Modern tak dekoration: alternativ

Modern tak dekoration: alternativ

12 October 2017Ovanligt tak kommer att göra en vacker och bekväma rum, mycket enkel, ger interiören zestOvanligt tak kommer att göra en vacker och bekväma rum, mycket enkel, ger interiören izyuminkuModnaya lägenheten - det är inte zhilobekt lokstall tidning om interiör nyheter. Det kan vara enkelt, inte så länge sedan i det nya huset, men ovanligt, bekväma och vackra. kan komma överens i denna lägenhet med en filosofisk princip "Gen. bestämmer medvetandet." Och om du vill, och den ursprungliga idén, och efterarbete så bra som möjligt betonade din "I", din smak och syn på världen, håll tanken att det inte finns några småsaker. Och taket, det bara ändras inte.


Budget alternativet efterbehandling taket

Om den senaste tekniken kräver betydande investeringar, och du befinner dig kan ta upp idéer, beprövade. Och vem sa att den ursprungliga takytan - det är verkligen dyrt?

takmålning - en av de mest populära och kostnadseffektiva sätt att trimmatakmålning - en av de mest populära och kostnadseffektiva sätt att trimma

Det verkar som det billigaste man kan göra med händerna, är det att rentvå taket. Men för det första, bortförklaring - det är bara en del av efterarbete. Det är oftast föregås av spackel, gips och priming. Och det är också avfall. För det andra problemet inom några år "än att dekorera taket," kommer att stiga igen framför dig, som släta extremt kortlivad.

Vilka är alternativen för billig efterbehandling föredra:


 • Målning. Kostnaden är billigt, men det nya taket skulle kräva en reparation snart. Och som du kan spela, det är färgnyanser. Se till att färgen på taket som inte resonans med färgen på väggarna.
 • Bakgrund. Ta tapet textur, hållbara och vackra, önskvärt - för målning. Och då kan du fräscha dem med en ny färg varje år.
 • Taket i plastplattor. Inte den mest fashionabla alternativet - att dekorera taket av plast torg, men i vissa områden det kommer att se mycket lämpligt.
 • Flytande tapeter. I stort, är det klart taket av samma papper, endast en del av de andra komponenterna. Dessa tapeter kan göras personligen. Endast interiören är möjligt med sådana material, men fördelarna har många. Detta är det ursprungliga taket, och mikroporösa, är att andas systemet.

Det viktigaste som du behöver efterbehandling - släta ytan.

Flytande tapet för efterbehandling taket

Bland andra typer av ytbehandlingar kan identifieras exakt innertak flytande tapeter. Denna process är mer kreativa än andra. Och om du arbetar med färdiga material, är uppgiften förenklas.

flytande tapeter beläggning gör taket är inte bara estetiskt tilltalande, men ocksåflytande tapeter beläggning gör taket är inte bara estetiskt tilltalande, men också "andning".Allt som du gör efter utjämning ytan är det köper du gillade blandningen och sedan den verkliga magin börjar.

Hur man arbetar med flytande tapeter:

 • Skaka ett par gånger med en blandning av paket är det viktigt - annars på arbetsytan kan bilda klumpar.
 • Rör tapet kan och en hink, och i bäckenet och i badet. För att lösa ett paket måste vosmilitrovaya kapacitet.
 • Använd rent vatten inte är högre än 30 grader. I själva verket är vattentemperaturen inte påverkar inte någonting, bara arbete blir det lättare.
 • Fyll behållaren innehållet i förpackningen. Pour till 5 liter vatten.
 • Rör blandning av långa armar, medan hon inte kommer att likna tjock grädde.
 • Om lösningen bildades klumpar, omedelbart ta bort dem.
 • En halvtimme en lösning som behövs för att brygga.
 • Dekorativa tillsatser, om några, hälls i början av blandning.

När mot taket är nödvändigt att noggrant övervaka konsistensen av blandningen: det bör inte vara för tjock eller flytandeNär mot taket är nödvändigt att noggrant övervaka konsistensen av blandningen: det bör inte vara för tjock eller flytande

Blandningen ska varken vara flytande eller tjock - vätska rinner ner från taket, och är problematiskt att tillämpa tjock.

Avsluta täcker taket av PVC

Detta hänvisar till spänning, filmbanan. Stretch tak - det är inte ens moderna typer av reparationer, och klassiskt. Duken är sträckt på överlappningsområdet, dölja alla brister i ruffen taket.

Några arbetssteg: mätning, och att förbereda ett rum med en värmepistol för att dra nätet. Allt om allt - inte mer än 3-4 timmar.

Utforma ett tak specialister eftersom borde berätta om den planerade täckningen till all kommunikation togs bort på rätt sätt. Dessutom är de berätta hur man skyddar taket i varje enskilt fall av duk reflow belysningsanordning.

