Modern renoverade vardagsrummet: 3 viktiga steg

Modern renoverade vardagsrummet: 3 viktiga steg

12 October 2017Hall - är det centrala rummet i lägenheten, så bör behandlas reparation med noggrant och medvetetHall - är det centrala rummet i lägenheten, så bör behandlas reparation med noggrant och obdumannoInterer rummet måste tänka noga. Men var att börja förbereda och uppdatera, hur man gör rummet verkligen lämpar sig för vila och mottagning? Svaret på denna fråga beror på utförandet av reparationer menas till exempel mindre eller kapital, och det kommer att utforma studier eller själv uppdateringen. I vilket fall som helst är det nödvändigt att genomföra utformningen av rummet, för att undvika felsteg och brist på erforderligt antal material eller deras överflöd, som alltid kommer att påverka budgeten.


Reparation av vardagsrummet i lägenheten och huset

Även om du vill reparera sina egna händer, bör lyssna till designers och deras regler.

För en fullständig förändring av interiören anses det bästa alternativet innehav:

 • sanering;
 • Kombinera balkongen med publiken;
 • Installation av partitioner.

Det bör noteras att omplanera rum och motion kombinationen är endast möjlig efter inlämnandet av projektet till företag för Housing Authority att få ett tillstånd. Annars är det troligt straffet uppkommer.

Uppdatera inre rum är möjlig med hjälp av att kombinera två rum eller ombyggnadUppdatera inre rum är möjlig med hjälp av att kombinera två rum eller ombyggnad


Kapital reparationer levande arter är:

 1. Installation av nya dörrar och fönster;
 2. Ersätta beläggningen på väggar och tak;
 3. Perestilanie golv.

Allt måste genomtänkt innan reparation och endast om resultatet är bäst. Om el ändrats mer än 10 år sedan, är det nödvändigt att uppmärksamma ledningar bytas ut. Till att börja arbete som krävs för att studera tråd layout, eftersom det är alltså möjligt att undvika fel, shorts och skador på egendom. När stegen ovan är klar, är det nödvändigt att börja till slut, eller med andra ord, inredningen i rummet.

förberedande arbete

För självreparerande är nödvändigt att ta realistiska designlösningar som passar storleken på rummet, budget och krafter.Fånga reparation, försök att planera varje steg och förbereda rummet, ta bort alla objektFånga reparation, försök att planera varje steg och förbereda rummet, ta bort alla objekt

Experter tror att innan reparationer, måste du sätta oss sådana frågor som:

 • Om det kommer att installeras teknisk utrustning, såsom TV och liknande;
 • Installations möbler;
 • Behöver vi sådana interiör som en dator skrivbord och en bärbar dator;
 • Kommer boken rum, disk och skåp under kläderna, och det är deras plats, i stället för vad de kommer att placeras;
 • Vad blir belysningen;
 • Vad dekorationer kommer att placeras i rummet;
 • Måste jag köpa LED-bakgrundsbelysning;
 • Eftersom installation av en eldstad kommer att genomföras;
 • Vilken stil kommer att vara färdig rum.

Var och en av dessa stunder, och förutom dem mycket mer frågor löses endast i det skede av förberedelser, eftersom från detta flöde av medel kommer att bero på valet av material för färg, kvantitet och kvalitet samt kostnad.

Hur att reparera vardagsrummet: valet av design

Utformningen av det nya vardagsrummet bör vara avsevärt skiljer sig från den gamla inredningen, eftersom ordning och uppdateras. En del människor föredrar att förlita sig på en designer look, medan andra är mycket lättare att genomföra målet att passa dig. I varje fall är det nödvändigt att bestämma i vilken ordning stil i rummet kommer att bli. Valet av en viss stil gör det möjligt att reparera enligt vissa regler.

I synnerhet:

 • I en speciell färgsättning;
 • Med hjälp av en viss typ av möbler;
 • Ge sina preferenser till vissa tillbehör.

