Modern design ideeën kleine woonkamer 10 principes van de schepping

Modern design ideeën kleine woonkamer 10 principes van de schepping

12 October 2017Voor kleine zalen is het beter om meubels met opvouwbaar ontwerp kiezenVoor kleine zalen is het beter om meubels te kiezen met het vouwen konstruktsieyNebolshaya Wonen in een appartement niet te beperken, maar breidt de ruimte voor verbeelding. Winstgevend en interessant ontwerp heeft in staat om wonderen te verrichten en om de ontwerper met de meest winstgevende onderdeel te tonen.


Om het kleine gebied van de kamer niet te overbelasten, moet u naar het advies van ervaren professionals luisteren en al het mogelijke doen om de ruimte niet te rommel. Kleine kamer moet goed verlicht, in aanvulling op de belangrijkste bron in de vorm van kroonluchters, kunt u zich aanmelden en schijnwerpers, voor het gemak in bepaalde hoeken van de kamer.

Ontwerp een kleine woonkamer in 2017: moderne ideeën en kleuren

De voorkeur moet worden gegeven aan bepaalde kleuren - pastel, beige, wit, zonder scherpe contrasten en een grote verzadiging kleuren.

Een even belangrijk onderdeel van het decor is een accessoire - is het beter om natuurlijke materialen te verwerven - een vaas van klei, glas, kussens gemaakt van linnen en katoen.

In 2017 zijn er nieuwe opties voor het ontwerp van kleine zalen, waaronder populaire tinten beigeIn 2017 zijn er nieuwe opties voor het ontwerp van kleine zalen, waaronder populaire tinten beige

Zij kunnen felle kleuren, maar moet in harmonie zijn met de rest van de details en meubilair. Bijzondere aandacht moet worden besteed aan de gordijnen en tapijt - in orde in de chaos te vermijden, moet je om zich te onderscheiden als een felle accenten of decoratieve objecten - schilderijen, vazen, kussens of gordijnen, bank of vloer.


Meubilair voor een kleine woonkamer in een moderne stijl

Ontwerpers bieden een aantal belangrijke aanbevelingen om meubels te kopen is niet ongemak en maximale vrijgekomen ruimte gebracht.

Belangrijke tips:

  • Het is niet aan te raden om woninginrichting te kopen, met de aanwezigheid van grootschalige convexe delen, ze zijn niet op hun plaats weg te nemen en een veel vrije ruimte;
  • Interessante projecten worden verkregen, als u in de woonkamer met keuken te combineren, het vrijmaken van het maximum van de ontbrekende ruimte;
  • De aanwezigheid van felle kleuren in het interieur, het creëren van de illusie van een grote kamer, en als het wordt aangevuld door een ruime en grote ramen, is het mogelijk om een ​​full size en een grote woonkamer te bereiken;
  • Het gebruik van kleine muren of kasten coupe zal een maximum van vrije ruimte te besparen;
  • Voordat het plan is aan te bevelen om kennis te maken met verschillende soorten modulaire meubels die het meest voordelig om een ​​kleine woonkamer ontwerp te maken.

Moderne meubels kunt u verschillende opties voor kleine zalen die het beste passen in een kleine ruimte te kiezenModerne meubels kunt u verschillende opties voor kleine zalen die het beste passen in een kleine ruimte te kiezenDe moderne markt wordt vertegenwoordigd door verschillende varianten van meubelen, die in staat is het uitvoeren van verschillende functies - om een ​​bank te zijn en lag in het grote bed, een kleine salontafel te zetten in een volledige tafel en stoelen vouwen, zodat ze niet storen, tenzij je nodig hebt om ze te gebruiken.

Meer interessant, maar financieel duur en wellicht een optie die u installeert de ingebouwde meubels, in dit scenario zal de maximale besparingen beschikbare ruimte en het meest efficiënte gebruik van de ruimte zijn.

De nieuwste innovatie is de overname van het seizoen is een hoek van de bank, ter vervanging van de kleine bank en een aantal stoelen, waardoor het gebied van een kleine ruimte te besparen.

Modern binnenland van een kleine woonkamer

Veel mensen geloven dat als je geometrische patronen te gebruiken op de muren, zelfs de heldere behang zal niet een dergelijke kamer op te slaan, en het wordt visueel verminderd door de ogen. Ontwerpers onthullen een geheim - de abstractie of erwten zal kleiner zijn, des te meer zal verschijnen rond objecten in een kleine kamer - vooruit spelen.

Bij het kiezen van kleuren voor een kleine woonkamer voorkeur moet worden gegeven neutrale kleuren: wit, beige of blauwBij het kiezen van kleuren voor een kleine woonkamer voorkeur moet worden gegeven neutrale kleuren: wit, beige of blauw

Grote abstractie maken het tegenovergestelde effect, omdat het menselijk brein is ontworpen op een zodanige wijze dat vergelijkt vlakke objecten met elkaar en voert het resultaat uit.

