Moderne afwerking materiaal - vloeibaar behang in de keuken

Moderne afwerking materiaal – vloeibaar behang in de keuken

12 October 2017Vloeibaar behang zal een aantrekkelijke uitstraling geven aan uw keukenVloeibaar behang zal een aantrekkelijke uitstraling aan uw kuhneVizualno vloeibaar behang in verband met textiel behang of sierpleister geven. Van de moderne - de meest veilige afwerking materiaal. bestand tegen temperatuurschommelingen, zorgen voor geluidsisolatie en thermische isolatie, dragen niet bij aan het ontstaan ​​van scheuren: Kitchen passen ze kon niet beter. Als gevolg hiervan zal de muur een mooi en aantrekkelijk uitzien.


Vloeibaar behang voor de keuken: wat het is

Vloeibaar behang zal zowel de eigenaar als zijn gasten met een adembenemend uitzicht te behagenVloeibaar behang zal zowel de eigenaar als zijn gasten met een adembenemend uitzicht te behagen

Met vloeibaar behang keuken muren kijken nobel, hun zijdezachte textuur elegant interieur benadrukt bijzonderheden. Ze kreeg deze naam te danken aan de samenstelling, en de technologie die de muren.

structuur

Vloeibaar behang uit:

 • Het bindmiddelgedeelte;
 • kleurstoffen;
 • Decoratieve additieven;
 • Cellulose, zijde of katoenvezels;
 • Crumb: marmer of kwarts;
 • Spangles mica.

Dit mengsel werd verpakt in plastic zakken en in droge vorm wordt gebracht. Om te werken moet worden verdund met water. Het toepassen van dezelfde techniek als met gips.


Vloeibaar achtergrond wordt toegepast op de wand bij een temperatuur van 10 en hoger. Drogen afgewerkt oppervlak tot 72 uur, afhankelijk van het vochtgehalte terrein afgezette laag behang en oppervlaktestructuur.

Vloeibare wallpaper verkocht poeders. Voor de verdunning voldoende zuiver waterVloeibare wallpaper verkocht poeders. Voor de verdunning voldoende zuiver water

Door de aankoop van de juiste hoeveelheid materiaal, neem een ​​paar kilo meer. Blijft goed bewaard in een droge en koele plaats, en is waarschijnlijk later van pas te komen. En met een tekort - zal heel wat kostbare tijd te verliezen.

Positief, en misschien wel de belangrijkste factor in de vloeistof behang is dat ter voorbereiding op de muren om te werken, aan te sluiten hen is niet nodig, maar gegrond alle - nog steeds nodig.Grondlaag muren moeten twee stappen:

 • Eerst, waarbij de verticale bewegingen.
 • Na droging - horizontaal.

Verder is het mogelijk om de bereiding van het mengsel zelf starten en tot herstel.

Vloeibaar behang in de keuken: beoordelingen

Behandel de muren met een antiseptische. Dus het behang stevig worden vastgehoudenBehandel de muren met een antiseptische. Dus het behang stevig worden vastgehouden

Bestuderen en analyseren van alle aspecten en kenmerken van vloeibaar behang op hun eigen, zal niet moeilijk zijn. Bijvoorbeeld, kan dit proces de verkoper of vrienden die tijdens reparaties in de keuken met de vloeistof behang hebben behandeld te vragen. In het moderne tijdperk van het internet, kunt u snel de informatie die u nodig hebt zonder het verlaten van uw huis te vinden. En zelfs de video op de specifieke kenmerken van de toepassing van de vloeistof behang op het oppervlak te leren.

En zal nuttig zijn om de beoordelingen van de mensen die al in de praktijk worden geconfronteerd met verschillende nuances van dit werk te lezen.

De meest voorkomende reacties van het internet op:

 • Complexiteit, of vice versa vergemakkelijken het bekleden procesvloeistof behang op de keukenmuur.
 • Gemak van het oppervlak van stof en vet reinigen.
 • Plus de mogelijkheid om de muren, bedekt met vloeibare verf en behang.
 • Milieuvriendelijkheid van dit soort materiaal.
 • Een optionele vlakke wanden voorbereiding voor dekking.
 • Meer budget uitvoering, in vergelijking met andere bekledingsmateriaal.
 • Gemak van het herstel van beschadigde gebieden.
 • De aanwezigheid van een specifieke geur voor een lange tijd.
 • Lange termijn werking.

In het algemeen kunt u een groot aantal van zowel positieve als negatieve reviews te vinden. Als het gebeurt hetzij als gevolg van onervarenheid, of de onwil om een ​​einde te begrijpen wat je mee bezig bent. Maar zal niet iedereen tevreden stellen, zoals ze zeggen: "De smaak en kleur ...".

Een goed advies! Om te voorkomen, in de tijd, de opkomst van de schimmel onder de structuur behang, is het raadzaam voordat de wanden verwerken met een antiseptische.

Waardoor de sierlijke figuren vloeistof behang voor de keuken


Moe van de eentonigheid en verveling muren van de keuken? Met behulp van eenvoudige technieken kunnen vloeibare achtergrond een sierlijke patroon te maken. Foto van de keuken zal exclusiviteit en verfijning geven. Waar je al je vaardigheden kunt toepassen en een beetje dromen.

