The BlogStijlvolle moderne trap ontwerp niet alleen sieren de kamer, maar zou wel een interessante accent in het interieurStijlvolle moderne trap ontwerp niet alleen sieren de kamer, maar zou wel een interessante accent in interereVse gebouwen die niet behoren tot de hoogbouw, voorlopig genaamd huisjes zijn. Bijna geen enkel land huis in Rusland kan niet zonder een ladder structuur, of het is de voorkant, vloer of zolder. Ontwerp project van de trap in de woonkamer wordt bepaald door de totale architectonische stijl en plattegrond, evenals de financiële draagkracht van de verhuurder.


Trappen decoratie: soorten ladders

ontwerp trap naar de tweede verdieping is essentieel in de ontwerpruimte, omdat dit element benadrukt de voorzorg en planning alfabetisering, elegant typisch het interieur, de algemene stilistische richting van de ruimte en het uitvoeren inherente functies.

Het kiezen van de trappen naar de kamer, moet u rekening houden met zowel het uiterlijk en de kwaliteitHet kiezen van de trappen naar de kamer, moet u rekening houden met zowel het uiterlijk en de kwaliteit

Dit alles betekent dat de decoratieve ladder zou moeten zijn:

 • esthetische;
 • comfortabel;
 • Milieuvriendelijk;
 • Secure.

Na het overwinnen van de trap die leidt naar het huis, krijgen we de gang in, die meestal ook is gevestigd trap ontwerp, wat leidt tot de tweede verdieping.


Hal - de centrale kamer van het huis, die het gevoel van het hele pand bepaalt, zodat het ontwerp van deze kamer moet grondig worden doordacht, omdat zelfs onbelangrijk op het eerste gezicht, kan het item van het uitzicht bederven en laat in het onderbewuste negatieve nasmaak.

Varianten van de registratie van de hal trap kan de meest onverwachte zijn. Het maken van gordijnen vandaag in de trend. Goed idee - opengewerkte metalen design, maar dit zal alleen zien er spectaculair uit op de juiste wijze georganiseerd verlichting. Houten trap - een klassieker van het genre, de ideale oplossing voor het interieur, ontworpen in dezelfde stijl richting.

Als het huisje verhuurder geen vertrouwen in hun ontwerp capaciteiten heeft, is het beter om een ​​project van de trap naar de tweede verdieping het creëren van een professional die in staat zijn om de optimale combinatie van de aard van de ladder zullen kunnen kiezen ontwerpen, haar stijl en bouwmaterialen waaruit het is gemaakt, om een ​​trap harmonieus passen in het interieur binnenshuis.

Daarnaast is het belangrijk om te zorgen voor het berekenen van de juiste ladder, want het is voortdurend in het oog, en de eventuele tekortkomingen in haar structuur zal duidelijk, zelfs aan de mensen wisten niets over ontwerpen zijn. Wat zal de ladder zijn, hangt grotendeels af van het vloeroppervlak en de hoogte van het plafond oppervlak. Bijvoorbeeld, de massale bouw van marmer vereist de juiste omgeving en zal er slecht uitzien in de hal van het appartement, maar de steile ladder van de metalen reling van de wapening in de gelegenheid om de financiën te redden, maar deze oplossing is niet geschikt voor elk interieur. Ook voor een kleine ruimte woonkamer, keuken, hal of een andere kamer optimaal te passen in een eenvoudige ladder gemaakt van hout, gelegen langs de muur.Het ontwerp van de trap naar de tweede verdieping: een foto

Ontwerp project van de trap in het huis maakt het mogelijk om de meest fantastische en fantasierijke ontwerpen van interne trap te realiseren, bijvoorbeeld Valdai zijn sterkte en stevigheid kunt u denken aan de Middeleeuwen, en kunnen zweven in de lucht, als iets fantastisch.

Interessante en ongewone interieur ziet er modern wenteltrap naar de tweede verdiepingInteressante en ongewone interieur ziet er modern wenteltrap naar de tweede verdieping

Spiraal ontwerp, waarin elementen van het smeden, kan de basis van de inwendige ruimte met een hoog plafond.

Wenteltrap van metaal en met een uitgang voor geïmproviseerde gallery ruimte geven gelijkenis met het slot.

De meest dringende wordt beschouwd als een wenteltrap, die in de loop der jaren een reputatie heeft:

 • magic;
 • magic;
 • Aanlokkelijk.

De inrichting en het ontwerp van de schroef ontwerpen kunnen worden gemaakt in vele verschillende stijlen en richtingen, van klassiek tot barok, maar ze zal altijd een van de meest originele kenmerken. Hout is een veelzijdig materiaal voor het interieur afwerking, en het ontwikkelen en uitvoeren van het ontwerp van houten structuren is perfect te combineren met het interieur, zowel klassieke stijl en moderne stijl trends. Trappen van hout past perfect bij de oude patronen en de plaats kunnen worden gebruikt voor de constructie onder de schappen of opslagsysteem, zal de zone functioneel en esthetisch zijn.

Ideeën kunnen worden de meest originele, kun je experimenteren. trap interieur ontwerp kan worden gemaakt in verschillende stijlen en richtingen, van verschillende materialen, kan een grillige vorm configuratie, interessante kleurweergave hebben, maar het streven naar originaliteit moeten niet vergeten over de regels voor de berekening van de ladder en veiligheidseisen.

Als de regels worden genegeerd, kan het favoriete ladder een gevaarlijk obstakel geworden. Bijvoorbeeld, tape trappen zonder leuningen ziet er erg origineel, maar struikelde, kunt u ernstig letsel oplopen.