Innan något arbete nödvändiga reparationer för att bestämma utformningen av hallen och med valet av möblerInnan något arbete nödvändiga reparationer för att bestämma utformningen av hallen och med valet av möbler

Det viktigaste - är att skapa en trevlig atmosfär, liksom ett hem. På stil kan väljas lösning, även en del trä. Till exempel, för en klassisk stil passar eleganta och dyra trädslag. Nouveau analoger och artiklar av spånskivor kan användas. Nyanser av möbler är direkt beroende av färgen på väggarna, på preferenser ägarna av lokalerna och belysning.


Att sätta alla dessa alternativ i en, kan du göra ett visst val, men designers tror att miljön inte får vara mer än tre färger.

Beroende på vilken stil beror på vad som kommer att installeras tillbehör, kristallkronor och inredning. Det viktigaste - det inte överbelasta rummet en mängd olika objekt. Detta kommer att skapa en absurd utseende och effekt av sjukdomen.

Vackert renoverade vardagsrum med händerna

Den vackra interiören i hallen bör passa alla som skulle vara i den. Smaker och preferenser så många tusen tusen, men kan göra det ursprungliga och ovanliga accent att även de mest utmärkta och erfaren designer kommer att titta på rummet utan att stanna.

Designad för vardagsrummet, väljer, enligt deras smak och preferenserDesignad för vardagsrummet, väljer, enligt deras smak och preferenser

Det finns några sätt att uppgradera vardagsrummet:


 1. För rum med högt i tak, kan du använda optisk illusion tekniker, till exempel, om du använder tapet med ränder arrangerade horisontellt eller efter att sätta trottoarkanter, lister och modul mönster.
 2. Du kan visuellt förstora rummet genom att installera överdimensionerade fönsterkarmar och dörrar, samt tredimensionell bild.
 3. Om du vill göra effekten av gravitation och massiveness av taket, kan du använda tyg för väggarna som har rutmönster.
 4. Tapet med romb kan utöka rum som är perfekt för små utrymmen.
 5. Om det finns en absurd sorts fönsterkarmar eller oregelbunden deras form, liten storlek och avlång form, att det viktigaste välja rätt gardiner.
 6. Att expandera fönstret kan du använda draperi.
 7. För att minska fönsterkarmen kan du hänga gardiner i höjden på väggen, men på värdet av fönsteröppningen.

golv dekoration i rummet

Exempel kan vara olika, precis som bilder på tapeter och möbler, men inte glömma utomhus tyget. golv reparation utförs inte på en dag, och det bör göras innan arbetet.

Själva processen kräver:

 • Borttagning av det gamla nätet;
 • Installation av en ny Cementgolvavjämning;
 • Om isolering;
 • Ytan är ny.

När du uppgraderar vardagsrummet bör tänka på att byta ut golvet eller på förbättringNär du uppgraderar vardagsrummet bör tänka på att byta ut golvet eller på förbättring

Om golvet i vardagsrummet är inte en betong och trä, är det nödvändigt att granska varje del av styrka när den uppdateras. Om det behövs, byta ut delar. Vid undersökning fokuserar på spikhuvuden, så att de inte fastnar.

Efter det, kan substratet stapling grova och först därefter gå vidare för att avsluta ark spånskivor eller fiberboard.

Just nu, en mycket populär material anses golv, laminatgolv eller vanliga. Parkett erkänd som den dyraste produkten, men det mest iögonfallande och tålig. I närvaro av den gamla parkettgolv vardagsrummet, är det värt att spendera skrapa och sedan lack färgning. Således är det möjligt att uppdatera nätet, och inte ändra det för en ny. Praktiskt förbjudet att lägga kakel eller linoleumgolv i vardagsrummet, så det är inte bara förstöra utseendet, men också bli en så kallad tillsyn, eftersom moderna stilar utesluter användningen av sådana webb.

Design och reparation vardagsrum (video)

Väl genomtänkt reparationer i vardagsrummet kan ge en hel del positiva känslor. Han kommer att skapa en elegant boende som kan tillfredsställa hushållet i år. Framgång i reparation!

Exempel på modernt vardagsrum renovering (foto)

8min7 2 14 19min6 18 21min33 23 24 28min6 241

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

map