Modern tapeter, tavlor på väggen: en master class med sina egna händer

Modern tapeter, tavlor på väggen: en master class med sina egna händer

12 October 2017Målningen, gjord av tapeter, kommer väggarna gör det möjligt att dra en färgglad livsrum, kommer att vara ett original inredningMålningen, gjord av tapeter, kommer väggarna gör det möjligt att dra en färgglad livsrum, kommer att vara original dekoration intereraNe sällsynta dekorativa material används som dekorativa element för att ge ett rum personlighet, charm, elegans. Därför är frågan om hur man skapar en bakgrundsbild med sina egna händer, är det intressant att moderna mästare, och bara människor som vill experimentera i det inre. Omedelbart det bör noteras att allt arbete på egen hand är inte serie, för att skapa en unik konstverk.


Bakgrundsbilder - målningar av tapeter i det inre

Tapeter är den mest lämpliga för att skapa en sådan del av dekoration som tapetmönster, som i naturen från början är färdiga målningen. Men detta segment kräver kvalitativa förbättringar, förändringar, eftersom det inte är unik. Ofta användare designkonst rekommenderar användning tapeter som bakgrund, som kommer att ligga andra detaljer. Alla ytterligare objekt kan göras från rester kvar från renoveringen av tapeter. Är perfekta rester av efterbehandling material med andra ritningar eller mönster som kan skapas genom att kombinera de mest ovanliga formade föremål. Bakgrunds kan också användas vid tillverkning av små målningar.

Gör så här:

 1. Klipp en bit tapet.
 2. Gör kant av annat material.
 3. Skapa en intressant ram.

är bäst lämpad för tillverkning av tapetmönster med geometriska mönster eller intrikata blommönsterär bäst lämpad för tillverkning av tapetmönster med geometriska mönster eller intrikata blommönster

Ett sådant mönster foto tapeter ser bra ut och kan dekorera insidan av någon stilistisk riktning.


Material med ett mönster: en bild av resterna av tapeten med dina egna händer

Nästan alla de fördelar som ger rekommendationer om hur man gör en tapetmönster med sina händer rekommenderas att använda materialet på vilket ett flertal mönster, ritningar, bilder, prydnadsföremål och olika element. Det faktum att alla dessa objekt måste skäras för att använda som en arbetsenhet med skapandet av sin ovanliga mönster. Av dem kommer att utveckla den avslutande ritning. En lika viktig steg är valet av rätt grunden för den framtida bilden, som kommer att fungera som en bakgrund.

Det är viktigt att bakgrunden är perfekt i kombination med snidade detaljer. I samband med detta är designers inte rekommenderas att använda tapeter i en färg.

Experter rekommenderar användning av resterna av tapeter klipp eller köpa i butiken återstår av materialet. Också erbjuda mästare innan du börjar samla sitt konstverk, för att göra en ritning, en liten plan enligt vilken helt enkelt kommer att lägga den färdiga bilden. Detta kommer att bidra till att undvika misstag.

För att säkra elementen på väggen, använd universell lim PVAFör att säkra elementen på väggen, använd universell lim PVAOm poster skapas direkt på väggen, mönstret appliceras på dess yta och först därefter gradvis samlar in.

Steg för steg guide

Gör en wallpaper-bild och alla kan, det finns inget komplicerat, viktigt att inte skynda och styras av reglerna för designers:

 1. En fast inslag på väggen bättre med lim PVA eller liknande lim. Detta bindemedel mest tillförlitligt fixera elementen på väggen.
 2. Om rummet är planerad att placera flera bilder gjorda med sina egna händer, bör försiktighet iakttas så att de kombineras med varandra eller bakgrunden eller ämne.
 3. För att placera en bild bättre framför rummet. Objektet måste vara i vanlig vy.

Med hänsyn till råd från befälhavare kan göra rummet ljusare och mer intressant. Särskilda färdigheter för att arbeta krävs inte, men för att skapa en fantastisk, fantastisk tomt kommer att bli svårt utan fantasi och fantasi.

