Modern tapet för målning i taket: reglerna för limning

Modern tapet för målning i taket: reglerna för limning

12 October 2017Bakgrund för målning på taket är bra att när som helst den tråkiga färgen kan uppgraderas utan större svårighetBakgrund för målning på taket är bra att när som helst den tråkiga färgen kan uppdateras utan trudnosteyOchen ofta basen av takmaterialet, ges företräde just tapeter. På grund av sin struktur kan uppnå det önskade texturerat mönster. Endast applicera tapeter på taket - att göra halva arbetet och kalla dem, kan du sluta med en vacker och intressant tillskott till det inre. En sådan yta kommer att bli mycket lång, eftersom det är nödvändigt, kan taket vara pigg och djärvt ändra färg med minsta finansiella kostnader och värdefull tid.


Bakgrund för taket för målning: typer och egenskaper

Inte alla av tapeten, kan taket tapeter användas för målning. En sådan speciell tapet måste uppfylla vissa krav och har vissa egenskaper.

Bakgrund för taket för målning bör vara:

 • hållbara;
 • Med djupa präglade mönster;
 • vattenbeständig;
 • UV-beständighet;
 • Avsedd för upprepad ommålning.

Övermålningsbar tapeter gjorde inte bara vitt, eller åtminstone - med en ljusblå, de har en blek färg i flera varianterÖvermålningsbar tapeter gjorde inte bara vitt, eller åtminstone - med en ljusblå, de har en blek färg i flera varianter

Präglat mönster är mycket tydlig och djup. För framställning av tapetmaterial är uppdelade i typerna.


Typer av tapeter undermålning

 • Paper. Klistra tak tapeter papper gör i själva verket inte skiljer sig från det vanliga sättet att limning har för oss. Metered rand tapet smort med ett speciellt lim, viks flera gånger under 10 minuter och appliceras på ytan. Papperstapet vanligare, relativt tunn och därför relativt billig.
 • Glasfiber. Sådan vägg är gjord av glasfibrer. Garnerna över ovanpå baspappret. Resultatet är en dekorativ material med en vacker prydnad. Glasfiber är mycket stark, till skillnad från andra arter, ta hand om dem mycket lätt. Limma dem till taket i källaren. Den enda nackdelen är den höga kostnaden för materialet och det faktum att det i framtiden, de är mycket svåra att ta bort från ytan.
 • Fleece. Denna typ av tapeter, överväga en separat ämne nedan.

För tillverkning av dessa typer av tapeter som används ett annat material, de är alla helt annorlunda. Det enda som förenar dem - utnämningen.

Måla tapeten bör endast efter den sista torkande lim, och ännu bättre att vänta på tre - fyra dagarMåla tapeten bör endast efter den sista torkande lim, och ännu bättre att vänta på tre - fyra dagar

Göra sådana rullar med olika bredd - av 0,53; 0,75 och 1,06 meter. Deras längd av 17 och 25 meter. Mindre vanligt är rullar av 100 meter och mer, är dessa tapeter som används för kontor och industribyggnader. Varje sådan utföringsform är bekvämt, baserat på egenskaperna hos taket storlek. En större yta är bättre att välja en bred tapet, det är lättare, mer ekonomisk och snabbare än limning.Non-woven tapet för målning i taket: ja eller nej

Non-woven underlag är gjort av fasta extruderade fibersegment. Färdig väv täckt skum vinyl med hjälp av en stencil. Resultatet är en non-woven tapet med en slät bas och ett reliefmönster.

Fördelar med non-woven tapet för målning:

 • Under fastnar inte crumple och inte sträckt.
 • Jämna kanter.
 • Göm sprickor i taket och inte tillåta dem att fortsätta att avvika.
 • Inte avta.
 • Mycket tät och stark.

Trots de många fördelarna med non-woven tapet, är det viktigt att veta att deras yta är ganska mjuk och lätt plockar till och med en nagel. Därför efter torkning, hela taket bör inte fördröja målningen. Färgskiktet är vidare hållbart och skyddande skikt.

