Modern korridor: 3 design och viktig del av inredningen

Modern korridor: 3 design och viktig del av inredningen

12 October 2017Ofta i ett privat hus hall atypisk form som kräver en speciell metod för sin designOfta i ett privat hus hall atypisk form som kräver en särskild strategi för den oformleniyuKoridor i lägenheter och privata hem - den plats där den första faller bort. Det är viktigt att försöka göra det funktionella, vackra och mysiga. korridorer kan ofta vara ganska ovanligt och intrikata form så det är svårt att tänka och skapa en riktigt vacker och funktionell interiör.


Den eleganta designen av korridorer och hallar i lägenhet

Innan du fortsätter med efterarbete, vara säker på att korrekt överväga inredningen. Dessutom, när man väljer den lämpligaste utformningen av invändig hallar behöver definitivt ta hänsyn till syftet med rummet. Med hjälp av olika typer av metoder kan göra rummet en trendig, elegant och relevant. För många hall är det extremt funktionella områden, så dess design, få människor fäst särskild vikt. Även om detta inte korrekt, eftersom korridoren är mycket viktigt för den totala upplevelsen av hela lägenheten.

Det är önskvärt att färger korridoren, korridoren och andra rum var i samma stil vyderzhennaDet är önskvärt att färger korridoren, korridoren och andra rum var i samma stil vyderzhenna

Korridorerna kan ha mycket olika former, bland annat, de är:

 • rektangulär;
 • kvadratiska,
 • smal;
 • Corner.

Korridor att se snygg och unik, är det nödvändigt att vara kreativ i utformningen av detta rum. Det är önskvärt att hallen avslutades i samma stilistiska beslut med resten av rummet, eftersom endast i detta fall kommer det att uppfattas harmoniskt. Passagerna mellan kamrarna görs intressant och originell tapet med en vacker stor mönster, snygg design av väggarna, målningar och små bitar av möbler. För att länka hallen med resten av rummet, måste du ange korridoren dekorativt element, som i sin färg kommer att vara densamma, liksom vissa delar av rummet. Således kommer utformningen av invändiga utrymmen upprätthållas i en enhetlig stil.


Viktigt! När du väljer efterbehandling material och stil inredning i hallen, är det nödvändigt att ta hänsyn till den allmänna stilistiska beslut hela lägenheten.

Efterbehandling material för utformningen av enkel konstruktion korridor

Eleganta och originella konstruktionslösningar kan appliceras på arrangemanget av det inre i korridoren.

Inledningsvis måste du välja efterbehandling material för konstruktion:

 • väggar;
 • tak;
 • Paul.

Korrekt utvalda material tillåter visuellt förstora loppet av en liten hallKorrekt utvalda material tillåter visuellt förstora loppet av en liten hallInledningsvis måste du vara uppmärksam på dekoration av väggar och golv i hallen. Detta måste göras eftersom korridoren är ofta ganska små och endast väl valda efterbehandling material kommer att hjälpa visuellt utöka utrymmet i rummet. Att visuellt utöka utrymmet korridoren, bör användas för efterbehandling färg eller tapet ljusa nyanser. Tapeten kan vara horisontell, flera utökade mönster.

Särskild försiktighet bör väljas golvbeläggning. Det måste vara resistenta mot fukt och lätt att rengöra, som i hallen flesta föroreningar. Den idealiska utföringsformen kommer kakel som kommer att vara av en färg med väggarna. Du kan ta byggmaterial några nyanser mörkare. Du kan klistra över muren fototapet med bilden av olika djur, vacker natur och det urbana landskapet. Fototapet är bäst att avsluta bara en vägg, som annars kommer invändig korridor vara ganska tung.

Som efterbehandling material för tak, kan du använda blankt stretch, som kommer att vara mer visuellt expandera rummet. Dessutom kan du använda gips, med vilken du kan skapa otroliga konstruktioner.

Således kan du skapa en ganska enkel, men samtidigt mycket elegant invändig korridoren. Nästan varje designer föredrar att använda den enklaste varianterna korridor dekoration.

Vad möbler att välja när utformningen av korridoren i huset och lägenheten

Original verkliga projekt hall inredning för att skapa en helt inte svårt.

