Modern design ideeën hal: Photo 2017

Modern design ideeën hal: Photo 2017

12 October 2017Een grote verscheidenheid van afwerking materialen en meubels laten regelen woonkamer in elke stijlEen grote verscheidenheid van afwerking materialen en meubels laten regelen woonkamer in elke stijl eerste, hij ziet een gastheer of een gastenverblijf, het openen van een deur - een hal. Dit is een individuele kaart van elke eigenschap, en de manier waarop zal worden ingericht met een hal, zorgt voor een eerste indruk van het interieur van het huis.


Ontwerp een kleine hal: Photo 2017 moderne ideeën en praktische tips

Niet elke eigenaar van zijn woning beschikt over een brede en ruime hal. Meestal is het langwerpige, smalle gang, waar het moeilijk kan zijn, niet alleen om de meubels te plaatsen, maar ook om meer dan 1-2 mensen.

Ontwerp van moderne gangen zich aan bepaalde regels, hier zijn enkele van hen:

 • Indien mogelijk, de zaal voor om vochtbestendige materialen;
 • Reiniging en schoonmaak moet niet moeilijk zijn;
 • De sterkte en duurzaamheid van meubels en decoratie, zoals hal vaak onderworpen aan verschillende vormen van mechanische schade;
 • Milieuvriendelijke materialen, in een mode-natuurlijke en natuurlijkheid.

Ondanks de kleine oppervlakte, deze plek is belangrijk voor elk huis en dus verbetering verdient bijzondere aandacht. Naast het feit dat deze plek heeft om de operationele eisen te voldoen, om een ​​heel jaar te plaatsen geaccumuleerde schoenen, kleding en accessoires, dus nog steeds moet het comfortabel genoeg om te verzamelen voor het verlaten van het huis.

Bij de inrichting van een kleine hal is het aanbevolen om lichte tinten te gebruikenBij de inrichting van een kleine hal is het aanbevolen om lichte tinten te gebruiken


Worth een paar tips hoe het ontwerp van de hal te versieren:

 1. Focus op de heldere palette bij het kiezen van een muur kleur. In de regel, lichte kleuren helpen om visueel de ruimte van een kleine hal uit te breiden.
 2. Blijf bij minimalisme, is het niet nodig om grote meubels of interieur oversaturate verschillende kleine dingen en details te installeren. Garderobe perfect voor kleding en schoeisel.
 3. De belangrijkste regel is, wanneer u een ontwerp van een kleine gang, het gebruik van spiegels en glanzende oppervlakken te maken. Spiegels voegen licht en het volume van de ruimte, waardoor het een dure en luxe uitstraling.

Stress een lange, smalle gang, bijvoorbeeld door de kleur van de deur of de poort naar een donkerder. Als de deur niet lay-out biedt, dan aan het eind kun je schilderijen en foto's op te hangen.

Decoreren en Ontwerp Corridor: foto 2017 moderne ideeën

Bij de selectie van afwerkingsopties, rekening houden met de gang gebied, de mate van vervuiling en de beoogde stijl van de rest van het huis.Tot op heden, bouwmateriaal winkels bieden een enorm scala aan mogelijkheden voor wanddecoratie:

 • Niet-geweven, textiel, vinyl en andere soorten behang;
 • wallpapers;
 • Wandpanelen MDF en PVC;
 • tegel;
 • verf;
 • Adhesiefolie.

In 2017 wordt het populair om te gebruiken in de gang spiegel surround in combinatie met lampen zich eroverheenIn 2017 wordt het populair om te gebruiken in de gang spiegel surround in combinatie met lampen zich eroverheen

Het is aan populariteit wint combinatie van materialen voor de muren. Combineer kan niet alleen behang in verschillende kleuren en texturen, maar ook uitstekend op de eigenschappen van materialen.

Bijvoorbeeld kan de bovenkant van de muur geplakt behang en beneden naar wandpanelen verfraaien. Daar het onderste gedeelte van de wand wordt blootgesteld aan een grotere vervuiling van verschillende soorten, deze optie is zeer praktisch. Om dezelfde reden, als de keuze viel op behangen het hele muur, is het beter om dergelijke soorten behang, die kunnen worden gereinigd en gewassen te kiezen.

Een andere modetrend in de afwerking van de muren - het gebruik van panelen, gestileerd hout, steen of baksteen. Voorschriften voor het materiaal van de wanden - vochtbestendigheid, reinigings-, duurzaamheid en betrouwbaarheid, en zijn vergelijkbaar met de keuze van de vloerbedekking.

Afwerking van de vloer en het plafond: Modern gangen, ontwerp 2017

Onder de mogelijke keuzes van de vloer, de beste keuze zou zijn om steen of keramische tegels te gebruiken. Deze versie ziet er geweldig als je bijna elke stijl te selecteren, en de betrouwbaarheid en het gemak van het schoonmaken, zal bij u voor een lange tijd. Goede reputatie verdiend stijlvol en praktisch laminaat. Bij de inrichting van uw huis, mensen hadden meer kans om de voorkeur aan houten vloeren materialen. Deze optie maakt de warmte en comfort, brengt een bijzondere sfeer. combinatie regel is ook geschikt voor de vloer. entree kan worden gelegd met tegels, en de rest van het gebied te laminaat of parket leggen.

