Moderna designidéer liten levande 10 principer för skapande

Moderna designidéer liten levande 10 principer för skapande

12 October 2017För små vardagsrum är bättre att välja möbler med vikbar designFör små vardagsrum är bättre att välja möbler med fällbara konstruktsieyNebolshaya Bor i en lägenhet inte begränsar utan utökar utrymme för fantasin. Lönsamt och intressant design har möjlighet att arbeta under och för att visa designer med den mest lönsamma delen.


För att inte överbelasta den lilla område i rummet, måste du lyssna på råd från erfarna medarbetare och göra allt för att inte rörigt utrymmet. Litet rum bör vara väl upplysta, utöver den huvudsakliga källan i form av ljuskronor, kan du ansöka och spotlights, för enkelhetens skull i vissa hörn av rummet.

Utforma ett litet vardagsrum 2017: moderna idéer och färger

Företräde bör ges till vissa färger - pastell, beige, vit, utan skarpa kontraster och en stor mättnads ​​färger.

En lika viktig del av inredningen är ett tillbehör - det är bättre att förvärva naturmaterial - en vas med lera, glas, kuddar gjorda av linne och bomull.

2017 finns det nya möjligheter för utformning av små vardagsrum, bland vilka är populära nyanser av beige2017 finns det nya möjligheter för utformning av små vardagsrum, bland vilka är populära nyanser av beige

De kan vara ljusa färger, men måste vara i harmoni med resten av detaljer och inredning. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt gardiner och mattor - för att undvika kaos, måste du sticker ut som en ljus accenter eller prydnadsföremål - målningar, vaser, kuddar eller gardiner, soffa eller golv.


Möbler för ett litet vardagsrum i modern stil

Designers erbjuder ett antal viktiga rekommendationer för att köpa möbler är inte förde obehag och maximal befriat utrymme.

Viktiga tips:

  • Det är inte tillrådligt att köpa heminredning, med förekomsten av storskaliga konvexa delarna, de är på sin plats och ta bort en hel del ledigt utrymme;
  • Intressanta projekt erhålls om du kombinerar vardagsrum med kök, befria högst den saknade utrymme;
  • Förekomsten av ljusa färger i inredningen, vilket skapar en illusion av ett stort rum, och om det kompletteras av en rymlig och stora fönster, är det möjligt att uppnå en full storlek och ett stort vardagsrum;
  • Användningen av små väggar eller skåp coupe kommer att spara maximalt fritt utrymme;
  • Innan planen rekommenderas att bekanta sig med olika typer av modulära möbler som är mest fördelaktigt att göra ett litet vardagsrum design.

Moderna möbler kan du välja olika alternativ för små vardagsrum som bäst passar in i ett litet utrymmeModerna möbler kan du välja olika alternativ för små vardagsrum som bäst passar in i ett litet utrymmeDen moderna marknaden utgörs av olika varianter av möbler som kan utföra flera funktioner - att vara en soffa och låg i den stora sängen, ett litet soffbord förvandlas till ett fullt bord och stolar vika så att de inte stör, om du inte behöver använda dem.

Mer intressant, men ekonomiskt kostsamt och kan vara ett alternativ där du installerar inbyggda möbler, i detta scenario blir maximal besparing tillgängligt utrymme och den mest effektiva användningen av rummet.

Den senaste innovationen är förvärvet av säsongen är ett hörn av soffan, som kommer att ersätta de små soffa och flera stolar och därmed spara området ett litet rum.

Modern inre av ett litet vardagsrum

Många tror att om du använder geometriska mönster på väggarna, kommer även den ljusa tapeter inte spara sådant rum, och det är visuellt minskas med ögonen. Designers avslöja en hemlighet - uttag eller ärtor blir mindre, desto mer kommer att visas runt objekt i ett litet rum - att utöka.

När du väljer färger för ett litet vardagsrum att föredra neutrala färger: vit, beige eller blåNär du väljer färger för ett litet vardagsrum att föredra neutrala färger: vit, beige eller blå

Stor abstraktion skapa motsatt effekt, eftersom den mänskliga hjärnan är konstruerad på ett sådant sätt att den jämför omgivande föremål till varandra och matar ut resultatet.

Gör inte alla väggar av samma, moderna idéer i 2017 tillåtna tilldelningen av ett litet band eller en enda plats, är det tillräckligt för att uppnå harmoni i rummet och att få beundra recensioner från vänner och bekanta.

