Modern decor Slaapkamers: 5 opties

Modern decor Slaapkamers: 5 opties

12 October 2017Slaapkamer moet worden gemaakt op een zodanige wijze dat het harmonieus en comfortabelSlaapkamer moet worden gemaakt op een zodanige wijze dat het harmonieus en komfortnoyObustroystvo slaapkamers met hun handen een plezierige ervaring moet worden. Het is zeer belangrijk om de sfeer in de kamer was blij zijn in de toekomst, comfortabel, harmonieus. Ideeën kunnen de meest ongewone en extravagant. By the way, een nieuwe extravagante uitstraling dan ooit populair. Het maken van de slaapkamer op een speciale manier, rekening houden met de inrichting provocerende kunst objecten. Slaapkamer in een huis of appartement moet spectaculair zijn, maar niet door-Chur. Voor een provocerende accent perfect meubilair van ongebruikelijke vorm, ontwerp panelen in de stijl van de avant-garde accessoires, futuristische verlichting. Het is mogelijk om de onverenigbare te combineren, maar experts niet aan te raden om deze opgevoerde-house designers doen, omdat deze taak is uiterst eenvoudig.


Conservatief slaapkamer: Design

Conservatief slaapkamer - het is een win-win.

Een idee kan zijn de volgende:

 1. In het midden van het bed.
 2. Boven het bed een mooie spiegel of een paneel.
 3. Naast de nachtkastjes.
 4. Voetstuk tafellampen.

  Om een ​​conservatieve slaapkamer te creëren, zal genoeg zijn om een ​​groot bed, nachtkastjes en een prachtige muurschildering te kopenOm een ​​conservatieve slaapkamer te creëren, zal genoeg zijn om een ​​groot bed, nachtkastjes en een prachtige muurschildering te kopen

Deze beslissing is niet het slaan van de slaapkamer, maar symmetrisch en natuurlijk. Om het interieur van de kamer, het was niet saai, kunt u een paar lichtpuntjes te maken, plaatst een stijlvolle kussens, beeldjes, bloemen.


Jeugd, royal en rustieke slaapkamer: hoe om te versieren

Praten over het ontwerp van de jeugd gaat het niet over jaren, maar over de stemming, die een slaapkamer ontwerp biedt. Varianten van dit ontwerp kan verschillend zijn, maar in sommige opzichten vergelijkbaar met de jeugd slaapkamer extravagante slaapkamer.

De kenmerkende details van deze stilistische richting zijn als volgt:

 • De muren zijn beplakt met heldere papier;
 • Sierpleister is noodzakelijk aanwezig;
 • Op de muren maken de film toepassing in de vorm van stedelijke landschappen, inscripties in vreemde talen.

Youth slaapkamer - een ruimte waar heldere behang en originele meubels gemakkelijk te combinerenYouth slaapkamer - een ruimte waar heldere behang en originele meubels gemakkelijk te combinerenRoyal toepassingsgebied omvat grote omvang slaapkamers. Hier is aangebracht meer wegen bed. Er kan een luifel, antieke meubels zijn. Alles heeft luxe en plechtig te zijn. We moeten niet vergeten over het stucwerk, houtwerk, schuifraam dicht bij de historische patronen. land - Als geen van uw koninklijke appartementen, die de rust, rust wil, zou de ideale optie een rustieke stijl zijn. Land is niet alleen beschouwd als een stijl voor eeuwen. Ruimte maken in deze stijl omvat het gebruik van een groot aantal accessoires die doet denken aan het leven in het dorp.

Het kan een eenvoudig meubilair, pretentieloos beddengoed in een kooi of kleine bloemen zijn. Welke stijl wordt gekozen, de belangrijkste ding om de harmonie te respecteren en niet te overdrijven met de details.

Het maken van de slaapkamer: de details

Het is belangrijk om het modelrecht, moet dus bijzondere aandacht worden besteed aan de ligging van het bed te formaliseren.

Het bed kan geregeld worden op verschillende manieren, hier zijn enkele opties:

 1. Plaats de wand - bed leunt dicht bij een verticaal oppervlak.
 2. Island - het bed niet de muur raken, kunnen worden massaal.
 3. In de niche - het bed bevindt zich in een speciale niche of luiken.
 4. Op het podium - een bed bevindt zich op een speciaal gebouwde structuur.
 5. Mezzanine - een bed gelegd op de bouw van het tweede niveau, een goede optie voor een kleine kamer, is het mogelijk om de bodem garderobe of werkplek te maken.

Categorisch is het onmogelijk om een ​​ligplaats in de accu. Veel aandacht moet worden besteed aan de decoratie van de muren. De ogen niet in te spannen, moet ontspanning, rust, comfort te promoten.

