Modern goedkoop wallpaper: 6 hoofdtypen

Modern goedkoop wallpaper: 6 hoofdtypen

12 October 2017Zelfs onder goedkope wallpaper kunt kiezen van hoge kwaliteit en duurzaam, maar is het noodzakelijk om de lijst van de regels te kennenZelfs onder goedkope wallpaper kunt kiezen van hoge kwaliteit en duurzaam, maar is het noodzakelijk om de lijst van de regels te kennen om relatief goedkoop soorten behang zijn papieren, wat vinyl opties, niet-geweven, voor het schilderen, wat vloeistof wallpaper. Ongeacht het gekozen type van behang alle opties op de markt vandaag zijn verschillend in dat ze zijn van hoge kwaliteit en mooi genoeg. Zelfs het kiezen van de goedkoopste behang voor wand ontwerp in de juiste combinatie, kunt u de meest gewenste resultaten te bereiken.


Interessant goedkoop behang voor de muren: de selectieregels

De meeste conventionele behang, die absoluut goedkoop zijn, houden niet op een verscheidenheid van kleuren en stilistische richtingen behagen. Ongeacht de duur behang of aanvaardbare kosten, ze helpen om aanzienlijk te diversifiëren het ontwerp van de kamer en maken het meer interessant en gevarieerd.

Veel soorten behang gebruikt voor het schilderen. Ze kunnen gewoon papier, non-woven en glasvezel zijn.

Goed geplakt goedkope behang bubble-butt en glamour te geven aan elke ruimteGoed geplakt goedkope behang bubble-butt en glamour te geven aan elke ruimte

Al de muur behang opties hebben de enorme keuze aan designs, vele kleuren en patronen. Om verder te verbeteren van het effect, kunt u meerdere kleuren en texturen te combineren. Het is belangrijk om in gedachten te houden bij het kiezen van behang die nodig zijn om de voorkeur te geven aan een partij is, omdat anders de kleuren kunnen sterk variëren.

Modern behang papier: goedkope opties

De goedkoopste en wijdverspreide behang opties zijn volledig gemaakt van papier. Zij kunnen enkellaags en dubbellaags, verschillende aanvullende sterkte en weerstand tegen schade. Meestal zijn er de meest voorkomende papier behang, maar soms zijn er opluchting opties. Het is vermeldenswaard dat het papier muur zijn veel goedkoper dan andere opties voor wandbekleding, dus ze zijn zo in de vraag.


De belangrijkste voordelen van behang zijn:

 • Redelijke kosten;
 • Milieuvriendelijk;
 • Ze zijn goed door de lucht;
 • Zijn eenvoudig lijmen.

Goedkope papier behang met een patroon zijn altijd gewild ten koste van de prijs en prestatieGoedkope papier behang met een patroon zijn altijd gewild ten koste van de prijs en prestatie

Het is vermeldenswaard dat de kwaliteit van behang is grotendeels afhankelijk van de dichtheid van het gebruikte materiaal. goede kwaliteit behang moet absoluut een minimum gewicht van 110 gram per vierkante meter hebben.Goedkoopste wallpaper ongebruikelijke opties

Reparaties in het appartement is een dure plezier, dus ik probeer om veel op te slaan, dus het kopen van een goedkope behang. Opgemerkt dient te worden dat de goedkope behang betekent niet altijd dat ze van slechte kwaliteit. Veel van de opties zijn van hoge kwaliteit en op hetzelfde moment hebben een redelijke prijs.

De goedkoopste optie, die worden aangeboden op de markt afwerkingsmaterialen zijn papieren behang gemaakt in Rusland.

Goedkope behang kan diversifiëren door een aantal mooie foto's die de muren effectiever zal makenGoedkope behang kan diversifiëren door een aantal mooie foto's die de muren effectiever zal maken

Goedkope papier wallpaper in principe een dunne basis, dus voordat u ze plakken op de muur, moet je aan de muur zorgvuldig voor te bereiden. De wand moet goed pre-gepleisterd en vlak zijn, om niet te zien onregelmatigheden. Goedkope wallpaper pokleit beste in ruimten met een lage luchtvochtigheid, zodat ze niet geschikt zijn voor de keuken. Deze wallpapers zijn geschikt voor een kinderdagverblijf, want ze zijn volkomen veilig voor de gezondheid en, onder andere, kunt u veel interessante opties, die de babyfoto's of grappige foto's veroorzaakt vinden. Daarnaast is het mogelijk goedkoop behang pokleit in de slaapkamer en woonkamer. Goedkope behanglijm is niet nodig in de niet-residentiële en woonwijken.

