Moderna gipstak, Foto: vardagsrum, två-nivå

Moderna gipstak, Foto: vardagsrum, två-nivå

12 October 2017Trey tak - ett bra sätt att utforma en takytaTrey tak - ett bra sätt att utforma tak poverhnostiDvuhurovnevye tak - den gyllene medelvägen clearance takytor. Detta eliminerar behovet av att nöja sig med en blygsam nivå, men låter inte komplicera arbetet med flernivåstrukturer.


Hur man kan omvandla det inre av gipsskivor tak för vardagsrum

Även denna design har en avsevärd höjd, och hjälper dig att visuellt design och gör rummet rymligare och mer. Om du väljer rätt färg och ljus, och tak konfiguration, kommer svävande konstruktion öka ditt vardagsrum, även visuellt.

Gipsskivor tillåter visuellt gör rummet ovanför och rymligaGipsskivor tillåter visuellt gör rummet ovanför och rymliga

konstruktions~~POS=TRUNC

 • Du kan göra en mycket slät yta på den ursprungligen ojämn mark (även om taken single-level klara denna uppgift);
 • Designen är hållbart, vilket innebär att även den första installationen kvalitet reparera lägger minst 5 år;
 • Estetik - gipsskivor konstruktion och maximalt exakt och attraktiva (bevisar galleri);
 • Hög miljö tak, eftersom gips är tillverkad av naturmaterial;
 • Användarvänlighet;
 • Förmågan att gömma verktyg under huden.

Gips tak är miljövänliga, som tillverkas av naturmaterialGips tak är miljövänliga, som tillverkas av naturmaterial

Slutligen varumärket taket och dess olika typer - detta samtidigt, fristående del av inredningen, och kombinerar allt utrymme fokus.

Duplex gipstak i vardagsrummet: färgschema

Färgval - ett avgörande ögonblick. Många är tveksamma till att göra inte vad jag ska göra med sina händer installation, men även välja färg, design. Color drabbar främst uppfattningen av hela rummet.


Mörka färger visuellt minska höjden av taket i rummet, anpassa sina proportionerMörka färger visuellt minska höjden av taket i rummet, anpassa sina proportioner

Vad är viktigt att tänka på när man väljer en färg:

 • Ton i ton. Om du väljer färg på taket för att matcha väggen färg eller lite blekare, ett rum visuellt känns rymligare och naturligtvis lättare.
 • Mörka toner. Detta beslut tillgrep när höjden av rummet visuellt måste minskas för att anpassa sin andel på ett sådant sätt.
 • Glans. Det fyller rummet med ljus, och detta - det extra utrymmet. Ett bra alternativ för skuggade rum.
 • Ljusa varma färger. Lämplig för rum där dagsljus tydligt saknas. Gult, rosa eller persika - dessa färger är alltid på modet.
 • Blått, grönt och grått. De ser bra ut i ljusa, rymliga rum med fönster mot söder.

Typiskt, den första nivån av taket göra ljuset, neutral, och den andra - en ljus, mättad. Detta upprop färger lyser interiören.tak design i vardagsrummet i gipsskivor: Rekommendationer

Funktioner två nivåer mönster är att de tillåter deras konfiguration, färg, design för att göra funktionella områden i rummet. Det visar sig att takkonstruktionen kan fokusera på vissa detaljer i inredningen - till exempel betona matplats, öppen spis, spegel och hörn, etc.

kan användas utformningen av taket snygg, raffinerad linjer, färger, etc.kan användas utformningen av taket snygg, raffinerad linjer, färger, etc.

Ofta för detta ändamål monterad fiberoptisk belysning eller LED-lampor, eller kan vara en del av taket tapetklister över den speciella fluorescerande mönstret.

Att tänka på när man väljer en design:

 • Bunk design ger extra volym i rummet, eller förändrar formen på rummet - ett vardagsrum blir mer raffinerad;
 • Trey tak ser bra ut i ett rum med funktionella områden, och betonar att det är;
 • Om du gör en cirkulär layout den andra nivån, kan vi urskilja levande centrum - zon för insamling av gäster, hem sammankomster, etc.

Design kan vara en klassisk, rigorös, med mjuka linjer och enkla former. Kan användas och strömlinjeformad form, fina linjer, eller kan bildas i taket av en blomma, moln, hjärta, etc.