Het stijlvolle design van de trap thuis

Hoe ontwerpers, trappen en leuningen, om te bewegen tussen de verdiepingen te vinden, dragen niet alleen functioneel, maar ook stilistische belasting, het creëren van een persoonlijkheid en harmonie in het interieur leefruimte.


Bij het kiezen van de trap naar de tweede verdieping, moet speciale aandacht worden besteed en de relingBij het kiezen van de trap naar de tweede verdieping, moet speciale aandacht worden besteed en de reling

Het is noodzakelijk om te onderzoeken in detail de trap in het interieur, en hun stilistische kenmerken:

 1. Modern. Als de huiseigenaar wil heldere en expressieve vorm, zou een houten structuur in de stijl modernistische richting zijn beroep op hem. De vloeiende lijnen groente, futuristische vormen en bewerkte houten voorwerpen zijn elegant gecombineerd met het totale interieur in dezelfde stijl.
 2. Victoriaanse stijl. Houten treden in de stijl richting zijn schroefdraad balusters en steunpilaren, aangevuld met stijlvolle ballen. Niet verkeerd om stucwerk te zijn, randen en snijwerk. Soms kan een leuning elementen in de vorm van roosters bevatten.
 3. Neoclassicisme. Deze dominantie van luxe en glamour. En de ladder van de vloer moet breed en feestelijk. Steen zal niet overbodig, expressieve gesmeed en verfijnde houten elementen met schroefdraad door laser. Het moet worden geïntensiveerd podium en spijlen in de vorm van een kegel.

Even populair landelijke stijl en klassiek. Voor land de natuur de eenvoud en natuurlijkheid, maar heeft een universele klassiek leeftijd elegante vorm, met een klein aantal van de decoratie, carving, wervelingen en patronen. Structuren gemaakt van hout hebben vaak lichte en donkere kleuren, klassieke gamma. Trappen kunnen worden omringd door bloemen en andere accessoires, die inherent zijn aan deze stijl.

Het maken van trappen: 10 tips

Ontwerpers bieden een paar tips voor een goed ontworpen trapopgang.


Trap naar de tweede verdieping moet zodanig worden gekozen dat deze past bij de inrichting van de ruimte waarin deze is geïnstalleerdTrap naar de tweede verdieping moet zodanig worden gekozen dat deze past bij de inrichting van de ruimte waarin deze is geïnstalleerd

Bijvoorbeeld:

 1. Om trappenhuis ontwerp was niet alleen aantrekkelijk, maar ook veilig, moet je een sterke bouwmaterialen te nemen is zeer geschikt natuurlijk hout, roestvrij staal, gehard glas en anderen.
 2. Alle details van de trap zou moeten zijn in dezelfde stijl.
 3. Een steenworp afstand van de onderkant en de bovenkant van de trap moeten kijken naar de voordeur.
 4. Klimmen en dalen de trap moet comfortabel zijn, dus te slim en cool design is niet de moeite waard.
 5. 15 cm hoogte 30 cm diepte optimale variant.
 6. Metal + Hout is de sterkste combinatie.
 7. Over het hoofd moet minstens 2 meter.
 8. Verlichting moet voldoende zijn.
 9. Trappen moeten autonoom zijn, het zou handig zijn, ga de trap op naar het balkon en uitzicht op het grondgebied, garage, landschapsarchitectuur, of de schoonheid van de geliefde lichaam van de machine.
 10. De trap in de hal moeten esthetisch worden ingericht. Het kan two-tone zijn, met gordijnstof. Goed op de muur pokleit stijlvolle, neutrale achtergrond, uit de zwarte dienen te worden afgeschaft.

Beter om creatieve oplossingen te laten voor waaghalzen. Ontwerp ladder in het binnenland, in het bijzonder, moet comfortabel en goed aansluit op uw woninginrichting.

Spectaculaire trappen muur decor

Naast het ontwerpen van de trap, is het belangrijk om een ​​wand, die dicht trekken. Versier de muur kan verschillen, het belangrijkste ding om de stijl te respecteren en niet overdrijven met decoratieve elementen.

Mooi en stijlvol interieur ruimte zal donkere trappen en witte muur te combinerenMooi en stijlvol interieur ruimte zal donkere trappen en witte muur te combineren

Ontwerpers worden geadviseerd om te gebruiken als achtergrond:

 • wallpapers;
 • Sierpleister;
 • Verf, etc ..

Op de muur je kunt plaatsen, prachtige mozaïeken, kan een deel van de originele keramische tegels, en de kunstmatige steen te leggen maken. Een interessante en kosteneffectieve oplossing - vinyl stickers, het is modieus en origineel. Op de muur kunt u plaatsen posters, schilderijen, muurschilderingen of hang fotolijsten met foto's, die de gelukkige momenten van het leven afgebeeld. Gelukkig is de productie van de originele decoratieve elementen nu gevestigd en een grote verscheidenheid aan onderwerpen.

Ontwerp van moderne trap (video)

Een geweldig idee zou zijn op basis van de muur kan een spectaculair patroon of geplakt wallpapers veroorzaken. Ontwerp opties zijn veel, maar als er geen vertrouwen in hun capaciteiten, is het beter zich te wenden tot ontwerpers. De groep van deskundigen zal alles perfect doen.

Ontwerp hal met trap naar de tweede verdieping (binnenlandse foto)

1slide1 4-18 0042 28 137 111.157 1859 1378 23753554 1430669034intererlestnicyvchastnomdome2

Leave a Comment

Your email address will not be published.

50 + = 59