Mooie goedkope overschilderbaar wallpaper

Uitstekende low-one zijn overschilderbaar behang. Ze worden gekenmerkt door het feit dat de kleur heel vaak kan worden gewijzigd met minimale kosten en maximale positieve effect. Dergelijke wand verschillen aanvaardbare kosten, gemakkelijk lijmen en hoge decoratieve kwaliteiten. Om radicaal te veranderen het interieur van het appartement, is het niet nodig om oude behang te verwijderen en lijm ze genoeg om nieuwe verf op de top van de oude laag te zetten.

Er zijn slechts drie soorten wallpapers die verder gaan onder de verf, te weten:

 1. papier;
 2. Fleece;
 3. Glasvezel.

Dit is een heel andere soorten behang, die worden gebruikt bij de vervaardiging van diverse materialen in een goed gedefinieerde combinaties. Ze kunnen worden geschilderd en meerdere malen opnieuw geschilderd. In zijn oorspronkelijke vorm, zoals behang wit en ontworpen voor de verdere toepassing van een speciale verf op hen. Soms kun je behang voor het schilderen beige, grijs, crème en blauw te vinden.

Juist gekozen kleuren om speciale wallpapers zullen ze esthetisch aantrekkelijk en erg duur maken kleurJuist gekozen kleuren om speciale wallpapers zullen ze esthetisch aantrekkelijk en erg duur maken kleur


Papier behang geschikt voor het schilderen van elk oppervlak volledig uit en laat de uitlijning vereisen een bijzonder sterk. Zoals behang kan niet alleen de muren, maar het plafond pokleit, een gevoel van uniforme gehele oppervlak.

Een andere interessante soorten zijn vliesbehang voor het schilderen geschikt voor elk oppervlak volledig, want ze zijn heel dicht en hebben een voorlopig oppervlak uitlijning niet nodig. Ze hebben geen verkreukelen en hebben een prachtig patroon dat door middel van speciale spuiten wordt toegepast.

Steklooboi overschilderbaar bestaan ​​uit speciale glasvezel filamenten, dus ze hebben een dichte structuur, een mooie textuur en patroon. Verder is een dergelijke andere achtergrond een hoge duurzaamheid en stabiliteit.

Quality vliesbehang - goedkoop maar mooi

Heel interessant uitvoeringsvorm zijn goedkoop behang vliesbehang, waarvan de basis is gemaakt van een speciaal materiaal met een hoge dichtheid. Zij vertegenwoordigen gewoon papier behang met de toevoeging van weefsel vezels.

Een zeer praktische uitvoeringsvorm vliesbehang, die niet vervormen nadat water op het oppervlak daarvanEen zeer praktische uitvoeringsvorm vliesbehang, die niet vervormen nadat water op het oppervlak daarvan


De belangrijkste voordelen van vliesbehang is:

 • Met hoge weerstand;
 • Ze zijn goed door de lucht;
 • Laat als het droog niet krimpen;
 • Wanneer nat behang is niet gezwollen;
 • Verbergen scheuren en oneffenheden;
 • Easy-to-lijmen.

Bovendien zijn deze wallpapers zijn duurzaam, zodat ze geschikt zijn voor het verlijmen in een geheel alle ruimten als volkomen veilig voor de gezondheid. Als vliesbehang speciale coating, zijn ze ideaal voor het schilderen.

Goedkope unieke vloeistof wallpaper

Een van de meest ongewone en nogal interessant soorten behang zijn vloeibaar behang. Ze perfect combineren de beste kwaliteit wandbekleding. Als de hoofdcomponent van dergelijke wallpaper bevatten absoluut onschadelijk hechtmiddel. Voor het geven van mooie vorm bevatten ze mooie decoratieve vezels, natuurlijke kleurstoffen en pailletten. Dergelijke achtergronden zijn in de vorm van een speciaal poeder dat wordt verdund met water voor gebruik. De kosten van deze optie afwerkingsmaterialen zeer acceptabel, die perfect wordt gecombineerd met hun hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Liquid wallpapers zijn van goede uitstraling en milieuvriendelijk. Bovendien kunnen zij de onregelmatigheden van de wand maskerenLiquid wallpapers zijn van goede uitstraling en milieuvriendelijk. Bovendien kunnen zij de onregelmatigheden van de wand maskeren

Deze wallpapers zijn veel voordelen, omdat:

 • Wanneer toegepast, hebben ze geen verbindingen te creëren;
 • Maak heel mooi reliëfstructuur;
 • Kan de wand verder af te stemmen;
 • Duurzaam zijn;
 • Zijn anti-statisch materiaal.

Aanbevelingen met betrekking tot de selectie van behang (video)

Ongeacht het type van goedkope behang, verschillen ze een geweldig uitzicht, sterkte en duurzaamheid. De meest voorkomende worden als ongevaarlijk vliesbehang zonder dat de toplaag van vinyl. Veel succes in de reparatie!

Goedkope behang in het interieur (foto)

02 65 123-48 557-extra-41245 701 1969wd740-jazz 2263 946.324 954.171 16967757535785f3bfbe509021563308

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 1

map