Moderne kamer in een appartement: 30 foto's en ideeën voor reparatie

Moderne kamer in een appartement: 30 foto’s en ideeën voor reparatie

12 October 2017Het moderne ontwerp van de kamer, dus ging hij naar elk gezinslid, kunt u zelfs bouw je eigenHet moderne ontwerp van de kamer, dus ging hij naar elk gezinslid, kunt u zelfs regelen samostoyatelnoSegodnya de meeste eigenaren van de conventionele appartementen hebben de neiging om hun woonkamer te regelen in de oorspronkelijke stijl. Dit kan gedaan worden door te kiezen voor een specifiek ontwerp in het licht van de specifieke kenmerken van de kamer. Repair kamer in een appartement, kunt u zelf doen of gebruik maken van een professionele ontwerper die kan helpen de juiste accenten en tegelijkertijd rekening houden met de voorkeuren van de eigenaren woonkamer.


Wat u moet aandacht besteden aan de regeneratie van de Chroesjtsjov

Moderne technologieën maken het mogelijk vandaag een gewone kamer te zetten in een vijf verdiepingen tellend appartement in de stijlvolle en mooie kamers. Als gevolg van de ontwerptechnieken elk interieur uniek kan worden gemaakt. Voor aanvang van de reparatie is het belangrijk om te beslissen met de stijl en de methoden van de uitvoering ervan.

Het is zeer belangrijk om de juiste kleur van de algehele afwerking te kiezen. Het hangt af van de stijl, evenals algemene verlichting in een kamer.

Om een ​​kleine kamer visueel ruim te maken, is het noodzakelijk om speciale technieken te gebruiken. Zo zal de juiste vormgeving van het venster openen en de afwezigheid van grote doeken voor gordijnen de woonkamer visueel groter te maken. Om het venster leeg is, is het mogelijk om een ​​gordijn gemaakt van licht materiaal te versieren.

Als je begint om reparaties in Chroesjtsjov te maken - is de eerste plaats bepaald met gemeenschappelijke kleurruimteAls je begint om reparaties in Chroesjtsjov te maken - is de eerste plaats bepaald met gemeenschappelijke kleurruimte

Wat u moet letten bij het plaatsen van Chroesjtsjov:


 • Muur ontwerp moet worden uitgevoerd in mono uitvoering. Het is beter om het oppervlak glad te maken.
 • Voor het interieur is het beter om eenvoudige vormen te gebruiken.
 • Verlichting kan het beste gebeuren in een gedecentraliseerd. Dit zal de ruimte comfortabeler te maken.
 • Het is noodzakelijk om de meest noodzakelijke meubels te kiezen. Het moet een lot, maar ook als decoratie items niet worden.

Het interieur van elke woonkamer kan zijn eigen smaak te brengen. Dit kan een spel met kleur, met behulp van zeer uiteenlopende methoden. De nadruk kan op de inrichting geplaatst worden. Bijvoorbeeld, bloemdecoraties te gebruiken als de kern.

Moderne binnenlandse ruimte in een appartement

In het ontwerp van het moderne interieur ontwerpers hebben zich gericht op het gebruik van eenvoudige kleuren. Dit kan een basis van wit, grijs, zwart of harmonieuze combinatie zijn. Bij het maken van een kamer eenvoudige kleuren, is het belangrijk om het advies van daadwerkelijke ontwerp volgen, dan eenvoudige kleuren kon origineel en zelfs helderder.

De ideale en modieus design vandaag is harmonieus ingerichte ruimte met de juiste afstand van elkaar accenten.

Ondanks het feit dat de mode wordt gedomineerd door rustgevende kleuren, zijn ontwerpers geadviseerd om een ​​heldere kleur gebruiken om te helpen identificeren van een bepaald gebied. Zonering van lokalen - een geweldige manier om de ruimte in functionele gebieden te verdelen. Trendy kleuren van dit seizoen in staat te stellen de juiste optie voor surface design vinden.Het kan worden beschouwd als het moderne interieur, die harmonieus ingerichte ruimte en decor items correct worden gekozenHet kan worden beschouwd als het moderne interieur, die harmonieus ingerichte ruimte en decor items correct worden gekozen

Modekleur trends:

 • Marsala;
 • emerald;
 • amber;
 • wijn;
 • citroen;
 • goud;
 • Beige.