Het beste is om het bed te plaatsen tegen de muur of op het midden van de kamer, en de rest van de ruimte vullen decor itemsHet beste is om het bed te plaatsen tegen de muur of op het midden van de kamer, en de rest van de ruimte vullen decor items

kleurenoplossingen

Kleuren hebben een psychologische betekenis, moet worden overwogen bij het kiezen van een afwerking:

 • Wit - koele kleur, creëert een gevoel van rust, gemak, eenvoud en bescheidenheid.
 • Gray - de kleur van de apathie, verveling.
 • Black - de kleur van het verlagen van de stemming, donker en deprimerend.
 • Brown - creëert een gevoel van warmte, comfort, zachtheid en sereniteit.
 • Paars - de kleur vermindert de activiteit en vertraagt ​​een aantal vitale processen.
 • Blauw - de kleur passief, vermindert de activiteit, kan emotionele stress veroorzaken.
 • Green - een prachtig effect op de mens.
 • Geel - de kleur van vitaliteit, warmte, verhoogt de efficiency.
 • Blauw - helpt contemplatie, passieve kleur.
 • Rood - de kleur van de spannende, positieve invloed op de perceptie van kleuren.
 • Orange - geeft vrolijkheid, een gevoel van warmte en goede moed.

Het maken van reparaties, niet per se afzien van de felle kleuren, bijvoorbeeld, is erg mooi in de slaapkamer kijken donker blauwe muren, terra-cotta of kastanjebruine muren. U kunt experimenteren.


Als u niet wilt dat om tijd en geld te verspillen aan de experimenten, is het het beste om een ​​neutrale, rustige kleuren te kiezen.

Het maken van kleine grootte slaapkamers

In veel moderne huizen de kamer om te slapen erg klein. Hoe kan op voordelige wijze regelen meubelen en andere woninginrichting. Het is belangrijk om de ruimte goed te gebruiken in de slaapkamer. Het is belangrijk om de functionaliteit van een slaapkamer te behouden. Als het slaapgedeelte voor het paar, er is plaats voor een dubbel bed, als voor een persoon, is het mogelijk om te plaatsen, vrachtwagen of odnospalku. De ideale oplossing, een mezzanine bed.

Als u een kleine slaapkamer grootte, in welk geval je het niet zou moeten rommel met onnodige dingenAls u een kleine slaapkamer grootte, in welk geval je het niet zou moeten rommel met onnodige dingen

Onder de mezzanine zal perfect huisvesten:

 • garderobe;
 • werkplek;
 • Een commode.

Een klein slaapgedeelte moet vrij zijn van meubels en accessoires worden gehouden. U kunt een dressoir of nachtkastje,-closet schoppen, een tafel, een bed te plaatsen. Alles moet zorgvuldig worden verdeeld over de tafel mag niet zet alle voorzieningen. Over het algemeen is het het beste om alle kleine objecten te verwijderen, omdat dit de illusie van ruimte te creëren. uitbreiden van de ruimte zal helpen spiegel en goed ingericht verlichting. In een kleine kamer plafond en de muren moeten licht. Textiles moet luchtig, licht.


Regels van de registratie van de slaapkamer

Reglement voor de registratie van een comfortabele slaapkamer zal helpen om comfort en harmonie in de kamer.

Zo is het ontwerp regels zijn als volgt:

 1. Slaapkamers moeten worden geïsoleerd.
 2. De ramen moeten dikke gordijnen op te hangen, geen licht uitzenden.
 3. Het belangrijkste onderwerp te bed.
 4. Overbelast het interieur slaapkamer.
 5. Het is belangrijk om de lichtkwaliteit te regelen.
 6. Mag niet in het slaapgedeelte worden geplaatst een groot aantal planten, omdat ze zuurstof op te nemen.

Uitstekende slaapkamer eruit zal zien in dezelfde stijl, waar elk detail een aanvulling op het interieur van de kamerUitstekende slaapkamer eruit zal zien in dezelfde stijl, waar elk detail een aanvulling op het interieur van de kamer

Het is ook belangrijk om de juiste stijl voor de slaapkamer kiezen. Registratie dient plaats te vinden op ongeveer dezelfde stijl als het een gevoel van een enkel beeld zal geven. Nou, als de stijl van de slaapkamer zal niet herinnerd worden aan het werk. Slaapkamers moeten hebben om te rusten, te ontspannen. De slaapkamer kan worden geregeld en verschillend van de algemene stijl van het huis richting. Bij het kiezen van kleuren en afwerkingen die nodig zijn om de voorkeur te geven aan een aangename oog tinten, favoriete kleur. Goed design beslissing, de oprichting van een enkel accent muur.

Verlichting in de slaapkamer moet niet helder, maar niet te saai zijn. Het moet in staat zijn om een ​​boek 's nachts of surfen op het internet te lezen.

Mooie moderne kamers (video)

Observeren geen regels kan lastig zijn om slaapgedeelte vakkundig en prachtig te trekken. Maak onmiskenbare interieur is mogelijk in een klassieke stijl, het is altijd een win-win situatie. Echter, als u de wens en het geld dat u kunt experimenteren.

Stijlvol slaapkamer design (foto)

1-White-bedroom-design 6 109 13 14-1 14 15-1 15 17 18

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − 9 =

map