Modern snygg garderob i sovrummet: 3 huvudtyper

Modern snygg garderob i sovrummet: 3 huvudtyper

12 October 2017Inbyggd garderob är mycket praktisk, eftersom det sätter en massa saker och det tar inte mycket platsInbyggd garderob är mycket praktisk, eftersom det sätter en massa saker och det tar inte mycket plats sovrum med dressing efterfrågas av varje person, oavsett kön, eftersom på detta sätt är det möjligt att bekvämt ordna kläder för män och kvinnor. Closet intar en särskild plats i sovrummet, och i motsats till den vanliga garderob i omklädningsrum, kan du gå och det finns mycket mer utrymme, så att du kan bekvämt rymma en hel del saker. Inbyggd garderob menas med ett separat utrymme där du kan lagra kläder, skor, ta hand om kläder, skor. Separat hylla bör utformas för att lagra väskor och resväskor, som är i varje familj. För att kunna snabbt hitta de nödvändiga artiklar i garderoben lådor huvudsakligen tillverkade av transparenta material.


Vacker modern garderob i sovrummet

Walk-in closet i sovrummet har en speciell plats, så det är bättre att fördela ett separat rum. Framför allt kan det vara ett litet pentry eller byggas som separat rum. Om du behöver för att utföra ett omklädningsrum i en liten lägenhet i sovrummet, är det möjligt att isolera den separata rum, som kommer att fungera som en garderob. Även minska loppet av ett sovrum, är det fortfarande mycket mysiga och bekväma.

Viktigt! Byggandet av ett omklädningsrum i sovrummet är lämpligt endast när rummet är tillräckligt med utrymme, eftersom endast i detta fall kommer det att vara mycket bekväm.

Det rekommenderas att ske i ett separat omklädningsrum belysning med hjälp av spotlightsDet rekommenderas att ske i ett separat omklädningsrum belysning med hjälp av spotlights

För att fokusera på garderoben dessutom utvalda hyllor med belysning och vackra dekorativa element som kommer att komplettera inredningen och göra det mer intressant och sofistikerade. Ibland garderob kan slå sig ner i vardagsrummet, men det är inte alltid praktiskt, eftersom det här rummet är endast för mottagning av gäster och anhöriga. Det finns flera olika varianter av garderob i sovrummet, som är fullt möjligt att ordna på egen begäran. Genomtänkt konstruktion omklädningsrum kommer att bidra till att göra sovrummet en unik, lyxig och elegant.

Utsökt design sovrum med garderob

Omklädningsrum anses full, så det är nödvändigt att kompetent förhållningssätt till arrangemanget i rummet så att det ser snyggt, var en stor storlek, och allt detta utan att det påverkar allmän sovrum utrymme. Om storleken på ett litet sovrum, så kan det väl passar in i ett hörn garderob, för att spara utrymme i ett litet rum. Hörn dressing är en garderob med partitioner, hyllor gjorda av gipsskivor och speglar. Små dressing i ett litet sovrum tar en hel del ledigt utrymme, men det är annorlunda funktionalitet och bekvämlighet. Dörren till omklädningsrummet kan vara glidande eller vanlig. Hörn garderob kan placeras bredvid sängen till en av väggarna i kontakt med sänggavel. Detta är den mest funktionella och praktisk lösning.


Till rummet såg organiskt, måste du ordna ett omklädningsrum och ett sovrum i samma stilTill rummet såg organiskt, måste du ordna ett omklädningsrum och ett sovrum i samma stil

Det kan finnas andra alternativ för arrangemanget av garderob i ett litet sovrum, det beror på vilken typ av layout av rummet. Att begränsa sovrummet kan göra en garderob av rektangulär form, som kommer att ligga ungefär en och väggar och har en liten bredd, så att inte ta en hel del utrymme.

Gör ett omklädningsrum kan vara med sina egna händer och därmed få möjlighet att sätta sina idéer till verklighet.

Vad kan vara möjligt i sovrummet garderob

Om du vill kombinera ett sovrum med garderob, bör du ordentligt tänka över och utarbeta ett preliminärt förslag, som till fullo kommer att tillgodose alla behov. Omklädningsrum måste vara rymliga, så att du kan ordna ett tillräckligt antal saker. Allt för garderob kräver minimal investering och du kan bygga det utrymme från golv till tak som har en hel del fördelar jämfört med konventionell garderob. Med hjälp av ett omklädningsrum kan dessutom utföra zonindelning lokaler, så detta beslut kommer att hjälpa till att rädda en hel del ledigt utrymme och använda den mer effektivt.Dela sovrummet och omklädningsrum, kan du använda skjutdörrarDela sovrummet och omklädningsrum, kan du använda skjutdörrar

Logga in garderob kan göras i en elegant vägg eller dekorera den med vackra gardiner.