Efterbehandling av PVC (video)


Vacker yta tak textilier

Vanligtvis tyg trim ytan av väggarna, men taket är inte heller nytt i den här frågan.

När det gäller valet av tyg, det finns lämpliga:

 • bomull;
 • len;
 • silke;
 • Tapeten tyg;
 • Speciella tyger för möbelbeklädnad.

Efterbehandling taket duk - modetrend, som kräver användning av lätta men slitstarkt materialEfterbehandling taket duk - modetrend, som kräver användning av lätta men slitstarkt material

Naturligtvis är tyget starkare och mer flexibelt, mer tillförlitlig kommer att täcka. Med en specialbehandlad tyget är lättare att arbeta. Sammet, mocka och velour oftast limmas. Vävnader av bomull och bomull viskos stretch. Omslag för användning tunn och lätt tyg, men en tillräckligt hög hållfasthet.


Efterbehandling taket säckväv

Känn dig fri att använda och de mest originella sätt och bildar taket design. Till exempel säckväv.

Sekvensen av sådana utföranden:

 • Dela taket i rektanglar och fyrkanter;
 • Göra en ram gjord av balkar exakt förutbestämda geometri;
 • Dess proton eller färg, sedan täcka med lack;
 • Burlap skärning av kroppen till önskat antal segment, bara göra det med ett bidrag till sparka lite slack;
 • Stärka material på balken du behöver en häftapparat eller nitar;
 • Mellan taket och under säckväv ramen utgångs belysning för att skapa omgivande belysning;
 • Installera och små fläktar för vatten ringar på vattnet.

Sparka - det bästa alternativet för efterbehandling tak i rum i lantlig stilSparka - det bästa alternativet för efterbehandling tak i rum i lantlig stil

Chandelier fäster bara på ramen för att kunna ta bort säckväv tvätten vid behov.

Trim och innertaket på vinden

Utformningen av vinden - ett specialnummer, och taket utför nästan en del av taket. DSP - är inte det mest hållbara alternativet, det deformeras med tiden. Men om vinden inte är planerad som ett vardagsrum, kan göras och sådana reparationer.

Vilka typer av efterbehandling taket på vinden:

 • Mantling träpanel;
 • Dekorera imitation av timmer;
 • Tillämpning av golvskivan;
 • Efterbehandling lärk;
 • Efterbehandling Decking (trapetsplåt);
 • Efterbehandling gips.

Ofta att trimma taket isoleringen är en process som förändrar händelseförloppet.

Hur du ordnar taket

Till exempel vill du inte att helt ändra taket, men inte främmande för att dekorera den. Och även här massor av alternativ. Ge mer elegans taklister kan vara - mycket lik gips stuckatur dekorationsmaterial.

En bra variant av billig renovering av tak - vinyl klistermärken. På samma sätt kan du bara åter måla taket i en ny färg och har utrymmet kommer att vara annorlunda.

Vilka andra typer av tak clearance används aktivt:

 • Breda takfoten. Detta element ger taket uttrycksformen. Gör det möjligt att gipsskivor. Freese - är slutförandet av konstruktion och gränsen mellan basen och bordade nivå.
 • Monotont takutrymmet späds med geometriska former, de är oftast skrymmande, tillverkad av samma drywall, kompletterat med ljus.
 • Om du har en trätak, kan de inre med hjälp av speciella schabloner personligen måla ytan med akrylfärger. Denna abstrakta målningar, stiliserade växt prydnad, etc.

Lister förändras helt utseendet på takLister förändras helt utseendet på tak

Det ser fantastiskt tak, dekorerad med många moduler. Detta exempelvis upphängd från ett avstånd av 30-40 cm från taket färgrik trä- eller plasthjul. Dock är detta alternativ är bra för högt i tak.

För stora förändringar av den monolitiska taket, försöka göra det en multi-level. Detta kan kompletteras med strukturer av bågarna och nischer, möjligen band emellertid takhöjden inte bör vara mindre än 2,7 m, och utrymmet i rummet tillräckligt.

Imponerande, inspirerande - att ens titta på taken i kontor, parkeringsplatser, museer, kan restauranger ta en idé på en lapp och försöka genomföra den på takytan av bostaden.

Typer och varianter av innertak (video)

Efter en genomgång av många alternativ fotoprimerov recensioner, kommer du definitivt att hitta alternativ utformning av taket, som är rätt för ditt hem.

Interiör transformationer!

Moderna versioner av efterbehandling taket (interiör bilder)

Zvezdnoe-Nebo-nad-spalnym-mestom 3edb44b574f450c4b3fcfd385f97abff 211 310 533c01b64f35690fb5906493a9dd364f 1590-1 499.581 200794395561057163661504905560n 4325845 1358002738gifbig

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 8 = 2

map