Moderna barer i stället för väggar i det inre av vardagsrummet: 4 fördelar

Moderna barer i stället för väggar i det inre av vardagsrummet: 4 fördelar

12 October 2017Bardiskar lägga funktionella områdenBars Lägg rum funktsionalnostiBarnye rack - tillräckligt snygga och sofistikerade egenskaper som designers alltmer används i utformningen av vardagsrummet. Denna möbel kännetecknas av det faktum att det bidrar till att göra utrymmet mer funktionell, gör rummet mer elegant, passar perfekt in absolut varje interiör. I den moderna interiören kan placeras perfekt på någon stilistisk beslut i baren. Men om en stor familj som bor i lägenheten, sedan ge upp middagsbordet är fortfarande inte är önskvärt.


Snygg partition med en bar i vardagsrummet

Traditionell stand i det inre av lägenheten är en ganska hög bänkskiva kompletterat Barney konsoler. Hela konstruktionen innefattar vidare avföring med bekväma fotstöd eller origin barnstolar. Dimensionerna av stången som används kommer i stor utsträckning att bero på höjden och bredden av rummet. I vardagsrummet anses vara den mest idealiska platsen att hitta en elegant funktionell bar. vardagsrum design, tillverkad med en bar distinkt bekvämligheten och funktionaliteten. Denna konstruktion kan fungera som ett matbord, bar hörn eller en plats för att träffa vänner, och livliga fester.

Barbord - en bra lösning för att separera vardagsrum och kökBarbord - en bra lösning för att separera vardagsrum och kök

Den bardisken har mycket mer fördelar jämfört med konventionella matbord, eftersom en sådan struktur:

 • Kompakt storlek;
 • Bakom disken, kan du ordna en hel del besökare;
 • Är särskilt enkel servering;
 • Det ger rummet en atmosfär av originalitet och en speciell atmosfär.

Med hjälp av denna möbel i det inre av modern vardagsrummet i ett privat hus eller lägenhet kan du göra verklighet av allt av de mest originella och vågade designbeslut.

För att göra de enskilda funktionella områden, kan du göra en bar med tabeller och ett separat kök ö med matplats. Denna möbel är visuellt separera köket från vardagsrummet, och kvinnan kommer att få mer utrymme att sätta sina kulinariska talanger. Bar, som tjänar till att äta plats - perfekt för dem som uppskattar elegant enkelhet och dynamik. ett sådant alternativ, perfekt för det inre av lägenheten eller huset av ett ungt par.


Vad är baren i vardagsrummet

Den enrummaren är den idealiska lösningen för att använda på plats uppdelning baren, eftersom det kommer att betona den sofistikerade och originalitet skapade interiör. Rummet kan göras helt av all dess stilistiska riktning och form av stängerna.

Lämplig och smälter harmoniskt med bar i rummet studiolägenheterLämplig och smälter harmoniskt med bar i rummet studiolägenheter

I synnerhet kan de vara: • Bar, som hjälper till att dela kök och vardagsrum;
 • Mottagning, utföra funktionen hos skiljeväggen;
 • En separat ö;
 • En två-level design.

En bar, som kan användas för att dela kök och vardagsrummet är en ganska funktionell möbel och används oftast under zonindelning. Stand-Island är perfekt för ett stort och rymligt vardagsrum, eftersom det ligger i mitten av rummet och ser ut som en separat en separat komplex. Bardisk, utför partitionsfunktionen är idealisk för små rum, eftersom det tar en hel del utrymme, men det ser mycket elegant och elegant.

Duplex strukturer skiljer sig i att de innehåller några toppar, som ligger ovanpå varandra. Detta kan vara ett bra alternativ för familjer med små barn.

Funktionell bar i vardagsrummet interiör

Modern bar i det inre av modern vardagsrummet ser bara bra, och används för att spara ytterligare utrymme. Interiören i ett modernt vardagsrum, hon ser bara perfekt, eftersom det bidrar till att understryka den sofistikerade inredningen.