Hur man väljer ett omklädningsrum i sovrummet

Garderob i sovrummet har en speciell plats, eftersom det är ett separat område, som hjälper till att placera kläder och skor, och därmed spara en hel del utrymme. Det finns många alternativ för arrangemanget av garderob i sovrummet. Dressing hjälper till att ersätta de många möbler i sovrummet för att göra det mer attraktivt och för att spara utrymme. För att göra det till en elegant boende, värt att använda efterbehandling material i samma nyans, liksom alla andra element i sovrummet. Att visuellt utöka utrymmet bör användas som en partition spegel dörrar. Användningen av glas kan avsevärt spara på belysning, eftersom detta material är helt överför ljus.

Det är bara en bra idé, eftersom det har möjlighet att utrusta rummet mer ljus och rymlig.

Idéer för att klä sig i sovrummet

Vid arrangemang av garderob i sovrummet, kan du använda en färdig kit, i synnerhet, är ett intressant alternativ ett möbelföretag Aristo, eller så kan du utforma ett omklädningsrum med händerna. Färdig glidande system kan vara gjorda av olika material och olika special förfining och en unik stil. Med deras hjälp kan du utrusta alla rum, och de är perfekt i kombination med andra möbler, oavsett dess stilistiska lösningar.

Gör bättre dressing på sidan, där det är den bredaste väggenGör bättre dressing på sidan, där det är den bredaste väggen

Det finns flera olika typer av förband, som du kan ordna i sovrummet, i synnerhet, till exempel:

  • loft;
  • BOISERIE;
  • Garderob.

Dressing loft har en fast struktur tillverkad av en metallram. Denna konstruktion är smidig nog, så att den kan monteras och demonteras igen om det behövs. en sådan utföringsform skiljer acceptabel kostnad.

Browser - en intressant typ av förband som består av hyllor och skåp, fast på särskilda paneler, som används för att täcka vissa väggar i sovrummet. De mest populära alternativet anses garderob, som även kan integreras smide sätt erhållna kombinerat sovrum med garderob, om det behövs. Detta alternativ är perfekt för små lägenheter om du vill avgränsa utrymme.


En funktionell garderoben i sovrummet

Oavsett vilken typ av sovrum, entré, separat eller i kombination, kommer en garderob i rummet ser ut i alla fall det är lämpligt och kommer att hjälpa betona elegansen i rummet och avgränsa utrymmet. Dressing kan vara så tillsammans med ett sovrum och ett separat badrum att gå helt. Om den är skild från alla andra rum, kan det göras i samma stil som badrum och kök för att understryka den allmänna stilistiska riktning.

Walk-in garderober i sovrummet har en bred funktionalitet: de ger utrymme för skor, topp och botten kläder, accessoarer och annatWalk-in garderober i sovrummet har en bred funktionalitet: de ger utrymme för skor, topp och botten kläder, accessoarer och annat

Om förbandet är i sovrummet, måste du tänka igenom sin design. För att göra detta, är det bäst att välja ljusa pastellfärger och undvika överflödet av tunga möbler. Således är det möjligt att göra ett mysigt rum i omklädningsrummet, som uppenbarligen inte kommer att skilja sig från väggarna.

Valet av garderob för stil sovrum

Det finns många mängd olika designmöjligheter garderob i sovrummet, så du bör ta hänsyn till den stilistiska riktning i det här rummet. Om sovrummet är gjort i en minimalistisk stil, måste garderobsdörren vara av samma stil och färg med dekoration av väggar. Således kommer förbandet inte tilldelas och kommer att skapa effekten av en helhet utrymme.


Om sovrummet sker i en lyxig klassisk stil, måste garderobsdörren vara gjord av dyra trä. Detta kommer att bidra till att betona lyxig interiör.

I sovrummet, gjort i stil med hi-tech, stora omklädningsrum, utrustad med glas skjutdörrarI sovrummet, gjort i stil med hi-tech, stora omklädningsrum, utrustad med glas skjutdörrar

Sovrum, gjord i stil med hi-tech perfekt garderob, som kommer att besökas av metallelement, ett minimum av dekoration och rena linjer.

Om sovrummet är gjord i stil med Provence, kan dörrarna appliceras med bilden.

Viktigt! När du väljer material för dekoration av dressing, är det nödvändigt att ta hänsyn till deras stil och plocka upp dem så att de blandas med resten av interiören.

Funktionell garderob i sovrummet (video)

Walk-in closet i sovrummet - drömmen för varje hemmafru, eftersom det kommer att bidra till att upprätthålla ordning och renlighet, och allt kommer alltid att vara på plats.

Designa ett sovrum med omklädningsrum (inredning foto)

14 6 15 317 321 3130128 37.513-shkafy-kupe-na-zakaz-kukarinskaya 81.351-garderobnaya-na-Mansarde 93445d258be18086b059477133a650ca 1411161245-5.150.530

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

map