När du klistrar in taket Non-woven tapet för målning, är det viktigt att vara exakt på platser av anslutningarNär du klistrar in taket Non-woven tapet för målning, är det viktigt att vara exakt på platser av anslutningar

Non-woven tapetklister är lätt. Limma jämnt täckt yta bara, inte duk. Efterföljande remsor tillämpas strikt i leden. Platta tapeten från mitten till kanterna med en gummivals eller gummispackel. Remsan av önskad längd kan doseras och förberedas i förväg, eller klipp direkt i processen för limning. I det här fallet behöver du en assistent.

Etikettbindemedlet från lederna är det lämpligt att ta bort omedelbart med en svamp eller spatel.

Det präglade mönstret på tapeten tillverkare nonwoven tillämpas så att det finns mindre avfall. Tack vare denna nyans kämpar för målning har utmärkta recensioner från konsumenter.

Kan jag hänga tapeter i den vattenbaserade färgen på taket

Tapetklister på latexfärg på taket är möjligt, med förbehåll för vissa stunder.


Först måste du:

 • Se till att det är "vodoemulsionkoy" täckt tak. Det räcker med att ta bort ett litet skikt med en spatel finish. Om det här avsnittet tas bort tillsammans med filler, eller bara faller isär i sina händer, sedan med absolut säkerhet - är "vodoemulsionku". Men detta betyder inte att när det är nödvändigt att starta tapetsering.
 • Se till att färgen är idealiskt appliceras på taket.
 • Tvivelaktiga webbplatser hantera stora sandpapper. På detta sätt, avlägsnas den ackumulerade dammet i sprickor, och de mest "svaga" platser på ytan.
 • Väl primas tak.

För att undvika de olika svårigheter under tapetsering i förväg med en dammsugare eller borste rengör hela taket från dammFör att undvika de olika svårigheter under tapetsering i förväg med en dammsugare eller borste rengör hela taket från damm

Naturligtvis, för att få perfekt och rena ytor, kommer rationella bort latexfärg från taket helt till marken. Detta kan göras genom att använda varmt vatten och en trasa.

I färd med att tvätta ändras ofta vattnet på en ren trasa och skölj noga.

Beslutat om denna process, observera, det tar en hel del tid. Processen att torka taket och ta några dagar, så ha tålamod!


Hur ansöker tapeter på taket för att måla med händerna

Lim målningsbar tapet är lätt. Det viktigaste är att förbereda den perfekta taket för denna process. Efter avlägsnande av det tidigare skiktet på ytan, oregelbundenheter strippa, damm och skräp, plugg sprickor fyllmedel kan säkert fortsätta till det sista steget i beredningen - priming. Kompositioner för priming ett flertal ytor, bör företräde ges till de som eliminera uppkomsten av svamp och mögel. Applicera primer i taket för att vara med en rulle eller pensel i flera lager. Varje skikt appliceras endast efter föregående torkning!

Efter allt det förberedande arbetet ytan, kan du börja med att tapeten.

Du behöver:

 • saxar,
 • penna;
 • Tapetklister;
 • Vals eller gummispackel att jämna tapeten;
 • mätare;
 • Överflödig "par händer".

Var uppmärksam på luftbubblor under duk, nivå remsa tapeter så snart som möjligt, i tid för att bli av med demVar uppmärksam på luftbubblor under duk, nivå remsa tapeter så snart som möjligt, i tid för att bli av med dem

Den första remsan är limmad, som regel från fönstret, och nästa appliceras nästa (butt). Detta görs i syfte om plötsligt du är ny i denna process och överliggande nästa band att få lite "överlappning" - det var visuellt omärklig.

Som tapetklister för målning i taket (video)

Övermålningsbar tapeter - en mycket intressant och enkel dekoration material för taket. Sådant material har många fördelar och har ett relativt lågt pris. Utan att ändra grunden för taket, var det möjligt att ge honom ett nytt "liv" och med hjälp av olika färgscheman för att ändra utformningen av rummet. Det är dessa tapeter kan skryta ett stort urval av mönster för alla smaker. Viktigast är kanske är skillnaden mellan dem så att lim tapet fullt möjligt på egen hand, utan hjälp av experter, som kommer att spara din budget!

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 + = 86

map