Modern design woonkamer Chroesjtsjov: Photo-2017, ideeën en tips

Modern design woonkamer Chroesjtsjov: Photo-2017, ideeën en tips

12 October 2017Stijlvol ontwerp van de woonkamer in Chroesjtsjov zal helpen creëren een sfeer van gezelligheid en comfortStijlvol ontwerp van de woonkamer in Chroesjtsjov zal helpen om een ​​sfeer van comfort te creëren en komfortaGostinaya-Chroesjtsjov in het appartement is klein in omvang en de beperktheid van de ruimte, zodat de inrichting is te benaderen met speciale aandacht. Hoe maak je een mooi en stijlvol design Chroesjtsjov woonkamer, foto interieur te maken in 2017 en die moderne ideeën bestaan ​​- lees dan verder.


Kleine woonkamer in Chroesjtsjov is geen reden om de mooie oplossingen in het ontwerp te verlaten. Het is een centrale woonkamer in elk appartement, en Chroesjtsjov niet de uitzondering, in de woonkamer en breng 's avonds bij elkaar kunt komen. Daarom is een zorgvuldige selectie van het ontwerp woonkamer - een belangrijke zaak. Echter, wanneer het geselecteerd moet rekening houden met de grootte van de kamer, met name de constructie en de combinatie van kleuren, texturen en materialen waaruit een algemeen beeld van de ruimte ontstaan.

Modern design woonkamer in Chroesjtsjov: mode 2017

woonkamer interieur in het appartement-Chroesjtsjov in het algemeen ingewikkeld nauwe ruimten en het ongemak locatie. Voor deze kamer is het belangrijk om de juiste kleur en textuur, en TZ kiezen size accessoires en meubels.

Een dergelijke ruimte om visueel te vergroten en geef het de juiste verhoudingen.

Met deze moeilijke taak uitstekend werk lichte tinten van behang, volgens de ontwerpers. Kleur oplossing verwelkomt kleine kamer warm, neutrale beige tinten en halve tonen. Maar de scherpe tegenstellingen in de woonkamer Chroesjtsjov moeten worden vermeden, zijn ze in strijd zijn met visueel verhullen de toch al kleine ruimte.

Met de hulp van modern design om visueel vergroten van de ruimteMet de hulp van modern design om visueel vergroten van de ruimte


Vergeet niet, goed geregeld meubels en goed gekozen accessoires - Textiel en gewoon mooie kleine dingen maken het interieur van de woonkamer in Chroesjtsjov zal hem compleet en individuele stijl te geven.

Voor de locatie van het meubilair eenheden, salontafels en andere interieur items is het beter om een ​​lineaire opstelling te gebruiken langs de muren. Vergeet niet over een interessant ontwerp aanpak, die enkele meubelstuk beveelt, zoals een bank, maak een levend centrum, het belangrijkste ding dat hij een lichtere tint was.

Moderne ideeën 2017 dicteren minimalistische interieur Chroesjtsjov woonkamer, met een overwicht van mooie en stijlvolle kleuren - olijf, turkoois, beige met een minimum aan decoratie en versieringen. In de kleine woonkamer is niet nodig om vloerbedekking leggen, deskundigen adviseren in deze situatie op de parketvloer lag.

De moderne stijl van het interieur kamer Chroesjtsjov: opties en hoe te implementeren

Wat moet een moderne stijl van leven hruschekvi? Multi-functioneel, stijlvol, aantrekkelijk, gezellig en comfortabel verantwoordelijk design experts.Ontwerp experts raden aan om de multi-level plafonds te verlatenOntwerp experts raden aan om de multi-level plafonds te verlaten

Dit kan worden bereikt als je een paar eenvoudige regels te volgen. Ontwerp plafond regel - moderne trends 2017 wordt geadviseerd om de multi-level plafonds te verlaten ten gunste van alleen het gips nivellering op het plafond, of het creëren van originele tekeningen, bijvoorbeeld door verlaagde plafonds of gipskarton structuren.

Wij maken het plafond

Hier zijn een paar voorbeelden van hoe aan het plafond in de woonkamer Chroesjtsjov versieren:

 • Beknopte witte coating;
 • Glad of glanzend plafond;
 • Zwevende structuur;
 • Het maken van balken plafond - is een hit in 2017.

Als de woonkamer lage plafonds, gebruik dan gordijnen aan de vloerAls de woonkamer lage plafonds, gebruik dan gordijnen aan de vloer

 Als de woonkamer lage plafonds, kunt u gordijnen gebruiken om de vloer of een zacht diffuus licht - het is visueel verhoging van de hoogte van de plafonds.

 De afgewerkte vloer

De volgende regel is het principe van de vloerafwerking - favorieten in het ontwerp van de woonkamer begon te Chroesjtsjov:

 • laminaat;
 • parket;
 • Keramische tegels, en het is de relevantie van dergelijk materiaal voor de vloer in de woonkamer is een van de moderne ideeën.

