Moderne ontwerpen van trappen: 4 opties

Moderne ontwerpen van trappen: 4 opties

12 October 2017Modern ladder moet niet alleen veilig, maar ook mooi zijnModern ladder moet niet alleen veilig, maar ook krasivoyIzyaschnuyu trap die stijgt naar de tweede verdieping woonkamer of een andere kamer, kan met recht worden beschouwd als een van de belangrijkste decoraties van het huis. Foto's tonen aan dat een goed uitgevoerd en gecontroleerd schematisch trap ontwerp zal uw woonomgeving te transformeren de stijl en het ontwerp zal passen. Design - geen gemakkelijk proces, en als er geen vaardigheid in deze moeilijke zaak, is het beter om een ​​ontwerpproject professionals bestellen.


de aard van de ladders: Hoe maak je een trap naar de tweede verdieping te ontwerpen

Als ervaring en het vertrouwen in eigen kunnen zijn, kunt u een persoonlijke, betrouwbare design met hun eigen handen te creëren. Hoe maak je een ladder te ontwerpen, wat zijn de soorten ontwerpen als een berekening - dit is een beetje meer detail.

Trappen kunnen zijn:

 • Stevige Houten;
 • metaal;
 • Glass.

Ontwerp trappen voorzichtig, is het belangrijk rekening te houden met vele factoren en kiezen van de juiste soort ontwerp project, beslissen welk ontwerp zal worden gevestigd.

De meest populaire en in de vraag van vandaag zijn de houten trapDe meest populaire en in de vraag van vandaag zijn de houten trap


De landhuizen, voor een gemakkelijke opheffen vloer 2, vaak gebruikt ladder volgende soorten:

 1. Ladder L-vormig. De meest populaire optie. De basisstructuur - een maart 2, gelegen aan elkaar onder een hoek van 90 graden en verbonden met het tussenplatform.
 2. Trap U-vormig. Een beetje meer volumineuze grootte, dus het best geschikt voor grote ruimtes. Het omvat twee passage die verbonden zijn oppervlak of eerste stappen. Dit type ontwerp en de vorige, meestal voldaan in huisjes waar verbindingstrap voldoende hoogte.
 3. Stairway. Erg omslachtig, maar is het meest eenvoudig op te bouwen.
 4. De schroeflijnvormige of spiraalvormige trap. Een prachtige oplossing voor kleine ruimtes, maar de applicatie is nog steeds minder comfortabel dan andere opties, maar altijd ziet er heel magisch en eenvoudig.

Bij het ontwerpen van belang ladder constructie die kan worden opgebouwd op de pees of rails. In sommige gevallen, kunnen deze technieken worden gecombineerd constructie. Als u wilt een goede kwaliteit en een solide ladder te krijgen, is het beter om de voorkeur te geven aan de string, niet de balken, zullen ze betrouwbaar ondersteunen van de stappen van de zijkanten en de bodem. Bolz vertegenwoordigen ook hechting van metaal, die is bevestigd aan het verticale oppervlak van het podium.

De keuze van het ontwerp, die leidt naar de 2e verdieping, wordt meestal bepaald door de opzet van het project concept, dat gepland om te creëren. Op het voorbeeld moet worden weergegeven trappen of ladders verschillende opties die perfect passen in de interieurs van verschillende stijl, versieren het huis en veredelen de kamer.Een ander belangrijk selectiecriterium - de selectie van constructiemateriaal, dat geschikt is voor de vervaardiging van de hefconstructie. Als je van de huidige modellen van de gebogen of spiraalvorm, is het beter om dat te doen met een metallic afwerking, zoals glas.

Trap van het metaal ziet er interessant en trendy, maar liefhebbers van klassieke richting is het beter om te verblijven op de houten structuren.

Het ontwerpen van trappen: Berekening

Voordat u een schematische detail in de afbeelding op het papier te tekenen, is het noodzakelijk om de grootte correct te berekenen. Het maken van een plan voor ladders, is het essentieel om alles te doen volgens de regels SNIP.

In eerste instantie moet je op de metingen van de beschikbare ruimte te maken, dan te berekenen:

 • nummer;
 • hoogte;
 • stappen breed.

