Moderna produktions trappor: design

Moderna produktions trappor: design

12 October 2017Från och med idag kan du köpa inte bara vacker, men också säker stege från pålitliga tillverkareFrån och med idag kan du köpa inte bara vacker, men också säker stege från betrodda proizvoditelyaObychno företag försöker att erbjuda våra kunder största möjliga val, som erbjuder variation och kombination av olika material. Objekt kan inte skapas ur byggmaterial som mantlad hela strukturen - det kommer att ge möjlighet att skapa en modern, kreativ design. Denna artikel kommer att försöka prata mer om produktionen, vilka typer av växter och tillverkare.


Fabriks Stolyarych trappor

Modern Stolyarych trappor fabriken fungerat bra. Fabriken producerade typisk modell, serie trappor. Modern typisk stege innehåller moduler, direkta och rulltrappor platser.

Moduler av massivt trä är inte svårt dras konstruktören sedan butted mot varandra, och fick en vacker trappa och pålitlig konstruktion.

I industriell gjorde industribyggnader stegar olika geometri, material och finish.

Mycket populär och efterfrågan är stark stege Stolyarych fabrikMycket populär och efterfrågan är stark stege Stolyarych fabrik

Fabriken tillverkar motivet:


 • Ekonomi.
 • Standard.
 • Prestige.

Även trappor varierar beroende på variant staket, eftersom omslutande element (Balustrar, inlägg) kan vara enkla eller komplicerade i produktionen, är kostnaden stege annorlunda. Stolyarych Anläggningen har en positiv feedback, kunder från Ryssland noterade hög kvalitet och lång livslängd av strukturen.

Grunden för huset av trappor kan vara:

 • Ramen av den öppna eller stängda typen metall.
 • Betong.
 • Trä.
 • Fäst skenor.

Skapa anpassade trätrappor ofta innebär skapandet av originell design. Om kunden har en önskan att bli ägare till något mycket elegant och betona prestige, kan du välja design och rails. Bolz - en fixerings av trappor som är fästa direkt till den vertikala ytan eller stödstruktur. Denna trappa ser ut luft, som om hänger i luften, inte visuellt rörigt utrymmet i lokalen. Basen och höljet är delar stege. Vi får inte glömma de steg, räcken, räcken och ståndare.Bekväm stege PM 91 m

Interstorey öppning kan utrustas med en stege. I vissa fall orsakar detta problem. Oftast inträffar när huset är, till exempel, är fortfarande under konstruktion, har projektet en plats under trappan inte tillhandahålls.

Det händer också att förortsområde i huset är inte stor, vilket gör det möjligt att montera endast ett mindre struktur. Ladder PM 91 perfekta lösningen på detta problem.

Perfekt i det inre av ett litet rum passar en kompakt stege PM 91 mPerfekt i det inre av ett litet rum passar en kompakt stege PM 91 m

Konstruktionen är speciellt utformad för små hus och har följande egenskaper:

 1. Designen tar 1130h1220 cm;
 2. Höjd av trappöppningen 2700 cm;
 3. Marsh 780 cm;
 4. Lutningen 50 - 53 grader.

Det finns inga trappor predstupenkov. Tillräckligt brant lutning och tillämpar rullmaskiner ger fritt utrymme framför fötterna, kommer det att undvika trauma. HP 91m kan vara höger eller vänster, är skenor utrustad med en bekväm sida. Den vikt som kan motstå - 100 kg.

furu brukade göra. Tall array med de mest aktuella och populära byggnadsmaterial. Pine är resistent mot utvecklingen av svamp och mögel, vilket bidrar till livslängd. Pine också mycket fuktbeständig och nästan ingen deformation. För framställning av stegar LMA 91 m används endast torr, motsvarande GOST trä med en fukthalt av högst 12%.

Ladder sparande design PM 91 m skapas som en uppsättning stegelement. Elements noggrant justeras med parametrar och har slipning för färg eller lack. Tall bättre lackering, eftersom materialet är lätt, naturlig mönster med ljusa och lack ger interiören lätthet och luftighet av naturlighet.

Stationär stege PM 05 m

Trä stege PM 05 m som trappkonstruktion PM 10 har krävt av den inhemska marknaden. Det är engagerad i tillverkning av en mästare, arbete som utförs av en professionell arkitekt. Stegen har predstupenki, strukturell massa 135 kg.

Populär och vacker är elegant trätrappa gjord av furuPopulär och vacker är elegant trätrappa gjord av furu


Detaljerade beskrivning är som följer:

 • steghöjd - 193 mm;
 • Bredd marsch - 0,75 cm;
 • lyftsteget - 14;
 • Antal steg - 13;
 • Steg bredd - 0,26 cm;
 • Tjocklek stadiet - 40 mm;
 • Lutningen - 37 grader.