Om de vloer in de woonkamer te selecteren, ontwerpers bieden verschillende mogelijkhedenOm de vloer in de woonkamer te selecteren, ontwerpers bieden verschillende mogelijkheden

Voor de vloer van de woonkamer in een vijf verdiepingen tellend appartement heeft een andere gewaagde ontwerp cursus - is de diagonaal leggen van het materiaal, dat de ruimte zoveel mogelijk zo'n kleine ruimte uitbreidt.


Het kiezen van wandbekleding

En de derde - is het meestal de woonkamer wanddecoratie Chroesjtsjov, waarin staat dat de witte gladde wanden is de beste optie in dergelijke omstandigheden, maar tegelijkertijd kunt u de huidige trends zoals muren variëren met verschillende decoratieve ideeën.

U kunt versieren de muren voor elk wat wilsU kunt versieren de muren voor elk wat wils

Om dit te doen, te gebruiken:

 • Met behulp van de decoratieve stenen - is een element van een trendy loft stijl, wat geweldig is voor de uitbreiding van een kleine ruimte van de kamer is;
 • Panel of houten muurschildering;
 • Vliesbehang met strepen;
 • Wallpaper met gouden monogrammen of grijstinten.

Ideeën heel veel, dus het belangrijkste om te onthouden, als de muur in de woonkamer Chroesjtsjov een van deze opvallende elementen, het moet op een muur en de andere muren een neutrale achtergrond.


Een goede zonering living in hruschevke

Wonen in de Chroesjtsjov het wordt vaak gecombineerd met een keuken, een werkplek of een balkon - het maakt het mogelijk om de ruimte van de kamer uit te breiden en geef het een meer stijlvolle look, omdat elk van deze gebieden zijn meestal geselecteerd individueel ontworpen.

Het werkgebied van de belangrijkste scheiden boek kan de smalle modules die worden gecombineerd met de algemene stijl van de kamer te gebruiken.

Zoning woonkamer maakt het mogelijk om de ruimte van de kamer te vergrotenZoning woonkamer maakt het mogelijk om de ruimte van de kamer te vergroten

Bevestiging van het balkon aan de woonkamer in Chroesjtsjov, lost het grootste probleem van het werkgebied, hobby gebied of recreatie. Op het balkon kunt u een comfortabele stoel en computer bureau plaatst, moet een speciaal rek voor opslag van materialen voor hobby's, bijvoorbeeld, garen en spokes, zet comfortabele stoelen met zachte kussens en een salontafel. Zelf een dergelijke zone kan worden gescheiden door een gordijn of een bar, het belangrijkste om te kiezen voor de materialen zijn licht en transparant dan de kamer zal niet lijken overbelast.

Individualiteit in het interieur van de woonkamer in Chroesjtsjov zal een panel gordijnen die de grote zaal te scheiden geven.

Gezoneerd ruimte met behulp van meubels of grote meubeleenheden beter niet - dit zal de zwaartekracht toe te voegen aan het hele interieur in een kleine woonkamer.

De eenvoudigste en meest geschikte optie bestemmingsplan hruschevke - een decoreren muren, bijvoorbeeld door toevoeging van de volgende elementen:

 • Fresco of muurschildering;
 • Imitatie stenen, zand of ruwe steen;
 • Spiegel in een mooie omlijsting;
 • Geometrische vormen;
 • Fabric behang.

Het bestemmingsplan wonen Chroesjtsjov heeft een belangrijk principe is niet het grote aantal items overbelasten.

Het palet van kleuren: kleuren voor de woonkamer Chroesjtsjov

Moderne trends in kleuren zijn wit, zwart en grijs. Ze gewoon combineren met accessoires, meubels en verlichting in de kamer is niet alleen klein in omvang.

Willen we in een kleine woonkamer kleuren tot stand te brengen - het moet opnemen van heldere kleur, bijvoorbeeld, in een witte woonkamer pakte de smaragd kussens voor de bank of oranje gordijnen.

Enorme selectie palet van kleuren voor uw woonkamer zal het origineel te maken en tegelijkertijd de uniekeEnorme selectie palet van kleuren voor uw woonkamer zal het origineel te maken en tegelijkertijd de unieke

Door gedempte kleuren gelakt hout fit in de meubel- en het dikke glas van een contrasterende kleur.

Origineel en moderne look paars en lime kleuren, gecombineerd met beige of wit - het geeft een unieke stijl van de kamer.

Het belangrijkste is dat de combinatie van kleuren zoals de gastheren, en visueel uitbreiden van de ruimte van de woonkamer Chroesjtsjov.

woonkamer design Chroesjtsjov: moderne ideeën (video)

Maak een leven in de Chroesjtsjov is niet zo moeilijk, het belangrijkste om te focussen op moderne ideeën, deskundig advies en correct exclusieve materialen en kleuren voor de kamer.

woonkamer interieur design in de Chroesjtsjov (foto)

8 121327310488 18 2173 323VRayPhysicalCamera006 847-4 1379603404893kxd82dpe 1396011569interer-gostinoj-12-kv-m b-IMG046f728f6f2b Dizain-malenkoi-gostinoi-02

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 3 =

map