Voordat u de ladder in de kamer, moet u eerst metingen van de kamer, en de structuur zelfVoordat u de ladder in de kamer, moet u eerst metingen van de kamer, en de structuur zelf

Ook moet de hellingshoek van het ontwerp berekening. Sprekend van comfort, de regeling voorziet in de hellingshoek van ongeveer 45 graden, maar deze trap zal een groot genoeg footage niet, dus in de praktijk vaak gebruikt de lift ontwerp met de helling van 35-40 graden. Wanneer de berekende hoogte en breedte trappen, rekening gehouden met de breedte van de menselijke trap. Standaard - 25-28 cm, wat overeenkomt met tweemaal de breedte van het veld mens. Op het einde moet je om aandacht te besteden aan de ontwikkeling van hekwerk en leuningen, die belangrijk zijn voor het creëren van veiligheid zijn. De parameters in dit geval voldoen aan individuele eisen. Door het volgen van de regels en voorschriften, kunt u een solide, goed ladder krijgen.

Standard naleving:

 1. De breedte van de treden 28 cm, hoogte (max) 15-18 cm.
 2. De hoogte 90 cm boven de leuning.
 3. Het handhaven van hoge belastingen.

Het is belangrijk om te onthouden, als de binnenste elementen van het ontwerp ladder ontwerp volgens de regels zal worden uitgevoerd, dit belangrijke element van het interieur zal u te dienen voor een lange tijd, het geven van een gevoel van comfort en vreugde. Executive visualisatie is ook belangrijk.

Literacy Project van de trap in de woning op de tweede verdieping en het gebouw met hun handen

Voordat je bouwt, moet je voorraad op vaardigheden en kennis. Anders moet je een project van de kapitein of, erger nog, de herstructurering van de gehele structuur. Het selecteren van het frame hangt af van de structuur van functies. Ook de keuze hangt af van het ontwerp ideeën en voorkeuren van de eigenaren van woningen.


Ladder van betonblokken opgetrokken uit massieve uitgaven versterking procedure montage van het karkas versterking. Houten en metalen frame gemonteerd gemakkelijker. Pijlers van gewapend verticale steunen. Aanbrengen gestel wenteltrap, een rek aan de vloer en het plafond bevestigd. Tijdens de bouw van houten trappen op de snaar zijn aangebracht in de groeven. Inkepingen gesneden of uitgeholde speciaal gereedschap. De vorm van de groeven is afhankelijk van de trappen.

Bijzondere aandacht wordt besteed aan de stappen deskundigen adviseren, omdat ze nodig hebben veilig en comfortabel voor alle gezinsleden te zijnBijzondere aandacht wordt besteed aan de stappen deskundigen adviseren, omdat ze nodig hebben veilig en comfortabel voor alle gezinsleden te zijn

Het kan gaan:

 • Ingebracht in de sleuven;
 • ingebed;
 • Ingestoken in de doorgaande uitsparing;
 • Uitgeholde in de string met de risers.

Verbinding fase string en draadstangen met een diameter van 10-14 mm of bouten. Zodra het werk gedaan is, wordt de string bevestigd aan de balk landingen.


Het ontwerpen was sterker, moet u een extra bord installeren met een uitsparing, die reeks van doornen geplaatst. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het gebied en schone vloer bevonden zich op een enkel niveau. Hiertoe wordt een inrichting verschaft tijdelijke schoren die later aan de wanden.

Zodra de wanden te regelen, moet rekken worden verwijderd en een voeringsdikte vereist. Vervolgens stelt marsen, ingebracht stappen, balusters en berichten. Vervolgens gemonteerd leuningen. Na montage, de ladder deksel conserveermiddel. Een project kan worden gemaakt in 3D met behulp van speciale software Sweet Home 3D vs SketchUp PRO100 sema. De lay-out is getekend met behulp van het programma is simpel, alles wat je kunt berekenen en aanpassingen voor de bouw.

ladderdiagramma op de tweede etage of hoe het aantal stappen te berekenen

Om de berekening van het aantal trappen uit te voeren, is het noodzakelijk om de hoogte van de kamer verdelen ter hoogte van de stijgbuis, die wordt aanbevolen (minimum van 150 mm).

