Modern gipsplaten plafond, Foto: woonkamer, twee-niveau

Modern gipsplaten plafond, Foto: woonkamer, twee-niveau

12 October 2017Trey plafonds - een geweldige manier om een ​​plafond oppervlak te ontwerpenTrey plafonds - een geweldige manier om het plafond poverhnostiDvuhurovnevye plafonds Design - de gulden middenweg speling plafond oppervlakken. Dit elimineert de noodzaak om zich te vestigen voor een bescheiden niveau, maar laat het werk van multi-level structuren niet bemoeilijken.


Hoe het interieur van gipsplaten plafond te transformeren voor de woonkamer

Hoewel dit ontwerp heeft een aanzienlijke hoogte, staat het u om het ontwerp visueel en maken de kamer ruimer, en nog veel meer. Als u de juiste kleur en verlichting, en het plafond configuratie kiest, wordt opgeschort bouw uw woonkamer te verhogen, zelfs visueel.

Gipsplaat zal visueel laten maken van de kamer boven en ruimGipsplaat zal visueel laten maken van de kamer boven en ruim

Eigenschappen van het ontwerp

 • U kunt een zeer glad oppervlak op de aanvankelijk oneffen terrein (ook al is de single-level plafonds te gaan met deze taak) te maken;
 • Het ontwerp is duurzaam, wat betekent dat zelfs de eerste kwaliteit van reparatie-installatie bevat ten minste 5 jaar;
 • Esthetiek - gipsplaten bouw en maximaal accurate en aantrekkelijk (bewijst gallery);
 • Hoge milieu plafond, omdat gipsplaten is gemaakt van natuurlijke materialen;
 • Eenvoudig in gebruik;
 • De mogelijkheid om nutsbedrijven verbergen onder de huid.

Gips plafond is milieuvriendelijk, gemaakt van natuurlijke materialenGips plafond is milieuvriendelijk, gemaakt van natuurlijke materialen

Ten slotte is het merk plafond en de verschillende types - dit, op hetzelfde tijdstip, op zichzelf staande element van het interieur, en combineert alle ruimte focus.

Duplex gipsplaten plafond in de woonkamer: het kleurenschema

Keuze van kleur - een cruciaal moment. Velen zijn terughoudend om te doen niet wat ze moeten doen met hun handen installatie, maar ook kiezen voor de kleur, design. Kleur beïnvloedt vooral de perceptie van de hele kamer.


Donkere kleuren visueel vermindering van de hoogte van het plafond van de kamer, de aanpassing van zijn proportiesDonkere kleuren visueel vermindering van de hoogte van het plafond van de kamer, de aanpassing van zijn proporties

Wat is belangrijk om te overwegen bij het kiezen van een kleur:

 • Toon op toon. Als u de kleur van het plafond naar de muur kleur of een beetje bleker overeenkomen kiezen, visueel een kamer ruimer en natuurlijk lichter lijken.
 • Donkere tinten. Deze beslissing werd toevlucht tot wanneer de hoogte van de ruimte visueel moet worden verlaagd om het aandeel af te stemmen op een zodanige wijze.
 • Gloss. Het vult de kamer met licht, en dit - de extra ruimte. Een goede optie voor schaduwrijke kamers.
 • Heldere, warme kleuren. Geschikt voor ruimtes waar natuurlijk daglicht duidelijk ontbreekt. Geel, roze of perzik - deze kleuren zijn altijd in de mode.
 • Blauw, groen en grijs. Ze ziet er geweldig uit in heldere, ruime kamers met ramen op het zuiden.

Kenmerkend is het eerste niveau van het plafond maken het licht, neutraal, en het tweede - een heldere, verzadigde. Dit appèl van kleuren verlicht het interieur.plafond design in de woonkamer van gipsplaat: Aanbevelingen

Beschikt over twee niveaus ontwerpen is dat ze toestaan ​​dat hun configuratie, kleur, ontwerp om functionele gebieden te maken in de kamer. Het blijkt dat de plafondconstructie kan zich richten op een aantal details van het interieur - bijvoorbeeld, benadrukken de eethoek, open haard, spiegel en hoek, enz.

Het ontwerp van het plafond kan worden gebruikt strakke, verfijnde lijnen, kleuren, etc.Het ontwerp van het plafond kan worden gebruikt strakke, verfijnde lijnen, kleuren, etc.

Vaak hiertoe gemonteerde glasvezel lampen of LED-lampen of kan deel uitmaken van het plafond behanglijm via speciale fluorescerende patroon.

Wat te overwegen bij het kiezen van een ontwerp:

 • Bunk ontwerp voegt extra volume van de kamer, of verandert de vorm van de kamer - een woonkamer wordt meer verfijnd;
 • Trey plafonds ziet er geweldig uit in een kamer met functionele gebieden, en benadrukt dat het is;
 • Als u een cirkelvormige lay-out van het tweede niveau te maken, kunnen we onderscheiden levend centrum - zone voor het verzamelen van de gasten, huis bijeenkomsten, etc.

Design kan een klassieke, rigoureus, met vloeiende lijnen en eenvoudige vormen zijn. Kan gebruikt worden en gestroomlijnde vorm, fijne lijntjes, of kan worden gevormd op het plafond van een bloem, wolk, hart, etc.