Modern modul bild med sina egna händer från tapeten

Modul målningar - är inte en innovation i vår tid. Populariteten av detta fenomen på 60-talet., När det var på modet minimalistisk stil riktning. Denna metod för dekoration återupplivades igen i våra dagar, på den tiden då med hjälp av en liten mängd möbler, och fokus ligger på en särskilt levande element i utformningen av rummet. Vad är en modulär mönster? Denna målning är uppdelad i flera segment, moduler, men bevarar en handling.

Skapa en ursprunglig bild av tapeter, måste du ta hänsyn till den övergripande stilen på inredningen, belysning, storleken på rummetSkapa en ursprunglig bild av tapeter, måste du ta hänsyn till den övergripande stilen på inredningen, belysning, storleken på rummet

En bild är uppdelad i delar, där varje element är placerade på samma avstånd från varandra, för att uttrycka det enkelt.

Modulerna kan också ha samma och olika storlekar. En modulär bild av dig själv är inte så svårt. Detta är vanligtvis används tapeter eller reproduktion av färdiga målningar. Du kan ta en bild, skriv ut så och tillämpa i sitt arbete.

arbetsmoment

Arbetet genomförs i etapper, i enlighet med följande instruktioner:


 1. Beroende på mönstret väljer grunden för filmen.
 2. Med hjälp av bygg häftapparat behöva dra på en bår.
 3. Klistra utskrift möjlig på plan yta av skummet.
 4. Objekt måste vara lätt och ha en tjocklek av högst 1,5 cm.
 5. Målning bör delas upp i segment.
 6. De enskilda delar av en bild bör klistras på basen.
 7. Ordna elementen på väggen på ett litet avstånd från varandra, för att observera likformighet av huvudbilden.

Plats schema modulära tavlor på väggenPlats schema modulära tavlor på väggen

Modulära målningar har en funktion. Varje segment bör ha en viss marginal som överlappar ritning. Det är därför nödvändigt att ha inte bara en tryckt ark, och den totala väven uppdelad i individuella element som en marginal. gör helt enkelt det modulära mönstret av de individuella tygstycken sträckta över en ram. Det ser elegant och intressanta designers rekommenderar nybörjare att börja med en enklare version.

Den modulära mönster av tapeter på väggarna med sina egna händer: Avvikelser

Modulär tapet-mönster - en hela kompositionen, uppdelad i segment.

Det finns flera varianter på utformningen av den här typen av bilder, och de är följande:


 1. Kan omfatta flera målningar till oändlighet.
 2. Delar kan vara vilken storlek som helst.
 3. Positioneringselement kan vara slumpmässigt eller i en nivå.

Spektakulära bilder av flytande tapeter ser mycket originell och alltid fånga uppmärksamheten hos hushåll och gästerSpektakulära bilder av flytande tapeter ser mycket originell och alltid fånga uppmärksamheten hos hushåll och gäster

Denna spektakulära detalj i interiören, som pryder rummet kan vara ett stort fokus i rummet.

Snygga bilder av flytande tapeter med dina egna händer

Idag, ett stort antal dekorativa material som används för reparation och inredning av lokalerna. Flytande tapet är allt större popularitet.

Funktioner av denna typ av material är som följer:

 • När de anbringas på lederna i väggen bildas inte;
 • Det är möjligt att anpassa väggarna;
 • Material eco ger god ljudisolering;
 • Tapeter kan återanvändas för att bära och att de inte förlorar sina egenskaper.

Dekorera väggar flytande tapeter (video)

På grund av den flytande tapeter, kan du skapa bilder, hela konstverket. Denna tidskrävande process, men för att klara det och alla kan. När du skapar ett mästerverk är det nödvändigt att förbereda väggen, sätta på ytan av mönstret eller bild, för att lösa upp tapeter och börja skapa med hjälp av en spatel 2 mm. Varje del måste torka sig.

Bilder av tapeter (foton)

0175167961f87dorig 2cb54ec9d1bd709f6bd59b4f5b49d9ce 3e39512414cfb33f5039383de6305687 7b6f15c54838a93cd4ba944487bb5437 9e8b2b5a 35-21 165 411 116 136021379517828326

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 5 =

map