Met het oog op de ladder project correct en snel te maken, is het het beste om de hulp van professionals te zoekenMet het oog op de ladder project correct en snel te maken, is het het beste om de hulp van professionals te zoeken

Veronderstellen plafond tot 2,7 m (2700 mm), dan blijkt 2700/150 = 18 fasen. Om dit cijfer moeten we nog een stap toe te voegen, omdat de verdieping heeft een breedte.

Als een ladder terzijde 3,000 mm, dan stapt uit 20. Om de breedte van de aanval te berekenen, moet de hoogte gedeeld door het aantal stadia. Verdere lumen bepaald - de afstand tussen de trap en het plafondoppervlak. De aanbevolen waarde voor deze parameter - 1,85-2,1 m.

De aanbevolen breedte van de mars:

 • Normaal appartement - 0,85-1,1 m.
 • Appartement - 1,3-1,7 m.
 • Cottage 8x8 - 0,75-0,85 m.

Een schematische tekening is gemaakt op een vel A4-formaat, die afzonderlijk zijn ontworpen. Om te werken moet een meetlint, een metalen liniaal, tekenpapier.

Als de juiste ontwerp, de constructie, de Japanse kirigami licht, luchtig, maar betrouwbaar.

Project huis met een trap in de woonkamer

In een klein huis trap in de woonkamer geïnstalleerd maakt het mogelijk om de grootte van de bruikbare oppervlakte van de woning te verhogen. Het project kan worden gemaakt met behulp van dezelfde programma Sweet Home 3D vs SketchUp PRO100 sema. Een ander goed ontwerp programma - AutoCAD. Ladder, open naar de woonkamer, of geplaatst in het, neemt minder ruimte in. De deur kan worden tegenover de trap. Het ontwerp kijkt spectaculair in het midden geplaatst.

Mooi en compact trap niet veel ruimte in de kamer, het versieren van de kamer op hetzelfde momentMooi en compact trap niet veel ruimte in de kamer, het versieren van de kamer op hetzelfde moment

Door de trap in de woonkamer voordelen zijn:

 1. Ruimte te besparen.
 2. Bouw tegenover de opening maakt het mogelijk om gemakkelijk te brengen de meubels.
 3. De combinatie van verhalen in een enkele ruimte.

Locatie niet alleen wanneer de deuropeningen zijn. Het kan de ingang, dan is de ruimte kan worden gevuld met functionele interieur.

De ladder gezoneerd ruimte, en in het midden. Echter, de meeste architecten regelen de trap tegenover de ingang, waar de ingang.

Na te denken over de houten ladders: Draagbaar ontwerp

De trap naar de zolder of om af te dalen in de mijn huis van twee verdiepingen kan op afstand zijn. Dit ontwerp is de marktleider voor vele jaren. Convertible model maakt het mogelijk zonder problemen naar zolder en het mijngebied in de grond, die normaal wordt gebruikt voor het behoud en groenten opslag te gebruiken. Het product wordt op het luik bevestigd.

Maak interieur kamer origineel en exquise, kunt u de creatieve houten trap met glazen balustrades te gebruikenMaak interieur kamer origineel en exquise, kunt u de creatieve houten trap met glazen balustrades te gebruiken

Het is een architectonisch hoogtepunt in het ontwerp van de kamer, die is:

 • Het bespaart ruimte;
 • Gemakkelijk getransformeerd;
 • Het geeft de mogelijkheid om volop te genieten van de extra ruimte.

Wij maken trappen project (video)

Gewone trappen moeilijk te slepen in het huis, installeren en carry back. In sommige gevallen, dit is de reden waarom de dingen zijn gewoon te lui om te sturen in de kelder of op zolder. De ideale oplossing - Externe ladder-transformator.

Voorbeelden van projecten van de trap naar de tweede verdieping (foto)

06a6de45f9d8e6XL 1 2 ------ 026 029 3 ------- 051 77 395.434 754851434a072

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 46 = 56

map