Gipsplaten plafond met verlichting voor in de woonkamer: verlichting soort

Lichtontwerp - is het type verlichting die een speciale sfeer creëert in de kamer. In de meeste gevallen is het gebruik van LED-verlichting en linten. Ze geven een gladde, zachte verlichting, visueel verhoging van het plafond diepte, en zelfs het effect van de drijvende constructies te creëren.

Lichtontwerp - is het type verlichting die een speciale sfeer creëert in de kamerLichtontwerp - is het type verlichting die een speciale sfeer creëert in de kamer


Als u verlichting en linten verschillende combineren van kleur en kracht, de achtergrondverlichting zal letterlijk uniek. Om een ​​helder lampje van de toets krijgen, moet je de verlichting in aanvulling hierop de kroonluchter te stellen, zet de staande lamp.

Wanneer u het type verlichting te selecteren, rekening met het feit dat de ingebouwde verlichtingsarmaturen gelijkmatig verdeeld moeten worden over de woonkamer. Hij benadrukt de functionele gebieden.

Plafonds voor de huiskamer van gipsplaat en spanning: dat is beter

Populair deze soort plafondconstructies vrijwel identiek. En ze hebben veel met elkaar gemeen - de esthetische uitstraling, de mogelijkheid om het geluid goed te isoleren, en vormen prachtige composities.

Gipsplaten vergelijkbaar met het spannen van mooie verschijning en geluidsisolatie capaciteitGipsplaten vergelijkbaar met het spannen van mooie verschijning en geluidsisolatie capaciteit

Features plafond structuren

 • Gips plafond zonder reparatie kan oplopen tot 10 jaar, en de spanning - alle 15;
 • Installatie van gipsplaten systemen met hun handen financieel goedkoper dan de installatie van spanplafond;
 • Voor de installatie gipsplaten het aantrekken van specialisten is niet nodig;
 • Maar de vochtigheid van het plafond van de FCL laag is, in een kleine kamer van een two-tier structuur niet heeft vastgesteld, zoals in het nieuwe gebouw niet kan worden gedaan met papier-maché.

Installatie van gipsplaten systemen met hun handen financieel goedkoper dan de installatie van spanplafondInstallatie van gipsplaten systemen met hun handen financieel goedkoper dan de installatie van spanplafond


By the way, het verlaagde plafond weinig onderhoud nodig en olieverf van tijd tot tijd moeten tint. Maar GCR-design milieuvriendelijk, die niet de spanplafonds van PVC-film.

Plat gipsplaten plafond van de woonkamer

Als u nog niet, en dus de hoge kamer, en denken van de multilevel structuur, is het beter om het te verlaten. One-level plafond, ondanks de eenvoud van uitvoering, kan zeer succesvol ontwerp zijn.

One-level plafond, ondanks de eenvoud van uitvoering, kan zeer succesvol ontwerp te zijnOne-level plafond, ondanks de eenvoud van uitvoering, kan zeer succesvol ontwerp te zijn

By the way, kan vandaag gipsplaat eenvoudige single-tiered structuur levendiger worden gemaakt door middel van speciale vinyl stickers of stencils. Dat wil zeggen, hoef je niet een matte witte gipsplaten plafond, en een mooi gezicht met gladde, interessante patronen te krijgen. En als ze moe zijn - je kunt het plafond te schilderen, en maak een nieuw ontwerp.

Stucwerk living gipsplaten: types van multi-level structuren

Zijn handen bijna complexe structuren ontstaan ​​- vereisen geschoolde kracht. Maar er is iets te betalen, wordt verkregen als resultaat van een kunstwerk.

De meerlagige structuur van het plafond gipokartona maakt elke laag verschillende opaciteit, een interessante opstelling van lampenDe meerlagige structuur van het plafond gipokartona maakt elke laag verschillende opaciteit, een interessante opstelling van lampen

Ondersoorten multilevel ontwerpen van gipsplaat:

 • kader - creëerde een multi-level box, gewoonlijk rechthoekig;
 • diagonaal - het oppervlak van elk nieuw niveau verdeeld schuin rechts of willekeurig;
 • zone - gelaagde plafond, waardoor bestemmingsplan ruimte.

By the way, vandaag de dag, een van de modetrends is de combinatie van spanplafond en gipsplaten constructies. Goed geplande tandem kan elke laag van het plafond op verschillende manieren aan verf, een interessante opstelling van de inrichting, etc.

Twee-level spanplafond voor zaal (video)

Gipsplaten - een natuurlijk materiaal, dat het mogelijk maakt om een ​​eenvoudige maar kwalitatief hoogwaardige afwerking kader te maken. Tegelijkertijd is voor deze werkzaamheden is niet altijd nodig wizard die je kunt doen op hun eigen. Goed bouwontwerp te gluren in de galerie en kies degene die uw woonkamer versieren.

Goede ideeën!

Duplex gipsplaten plafond van de woonkamer (foto)

02ec3f2dfc1c10027bbc5963dbf76f3d 2 3dhousedownload5 5big 7dizajnimontazhpotolkovizgipsokartona 10 12 9e3923252bb1c3ee7b21bee79e5e767b96935e41 47 1381914511-920.909.849

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 16 = 19

map