Den är gjord aktiva strukturen vy av furu. Ägnar sig åt produktion av många fabriker, både Ryssland och den italienska exemplet. Behöver köpa noggrant kommer ett bra företag alltid ge en katalog för att hålla ett samråd, uppmana Europeiska servicenivå.

Modern, tillförlitlig stege Centaure

Centaure - Frankrikes ledande varumärke på marknaden för aluminium utrustning för bygg- och anläggningsarbeten. Varumärke producerar stegar i avsnitt 1, 2 och 3 sektioner. Den funktionella modellen är uppdelade i de som används i det dagliga livet och professionella. För den första typen av struktur är lätt att ta hand om produkten lojala assistent i ett privathushåll.

Under konstruktion, många föredrar att använda en stege Centaure, eftersom de kännetecknas av rörlighet och bekvämlighetUnder konstruktion, många föredrar att använda en stege Centaure, eftersom de kännetecknas av rörlighet och bekvämlighet


de är:

 • Lätt att använda;
 • mobil;
 • Ha en låg vikt (av arket av expanderad metall).

Även stora tredelad stegar väger väldigt lite. En betydande fördel är kostnaden för tillverkning av produkter, är det inom rimliga gränser.

Centaure för proffs - ett oumbärligt verktyg för alla byggarbetsplatsen eller någon annan webbplats.

Vissa konsumenter köper deras hem. Även i linje omfattar transformatorer trappor, glidande produkten på ett rep / handritade, finns i centrum av Ikea och andra företag i världen. Centaure stegar från den franska tillverkaren - en pålitlig utrustning för säker prestanda byggnadsarbete. En annan typ av högvärdigt aluminiumstege är konstruktionen av en transformator Zarges. Den har samma egenskaper som stegen Centaure.

Trätrappor Ryssland

I Ryssland producerar tillförlitlig, hög kvalitet innerfoder trätrappor som har en hög prefabriceringsgrad.

Nice och original i det inre av ett hus på landet kommer att se en spiraltrappa i träNice och original i det inre av ett hus på landet kommer att se en spiraltrappa i trä

Mycket populär bland hushåll Stamet trappkonstruktioner som kan ha olika konfigurationer:

 • marsch;
 • spole;
 • modulära;
 • Vinden et al.

Konsumenten kan välja en färdig alternativ eller på beställning från olika träslag, kan det vara tall, eller kanske en dyr vit lönn. Ryska producenterna har visat sig på marknaden och erbjuder rimliga priser och hög kvalitet trappa konstruktioner, såsom Model Magic, elegant, East.

Den senaste produktionen av trätrappor att beställa

Skapande av trätrappor - en mödosam och gradvis process som måste utföras under överinseende av professionella. Den ryska och världsmarknaden producerade en mängd olika alternativ för trapp mönster som kommer att tillfredsställa även de mest krävande kunderna.

Utsökt trätrappa designen inte bara dekorera, men också kommer att bli en ljus accent i det inre utrymmetUtsökt trätrappa designen inte bara dekorera, men också kommer att bli en ljus accent i det inre utrymmet

Tack vare använt de nyaste och mest moderna metoder för att skapa stegar företag erbjuder snabba publiceringsdatum för trappor av äkta trä.

Förutom den snabbaste möjliga tid kunden alltid får produkter av hög kvalitet, känns kunden säker och humör genom att höja eller sänka sin nya trappan.

Innan produktionen startar trappor måste befälhavaren förstå vad till honom:

 • mål;
 • uppgifter;
 • Möjligheter.

Han väljer sedan vilken typ av konstruktion som kommer att användas. Layout vald stege görs på basis av golvyta. Erfaren mästare producerar de önskade mätningar trapphus. Kunden kan erbjuda sina egna skiss och utforma projektet och en pålitlig tillverkare måste ta hänsyn till eventuella önskemål från kunden att skapa projektet och tillverkning av trätrappor.

Serieproduktion av trappor (video)

Det är värt att notera, inte många inte vill skapa ett projekt för sig, som vill spara ekonomi, föredrar färdiga alternativ. Det är viktigt att förstå att de färdiga lösningar inte alltid passar in i de befintliga dimensioner i rummet, t. Om du vill. De är alltid olika, kan vara en rektangel, och kan vara en kvadrat, och så vidare. N. Dessutom besparingarna i pengar i sådana fall är mycket liten och har praktiskt taget ingen mening.

Detaljer: moderna produktions trappor (foto exempel)

06a6de45f9d8e6XL 1 2 ------ 026 3 ------- 029 051 77 395.434 754851434a072

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 30 = 34

map