Laat al de wanden van het zelfde, moderne ideeën in 2017 kon de toewijzing van een kleine band of een enkele site te maken, is het voldoende om de harmonie in de kamer en het krijgen bewonderende recensies van vrienden en kennissen te bereiken.

Het ontwerp van het moderne leven in een klein appartement

Als competent om zich te concentreren in een kamer op een onderwerp, zoals het ontbreken van een klein gebied zal niet zo merkbaar. U kunt in een hoek of in het midden van de kamer bank, die wordt omlijst door heldere kleuren en soortgelijke tinten gordijnen of vloerbedekking te zetten. Het gebruik van Romeinse jaloezieën kan verder uit te breiden en te transformeren het interieur ruimte in een klein appartement, en als je de meubels te gebruiken in dezelfde stijl, zal er een gevoel van harmonie en alle comfort zijn.

Het verdient aanbeveling om de kleuren te combineren in een kleine woonkamer, bijvoorbeeld, kiezen voor dezelfde kleurenschema voor behang en sofaHet verdient aanbeveling om de kleuren te combineren in een kleine woonkamer, bijvoorbeeld, kiezen voor dezelfde kleurenschema voor behang en sofa


De strook in het interieur

Vergeten sinds de Sovjetperiode de band terug in een nieuwe interpretatie, hun correcte plaatsing zorgt voor de visuele effecten van een brede of hoge gebouwen.

Afhankelijk van het bestaande probleem - en gebruikten de items die u wilt. Als de kamer is lage plafonds - de band hoogte kan een aanzienlijke verhoging van hen en uitbreiden van de smalle ruimte, als je een longitudinale strook van een andere kleur te maken.

De strips in het interieur van een kleine woonkamer zal toelaten om aanzienlijke verhoging van de visuele ruimteDe strips in het interieur van een kleine woonkamer zal toelaten om aanzienlijke verhoging van de visuele ruimte

Een visuele uitbreiding van de ruimte

Mirror is een van de meest essentiële items in een appartement, maar experts raden niet te overdrijven met deze assistent. mag niet meer dan één zijn, om te voorkomen dat de ruimte om te ontspannen in de kapper of schoonheidssalon in elke kamer zetten.

De beste optie is om een ​​kabinet compartiment te kopen met een spiegel deur, waar je jezelf kunt zien in volle groei, en in de omgeving te doen of te tweaken de make-up.

Visueel uitbreiden van de ruimte met beperkte ruimte kunnen de kleuren lichtVisueel uitbreiden van de ruimte met beperkte ruimte kunnen de kleuren licht


moderne trends

2017 toont aan dat het ontwerp begint interessante veranderingen - meer en meer gezinnen zijn niet langer vasthouden aan duidelijke en precieze regels, de voorkeur van de originele stukken van meubilair, een interessante combinatie van kleuren en texturen, maar ook de neiging om zich te onderscheiden en origineel. Ding van het verleden mode hebben dezelfde luxe-artikelen - tapijten, lederen meubels, dure muur. Hoeveel verschillende mensen met verschillende karakters, dus er zijn verschillende mogelijkheden voor projecten in modern design kunst. De basisregel, die aan alle behoeften van de klant en het creëren van een maximum aan comfort, gemak en stijlvolle details in de kamer, ook al is het klein in omvang.

Moderne trends omvatten het gebruik van originele objecten die kunnen op de beste manier om het karakter en de emotionele toestand van de gastheren te brengenModerne trends omvatten het gebruik van originele objecten die kunnen op de beste manier om het karakter en de emotionele toestand van de gastheren te brengen

Innovatie op het gebied van wanddecoratie zijn het behang of foto's met 3D-effecten, zijn ze in staat om te creëren vanuit een kleine kamer een interessant gebied. Een aanvulling op deze nieuwe monochrome klassieke meubels, bij voorkeur met stoffen bekleding, kleur is het beste om de meest zacht en pastel gebruiken - wit, zand, beige of melk, zodat er geen afbreuk doen aan de interessante decor op de muur en de congestie ruimte met lichte elementen niet te creëren.

In een kleine kamer, die visueel wilt uitbreiden, kunt u geen partities gebruiken om de zone, is het beter te doen de gebruikelijke opstelling van het meubilair aan de behoeften van familieleden te ontmoeten.

Het interieur van een kleine woonkamer (video)

Als de kamer is actief in het ontwerp zijn niet een professionele, is het het beste om advies van ervaren professionals of zorgvuldig de informatie uit verschillende bronnen te herzien teneinde te voorkomen dat verrommeling van de ruimte, en de visuele rommel in de huiskamer gevoel.

Ontwerp een kleine woonkamer: moderne ideeën (foto) 

0f7ffbfabc0cd7a1f7dd5b23910f15b4 7axmYIAPhcs 24b52f8b3ac1ced36c645f7af1c8fba6 18-9 172 28DSC5383s 68793-foto-Dizayn-malenkoy-gostinoy 1379603404893kxd82dpe 38897-foto-Dizayn-malenkoy-gostinoy 1445500525interer-malenkoy-gostinoy-15

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 + = 90

map