Valet av material och stil design i baren är mycket varierandeValet av material och stil design i baren är mycket varierande

Barstand kan vara tillverkade av olika material, i synnerhet sådant som:

 • Konstgjord sten;
 • trä;
 • marmor;
 • glas;
 • Plast.

Stor efterfrågan på användningsområden material som heter Corian, eftersom det är mycket svårare än marmor, men i händelse av skada och repor mycket lätt att slipa. Detta material avger inte miljögifter, är mycket attraktivt utseende, men också tillräckligt flexibelt för att göra det möjligt att helt bänkskivan någon form.

Kör baren kan vara i någon stil perfekt, eftersom det beror på den allmänna stilistiska beslut rum. Men de mest intressanta och originella ser ut som en bar, som gjorts i en vindsvåning stil. Det passar perfekt, även i en liten storlek rum, kommer att gå perfekt med moderna köksmaskiner, liksom större bekvämlighet kan den placeras bredvid soffan.

Viktigt! När du installerar baren kommer att kräva installation av ytterligare ljuskällor, eftersom det är nödvändigt att skapa gynnsamma förhållanden i matlagning, matplats och vardagsrum.

Hur man väljer en bar skåp för vardagsrummet

När du väljer möbler för vardagsrummet, den sanna kännare av bra samling av drycker och dyrt vin trodde mer än en gång om sin lagringsplatsen. I detta fall skulle den idealiska lösningen vara en minibar skåp. Ett inslag i denna möbler är att det är möjligt att lagra uppsamlings drinkar i rätt temperatur och i enlighet med alla nödvändiga villkor.


Med bar kommer att se bra bar skåp av samma konstruktionMed bar kommer att se bra bar skåp av samma konstruktion

Bar skåp kan ha en helt annan stil, i synnerhet sådana som:

 • klassiska;
 • Art Deco;
 • High-tech;
 • Modern och andra.

Bar skåp i dess genomförande kan vara skrovet och byggt. På grund av den stora mångfalden av modellerna helt vem som helst kan plocka upp det alternativet, idealiskt för att honom för alla behov och passar i det inre vardagsrummet. Hull skåp kan betraktas som en separat del av möbler. Inbyggd bar skåp kan vara en tillsats av en större del av möbler, i synnerhet, såsom en garderob, en vägg, en hörnsoffa.

Praktisk byrå bar i vardagsrummet

Snygg och originell bröst-bar lounge med ökande efterfrågan för användningar varje år, eftersom det tillåter dig att skapa en unik en unik atmosfär i huset.


Bröst bar blivit alltmer populärt inslag av levandeBröst bar blivit alltmer populärt inslag av levande

Denna byrå kännetecknas av det faktum att det är utrustade med

 • Hållare för glasögon,
 • Celler lagringsflaskor;
 • Särskilda hyllor.

Tumba bar för förvaring av elit alkoholhaltiga drycker kan vara en amatör och professionell. Professionella byråer för lagring av alkoholhaltiga drycker utgör en särskild dekorera kylskåp. De hjälper till att lagra vin i särskilda villkor, eftersom det är nödvändigt att ge den nivå som krävs av fukt, temperatur, och för att förhindra ultravioletta strålar.

Amatör byrå bar har en särskild roll i det inre av vardagsrummet som ett dekorativt element. Skåpet har absolut inga särskilda villkor för att upprätthålla önskad temperatur och villkor för förvaring av alkoholhaltiga drycker.

Vardagsrum med en bar, en trädgård lusthus och steg (video)

Den regelbundna kök, vardagsrum, komplett med en bar, kommer att vara en sann dekoration perfekt i alla hem. Det är här som du kan förbereda intressanta rätter, att äta med din familj eller att organisera roliga fester med vänner.

Detaljer: barer i det inre av vardagsrummet i stället för skilje (foto exempel)

12 8 7 27 30 3 13 14 20 4

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 2 =

map