Modern vägg i hallen: många idéer och bilder 30

Modern vägg i hallen: många idéer och bilder 30

12 October 2017Den moderna designen av väggarna i rummet kommer att bidra till att skapa en atmosfär av harmoni och komfortDen moderna designen av väggarna i rummet kommer att bidra till att skapa en atmosfär av harmoni och uyutaSegodnya många letar efter ett foto av moderna väggar i rummet för att göra en radikal förändring i den vanliga inre omvandlingen. Att göra en levande är inte längre förbehållet fans av den klassiska designtrender. Borta är de dagar då det mesta av utrymmet tilldelades en massiv garderob, som inrymmer husgeråd, böcker och en mängd olika familje rariteter. Idag blev på modet praktiska och tilltalande utseende.


Har moderna väggar för hall

En avvikelse från de etablerade kanoner - så det är möjligt att karakterisera majoriteten av designbeslut. Öppna hyllor med oregelbunden geometri, ett överflöd av glasytor, funktionell omvandling - bara några av de egenskaper hos moderna väggar för rum. En annan funktion - den modulära karaktären av möblerna. Om du tidigare använt hela massiv struktur, nu blev det på modet möjlighet till fri omvandling.

I praktiken innebär detta att varje del av hemmet, dessa kuber i konstruktören, är det lätt att flytta till önskad position.

Moderna väggen i rummet är olika multipla mekanismer för omvandling och överflöd av glasytorModerna väggen i rummet är olika multipla mekanismer för omvandling och överflöd av glasytor

Dessutom har modern vägg följande egenskaper:

 • Stort urval av färger och texturer,
 • Överflödet av öppna hyllor för förvaring av småsaker;
 • Multipel mekanism för transformation;
 • Användningen av syntetiska material, är hållbara;
 • Överflödet av glasytor, vilket ger en känsla av lätthet.

Komponenter i modulkonstruktion

Som jag nämnde tidigare, numera föredrog möbler, gör det möjligt att samla in i valfri ordning. Det är inte förlora sin relevans i utformningen stora och inte mycket levande. Med möjligheten att flytta beståndsdelar i rymden kan du ändra tiden för den vanliga landskapet i tiden. Du behöver inte en fullskalig renovering.


När du köper en vägg är det nödvändigt att visa den nödvändiga vaksamhet i sådana fall. Först måste du undersöka dina ögon färdiga modeller. Hur fritt öppna dörren? Vad är strukturen på ytan? Eller lätt att repa eller lämna en märkbar fläck på ytan? Den pedantisk undersökning kommer att göras, desto mindre problem uppstår i lägenheten under den omedelbara operationen.

Modulär konstruktion består vanligen av ett skåp skåp, skåp och hyllor för förvaringModulär konstruktion består vanligen av ett skåp skåp, skåp och hyllor för förvaring

Oavsett tillverkare och antalet funktionella skillnader i sammansättningen av någon vägg i rummet består av följande moment: 1. Ställ för förvaring av utrustning kan kompletteras med en nisch för datorbord;
 2. Ett stort antal souvenirer, tidningar och böcker placeras på öppna hyllor;
 3. Öppna eller glasade skåp - gör det möjligt att sätta i rummet husgeråd och prydnads småsaker;
 4. Nattduksbordet för att placera plasma-TV eller stereo;
 5. Rymlig garderob - kommer med skjutdörrar eller gångjärnsdörrar. Det första alternativet är optimal för små rum där varje centimeter av sin vikt i guld. Om vi ​​talar om den funktionellt syfte, är de fall delas in i linne och garderober.

Skapa ett inre rum i modern stil: uppmärksamhet på detaljer

Rationell användning av det tillgängliga utrymmet - nyckeln till en bekväm och funktionell interiör. Det händer att det i vissa situationer det blir svårt eller omöjligt att markera ut en separat skåp eller en vägg i sin helhet. I denna situation är designers uppmanas att granska utseendet av den tidigare planerade bygget. Det hjälper i modul naturen hos konstruktionen.

Skapa ett inre rum i en modern stil kan hjälpa modulära karaktär mönsterSkapa ett inre rum i en modern stil kan hjälpa modulära karaktär mönster

Nyckeln till lösningen av den rumsliga problem är den korrekta placeringen av varje modul beroende på utformningen och golvyta:

 • U-form - som lämpar sig för långsträckta och smala vardagsrum;
 • L-formad perfekt i fall när rummet flera fönster, eller det är ett, men det tar ett stort område;
 • T-form - passar till hallen, där minimalism råder.

Den moderna designen av hallen i lägenheten: mjuka övergångar

Oavsett vilken stil som väljs för rummet, och är inte beroende av storleken på rummet, måste varje element lämnas samtidigt i början av nästa och logisk slutförandet av den tidigare. Detta kan åstadkommas på flera sätt. Det enklaste - att placera skåpen så att de gradvis minskade när den närmar sig fönstret. Det är värt att nämna att en liknande inredning är lämpligt endast i ett smalt rektangulärt rum.

Om utrymmet i rummet är tillräcklig (mer än 18 sq. M) för harmonisering av övergången från ett element till ett annat färg rekommenderas lösningar. Vi talar om små dekorativa över, färg tapeter, belysning och så vidare.

I den moderna interiören värderas mjuka övergångar, det vill säga bör väggmoduler gradvis minska närmare fönstretI den moderna interiören värderas mjuka övergångar, det vill säga bör väggmoduler gradvis minska närmare fönstret

Till exempel, ju närmare modulerna är anordnade att fönstret, desto mindre artificiellt ljus de behöver. Annars möblerna är bokstavligen "drunknade" i flödet av naturligt ljus som kommer från fönstret.

En erfaren designer samtida uppmärksamma flera viktiga faktorer:


 • Beige och sand - 2 av de vanligaste färgerna, vilket gör jinx övergångar och ojämna linjer;
 • Det rekommenderas inte att sätta modulelement i närheten av den massiva gardiner, mot vilken vägg kommer att förloras;
 • Det är nödvändigt att överge den flerfärgade möbler eller liknande, där det finns också kontrasterande fläckar, eller en separat hylla eller låda ständigt uppenbar.

Varianter av modern vägg i hallen (video)

Samtida väggkännetecknas av tilltalande utseende, funktion och total frihet i valet av monteringsmetoden. Även när fel som gjorts i mätningsrummet, modulelementen kan vara anordnade på något sätt. Som ett resultat, behöver inte snärja en dyr reparation. Det viktigaste - du behöver för att korrekt ordna ljus och färg accenter.

Utformningen av modern vägg i rummet (foton i inredningen)

5-36 1-31 9-31 7 355 67 1001270418Belavezha 84c20de5412a5ee3b6069fb652ddc52b 81 19054big

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 + = 45

map