Voordat u begint, moet u de muur te bereiden.

Tekeningen van vloeibaar behang waar te beginnen:

 • Visualiseer het beeld en de grootte ervan.
 • Om een ​​stencil te maken van karton of kopen een kant en klaar in een speciaalzaak. Klantspecifieke order, laten we zeggen, een foto, en niet te hard zijn.
 • Circle stencil potlood en overdragen van het beeld op een muur of plafond.
 • Markering klaar meng de gewenste kleur en de kleine spatel dun laagje voorbij de rand van 1 mm veroorzaakt.
 • Uitlijnen van het mengsel aan de randen van de omtrek patroon van depositie.

Docking volgende kleur wordt aangebracht wanneer de vorige is opgedroogd. Desgewenst kan het stortklaar pailletten, parels of speciale garens worden toegevoegd. Deze wallpapers kunnen worden bereid met de toevoeging van zijde. Kijk, een dergelijke samenstelling zou luxe zijn, maar dit is niet de goedkoopste. Voor een ongebruikelijke schaduw, kunt u experimenteren en meng twee of meer kleuren.


Realistische en reliëf patronen worden gemaakt door diverse spatels met een kartelrand.

In vloeibare behang met een patroon is er een functie die niet in aanmerking wordt genomen - een grote fout. Onthoud dat wanneer nat dezelfde kleur worden geverfd en de naburige rand van de applicatie, en zal ook vervorming onder druk.

en nadelen - het is mogelijk om vloeibare achtergrond in de keuken

Bij het gebruik van vloeibare behang rekening gehouden met alle voors en tegens van deze wallpaperBij het gebruik van vloeibare behang rekening gehouden met alle voors en tegens van deze wallpaper

een zaak van iedereen - of niet te vloeibare behang in de keuken te gebruiken. Belangrijk voor alle positieve en negatieve punten en uiteindelijk neemt de juiste beslissing.

De positieve eigenschappen van vloeibare behang in de keuken

 • Dit materiaal heeft geen naden. Vanuit esthetisch oogpunt is het een groot pluspunt.
 • photostable;
 • Defecten in gebruik gemakkelijk discreet verwijderd zonder verstoring van de algehele uitstraling. Dit zal de nodige genieten verontreinigde gebied vereisen, te verwijderen en te vervangen door een nieuwe. Daarom is na de reparatie zal het raadzaam niet naar de overblijfselen van het materiaal weg te gooien zijn.
 • Wallpaper besmetting van het oppervlak verwijderd met een vochtige doek of een handdoek.
 • Liquid wallpaper niet leiden tot allergieën.
 • Indien nodig, kunnen ze worden geschilderd.
 • Deze wallpapers passen goed op het oppervlak, om alle onregelmatigheden van de gebreken te verbergen.

Een groot aantal professionals, zal bij u in de selectie van vloeibaar behangEen groot aantal professionals, zal bij u in de selectie van vloeibaar behang

Er is een nadeel vloeibaar behang.

Nadelen van vloeibare behang in de keuken

 • Vloeibare behang absorberen vet en geuren.
 • Ze houden niet van vocht.
 • Aan de oppervlakte kan vlekken of vlekken te vormen.

Bedekt met een beschermende lak, vloeibaar behang, kunt u besmetting op het oppervlak van de wand te voorkomenBedekt met een beschermende lak, vloeibaar behang, kunt u besmetting op het oppervlak van de wand te voorkomen

Vloeibaar behang efficiënt te bestrijken de muur maar niet in de keuken gebieden, kookplaat en wastafel. Voor deze gebieden is het beter om andere afwerkingsmaterialen te kiezen.

Sla waterafstotende effect zal helpen om latex en acrylverf. Het adviseerde hun toepassing in verschillende lagen.

Vloeibaar behang zal ideaal voor keukens waar veel natuurlijk licht. Dit materiaal is in directe straling niet de structuur veranderen en niet vervagen.

Vloeibaar behang in de keuken (video)

Vloeibaar behang kan veilig worden gebruikt in de keuken - het is mooi, modern, stijlvol, elegant en praktisch. Ze kunnen eenvoudig worden aangebracht op het oppervlak dan de saai en oninteressant te lijmen conventionele en al verveeld met behang. Ze zijn in grote vraag en er geen gevaar voor anderen opleveren. Om de juiste kleuren en de textuur van vloeibaar behang kiezen, kunt u drastisch veranderen de ruimte in de keuken en uit de gewone de eetkamer, een ongebruikelijke en moderne zone van comfort en gezelligheid te creëren.

Vloeibaar behang in de keuken (foto)

1a2c45d2bf6c94a52293e5017db0b072 0c01e96c6e5db9orig 6b 8 92c504847e1e8f8cff32bd59dd039ec9 372b35d795662822b2fc4b41262fbb7e 6703ed8c432727cf2b6ead73ae033c8c 510417 273197178 500768384

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

map