Utformningen av modern bor i en liten lägenhet

Om kompetent att fokusera i ett rum på ett ämne, såsom avsaknaden av ett litet område inte kommer att vara lika märkbar. Du kan sätta i ett hörn eller i mitten av rummet soffa, som ramas in av ljusa färger och liknande nyanser gardiner eller golv. Användning av romerska persienner kan expandera ytterligare och omvandla det inre utrymmet i en liten lägenhet, och om du använder möbler i samma stil, kommer det att finnas en känsla av harmoni och total komfort.

Det rekommenderas att kombinera färgerna i ett litet vardagsrum, till exempel välja samma färgschema för tapeter och soffaDet rekommenderas att kombinera färgerna i ett litet vardagsrum, till exempel välja samma färgschema för tapeter och soffa


Remsan i det inre

Glömt sedan Sovjettiden bandet returneras i en ny tolkning, skapar deras rätta placering den visuella effekten av ett stort eller höga lokaler.

Beroende på existerande problem - och använde de objekt du vill. Om rummet är lågt i tak - bandet höjd kan avsevärt höja dem och utöka den smala rummet, om du gör en längsgående remsa av en annan färg.

Banden i det inre av ett litet vardagsrum gör det möjligt att avsevärt öka den visuella utrymmeBanden i det inre av ett litet vardagsrum gör det möjligt att avsevärt öka den visuella utrymme

En visuell förlängning av utrymmet

Mirror är en av de viktigaste posterna i varje lägenhet, men experter rekommenderar att inte överdriva det med detta assistent. bör inte vara mer än en, för att inte stänga av utrymme att slappna av i frisören eller skönhetssalong i varje rum.

Det bästa alternativet är att köpa ett skåp fack med en spegel dörr, där du kan se dig själv i full tillväxt, och i närheten att göra eller justera makeup.

expandera visuellt utrymmet med begränsat utrymme kan ljusa nyanserexpandera visuellt utrymmet med begränsat utrymme kan ljusa nyanser


moderna trender

2017 visar att konstruktionen börjar intressanta förändringar - fler och fler familjer inte längre hålla sig till bestämda och exakta regler, föredrar de ursprungliga möbler, en intressant kombination av färger och texturer, men också en tendens att sticka ut och vara originell. Det förgångna mode har samma lyxvaror - mattor, skinnmöbler, dyra vägg. Hur många olika människor med olika karaktärer, så det finns olika alternativ för projekt i modern design konst. Grundregeln, som är att tillgodose alla kunders behov och skapa maximal komfort, bekvämlighet och snygga detaljer i rummet, även om den är liten i storlek.

Moderna trender omfattar användning av originalföremål som kan på det bästa sättet att förmedla karaktär och känslomässiga tillstånd av värdarnaModerna trender omfattar användning av originalföremål som kan på det bästa sättet att förmedla karaktär och känslomässiga tillstånd av värdarna

Innovation inom väggdekoration är tapeten eller bilder med 3D-effekter, de kan skapa från ett litet rum ett intressant område. Komplettera dessa nya svartvit klassisk stil möbler, helst med tygklädsel, färg bäst att använda den mest mjuka och pastell - vit, sand, beige eller mjölk, för att inte förringa den intressant inredning på väggen och inte för att skapa trängsel utrymme med ljusa inslag.

I ett litet rum, som vill visuellt expandera, kan du inte använda partitioner till zon, är det bättre att göra det vanliga arrangemanget av möbler för att möta behoven hos familjemedlemmar.

Interiören i ett litet vardagsrum (video)

Om rummet är engagerade i konstruktionen inte är en professionell, är det bäst att söka råd från erfarna proffs eller noggrant granska information från olika källor för att undvika att belamra upp rummet, och den visuella röran i vardagsrummet känsla.

Utforma ett litet vardagsrum: moderna idéer (foto) 

0f7ffbfabc0cd7a1f7dd5b23910f15b4 7axmYIAPhcs 24b52f8b3ac1ced36c645f7af1c8fba6 18-9 172 28DSC5383s 68793-foto-dizayn-malenkoy-gostinoy 1379603404893kxd82dpe 38897-foto-dizayn-malenkoy-gostinoy 1445500525interer-malenkoy-gostinoy-15

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 22 = 28

map