Viktigast välja klokt:

 • Efterbehandling material;
 • belysning;
 • Möbler.

Väl valda garderob kommer att pryda hallenVäl valda garderob kommer att pryda hallen

En utmärkt lösning för korridoren kommer att bli en funktionell och rymlig garderob, som inte bara kommer att uppfylla grundläggande funktion, men också fungera som en extra dekoration. Sådana möbler som en garderob i hallen kommer att bidra till att gömma sig från nyfikna ögon kläder, skor och accessoarer. Att visuellt utöka utrymmet kan du installera garderob med speglad dörr.


Om korridoren är för liten eller smal, och det finns inget sätt att sätta garderoben, kan du använda modulära hyllor som ser mycket elegant och är funktionella. I hallen, som möbler, kan du använda en ottoman, smala bord och byråar och många andra interiörsaker. Mycket elegant ser vacker bild som du kan dekorera väggarna.

Hur man utför en korridor design i din egen lägenhet: zonindelning

Oavsett för vilken typ av lägenhet studio, ett sovrum eller två sovrum under renovering i hallen, är det nödvändigt att kompetent utföra samt att plocka upp möbler och belysning efterarbete. För att göra en smal och långsträckt korridor visuellt mindre och ge den en viss stil, är det nödvändigt att kompetent utföra zonindelning av rummet och plocka upp belysning.

Korrekt zonindelning hall ger rummet en viss stilKorrekt zonindelning hall ger rummet en viss stil

Den visuella effekten uppnås genom flera stilistiska enheter, nämligen:


 • Skillnader i taket;
 • Applicera olika i konsistens fullföljande vägg;
 • Utföra valv;
 • Rätt val och arrangemang av belysningsanordningar.

expandera visuellt utrymmet och zon korridoren vägg lampetter hjälper till att vara placerade mittemot varandra. Denna teknik kommer att bidra till att visuellt förstora avståndet från golv till tak och vägg för att utöka utrymmet. Huvudbelysningskälla används bäst med glödlampan, som är så nära naturligt ljus.

Som en extra ljuskälla bör använda lampor med riktat ljus. Dessa ljus används för att belysa de enskilda objekten av interiören, såväl som en del av väggen. Det är bäst att placera spegeln mellan lamporna.

Sådana zonindelning tekniker är idealisk inte bara för hallen i huset, men även för kontorslokaler.

Design korridorer korridorer beroende på stilistiska riktning

Design korridorer kan vara ganska elegant och original, det viktigaste kompetent syn på design av korridoren utrymme.

När du väljer de lämpligaste stilistiska lösningar i utformningen av korridoren är det nödvändigt att uppmärksamma sådana stilar som:

 • klassiska;
 • minimalism;
 • Hi-tech.

I hallen i stil med hi-tech välkomnade närvaron av monokroma affischer på väggarnaI hallen i stil med hi-tech välkomnade närvaron av monokroma affischer på väggarna

Till korridoren var en snygg och harmonisk, måste du korrekt välja färg och stilistiska beslut rum. Klassisk utformning av inredning lyx och antyder närvaron av ett stort antal element av trä. När du gör en hall i klassisk stil, bör den nedre delen av väggarna dekoreras med träpanel, och den övre delen av dragningen bättre bilder.

Intelligent klassiska innebär en närvaro av korridoren stort antal hyllor och ställningar. Denna inredning själva välja främst människor i kreativa yrken och intellektuellt arbete.

Om hallen görs i stil med hi-tech, i detta Interiören är bäst att ordna ett stort antal vackra bilder och affischer, som gjorts i svartvitt. Dessutom måste alla byggmaterial utföras i en enkel stil. Det är nödvändigt för att undvika ett stort antal dekorativa element, som för detta Interiören har en viss stringens.

Korridor Design: 15 Idéer (video)

Nu ganska populärt är vinyl klistermärken som passar perfekt i alla interiörer helt, och det kommer att bli en dekoration. korridor design - kan vara en utmaning, så du måste intelligent närma sig frågan, med hänsyn till varje nyans perfekt.

Korridor Design (interiör bilder)

18 19 9 25 13 14 11 20 23 10

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

99 − 93 =

map