Gipsskivor tak med belysning för vardagsrummet: belysning typ

Ljusdesign - är den typ av belysning som skapar en speciell atmosfär i rummet. I de flesta fall användningen av LED-lampor och band. De ger en jämn, mjuk belysning, visuellt höja taket djup, och även skapa effekten av flytande konstruktioner.

Ljusdesign - är den typ av belysning som skapar en speciell atmosfär i rummetLjusdesign - är den typ av belysning som skapar en speciell atmosfär i rummet


Om du kombinerar ljus och band olika i färg och makt, bakgrundsbelysningen kommer bokstavligen unik. För att få en ljus nyckel ljus, måste du ställa in bakgrundsbelysningen i tillägg till detta ljuskronan, satte golvlampa.

När du väljer vilken typ av belysning, anser att de inbyggda belysning bör fördelas jämnt över vardagsrummet. Det betonar funktionella områden.

Tak för vardagsrummet i gipsskivor och spänning: som är bättre

Populär i dessa typer av takkonstruktioner i stort sett identiska. Och de har en hel del gemensamt - det estetiska utseendet, förmågan att isolera ljud väl och bildar vackra kompositioner.

Gipsskivor liknar sträckning vackert utseende och ljudisolering kapacitetGipsskivor liknar sträckning vackert utseende och ljudisolering kapacitet

Funktioner takkonstruktioner

 • Gips tak utan reparation kan kosta upp till 10 år, och spänningen - allt 15;
 • Montering av gipskartongkonstruktioner med sina händer ekonomiskt billigare än installation av stretch tak;
 • För att installera gipskartongkonstruktioner locka specialister behövs inte,
 • Men fuktigheten i taket i FCL är låg i ett litet rum en tudelad struktur har inte satt, som i den nya byggnaden inte kan göras med papier maché.

Montering av gipskartongkonstruktioner med sina händer ekonomiskt billigare än installation av stretch takMontering av gipskartongkonstruktioner med sina händer ekonomiskt billigare än installation av stretch tak


Förresten, kräver taket väldigt lite underhåll och oljefärg från tid till annan måste nyans. Men GCR-konstruktion miljövänlig, vilket inte är Stretch tak PVC-film.

Platta gipsskivor tak för vardagsrummet

Om du inte har, och så hög rum, och tänka på flera nivåer struktur, är det bättre att överge den. En nivå tak, trots enkelheten i utförandet, kan vara mycket framgångsrik design.

En nivå tak, trots enkelheten i utförandet, kan vara mycket framgångsrik designEn nivå tak, trots enkelheten i utförandet, kan vara mycket framgångsrik design

Förresten, kan i dag gipsskivor enkla single nivåer struktur göras mer levande genom särskilda vinyl klistermärken eller schabloner. Det vill säga, du får inte en matt vit gipsskivor tak och ett vackert ansikte med släta, intressanta mönster. Och när de är trötta - kan du måla taket och göra en ny design.

Stuckatur levande gipsskivor: typer av multi-level strukturer

Hans händer nästan komplexa strukturer skapas - kräver skickliga kraft. Men det finns något att betala, erhålls som ett resultat av ett konstverk.

Den flernivåstruktur av taket gipokartona tillåter varje skikt av olika opaciteter, gör en intressant arrangemang av lamporDen flernivåstruktur av taket gipokartona tillåter varje skikt av olika opaciteter, gör en intressant arrangemang av lampor

Underart multilevel design av gipsskivor:

 • Framework - skapat en multi-level box, vanligen rektangulär;
 • diagonal - ytan av varje ny nivå är uppdelad diagonalt höger eller godtycklig;
 • zon - lager tak, vilket gör zonindelning rum.

Förresten, i dag är en av de modetrender kombinationen av stretch tak och gipsskivor strukturer. Väl planera tandem tillåter varje skikt av taket på olika sätt att måla, göra ett intressant arrangemang av fixturer, etc.

Två nivå stretch tak för hall (video)

Gips - ett naturmaterial, vilket gör det möjligt att göra en enkel men hög kvalitet trim ram. Samtidigt för sådant arbete är inte alltid nödvändigt, kan du göra på egen hand. Jo konstruktionsdesign att kika i galleriet och välj det som kommer att pryda ditt vardagsrum.

Goda idéer!

Duplex gipsskivor tak för vardagsrummet (foto)

02ec3f2dfc1c10027bbc5963dbf76f3d 2 3dhousedownload5 5big 7dizajnimontazhpotolkovizgipsokartona 10 12 9e3923252bb1c3ee7b21bee79e5e767b96935e41 47 1381914511-920.909.849

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 + = 40

map