Elk van de kleuren is bedoeld om een ​​positieve, rustige en ontspannen sfeer te creëren op hetzelfde moment in de woonkamer. Amber zal helpen om rijk ruimte te creëren, bevordert ontspanning. Wijn kleur zal het interieur van de diepe en mysterieuze maken.

Ontwerp woonkamers van gewone appartementen: tips van de nadruk

Moderne ontwerpers gebruiken methodes van contrasterende kleur combinaties van verschillende oppervlakken. In 2017, als een instrument voor het realiseren van hun ideeën, ontwerpers kunnen het meubilair en de kleur finish van de kamers gebruiken. Rechts contrasten kan een gewone woonkamer te zetten in een stijlvolle en eigentijdse ruimte.

Topical oplossingen in het interieur wijzen op een spel van contrasten: de meubels moeten contrasteren met de overheersende kleur decoratie.

Voor het ontwerp van muren ontwerpers worden geadviseerd om eenvoudige kleuren te gebruiken zoals wit. Op hetzelfde meubilair kan pick-up in een contrasterende kleur: Marsala, smaragd, bordeaux. Decor kan ook contrasteren met de meubels en decoratie.

Corrigeer het contrast in de totale ruimte ontwerp kan het origineel en stijlvolCorrigeer het contrast in de totale ruimte ontwerp kan het origineel en stijlvol

Technieken voor het maken van een stijlvol interieur:


 • Kies modieuze kleuren die perfect past bij de algemene stijl van het interieur.
 • Inhoud jaloezieën geschikte kleur.
 • Versier de kamer mooi en stijlvol decor items.
 • Gebruik textiel interessante schaduwen en kleuren.
 • Om de juiste verlichting te kiezen.

Bij het maken van een simpel uitgangspunt is het belangrijk om aandacht te besteden aan de grootte en geometrie. Het moet goed worden gezoneerd pand, kleuraccenten plaatsen. Het beste is om de minimale hoeveelheid van het interieur gebruiken. Ze moeten in de eerste plaats zijn praktisch en functioneel.

Hoe gelukkig uitgifte gewone leven: voor afwerkingsopties

Ontwerp oppervlakken moet worden gegeven speciale aandacht. Dit seizoen, de mode eenvoudige decoratie. Alvorens het interieur moet worden gedefinieerd met trend trends die de eenvoudige woonkamer zal veranderen in een stijlvol en trendy interieur.

Het is belangrijk te onthouden dat alle soorten decoratie moet in harmonie met elkaar.

Democratisch en economisch wit plafond met een glad oppervlak te worden. Het kan worden uitgerekt of verlaagde plafonds. Ze kunnen stijlvol en harmonieus gezoneerd ruimte.

Normale woonkamer, versierde plafonds en parket gemonteerd, zal het er zeer goed gepresenteerd en luxeNormale woonkamer, versierde plafonds en parket gemonteerd, zal het er zeer goed gepresenteerd en luxe


Oppervlakken:

 • Verlaagde plafonds;
 • Gladde wanden;
 • Parket.

Zelfs als het plafond ontwerp, de vloer en de muren zijn gemaakt in verschillende stijlen, moeten ze één gemeenschappelijke bindmiddel te hebben. Huidige stuwing niet het gebruik van multi-level structuren te betrekken. Het mag niet worden gefactureerd en artsy.

Het moderne ontwerp van de kamer in een appartement (video)

Bij het maken van een standaard woonkamer belangrijk om de grootte van de kamer te overwegen, het aansteken en het aantal familieleden wonen in het appartement. Het is belangrijk om de modetrends dat zelfs de meest gewone appartement zal trekken en zet hem in een echte ontwerp meesterwerk volgen.

Ontwerp en renovatie van de hal in een appartement (foto van het interieur)

3-simple design 83 112140 514.428 03020648 96472799I0PBdl49Mw 122513747 330481588 422890770 1379587851gostinaya-v-hruschevke-9

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1

map