Nog niet zo lang geleden, een nieuwe technologie - de vloeren op een polymeer basis met een 3D-patroon. Moderne technologieën maken het mogelijk om seks te maken met een "live" patroon dat ziet er erg realistisch. Het belangrijkste voordeel van deze keuze is dat het 3D-ontwerp vloer is afhankelijk van de verbeelding van de eigenaar.

Goede oplossing is een combinatie van verschillende soorten vloerenGoede oplossing is een combinatie van verschillende soorten vloeren


Opties voor het afwerken van het plafond, en een grote menigte, maar vaker de keuze valt op de klassieke witte plafond.

Relatief goedkoop en praktisch uitzicht op de plafondrand worden beschouwd als plafonds. Voor een kleine hal, zoals een smalle gang, perfect glanzend oppervlaktespanning plafond, die zal helpen om de ruimte optisch ruimer en gratis te maken.

Pick-up meubilair voor de kleine zaal

Elke meubels moeten praktisch en functioneel en in het bijzonder dergelijke functies moeten hebben meubels, die in zulke kleine ruimtes zoals de vestibule zijn. Door het maken van de juiste beslissing bij het kiezen van de meubels, je kunt alles in de gang te regelen, zodat zonder enige inspanning om het juiste te vinden. Enorme selectie van soortgelijke, is er een multifunctioneel meubel in de IKEA woonwarenhuizen.

Als meubilair voor een kleine hal, kunt u de aanschaf:

 • Open systemen voor de opslag van kleding en schoeisel;
 • hangers;
 • Banken, spelen een rol als stoel en als een schoen plank;
 • nachtkastjes;
 • Rekken en laden;
 • Banken en Ottomanen.

Voor een kleine hal is perfect voor een kleine kast lichte kleuren: beige, witVoor een kleine hal is perfect voor een kleine kast lichte kleuren: beige, wit


Een uitstekende keuze van meubilair voor de kleine zaal wordt beschouwd als een kast, die gemakkelijk allerlei dingen ondergebracht. In het daar als een handige plank voor schoenen en beddengoed, en een grote ruimte voor outdoor kleding, jurken en pakken. Een gunstig Naast een kleine hal zal een spiegel deurs kast, die zal helpen om de ruimte te vergroten worden. Voor de registratie van een kleine hal ruimte zijn als kasten, ruime voordeel meubels sets - de organisatie van de hoeken van de ruimte, die niet vaak wordt gebruikt.

Om het makkelijker te verwijderen en zet op schoenen, is het raadzaam om gestoffeerde meubels of zelfs een bank of poef kopen.

Verlichting: een belangrijke rol in het ontwerp van een kleine hal

De meeste mensen geloven dat de hal - een donkere en sombere hoek van het appartement, dat hoefde niet aan een warmte en comfort wachten. Het verbeteren van de indruk van de "calling card" thuis zal helpen juist gekozen verlichting. Verlichting speelt een hal waardevolle rol in het ontwerp, want voordat je het huis verlaat, bijna allemaal in de spiegel kijken om make-up te corrigeren, kam je haar, of aan te passen kleding, en in het schemerige licht is het moeilijk om zichzelf te zien in de spiegel. En aangezien de meeste van de gangen geen ramen, het vereiste niveau van de verlichting moet verlichting.

Als de hal is klein, dan is het beter om spotverlichting gebruiken dan bulk chandelierAls de hal is klein, dan is het beter om spotverlichting gebruiken dan bulk chandelier

Er zijn verschillende opties hal verlichting:

 1. General Lighting - via een lichtbron, zoals een kroonluchter of plafond licht.
 2. Lokaal - gebruikt om specifieke functionele gebieden te markeren. Zones kunnen worden onderverdeeld in: ingangsgebied, spiegel, dressing. Verlichtingsarmaturen kunnen halogeenlampen, LED strip of schans. Lampen kunnen worden gebruikt met meetlicht-instelling, ingebouwd in de wand, meubels of de rand van de spiegel.
 3. Decoratieve verlichting - om niches te verlichten in de muur, een plant of een dummy-venster.

Verlichting in de hal kunnen divers zijn, een combinatie van, bijvoorbeeld, het nut en decoratief, maar tegelijkertijd rekening te houden met het niveau van het licht in de andere kamers van het huis, het verplaatsen rond het huis of appartement was geen ongemak van harde licht overgangen.

Het unieke ontwerp van de hal in 2017: moderne ideeën (video)

de hal beter om een ​​ontwerp in een gemeenschappelijke richting van over de hele appartement te kiezen, maar laat je niet opgehangen op, en een soortgelijke stijl, het gebruik ervan door het hele huis. Focussen op de uiteengezette ideeën, kunnen we concluderen dat in het nieuwe seizoen in de mode is de ultieme functionaliteit van het interieur ruimte en het maximaliseren van de gang.

Het ontwerp van de hal in 2017: moderne ideeën (binnenlandse foto)

6 612000 7 85-10 840bf51a674db426385a7ff73a5bb1d4 1920x1080resizeinterior6529133227912455 1920x1080resizeinterior8928381343983003 1920x1080resizeinterior10802191354710806 1920x1080resizeinterior11213151356270450 1920x1080resizeinterior14822341366039363

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

map