Modern soffor Sovrum: 5 populära modeller

Modern soffor Sovrum: 5 populära modeller

12 October 2017Modern sovrum - en elegant rum med vackra möbler och en mysig atmosfärModern sovrum - en elegant rum med vackra möbler och en mysig atmosferoySharm och mysigt sovrum kan lägga till en trevlig mjuk stol lavsity, pallar, bänkar. Inredning ser perfekt parat med en snygg mini-bord eller vid foten av sängen. Moderna soffor i sovrummet kommer att bidra till att välja några tips i den här artikeln.


Banquette eller Loves

Billig soffa i det inre av ett sovrum är till platsen. Den viktigaste punkten - är valet av rätt modell. Till exempel, är vinkeln av produkten eller modul bäddsoffa mer lämpade för det centrala rummet i huset. Inredning sovrum bättre utrusta ljus en liten soffa, som inte kommer göra plats, och kommer att vara en elegant tillägg till den allmänna ensemblen av rummet.

Bekväma banketter, soffor, lavsity väl kommer att titta på:

 • fönster;
 • väggar;
 • Bed.

Idag är en mycket relevant soffor med ljusa accenter, som görs på en ram av massivt trä, MDF, OLH, tamburato. Läderklädsel lägger till en modern charm möbler, stil, originalitet. Att välja en enorm ett som bänkar av trä, flisas dekorativa kuddar. Och som sannolikt kommer att överklaga till soffan med en hög rygg, som är dekorerad med mask Capito och ristade "krona". Även IKEA eller andra salonger erbjuder ett brett utbud av långa bänkar i art deco-stil. Sådana modeller kommer att utforma accent i sovrummet.

Ett utmärkt val för sovrummet kommer att vara en liten ursprungliga soffaEtt utmärkt val för sovrummet kommer att vara en liten ursprungliga soffa


Designen är mycket lönsamt, kan du dekorera en soffa i klassisk stil riktning.

Tillverkningen av sådana produkter utförs vanligtvis på en ram av trä, valnöts kvalitet stenar, bok, mahogny. Ryggen är definitivt dekorerad med sniderier. Även i artikeln finns sofistikerade armar och ben-cabriole. Med en sådan rikedom av val, kan alla själv bestämma vad han föredrar en stel modell med förvaringsfack, som framgångsrikt kan dölja saker, eller kanske en soffa täckt med dyra textilier, läder, dekorerad med spets, dubbar för möbler, "Wiens droppen" eller kombineras med ett bord. I rummet för att sova kan vara en soffa konvertibla soffor i vilka mekanismer finns, och kan vara ortopediska modell, mängd förslag, viktigast att möblerna var inte mycket och att den matchar stilen på situationen i rummet.

Hur man väljer en bäddsoffa

Soffan i sovrummet - är det funktionella möbler. På eftermiddagen på det bör vara bekväm, placerat alla medlemmar i hushållet, och på natten på det bör vara ett nöje, koppla av, vinna styrka under hela sömn. Denna kurs ger dig möjlighet att lösa problemet med små lägenheter. Ett brett utbud av val kan du välja det perfekta alternativet för ditt sovrum. Moderna soffor för sovrum varierar i vikmekanismen. Designers rekommenderar lounger utdragbara soffor.

Inte mindre efterfrågan idag, utfällbara bok. Dessa modeller är mycket hållbara och tillåter dig att ändra placeringen av ryggstödet.

Att välja en modell är bättre att välja den inhemska tillverkaren. Designen, som går upp, skapas i vårt land gånger bättre utländska motsvarighet. Bädd lockar clamshell och utvecklar tillsammans med madrassen. Dessa modeller är mycket populära i vårt land, tack vare sin mångfald.Bäddsoffa bör väljas med hänsyn till kvalitet, funktionalitet och utseendeBäddsoffa bör väljas med hänsyn till kvalitet, funktionalitet och utseende

Den mest spektakulära:

 • dragspel;
 • Miksotual;
 • belgisk;
 • US;
 • Italienska.

Mindre Soffa clamshells i avsaknad av en låda för linne. Att välja en soffa bör noga. Den nya modellen ska passa i färg och stil till den övergripande situationen i sovrum. Eftersom soffan köps för dagligt bruk, bör de vara bekväm att använda. Det måste fritt öppnas och vikas. Bed för stora sovrummet kan ha en solid storlek, men om rummet är liten, är det viktigt att hitta en balans i rymden, är det omöjligt att överbelasta möbler.

När du väljer en soffa är nödvändigt att uppmärksamma sin bekvämlighet, är det viktigt att öppna den och se till att det inte finns några repor, ovidkommande brus.

Om det finns någon tvekan den bästa utsikten annan produkt. Vi får inte glömma estetik modellen. Det ska se vacker, harmonisk. När det gäller det material som produkten är tillverkad. Det är bäst att köpa en kombinerad modell (metall, trä). Madrassen bör vara ortopediska, skum mönster är inte hållbart. Klädsel bör vara en trevlig och pålitlig. Sömn är inte lämplig läder och siden. i stället för bäddsoffa är bättre att välja en och en halv för ett litet rum.

Vad man ska välja som en säng eller en soffa i sovrummet

Sovrum - detta är en enskild plats. När allt kommer omkring är det där en person kan slappna av och varva ner efter en hektisk, hektisk dag. Mono idag inte sätta sängen i sovrummet och en soffa, detta görs för att spara utrymme. Men i jakten på utrymmesbesparande, kan du lämna din kropp utan ordentlig vila. Naturligtvis det bästa alternativet för sovrummet - en säng. När du väljer en säng bör styras av två kriterier - denna bekvämlighet och estetik. Det är viktigt att välja rätt madrass, lyckligtvis de nu representerade i överflöd.

