Modern vloer in de keuken: een combinatie van functionaliteit en schoonheid

12 October 2017Vloerbedekking in de keuken moet duurzaam, natuurlijk of kunstmatig materiaal slijtvast zijn, bestand zijn tegen maximumbelastingVloeren in de keuken moet gezond, natuurlijk of kunstmatig materiaal, slijtvast zijn, bestand zijn tegen een maximale nagruzkiKuhnya - een plaats in het appartement, dat is het meest blootgesteld aan veel negatieve factoren: vocht, spatwater en vet, krassen op het meubilair, vlekken van verschillende oorsprong en al. in het bijzonder wanneer deze verdieping lijdt. Maar op hetzelfde moment dat de keuken - dit is een van de favoriete plekken waar de hele familie komt bij elkaar voor het ontbijt of diner. Daarom is het belangrijk om niet alleen de uitvoerbaarheid van afwerkingsmaterialen van de ruimte, maar ook een mooi design. Bij het kiezen van een vloer in de keuken, moet je de juiste kleur, het juiste materiaal, het gebruik van composiet vloeren kiezen, evenals niet aan de plinten te vergeten.


In onze tijd, worden de vloeren in de keuken niet alleen gebruikt als een praktisch vlak, maar ook deel uitmaken van het ontwerp ruimte. Afhankelijk van de smaak van de eigenaren van het appartement, de keukenvloer, kunt u de achtergrond te maken naar andere delen van het interieur, zoals meubels, accessoires te isoleren, of markeren als een belangrijk design element.

Texturen en materialen

Tile - een milieuvriendelijk type vloer. Het heeft geen schadelijke stoffen, laat slijtvast, duurzaamTile - een milieuvriendelijk type vloer. Het heeft geen schadelijke stoffen, laat slijtvast, duurzaam

Wanneer u een keuken te maken kunt u een verscheidenheid aan materialen te gebruiken, rekening houden met de meest voorkomende:

 • linoleum - een van de meest populaire vloerbedekking. In onze tijd, dit materiaal produceerde een grote verscheidenheid van kleuren en patronen. Het kan hout, tegels, steen na te bootsen.
 • Tegel of tegels - de meest veelzijdige materiaal voor het afdekken van de keukenvloer. Als u van plan bent elke vorm van het ontwerp kunt u de juiste kleur, grootte of de structuur van de tegel te vinden.
 • hout - perfect voor de keukenvloer in een klassieke stijl. Dit materiaal is minder dan praktisch omdat bang voor water en vlekken, maar ziet er erg rijk en nobel.
 • laminaat - goedkoper en praktischer dan hout, zeer geschikt voor de "warme vloer". Het ontwerp kan worden gebruikt in plaats van de houten vloer, simuleert evenals verschillende soorten hout.
 • kurk - ideaal liefhebbers van alle natuurlijke en ecologische.

Wat moet de kleur van de vloeren in de keuken

Kleur in de keuken vloer moet niet alleen worden gekozen op basis van de smaak van de eigenaars, maar ook rekening houdend met een aantal andere factoren: grootte van de kamer, zonlicht vallen, kleur muren en meubels. Afhankelijk van de kleur van de vloer ruimte kan visueel ruimer, hoger of lager worden, hieronder.


Als gevolg van een aantal onbetwistbare voordelen, linoleum is ideaal als een vloerbedekking voor de keukenAls gevolg van een aantal onbetwistbare voordelen, linoleum is ideaal als een vloerbedekking voor de keuken

Denk aan de meest voorkomende kleuren:

 1. Keuken met donkere vloer. In kleine keukens, is het niet wenselijk om dergelijke kleuren, die leek te zijn de ruimte te comprimeren gebruiken. Hoewel, als het heel fijn is wel willen, is het noodzakelijk om deze verdieping te combineren met lichte muren, plafond en meubilair. Het ziet er heerlijk ruime keuken met donkere vloeren. De combinatie van het gemak van lichte muren en meubels en betrouwbaarheid donkere vloer brengt een zeker gevoel van vertrouwen en comfort. De speciale charme en elegantie van een keuken waar de vloer wenge kleuren. Wenge - de kleur van de boom die groeit in Zuid-Afrika, die doet denken aan donkere chocolade. Donkere tinten passen in de keuken verdieping, waar ramen bevinden zich in de richting van het zuiden, waar lange vallen zonlicht.
 2. Keuken met licht gekleurde vloeren. Deze kleuren zijn zeer geschikt voor kleine ruimtes, evenals de keuken met ramen op het noorden, waar er onvoldoende daglicht. Bijzonder populair is de keuken met witte vloer onlangs.
 3. Keuken met grijze vloer. Bij het interieur, vaak gebruikte zijn lichte toon. Grijs visueel versterkt de ruimte, dus het wordt vaak gebruikt in de keukens van kleine omvang. In tegenstelling tot de witte en lichtere kleuren is niet zozeer gezien stofje en vuil, zodat het praktischer.
 4. Gecombineerd kleur. Het is interessant om te kijken naar de keukenvloer, die verschillende kleuren tegelijk combineert. Mensen die bereid zijn om te experimenteren, kunt u de vloer in de keuken zwart-wit, of schaken met een combinatie van twee kleuren.Gecombineerd vloer in de keuken

Onlangs, zeer populair worden gecombineerd vloer in de keuken. Dit is een zeer interessant ontwerp oplossing voor de noodzaak om de keuken van bepaalde functionele gebieden of het ontwerp van de keuken studio toe te wijzen. Sectie kamers op de rol speelt niet alleen een esthetische functie, maar heeft ook belangrijke praktische betekenis.

Ter dekking van de vloer van het werkgebied worden gebruikt meer vaste materialen zijn niet bang voor vocht, hoge temperaturen, en uit de buurt van de vervuiling en voor de rest van de ruimte - het materiaal dat u wilt gebruiken in het interieur van de keuken, maar ze hebben lage bruikbaarheid voor dergelijke bedrijven.

Het ontwerp van de keukenvloer maakt gebruik van een interessante combinatie van opties:

 • Cork - boom;
 • Cork - laminaat;
 • Tegel of tegels - boom;
 • Tegel of tegels - laminaat.

Plint de keuken op de vloer: het invullen van integriteit

Plint zal niet alleen geven de ruimte een afgewerkte look, maar verbergt ook de technische kloof tussen de vloer en de muurPlint zal niet alleen geven de ruimte een afgewerkte look, maar verbergt ook de technische kloof tussen de vloer en de muur

Dus, heeft al een modern verdieping, maar het ontwerp van de keuken zal niet compleet zijn zonder plinten zijn.

Zelfs de meest verfijnde en prachtige interieur zal niet kijken naar de aanwezigheid van onesthetische scheuren tussen de muur en de vloer. Bovendien, de vormstukken en voert praktische functie - verbetert warmte-isolatie en geluidsisolatie van de ruimte.

Hoe om materiaal te kiezen

Plint de keuken op de vloer, kunt u kiezen uit een van de materialen:

 • houten - minder praktisch, omdat ze bang zijn voor vocht en vuil, ze worden aanbevolen in een niet-keuken, kleur en textuur moet overeenkomen met de vloer materiaal te worden geïnstalleerd;
 • gelamineerde, meer praktische vergelijking met hout, is het gemakkelijk gereinigd van vuil, maar ook angst van vocht;
 • polyurethaan - is uitstekend geschikt voor moderne vloeren in de keuken, ze plastic, worden gebruikt om voorwerpen met ongelijke lijnen, afgestemd op elk designlijst, omdat ze in verschillende kleuren kunnen worden geverfd, bestand tegen vocht, hoge temperaturen en verontreiniging;
 • plastic - zijn ook goed geschikt voor de keuken en overdragen vocht en eenvoudig ontdaan van vuil nadeel is hun breekbaarheid, maar dit wordt gecompenseerd door de lage kosten en eenvoudige installatie.

vormgeving van de vloer in de keuken (video)


Als gevolg daarvan kunnen we concluderen dat de moderne vloer in de keuken als een betrouwbare en duurzame basis zouden moeten dienen en tegelijkertijd een belangrijk onderdeel van het interieur. Bij het kiezen van een eigentijdse vloer in de keuken, in gedachten te houden alle in dit artikel genoemde factoren, en comfortabel en tegelijkertijd elegant, zal de keuken uw trots zijn.

Modern vloer in de keuken (foto)

0-Remont-pola-na-kuxne 1 003a6df359286 000004 004fd1a3d690ac8eff76850d4c240d68 6 000013 157 57 203

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 1

map