, hoek en staalsoort waaruit zij zijn vervaardigdEr is een grote verscheidenheid aan outdoor metaal trappen, verschillende vorm, hoek en staalsoort waaruit zij zijn vervaardigdBij het kiezen van de aard van de toekomstige ladder ook het overwegen waard de vastgoedsector het gebruikt en het totale ontwerp van het huis. Vooral als het gaat om de installatie van de bouw weg die leidt naar de tweede verdieping en zolder.

Mnogomarshevaya brede trap - ideaal voor een grote tuin, het gebied kunt u een object van dit type te bouwen. Als de ruimte voor een volwaardig platform tussen de overspanningen niet genoeg is, gebruiken soms haspels, waarbij een van de partijen is anders. Om toegang te krijgen tot de tweede verdieping of een open loft ook gekozen voor een wenteltrap. Gewonden ijzerstructuren nemen een klein gebied, en daarom kan zelfs een kleine ruimte worden aangebracht.

Outdoor trap naar de tweede verdieping van het metaal: het verschil soorten frametype

Elk type metalen ladder frame als kern, die een steunorgaan. Het skelet biedt structurele veiligheid en duurzaamheid.

De volgende soorten bronnen kunnen worden toegepast op metalen buiten trappen:

 • Met het gebruik van dragers - steunbalken bovenop die vaste trappen beide;
 • Met het gebruik van de kolom (deze vorm verschilt van de voorgaande werkwijzestappen fixatie);
 • En rails (geen basisdrager, installatie wordt uitgevoerd door middel van speciale bevestigingsmiddelen uitgevoerd, waardoor een zwevend effect).

ladder frame moet worden gemaakt van hoogwaardig metaal, bestand tegen de last opgedragenladder frame moet worden gemaakt van hoogwaardig metaal, bestand tegen de last opgedragen

De meest populaire is het frame met behulp van de stringers, die een hoge sterkte en installatiegemak heeft. Prestatie-eigenschappen maken het gebruik van dit soort ladder voor residentiële gebouwen en voor industriële installaties.

Frame met string wordt beschouwd als universeel. Dit kader is geschikt voor recht en wenteltrappen. Het voordeel van de constructie van rails eenvoudige vervanging van een deel van de ladder.

Hoe maak je een straat trap gemaakt van metaal met hun handen maken

Zelf productie buitentrap - een haalbare opdracht voor iemand met vaardige handen. Echter, hebben we het over de installatie van een eenvoudig ontwerp. Bijvoorbeeld bestaande uit metaalprofielen en wapeningsstaven. Fabricage en installatie mnogomarshevyh of helix ladders zijn het best overgelaten aan de professionals.

De workflow kan worden onderverdeeld in verschillende fasen:


 • Reproductie noodzakelijke metingen en berekeningen;
 • Voorbereiding en tekengereedschappen (Bulgaarse en lasmachine);
 • Productie ladder delen;
 • Installatie van de funderingen en trappen, een verbinding die door lassen plaatsvindt;
 • Slijpen en verwerking van de gerede constructie.

Alle noodzakelijke ingrediënten van de straat metalen trap kunnen worden gekocht bij de bouwmarkt of bestel onlineAlle noodzakelijke ingrediënten van de straat metalen trap kunnen worden gekocht bij de bouwmarkt of bestel online

Het uitvoeren van berekeningen en het voorbereiden van een tekening, moet u voldoen aan de vastgestelde normen. De grootte kan variëren loopvlak 25 tot 40 cm, moet de breedte van de fase ten minste 90 cm groot zijn riser -. 12-20 cm.

Vergeet niet over de helling van de stappen in de 2 - 3 ° C. Zo niet, op het oppervlak van het water zal regelmatig bijeenkomen, dus traplopen wordt onveilig. Bovendien moet de constructie worden vastgesteld op het fundament van het huis. Deze opstelling maakt het mogelijk om de mogelijkheid van zijn verplaatsing uitsluit.

Hoe maak je een straat trappen van metaal te maken met hun handen (video)

Straat trappen Metal - kiezen voor duurzaamheid en schoonheid. De bijzondere eigenschappen van dit materiaal maken het mogelijk om een ​​ontwerp dat zal voldoen aan de wensen van zelfs de meest veeleisende klanten te produceren. Door de keuze van het uiterlijk en de locatie van de ladder serieus moet worden aangepakt, bij voorkeur al in de ontwerpfase huis. Eerder planning zullen alle gegevens te verstrekken en zo te voorkomen dat een hoop ellende en ongemak.


Outdoor metalen trap (foto voorbeelden)

3 1dd1f 5 006 48dc483d687069f6bbd709427f62834f 427de31a0a5f91abd17a430d6763c337 626f63a26fdc776708ecf86121a65ae7 4587ba15f558e53148d4b25e2977d782 764.148 1299210

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =

map