Modern tak foder: bilden i det inre

Modern tak foder: bilden i det inre

12 October 2017Efterbehandling taket paneler - är det både en stor, praktisk och kostnadseffektiv lösning för alla rumEfterbehandling taket paneler - är både en stor, praktisk och kostnadseffektiv lösning för alla pomescheniyaVarianty konstruktion tak i lägenheten i dag, lyckligtvis, inte tvingas att rusa mellan ett par olika sätt. Det finns många fler, och en av dem - foder. Svar om det ganska positivt, men naturligtvis viktigt ögonblick, var och från vem du förvärvat reglar. Finish erhålls endast genom att köpa certifierade produkter.


Processen för efterbehandling taket foder

Gör taket och kan vara sig själv, genom att följa teknik och bra material kommer att lyckas.

Processen ser ut så här:

 • Förbered taket, ta bort den gamla beläggningen, som bör grundas vid behov;
 • Sedan behöver du för att montera ramen (svarvning - den andra namnet på ramen), och är fäst vid den panel, här tillbringar ledningar gren för att ställa in belysning,
 • Vidare själv är monterad väggpaneler, är fixturer placerad;
 • Monterad sockel, om nödvändigt, den lackerade ytan.

Gjuten vypuskaetsyav en lång och breda paneler som är monterade fog i en led, varigenom tillräcklig säkerhet och estetisk beläggningGjuten vypuskaetsyav en lång och breda paneler som är monterade fog i en led, varigenom tillräcklig säkerhet och estetisk beläggning

Mycket trevligt att titta tak är trähus. Men i dag finns det också metallväggpaneler, aluminium, plast. Foder Men ingen olycka anses vara en av de mest attraktiva material. Detta är en klassisk design, med naturliga material, färger och stilar.


Om du tränar ekostilya eller på landsbygden smak i inredningen, ska du inte välja en två-nivå tak, inte bara vitkalkade med krita tak, och inte dyra dekoration (t.ex. sömlös foder - undertak), nämligen foder.

Metall paneler i taket (skenor)

Detta är ett bra alternativ för rum med hög luftfuktighet. Det rostar inte, är lätt att ta hand om ställningar, som täcker en ganska tålig.

Det är anmärkningsvärt att färgen på metall fodret kan vara vad som helst - det behöver inte det för att måla, färger av färdiga skenor rika.På så sätt inte bara att anpassa taket, täck den med original inredning, men också för att ändra designen utrymme.

Monteringsmetallfoder

 • Bestäm längden. Vymerte avståndet mellan väggarna, detta avstånd från subtrahera en halv centimeter. Detta kommer att vara längden av fodret. Det måste skäras med speciella sax för metall.
 • Börjar installera metalliska foder, kan den placeras på endera sidan. Om rack är för bred och i vissa fall inte passar, kan det skäras.
 • När du installerar foder pressas mot stringers för att göra det ett bättre grepp;
 • Mellan skenorna, lederna finns luckor, de stängde speciella flikar.

Lister lättast att skära ut speciella sax för metallLister lättast att skära ut speciella sax för metall

Naturligtvis, glöm inte att hålla ljuset, och kan anslutas LED och spotlights.

Uppdaterat takmålning av foder

Du kan foder och färgning. En gång i tiden var det på modet att använda aktiva vit färg i det inre, och målning kokas ner till detta. Idag är det inte bara måla i de mest oväntade färger och nyanser, men även göra bilden på britsen. Det är dock närmare handmålade och fann ändå så ofta.

Målning foder används antiseptika (för omslag och glasrutor), akryl- och oljefärger, alkydfärger, Akryl akvalaki.

Instruktioner steg för steg:

 • Rengöring av ytan av den tidigare kompositionen, damm och smuts. Gör inte detta, är det nödvändigt att fylla de första stötar - bara måla exfolierar, och alla kommer att behöva göra igen. Glöm inte att avfetta, att måla en god sammanhållning med ytan.
 • Sand ytan - passar den vanliga pimpsten;
 • Applicera en antiseptisk-primer, det kommer att göra beläggningen mer hållbara;
 • Och slutligen, målningen foder - det omfattar en färg eller klar antiseptisk. den minsta tjockleken hos skiktet, använda en borste eller roller, åtminstone - gun.

Före målning vånings poleras med sandpapperFöre målning vånings poleras med sandpapper

Färgen skall vara så beräknas att sätta tre lager. Först ett tunt skikt av torr, sedan den andra tunna skiktet. Och det kommer att ses på omständigheterna, om det tredje ytskikt behövs.

Headliner för rådgivning clapboard

När produkterna är sorterade, är läkt delas in i olika typer, mer exakt - sorten. Denna typ av "Extra" A, B och C. De sista tre sorter för efterbehandling taket inte är lämplig - ett tak dekorerad med dem kommer inte att uppfylla de estetiska kraven.


Du tar bara klass "Extra" - det finns vald styrelse i perfekt kvalitet.

För efterbehandling tak kan använda följande metoder:

 • På taket på verandan, vinden, ser sovrummet intressanta styling brädor med en liten lucka. Men det behöver inte ta de normala reglar och läkt.
 • Du kan också använda färgad olja för impregnering av trä - de foder styrelsen, skydda den från fukt, ge önskad nyans, men lättnaden inte dölja.
 • Vi kan ta konventionell olje- eller vattenemulsionsfärg, tak och omvandlas.

En sådan enkel åtgärd som foder färgning säkerställa lång livslängd av träEn sådan enkel åtgärd som foder färgning säkerställa lång livslängd av trä

Men att förändra den övergripande utformningen av taket och kan bero på de extra inner tekniker, till exempel, dekorera taket i speciella balkar.

Hur man målar skogen för foder och om

Masters vet hur man själv tonas trä. Torra formuleringar eller fläcken späddes med vatten, och koncentrationen av kompositionen av träet bringas till den önskade stigningen.


För toning ljust trä, kan du använda:

 • valnötsskal - att erhålla ett mörkbrunt ton;
 • lök skal - till ljusbrun färg;
 • äpple bark - till brun ton;
 • Omogna frukter havtorn - för gul;
 • skjuter poppel - till orange nyanser;
 • willow bark - choklad nyans.

Bra, mörkt trä tonad koppar och zink lösning, sulfat, mangan, ammoniak. Erhållen som ett resultat av nyanser som inte kommer att tillåta kemiska färgämnen.

Efterbehandling taket paneler (video)

Metall spegel väggpaneler, plast Foder och ganska relevant, och kan använda dem i vardagsrummet och på kontoret och i utsmyckningen av verandan.

Ett bra val och hög finish!

Design taket i fodret i det inre (foto)

1db2a65bb669dc66fbad0e3a1cb1cbcc 1275 22r 1920x1080resizeportfolio6174701353191722 10247 305846759 5589801 13552931255998627798b7dbfe86cfb ce70a53a5f557f5696e85d558be864b6 1299873465

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 8 = 2

map