En av de viktigaste kriterierna för att välja en bäddsoffa är dess bekvämlighet och estetikEn av de viktigaste kriterierna för att välja en bäddsoffa är dess bekvämlighet och estetik

Madrasser har olika styvhet, de är:


 • mjuk;
 • Medelhårt;
 • Hård.

Experter rekommenderar att inte välja alltför mjuka madrasser att sova på sådana produkter är inte bekväm. Madrassen bör vara måttligt elastiskt. Spine bör vara bekväm, sedan sova kommer att vara hög kvalitet, friska. Om rummet är litet för att välja att vara fortfarande bra, bekväm soffa, till exempel hörnet.

Corner bäddsoffa

Corner bäddsoffa är inte bara bekvämt, de är också funktionella. För små rum, sådana modeller är helt enkelt oersättliga.

Fördel hörnsoffor enligt följande:

 • De kompakta dimensionerna hos det estetiska utseendet;
 • På eftermiddagen kan du titta på TV, sömn på natten;
 • Det är möjligt att ta bort sänglinne.

Corner bäddsoffa är funktionella, så att de är idealiska för den lilla storleken på rummetCorner bäddsoffa är funktionella, så att de är idealiska för den lilla storleken på rummet


I möbelaffärer finns en hel del intressanta ursprungliga modellerna med olika fällbara mekanismer. Vi kan bara göra rätt val och köpa en U-formad mönster, produkten i form av en vinkel, eller en komplex modell.

Hur man kan inreda sovrummet

Från bekvämligheten i sovrummet det beror delvis på en persons humör nästa dag. Kvaliteten på sömn beror på många detaljer. Sist men inte minst kostnad och design utrymme. I sovrummet bör intim, lugnande miljö skapas. Lika viktigt är originaliteten i situationen, som sänder världen värdarna. Dekorera sovrummet kan vara på egen hand.

huvudsakliga:

 • Korrekt pokleit tapeter;
 • Att välja rätt tillbehör;
 • Observera stilen i sovrummet.

Inredning behöver förfinas, är det viktigt att inte överdriva. Det är nödvändigt att skapa en icke påträngande, romantisk aura.

Skapar en mysig atmosfär i sovrummet kommer att hjälpa dig vackra tapeter, eleganta möbler och ursprungliga inredningSkapar en mysig atmosfär i sovrummet kommer att hjälpa dig vackra tapeter, eleganta möbler och ursprungliga inredning

Regulations sovrum inredning

Sovrum bör inte bli en arbetsområdet. Ingenting i detta dokument bör påminnas på kontoret och arbete. Alla dekorationer ska riktas till den maximala avslappning. Belysningen bör vara dämpad, inte ljus, men inte tråkig.

En underbar alternativ är att använda i utsmyckningen av följande färger, alla nyanser:

 • grönt;
 • pastell;
 • Beige.

Dessa färger lugna sinnet och slappna av kroppen. Bör vara uppmärksamma på färgen på gardiner, sängkläder, måste det vara i samklang med inslag av andra inredning objekt. Om du vill att ljusstyrkan kan du lägga till några accenter i tillbehör. När det gäller färg, bör det bli älskad. Du kan ta till skapandet av en brännpunkt. Det vill säga, att fokusera på ett visst område i rummet. Du kan göra ett original kapell eller placeras i spetsen för en konstruktion panel. Huvud observera harmoni, att inte överdriva det med inredningen.

Hur man visuellt förstora ett sovrum

Making sovrum måste ta hänsyn till många faktorer, bland annat storleken på rummet. För att visuellt utöka utrymmet du behöver ta till några trick.

förstora visuellt utrymmet i rummet kommer att bidra till att jämna ytor, monteras på en vägg i sovrummetförstora visuellt utrymmet i rummet kommer att bidra till att jämna ytor, monteras på en vägg i sovrummet

Designers rekommenderar:

 • Klistra in av väggar bör vara tapet med vertikal: det kommer att höja taket;
 • Du kan använda spegel paneler;
 • Efterbehandling material bör vara ljus;
 • Bakgrund bättre att inte limma på väggen, och på vissa platser;
 • Dela upp rummet i zoner som är möjligt med hjälp av tapeter gränser.

Öka utrymmet kommer att bidra till glasföremål. Inget behov av att hänga på väggen mattor - ett smalt rum, gör det bistra och dyster. Inget behov av att skapa gravitationen för ögonen. Platsbesparande möbler som kombinerar flera funktioner. Denna utdragbara soffor, hörnsoffor modeller eller laptop. Möbler, skåp, textilier, bättre att välja en enda färgschema.

Att välja en soffa i sovrummet (video)

En lite tid, kunskap och du kan ordna en bekväm, vackra sovrum, där du kan koppla av och samla kraft inför kommande arbetsdag. Det är inte nödvändigt att spendera pengar på designertjänster, styrs av råd från yrkesverksamma kunna skapa en egen design, som inte bryr många år.

Soffan i det inre av ett sovrum (foto)

1fe6a25617e74d07957edee6e345249d-1024x683 14 2dd985d18426f64f2f5ebaa2594c9935 35-1024x819 1000-f2eca2cb13fac8943367e4d80f410a15 72839560 Bedroom201211280101 cpalna-mal deti1 d77288b47e8ee9ac247511e9ba572f68

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 − = 60

map